Svjetsko prvenstvo u rukometu 2013.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

MaGiCa
Kontakt:

Re: Svjetsko prvenstvo u rukometu 2013.

Post Postao/la MaGiCa » 25 jan 2013, 23:48

Rukomet do smrti je napisao/la: Svaka čast za Dance, oni su u ovoj eri vladanja Francuza jedini uspjeli da pokupe neka zlata. Ali nisu baš najjači u zadnje 3 godine, jer ih je Francuska 2011 pobijedila u Švedskoj u finalu, što je bio skoro kao domaći teren. Tada su Francuzi bili skoro nedodirljivi.
Na 4 poslednja takmicenja (SP-EP-OI-SP), Danci dva puta bili ubedljivo ispred Francuza, bez da su se sreli.
Francuzi dva puta bili ispred Danaca, jednom ubedljivo, jednom ih u finalu teskom mukom savladali.
Pritom su na 3 od 4 takmicenja Danci demonstrirali superiorniji, brzi, poletniji rukomet, spram 1 kasapljenja a la Onesta.

Nadam se da kapiras moju logiku, @rds.

nate
Kontakt:

Post Postao/la nate » 25 jan 2013, 23:54

Nema sta,danas je pobjedila bolja momcad.Cestitke i nadam se da ce osvojiti SP.

Mi smo se fizicki i psihicki izmorili i to jako.Ostali na 3 vanjska igraca.Jednostavno nije dovoljno dobro.No momci su dali sve od sebe i na tome im zahvaljujem.

Previse smo imali nesrece da bi pobjedili u ovakovoj utakmici.Nema Vukovica,Laca,Strleka jos i Balica.****,to je sport.

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 25 jan 2013, 23:58

Nemoj ti goluža zvati Balića, ti si najveći stručnjak u povijesti. Baš mi je drago što su izgubili, nek sutra izgube i od Slovenije
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 26 jan 2013, 00:02

legenda reala je napisao/la: Uh što su Zlatko,Lac i ovi komentatori podcjenili Dance i Špance, slijedi li obijanje o glavu :P
:lol: :lol: :lol:

Pa majke mi kao da sam znao, da će presjesti ono zajebavanje na Nikolin račun po forumima i portalima :lol: :lol:

Ništa Hrvati iscjeđeni ko limun(što reko Bičanić), ispraznili su se na svaki mogući način protiv Francuza, danas noge teške, nema šanse trčati sa Dancima koji su na svakoj poziciji pokriveni sa dva vrhunska igrača.

Neki su me ubjeđivali da je ovo najjača bekovska linija Hrvatske ikad i da imaju najširi roster, kao Danci nisu u formi :o :o
Zar su stvarno ljudi očekivali da dečki od 20 godina, donesu prevagu u ovakvoj utakmici :roll:
Zadnja izmjena: legenda reala, dana/u 26 jan 2013, 00:04, ukupno mijenjano 1 put.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

nate
Kontakt:

Post Postao/la nate » 26 jan 2013, 00:03

Sportfanatik je napisao/la:Nemoj ti goluža zvati Balića, ti si najveći stručnjak u povijesti. Baš mi je drago što su izgubili, nek sutra izgube i od Slovenije
Klosaru jedan.

Nemam ti nista drugo za reci.Necu upotrebljavat teze rijeci jer bi dobio ban.Sta se uopce javlajs ovdje.Momci ginu za nas dres, a ti tu se kurcis nesto.**** od reprezentacije sa Balicem ili bez njega.

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 26 jan 2013, 00:05

legenda,
hajd da i ti jednom pogodiš :mrgreen:
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 26 jan 2013, 00:08

nate je napisao/la:
Sportfanatik je napisao/la:Nemoj ti goluža zvati Balića, ti si najveći stručnjak u povijesti. Baš mi je drago što su izgubili, nek sutra izgube i od Slovenije
Klosaru jedan.

Nemam ti nista drugo za reci.Necu upotrebljavat teze rijeci jer bi dobio ban.Sta se uopce javlajs ovdje.Momci ginu za nas dres, a ti tu se kurcis nesto.**** od reprezentacije sa Balicem ili bez njega.
Nek su izgubili samo radi Slavka 'Opravdanje' Goluže, čovjek je najveći stručnjak tako da nije poveo najboljeg igrača u povijesti rukometa jer je mislio da smo prejaki
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 26 jan 2013, 00:08

Jednom je pogodio da ce Bosna dobiti San Marina u fudbalu. Znaci nije mu prvi put da pogodi.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 26 jan 2013, 00:08

legenda reala je napisao/la:
Zar su stvarno ljudi očekivali da dečki od 20 godina, donesu prevagu u ovakvoj utakmici :roll:
Nisu oni ni tako mladi, većina ih ima 4 natjecanja iza sebe..
Jednostavno su Danci bili dominantiji i agresivniji, a ovi se potrošili protiv Francuza (što nije nikakav izgovor). Kljuc je bio u obrani. Kad god bi Hrvatska došla blizu, Danci u sljedecem napadu brzo povisuju prednost. Igrali su tečno, brzo i s takvom lakoćom. Jednostavno, lijepo.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

nate
Kontakt:

Post Postao/la nate » 26 jan 2013, 00:11

Nama se nesto desi u tom yebenom polufinalu kao sto je i Vukovic rekao, a ni oni ne znaju sta.

Ja samo znam da Duvnjaku skidam kapu.Odigrao je fantastican turnir unatoc umoru i temperaturi i svemu.Da je pravde bio bi u sedmorki prvenstva, ali cisto sumnjam.

S kolikim srcem taj momak igra to je cudo.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 26 jan 2013, 00:11

Virtu4l je napisao/la:Jednom je pogodio da ce Bosna dobiti San Marina u fudbalu. Znaci nije mu prvi put da pogodi.
Berline kad sam ja pogađo ti se nisi bio ni rodio :lol:

Joj sad Španci nemaju šanse protiv Danaca, ne leže im Danci nikako, lakše na kraj bi izašli s Hrvatima ili Francuzima za njih imaju kakvu takvu igru :cry:
Mogu te zamisliti kolko si vrišto kad je Egert ulazio s krila :mrgreen:

VAMOS ESPANA!!
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

bazeni
Kontakt:

Post Postao/la bazeni » 26 jan 2013, 00:15

kako sam ja skako kad kod golova Danaca,kao da igra BIH,nezz zašto,ali volim ih u rukometu :mrgreen:

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 26 jan 2013, 00:15

legenda reala je napisao/la: Mogu te zamisliti kolko si vrišto kad je Egert ulazio s krila :mrgreen:
To ti meni?
Ne, samo se na košarci nerviram..i vrištim..i bacam..i lupam :mrgreen:

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 26 jan 2013, 00:17

dubrava je napisao/la:
legenda reala je napisao/la: Mogu te zamisliti kolko si vrišto kad je Egert ulazio s krila :mrgreen:
To ti meni?
Jok Virtualnom

I ja isto, nekako jedino uz košarku se uživim ostalo mi skroz svejedno

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 26 jan 2013, 00:18

Ja u rukometu navijam za Australiju.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 26 jan 2013, 00:18

Virtu4l je napisao/la:Jednom je pogodio da ce Bosna dobiti San Marina u fudbalu. Znaci nije mu prvi put da pogodi.
Berline kad sam ja pogađo ti se nisi bio ni rodio :lol:

Joj sad Španci nemaju šanse protiv Danaca, ne leže im Danci nikako, lakše na kraj bi izašli s Hrvatima ili Francuzima za njih imaju kakvu takvu igru :cry:
Mogu te zamisliti kolko si vrišto kad je Egert ulazio s krila :mrgreen:

VAMOS ESPANA!!
Španija ima šansu protiv svih samo uz pomoć sudija. **** ti sport gdje domaćin mora biti u finalu... Nadam se da će Danci biti dovoljno pametni i dovoljno jaki da odigraju protiv 9-torice na terenu.

Jeb... sudije i namještanje
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Rukomet do smrti
Kontakt:

Post Postao/la Rukomet do smrti » 26 jan 2013, 00:19

Bilo bi lijepo da više Danci osvoje tu svjetsku titulu, a Španci iako su sporiji od Danaca u finalu će napravit jak pritisak.
dubrava je napisao/la:
To ti meni?
Jok Virtualnom

I ja isto, nekako jedino uz košarku se uživim ostalo mi skroz svejedno
ja ludim za rukometom :mrgreen:
Zadnja izmjena: Rukomet do smrti, dana/u 26 jan 2013, 00:21, ukupno mijenjano 1 put.
"Rukomet je danas najatraktivniji sport s loptom. Smatram ga perjanicom loptačkih sportova."

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 26 jan 2013, 00:21

Virtu4l je napisao/la:Ja u rukometu navijam za Australiju.
Hajmo se prijaviti za slijedeće OI da igramo za njih :mrgreen: :mrgreen:

Ali iz kakvih uglova su zabijala ova Danska krila danas, pa jbt onaj šaraf kroz noge Mirku kad je bacio iz mrtvog ugla ja se zabezekno, ono niko ne može :o

Guners
Španiji sudije nisu namjestile ama baš ništa, prva utakmica sam malo lošijim suđenjem je ova večeras Danska-Hrvatska, gledo sam veliku većinu utakmica i suđenje je bilo jako dobro( da ne kažem vrhunsko)

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 26 jan 2013, 00:22

Virtu4l je napisao/la:Ja u rukometu navijam za Australiju.
Hajmo se prijaviti za slijedeće OI da igramo za njih :mrgreen: :mrgreen:

Ali iz kakvih uglova su zabijala ova Danska krila danas, pa jbt onaj šaraf kroz noge Mirku kad je bacio iz mrtvog ugla ja se zabezekno, ono niko ne može :o
Može deda Kretchmar il kako se već piše. Kakav je bio samo majstor u tim frkovima.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 26 jan 2013, 00:25

dubrava je napisao/la:
Može deda Kretchmar il kako se već piše. Kakav je bio samo majstor u tim frkovima.
Ma mislio sam trenutno, Kretzchmer(mislim ovako) je mogo svašta, ali majstor tih trikova je bilo drugo krilo Švaba Florian Kerhman njegov šaraf niko nije mogo skinuti :P

Pa Koksharov u svoje vrijeme,Lars Christiansen,Mirza je manje izvodio trikove on je rešetao, kontre su mu bile specijalnost, bio je malo i veći od pomenutih pa mu je i bilo teže

Kakva krila braćo draga 8-)

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.