TV-all about

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

barca_87
Kontakt:

Re: TV-all about

Post Postao/la barca_87 » 18 dec 2015, 12:13

hvala na odgovorima ,super znaci bice taj jedan HD ,samo pitanje je od kad to pustiti
mozda u januaru
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 18 dec 2015, 16:18

Ovaj cjenovnik telemacha nije normalan.A ja mislio nema gorih od HSa :lol:

Na HSu sam imao sve Arene u HDu,ES u HDu te bruku drugih kanala koji podržavaju HD. Sada,za svaki poseban paket kanala (tipa SK HD,tipa Discovery Science i World,etc etc)moram na onih postojećih 37 kolko sam plaćao,sve to doplatit.
I po mojoj procjeni to je +20ak maraka svaki mjesec da bi dobio bar približno ono što sam imao u HSu

I vidim neki lik na klixovom forumu baci komentar koji je vrhunac apsurda tog telemacha:Imaš Trio grande family paket (koji na toj nekakvoj akciji 6 mjeseci košta 47,90 a inače je 69,90!), i u njega su uključeni Sportklub 1, 2 i 3 u HD, i 4, 5, 6 u SD rezoluciji.
Eh, ima još neki Sportklub HD (bez broja), ali on ima samo u Sportklub paketu, i znači ti ako hoćeš još i taj kanal faktički samo za njega moraš platiti 4 KM (kao za cijeli paket)!

Kakav genije je sastavljao ovaj cjenovnik da mi ga vidit?!
A.F.C. Bournemouth!

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 18 dec 2015, 23:00

messilla je napisao/la:
barca_87 je napisao/la:da li u ponudi telemacha u osnovnoj ponudi ima makar sk1 u HD-u il se i to mora doplatit.
i ja sam bhb kablovska pa da vidim kakva ce to bit ponuda :mrgreen: , dobro bi doso taj jedan hd sportklub :D
Ima. U start paketu jedan, u osnovnom jedan i u prosirenom jedan. A SK HD paket je 4 KM.
HD kanali koji su dostupni u paketima D3 digitalne televizije, se mogu gledati uz korištenje D3 v2.0 ; HD i HD DVR resivera.
sad me ovo buni ,znaci ovo sad sto imam digitalnu televiziju na bhb sa telemachom tako nece funkcionisat ?
mora se znaci imat neki od ovih resivera da imas sk1 hd u osnovnom paketu i uopste kanale u digitalnom formatu iako npr imas lcd sa ugradjenim dvbc prijemnikom?
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!

Barcod
Kontakt:

Post Postao/la Barcod » 18 dec 2015, 23:18

Koliko se ceko taj TM i sad kad pogledam cijene i kanale (osim SK ) **** te bar su 20 km skuplji od HS-a sad mi treba 50 kermi da gledam digitalu + internet.
Nisam nesto zadovoljan eto vidjet cu kad to se sve slegne sta ce biti
Arsenal All The Way !

High

Post Postao/la High » 18 dec 2015, 23:21

Barcod je napisao/la:Koliko se ceko taj TM i sad kad pogledam cijene i kanale (osim SK ) **** te bar su 20 km skuplji od HS-a sad mi treba 50 kermi da gledam digitalu + internet.
Nakon što potpišeš ugovor, dođu za 10-15 dana. Nije to baš skupo, jer te usluge, bar za prva 3-4 mjeseca, koštaju po 30, 00 KM. Poslije plaćaš redovnu cijenu, npr. po 50, 00 KM. Paket Trio grande koristim evo pola godine i sve je O. K.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Barcod
Kontakt:

Re: RE: Re: TV-all about

Post Postao/la Barcod » 18 dec 2015, 23:49

High je napisao/la:
Barcod je napisao/la:Koliko se ceko taj TM i sad kad pogledam cijene i kanale (osim SK ) **** te bar su 20 km skuplji od HS-a sad mi treba 50 kermi da gledam digitalu + internet.
Nakon što potpišeš ugovor, dođu za 10-15 dana. Nije to baš skupo, jer te usluge, bar za prva 3-4 mjeseca, koštaju po 30, 00 KM. Poslije plaćaš redovnu cijenu, npr. po 50, 00 KM. Paket Trio grande koristim evo pola godine i sve je O. K.
ok drug thx... Haj kad budem isao potpisat ugovor pa cu vidjeti sta kako
Arsenal All The Way !

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 19 dec 2015, 00:05

barca_87 je napisao/la:
HD kanali koji su dostupni u paketima D3 digitalne televizije, se mogu gledati uz korištenje D3 v2.0 ; HD i HD DVR resivera.
sad me ovo buni ,znaci ovo sad sto imam digitalnu televiziju na bhb sa telemachom tako nece funkcionisat ?
mora se znaci imat neki od ovih resivera da imas sk1 hd u osnovnom paketu i uopste kanale u digitalnom formatu iako npr imas lcd sa ugradjenim dvbc prijemnikom?
Nisam siguran da li će mijenjati resivere ili će ti trenutačni poslužiti, ali imat ćeš, ne sekiraj se. Sva područja u BiH, koje pokriva united grupa (Telemach i TotalTV) imaju SK1 HD u osnovnoj ponudi.
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 19 dec 2015, 01:50

messilla je napisao/la:
barca_87 je napisao/la:
Nisam siguran da li će mijenjati resivere ili će ti trenutačni poslužiti, ali imat ćeš, ne sekiraj se. Sva područja u BiH, koje pokriva united grupa (Telemach i TotalTV) imaju SK1 HD u osnovnoj ponudi.
ma fazon je sto bhb kabel nema nikakav reciver ,ne treba mi jer imam dvbc ugradjen u lcd tv a ovi neke posebne recivere imaju kako sam skonto pa to pitam ,jel dovoljno dvbc imat il bas mora se imat taj njihov reciver.

MES QUE UN CLUB !!!

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 19 dec 2015, 02:21

barca_87 je napisao/la:ma fazon je sto bhb kabel nema nikakav reciver ,ne treba mi jer imam dvbc ugradjen u lcd tv a ovi neke posebne recivere imaju kako sam skonto pa to pitam ,jel dovoljno dvbc imat il bas mora se imat taj njihov reciver.
E onda ćeš dobiti modul ili resiver. Nisam sto posto siguran, ali mislim da mora biti modul zbog paketa (kod bhb-a vidim nije bilo istih), inače ćeš sa dvb-c moći uhvatiti samo one kanale koji su u analognoj ponudi.
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 19 dec 2015, 02:30

messilla je napisao/la:
barca_87 je napisao/la:ma fazon je sto bhb kabel nema nikakav reciver ,ne treba mi jer imam dvbc ugradjen u lcd tv a ovi neke posebne recivere imaju kako sam skonto pa to pitam ,jel dovoljno dvbc imat il bas mora se imat taj njihov reciver.
E onda ćeš dobiti modul ili resiver. Nisam sto posto siguran, ali mislim da mora biti modul zbog paketa (kod bhb-a vidim nije bilo istih), inače ćeš sa dvb-c moći uhvatiti samo one kanale koji su u analognoj ponudi.
aha hvala ;) ,e to me interesuje ,dobio sam dopis od telemacha bas pise za sad pocece ubacivat analogne kanale ,kasnije 100% ce te digitalne ,to ce bit komplikovanije

MES QUE UN CLUB !!!

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 19 dec 2015, 03:10

Ma zaključani ce ti biti kanali pa ce ti oni dati modul sa karticom koji ubacis u lcd ili resiver d3 koji podržava HD ;)

Ima fin paket duo net + SK HD 4km bar cu ja to uzet :mrgreen:

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 19 dec 2015, 03:27

Uveo je Telemach te module, al' ima neka kvaka vezano za plaćanje tih modula. Sutra ću to napisati ovdje, sad stvarno ne mogu jedva i ovo kucam :mrgreen:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 22 dec 2015, 11:53

Sta ovo nema BN-a na Telemachu?
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

filip13

Post Postao/la filip13 » 22 dec 2015, 12:17

samo_lijevo je napisao/la:Sta ovo nema BN-a na Telemachu?

ukinuli,sad imamo parove valjda,sta god to bilo

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 22 dec 2015, 12:57

http://teve.ba/article/22187/telemach-p ... u-sa-bn-om
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 22 dec 2015, 13:20

Zato ima 101 filmski ikanal.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 22 dec 2015, 14:42

prešo na Moja TV :lol:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 22 dec 2015, 15:08

legenda reala je napisao/la:
hahahha

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 22 dec 2015, 15:29

samo_lijevo je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:
hahahha
Ko neki kanal pa plačeš za njim, i zaista je prešao na Moju TV

i kad počinje SP za muškarce i ko će prenositi :?:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 22 dec 2015, 15:33

Reci nam pošteno koja ti je najdraža turska serija koja se emituje na BN-u? Ili si ti možda mislio na cijenjeni BN muzički kanal koji je poznat po puštanju francuskih šansona i talijanskih kancona :kafa:

@legenda

Prvenstvo počinje 15.januara, vjerovatno će biti prenosi na svim državnim televizijama.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.