Generalno u timu je atmosfera extra, igraci zdravi i idemo lagano po nova tri boda.

P.S. Kojih je ovo 5 pametnica glasalo da cemo izgubiti ?
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Jasmin FejzicRikardo je napisao/la:Izgleda da je ovo prvi put da nema hejtera i pametnica da nesto prigovore na pozvane igrace i sastav.
Generalno u timu je atmosfera extra, igraci zdravi i idemo lagano po nova tri boda.
Munireta, Pidzameta, Peskireta, Salaveta i Cigareta..Rikardo je napisao/la:Izgleda da je ovo prvi put da nema hejtera i pametnica da nesto prigovore na pozvane igrace i sastav.
18:30Alipasino je napisao/la:Hitno u kolko je utakmica jer nema sansi prije 8 da dodjem kuci.
Grcki selektor Santos napravio 5 accounta i glasao za LatvijuRikardo je napisao/la:
ma sapanaru rumun glasao 5 putaGoalgetter je napisao/la:Grcki selektor Santos napravio 5 accounta i glasao za LatvijuRikardo je napisao/la:
Nisam p*d*r ali prvih 20 sekundi meni se malo digaoGoalgetter je napisao/la:[youtube][/youtube]
Samba
Taj mali nafurani papcic taman kada bi bio strijelac svjetskog prvenstva i kada bi zahavljujuci njemu hrvati osvojili SP uprkos svemu tome nikada nece biti "pravi" hrvat, jer je njegovo prezime Halilovic, da je kojim slucajem Alilovic nebi bilo frke.hurem je napisao/la:[, jer je tamo rodjen i majka mu hrvatica (a majka je ta koja odgaja dijete?,)....da su mu kojim slucajem oba roditelja Bošnjaci onda bi bilo prostora za cudjenje...a ovako je to jedan sasvim normalan slijed...dijete je pravi Hrvat...
I ja imam man crusha pa nisam derpe.Dado je napisao/la:Nisam p*d*r ali prvih 20 sekundi meni se malo digaoGoalgetter je napisao/la:[youtube][/youtube]
Samba
To ne bi promjenilo odluku momka . Zašto se još priča o njemu ? Zar je stvarno bilo ljudi koji su mislili da će Alen zapravo igrati za nas ? Momak u glavi nikad nije imao dilemu , čim je došao u U17 reprezentaciju Hrvatske .. Momak živi u Zagrebu , igra za Dinamo gdje igra ja mislim 6 reprezentativaca Hrvatske , ide tamo u školu , okružen je Hrvatima , šta je on trebao birati ? Da je Pape otišao i da ne izvinem popušio k.urac Alenu to njemu ne bi promjenilo odlukuCepi1981 je napisao/la:Ako je potrebno i to Safete jer BIH je zemlja od 3,4, miliona mi nemamo talenata na razbacivanje i rukama i nogama kopati da svaki talenat zaigra za BiH da nam se sluycaj "Ibrahimovic" nikada ne ponovi.hurem je napisao/la:[, jer je tamo rodjen i majka mu hrvatica (a majka je ta koja odgaja dijete?,)....da su mu kojim slucajem oba roditelja Bošnjaci onda bi bilo prostora za cudjenje...a ovako je to jedan sasvim normalan slijed...dijete je pravi Hrvat...
Na Grbavici, 31.5. u 19:30 h.zeljeznicar1 je napisao/la:Kada je utakmica izmedju a i u - 21 repke i ukoliko sati ?
RedLondon je napisao/la:pa koga vas dvojica lazete?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.