Grčka - BiH / BiH - Litvanija

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koliko ce bodova BiH osvojiti u ove dvije utakmice?

6
170
40%
4
219
51%
3
25
6%
2
1
0%
1
8
2%
0
5
1%

Ukupno glasova: 428

Principatus
Kontakt:

Re: Grčka - BiH / BiH - Litvanija

Post Postao/la Principatus » 01 okt 2012, 22:20

Ma spisak je stvarno dobar, sto se tice igraca koji mogu odmah igrati. Naravno da uvjek postoje pojedine zelje...ali necemo o tome, ima prijateljskih utakmica. :D

Vjerovatno ce ili Miske ili Pjanic morati sebi dijeliti po poluvrijeme. Sto je na jednu stranu steta, jer su sjajno suradjivali protiv Estonije, ove Latvije, na drugu stranu nek svako grize po pola ili kasnije Stevanovica vaditi, pa nek igra i jedan i drugi.

--Stevanovic-------Miske/Pjanic-------Lulic----
-------------------Ibisevic-----Dzeko--------------

Jos iza njih Salihovic. Nemoze biti bolja ofanziva, nema sanse. :D
Ovo je stvarno ubitacno, samo da odigraju dobro i hrabro, pa sta bude. Isto tako cemo vidjeti kakav ce nam biti protok lopte protiv Grcke i tu ce se vidjeti dali je Pape dobro postavio ekipu. Moramo bolje koristiti sanse, protiv Latvije smo mogli ubaciti nekoliko golova vise, iako zvuci ludo istina je. Vjerovatno cemo ovdje napasti, pokusati da damo gol ili dva brzo, i onda mozda i na kontre igrati. Mozemo im dati gol u to sam siguran, a kad padne prvi...
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 01 okt 2012, 22:27

Ja ne razumijem kako ljudi i dalje toliko vjeruju u Ibiševića,nikad on protiv jakih ekipa nije uradio ništa u dresu reprezentacije.
Ja bi radije njega na klupu a i Stevanović i Misimović i Pjanić u igru.
Ako scenarij bude ovakav:Ibišević u prvoj postavi,Ibišević daje gol,Bosna i Hercegovina ne izgubi utakmicu,ja neću više ništa napisat na forumu.
Nažalost,toliko sam siguran da će zakazati.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Platini
Kontakt:

Post Postao/la Platini » 01 okt 2012, 22:27

Dylan Dog je napisao/la:Ja ne razumijem kako ljudi i dalje toliko vjeruju u Ibiševića,nikad on protiv jakih ekipa nije uradio ništa u dresu reprezentacije.
Ja bi radije njega na klupu a i Stevanović i Misimović i Pjanić u igru.
Ako scenarij bude ovakav:Ibišević u prvoj postavi,Ibišević daje gol,Bosna i Hercegovina ne izgubi utakmicu,ja neću više ništa napisat na forumu.
Nažalost,toliko sam siguran da će zakazati.
8-)
President of the Union of European Football Associations

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 01 okt 2012, 22:28

Dylan Dog je napisao/la:Ja ne razumijem kako ljudi i dalje toliko vjeruju u Ibiševića,nikad on protiv jakih ekipa nije uradio ništa u dresu reprezentacije.
Brazil necemo brojati ili?
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 01 okt 2012, 22:29

Kad smo mi ikad uradili nesto protiv jacih ekipa ? :lol: . Sve smo dosada tekme izgubili, i par puta remizirali :mrgreen:

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 01 okt 2012, 22:32

Goalgetter je napisao/la:
Kad smo mi ikad uradili nesto protiv jacih ekipa ? :lol: . Sve smo dosada tekme izgubili, i par puta remizirali :mrgreen:
Jbg,Džeko je davao golove Francuzima i Špancima,svoj dio posla obavljao,drugo je to što smo gubili te utakmice.

Principatus je napisao/la:
Brazil necemo brojati ili?
Nisam mislio na prijateljske utakmice.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 01 okt 2012, 22:40

Bojim se da bi mogli dobro nayebat ako odma krenemo u napad. Ali nadam se ga grijesim. Volio bi da igramo strpljivo, kao u Parizu (prvo poluvrijeme) ili Minsku. Mi smo radi gol razlike prakticki pola poena ispred Grcke, i nema potrebe da se ganja vodstvo po svaku cijenu. Samo polako, i ako se ukaze prilika za pobjedu to uzmes, a inace se zadovoljis bodom.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

ammimr
Kontakt:

Post Postao/la ammimr » 01 okt 2012, 22:43

Kako postaviti ekipu defanzivno kad igraš ofanzivno?Pitanje svih pitanja.Hajde da malo pišemo o tome.lulić na beka a Sejo def.vezni uz Zahirovića.Opet njih dvojica mogu zakrpiti tu lijevu stranu i probiti po krilima.Na desnu stranu Mujdža i Stevanović,sredina Pjanić a Misimović polu-špica dakle Ibišević out.Sve ovo jer su Grci lošiji na bekovima i mislim da su nam krila ključ do uspjeha,a u defanzivi Sejo može super odraditi ako ne dobije crveni ;) .Još bi dodao da je puno lakše kod nepovoljnog rezultata po nas uvesti Vedu i Medunjanina nego nikog pošto i sa napadom nismo baš previše potkovani.pozdrav

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 01 okt 2012, 22:52

Stevke je imao sjajan pocetak,sad malo stagnira.tacno vidis po rezultatima mu kluba.
Medjutim kad ga ''zapocera''Mujdza sa bekovske pozicije to ce ici kako bi trebalo.
Lulic na lijevoj strani.Vedo i Dzeko k'o dva jablana.Sto bi znacilo idemo na rezultat malog fudbala ko vise golova da.
e sad Pape je doktorski htio da ohane i skloni Pjanu makar prvo poluvrijeme jer bi u tom slucaju Miske i Pjana zajedno bili visak(ovaj nije skontao poentu)mali ne igra par utakmica i odmah ma bit cu ja spreman''muci silo necista'' :mrgreen: .Jedan mora na klupu kako stvari stoje.A ko god bude od njih ulazio u drugom poluvremenu svjez,samo jos jedan kredit viska.
Za Seju uopste ne brinem,imam osjecaj da ce biti covjek odluke u pozitivnom smislu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

ammimr
Kontakt:

Post Postao/la ammimr » 01 okt 2012, 22:59

Pazi jednu stvar.Misliš li ti da je Sajo ozbiljno mislio danas da ćemo igrati s dva špica?Meni to liči na podvalu da mu najavi kako da postavi obranu(grčki selektor)deset dana prije tekme.Pa nije ni Sajo siso vesla.Opet kažem Vedo na klupu ako Miralem bude fit a sa Medunjaninom i Vedom kao zamjenom heh ima materijala zar ne Hare?

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 02 okt 2012, 02:03

Ja mislim da bi bio bolje igrati sa jednim spicem.
Pa napraviti i bunker, jer mi sa Lulicem, Mujdzom, Sejom i Stevanovicem itekako mozemo napraviti brzu kontru.
Nije ovo ista ekipa kao prije kad smo igrali sa Jahicem desno, Sejom/Ibrom lijevo a nismo imali Lulica, Mujdzu i Stevanovica.
Mujdza je sad u Freiburgu lijevog beka. Da je Zukanovic bio pozvan protiv Irske i Meksa kao i Ogi sad bi znali dosta toga.
Vranjes--Spahic--Zukanovic--Mujdza
--------------Zahirovic-----------------
Stevanovic------Salihovic---------Lulic
----------------Miske/Pjanic--------------
------------------Dzeko-------------------
Ovdje svi igraci trce puno a znaju sa loptom. Miske ako bude trcao kao ove dvije zadnje nema zime. Dzeko takodjer..

kristian
Kontakt:

Post Postao/la kristian » 02 okt 2012, 04:22

totasef1 je napisao/la:
Platini je napisao/la:Neka Pape & Co odluce na slatkim su mukama :mrgreen: kako god..

Nego da nedaj boze danas, sutra neko frci 2,3 sedmice :shock:

slika to je to :)
Dobra je formacija.. :)
Jedina je dilema Miske ili Stevanovic... Po meni, Stevanovicu bi se trebala pruziti sansa od pocetka a Misketa cuvati za zadnjih pola sata cisto radi nekih mojih taktickih zamisli. Stevanovic bi pokrio dosta vise terena, pomogao odbrani a opet svojom brzinom i ubacivanjima mucio grcku odbranu.
izgleda gusto i sigurno jer je 12 igraca stavio :lol: :lol:

dinoze
Kontakt:

Post Postao/la dinoze » 02 okt 2012, 09:03

Posto vidim da vecina vas ima dilemu, evo ja cu vam je rijesiti. Tata Misimovic igra u prvoj postavi 100% . Ako ko bude ulazio sa klupe onda je to Pjanic, jos uvijek se zna ko kosi a ko vodu nosi ;)
Mada mislim da ce obadvojica krenuti od pocetka, Pjanic malo vise povuceniji. Pjanicu ce biti tesko naprijed probiti se protiv Grcke odbrane radi njegove krhke anatomije, ali zato u sredini terena ima puno vise mjesta za sut iz daljine ili sa gurnuti loptu prema Misimovicu koji ce je onda ili sam pospremiti u glo ili data nasim spic napadacima.

dinoze
Kontakt:

Post Postao/la dinoze » 02 okt 2012, 09:05

soko je napisao/la:Ja mislim da bi bio bolje igrati sa jednim spicem.
Pa napraviti i bunker, jer mi sa Lulicem, Mujdzom, Sejom i Stevanovicem itekako mozemo napraviti brzu kontru.
Nije ovo ista ekipa kao prije kad smo igrali sa Jahicem desno, Sejom/Ibrom lijevo a nismo imali Lulica, Mujdzu i Stevanovica.
Mujdza je sad u Freiburgu lijevog beka. Da je Zukanovic bio pozvan protiv Irske i Meksa kao i Ogi sad bi znali dosta toga.
Vranjes--Spahic--Zukanovic--Mujdza
--------------Zahirovic-----------------
Stevanovic------Salihovic---------Lulic
----------------Miske/Pjanic--------------
------------------Dzeko-------------------
Ovdje svi igraci trce puno a znaju sa loptom. Miske ako bude trcao kao ove dvije zadnje nema zime. Dzeko takodjer..
Pa sto bi mi pravili bunker kada Grci u prvom poluvremenu nece napasti 100%, nego ce oni igrati na bunker i onda na Ninisa ili Samarasa izbacivati loptu koji ce onda pokusati da nadzu ili Salpingidisa ili onog grckog Turcina.
Ja se najvise bojim nasih crvenih kartona, jer mi po tradiciji kada igramo sa grckom uvijek fasujemo po jedan crveni karton i imamo sudije protiv nas. Sto bi moglo biti i ovaj put, jer uglavnom sazaljevaju Grcku.

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 02 okt 2012, 10:39

Postali smo k'o Barcelona, uvijek igramo isto neovisno o protivniku. :D Što bi rek'o uvaženi ef. Cerić ''Kome ba da se mi prilagođavamo''. :D

MrTaki
Kontakt:

Post Postao/la MrTaki » 02 okt 2012, 11:09

Ma svejedno je koja taktika bila i koji protivnik mi uvijek idemo na pobjedu. Glory Glory Bosnia...
[youtube][/youtube]

Platini
Kontakt:

Post Postao/la Platini » 02 okt 2012, 12:19

bagrcavi je napisao/la:Pa jel Platini il nije ? Može mu se i sa 12 igrača da igra :mrgreen:
8-)
President of the Union of European Football Associations

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 02 okt 2012, 13:21

kristian je napisao/la: izgleda gusto i sigurno jer je 12 igraca stavio :lol: :lol:
Ma Džeko igra " lažnu devetku " :lol:
@ voltron,
[youtube][/youtube]
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 02 okt 2012, 13:40

zizu1991 je napisao/la:
kristian je napisao/la: izgleda gusto i sigurno jer je 12 igraca stavio :lol: :lol:
Ma Džeko igra " lažnu devetku " :lol:
@ voltron,
[youtube][/youtube]
:lol: :lol: :lol:

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 02 okt 2012, 16:25

Ljudi dragi kakav bunker da igramo protiv grka XD ? Treba napast i ic na gol oni se stalno brane oni jedva napadnu jednu latviju kamoli nas napad je najbolja odbrana a to pogotovo vazi za nasu repku ... Napast i drzat dugo lopt u nogama to je nasa igra.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.