Imam ti ja,ali ti mogu dati tek kad dodjem kuciHigh je napisao/la:Dajte, pomozite. Ima l' ko kakav ispravan crack?
Sent from my WT19i using Tapatalk 2
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Imam ti ja,ali ti mogu dati tek kad dodjem kuciHigh je napisao/la:Dajte, pomozite. Ima l' ko kakav ispravan crack?
Ma mora da ti radi, vjerovatno nisi uradio sve tačno kako treba, jesi išao na FIFA 13 MWM Selector, što dobiješ pri instalaciji, i trebaš onda uzeti database 4.0 i onda apply database..EBSCO je napisao/la:Zaboravio sam ti javit da ne radi, kad sve stavim u onaj folder izbaci da ne može nać onaj game folder
Probaj sa brojevima, ja tako branimFCL je napisao/la:kako se brani penal na fifi
na dzojstiku kakolikma23 je napisao/la:Probaj sa brojevima, ja tako branimFCL je napisao/la:kako se brani penal na fifi
Desni analogFCL je napisao/la:na dzojstiku kakolikma23 je napisao/la:Probaj sa brojevima, ja tako branimFCL je napisao/la:kako se brani penal na fifi
Update sve drivere, probaj koristit što manje programa dok igraš to jest ugasi te sitne programčiće koji rade u backgroundu npr. bitorrent itd. probaj uradit defragmentaciju, clean disk poslje tog svega mora raditgrgic0022 je napisao/la:E OVAKO,IMAM DOMAČU FIFU 13,IGRAM BATTLEFIELD 3 I COD MW3 NA ULTRA A FIFA SUPER RADI SAMO ŠTO TIJEKOM UTAKMICE ZAŠTEKA PAR PUTA PO PAR SEKUNDI,SKORO NEIGRIVO...MOLIM VAS AKO NETKO NEŠTO ZNA DA OBJASNI...IMAM AMD BLACK EDITION 2.7 DUAL CORE,3GB RAMA,GRAFA HD 6670 1GB DDR5...NA CAN YOU RUN IT MI POKAZUJE SVE ZELENO DA MOGU BEZ FRKE IGRAT ALI ME J_BE...HVALA
možeMouse je napisao/la:Ja imam ovu grafičku : NVIDIA GeForce 6150 SE, 512 MB.
Mozel FIFA radit na ovoj graf. karti ?
Ako nije problem da i meni neko posalje*p!p!t@* je napisao/la:Može li neko da mi pošalje link od patch-a BiH preko pp i objasni kako da ga pravilno ubacim. Hvala unaprijed
Nesmiju kaciti linkove jer bi dobili ljudi BanAjsKjub je napisao/la:Al preseravate sa tim PMovima. Okaci tu link za sve.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.