Sead Kolašinac
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Sead Kolašinac
majstore ajde daj razloge zasto nije zaigrao za mladu njemacku dlai stvarno ga zub za.**** ili on tako ih odbio ajde molikm te javi nam ali reci nam iskreno
Samo Sarajevo
momak hoce za bosnu igrat da bi se stvarno brinio na njegov status u u21 njemacke nebi napravio termin za operaciju zuba u isti dan utakmice momak kroz operacije i povrede dolazi kod nas na kraj svega seo je rusilac da se zna
Tebe smo čekali, Majstore. Kako zub?KOLASINAC je napisao/la:momak hoce za bosnu igrat da bi se stvarno brinio na njegov status u u21 njemacke nebi napravio termin za operaciju zuba u isti dan utakmice momak kroz operacije i povrede dolazi kod nas na kraj svega seo je rusilac da se zna

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Majstore, jesi to ti? 

hoce lik veceras bosnu da gleda nije lud da igra
You are someone else I am still right here
- savatihotece
- Kontakt:
Majstore, završavaj papire. Eh da si danas protiv Grka, ne bi se nimalo brinuo.
BRČKO BRČACIMA
ŽELJO MANIJACIMA
ŽELJO MANIJACIMA
operacija zeus bolje receno momak hoce da gleda bosnu-grcku ne zanima ga njemacka u21
rusilac je vec jagodicu reko da nema pravo igrati za bosnu u21 momak ceka papire koje mu babo sredjiva da bi imao pravo za bosnu momak je svjestan da ne moze imati sigurnu poziciju u a repku njemacke
Elegant je napisao/la:BaDa12 je napisao/la:Ma, nije razgovor s nijm. Još mu ime pogriješiše. Aj hajd..![]()
Asmir Kolasinac ?
Sta je ovim novinarima, znaju li ime napisati kako treba.
Danas sam to vidio u Sportu,jos Asmir hahahahahahaha
zbog stomatoloske intervnecije kolasinac nece biti u ekipi njemacke
http://www.kicker.de/news/fussball/nati ... srael.html" onclick="window.open(this.href);return false;
svabo je to,ne mozes krezav i krnjav igrat

http://www.kicker.de/news/fussball/nati ... srael.html" onclick="window.open(this.href);return false;
svabo je to,ne mozes krezav i krnjav igrat

Zadnja izmjena: ciza, dana/u 22 mar 2013, 12:07, ukupno mijenjano 1 put.
To je vec Majstor rekao. 

bravo Kolasinac kako si me obradovao,ti si pravi bosanac.
- savatihotece
- Kontakt:
Stoko bez zuba, očigledno da je momak tražio izgovor da ne igra.ciza je napisao/la:zbog stomatoloske intervnecije kolasinac nece biti u ekipi njemacke
svabo je to,ne mozes krezav i krnjav igrat![]()
BRČKO BRČACIMA
ŽELJO MANIJACIMA
ŽELJO MANIJACIMA
-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 03 apr 2016, 13:03, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
Kolasinac nakon poziva u U-21 repku Njemacke:
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

- kraljttbvb
- Kontakt:
BaDa12 je napisao/la:Ma, nije razgovor s nijm. Još mu ime pogriješiše. Aj hajd..![]()
Dok ne vidim Laudrupa u Celiku, ja Sportu nista ne vjerujem...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Ovaj Avaz je smiješan, ovu fotku sam vidio prije nekoliko dana na netu i oni napravili priču od toga
4-IN-A-ROW
Bravo Seo
Nadam se da je ova "zubobolja" domoljubna prema Bosni i Hercegovini 

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Svaka ti cast legendo. Nije mala stvar ne odazvati se u mladu reprezentaciju njemacke, dok su neki jedva docekali da se odazovu u npr Svicarsku... Sad samo zavrsi svo potrebnu papirologiju i Bosna te ceka...
Ja sam lud, ja sam jak - ja sam ZELJIN MANIJAK !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.