Begonja je napisao/la:Biće zanimljivo gledati finale Del Potro - Olderer
@monkey ....ništa od toga...Veliko finale:Đoković-Nadal
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Begonja je napisao/la:Biće zanimljivo gledati finale Del Potro - Olderer
Baš je veliko. Zajedno ni 3 metra nemaju.jeremija je napisao/la:Begonja je napisao/la:Biće zanimljivo gledati finale Del Potro - Olderer
Begonja je napisao/la:Baš je veliko. Zajedno ni 3 metra nemaju.jeremija je napisao/la:Begonja je napisao/la:Biće zanimljivo gledati finale Del Potro - Olderer
Rafael Nadal - Del Potro 19:00LBJ MVP je napisao/la:Kada je meč
E hvala baciću malo oko na toformance je napisao/la:Rafael Nadal - Del Potro 19:00LBJ MVP je napisao/la:Kada je meč
Roger Federer - Novak Đoković 20:20
Pa on je napravio rebreak, jer je Nole imao prvi break u trecem setu. Meni je vise cudNo kako je Nole dopustio da ga Federer tako brzo rebreakne. Ali dobro je opet je vratio break prednostiJohnyx95 je napisao/la:Kolika samo promjena u Fedexovoj glavi.Od nekadasnjeg psiholoski najjaceg igraca na Touru do covjeka koji tesko osvojeni break 'poklanja' protivnicima i pravi amaterske greske poput dva promasena servisa na kraju gema.
![]()
Ne potcjenjujem Noleta(koji mi je izuzetno drag teniser),ali Fedex sam sebe pobjedjuje.
Uzeo je jedan kada je izjednačio na 2:2 u trećem setuAdmir_Sa je napisao/la:Posto ne gledam mec moze li mi neko reci kako Fed u trecem setu nije uzeo nijedan svoj servis
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.