Safet Susic ostaje DA / NE ?!

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

za_zivot_cijeli
Kontakt:

Re: Safet Susic ostaje DA / NE ?!

Post Postao/la za_zivot_cijeli » 18 nov 2011, 12:52

mrzim_ulizice je napisao/la: fulao si itekako nisi naveo kad je osvojio titule u naj goroj ligi u evropi sta je napravio dalje kad je izasao na evropsku scenu gdje su malo jace ekipe
Pogledajmo malo ukupnu statisku Amara Osima u evropskim takmicenjima:

Kup UEFA

2000/2001
Zeljeznicar - Wisla 0:0
Wisla - Zeljeznicar 3:1

2002/2003
Zeljeznicar - Malaga 0:0
Malaga - Zeljeznicar 1:0

2003/2004
Zeljeznicar - Anorthosis 1:0
Anorthosis - Zeljeznicar 1:3
I kolo
Heart Of Midlothian - Zeljeznicar 2:0
Zeljeznicar - Heart Of Midlothian 0:0

Liga sampiona

2001/2002
Levski - Zeljeznicar 4:0
Zeljeznicar - Levski 0:0

2002/2003
I pretkolo
Zeljeznicar - Akranes 3:0
Akranes - Zeljeznicar 0:1

II pretkolo
Lilleström - Zeljeznicar 0:1
Zeljeznicar - Lilleström 1:0

III pretkolo
Zeljeznicar - Newcastle United 0:1
Newcastle United - Zeljeznicar 4:0

2009/2010
Zeljeznicar - Maccabi Tel Aviv 0:2
Maccabi Tel - Zeljeznicar 6:0

Iz svega ovoga se moze zakljuciti da je kao sef strucnog staba „malog Zelje“ iz „qurceve“ lige uspio ostvariti solidan ukupni rezultat na evropskom planu, biljezeci 6 pobjeda, 4 remija i 8 poraza. Valja napomenuti da je u svim evropskim utakmicama upisao samo dva poraza na domacem terenu uz ukupnu gol razliku 11:24.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 18 nov 2011, 13:03

za_zivot_cijeli je napisao/la:
mrzim_ulizice je napisao/la: fulao si itekako nisi naveo kad je osvojio titule u naj goroj ligi u evropi sta je napravio dalje kad je izasao na evropsku scenu gdje su malo jace ekipe
Pogledajmo malo ukupnu statisku Amara Osima u evropskim takmicenjima:

Kup UEFA

2000/2001
Zeljeznicar - Wisla 0:0
Wisla - Zeljeznicar 3:1

2002/2003
Zeljeznicar - Malaga 0:0
Malaga - Zeljeznicar 1:0

2003/2004
Zeljeznicar - Anorthosis 1:0
Anorthosis - Zeljeznicar 1:3
I kolo
Heart Of Midlothian - Zeljeznicar 2:0
Zeljeznicar - Heart Of Midlothian 0:0

Liga sampiona

2001/2002
Levski - Zeljeznicar 4:0
Zeljeznicar - Levski 0:0

2002/2003
I pretkolo
Zeljeznicar - Akranes 3:0
Akranes - Zeljeznicar 0:1

II pretkolo
Lilleström - Zeljeznicar 0:1
Zeljeznicar - Lilleström 1:0

III pretkolo
Zeljeznicar - Newcastle United 0:1
Newcastle United - Zeljeznicar 4:0

2009/2010
Zeljeznicar - Maccabi Tel Aviv 0:2
Maccabi Tel - Zeljeznicar 6:0

Iz svega ovoga se moze zakljuciti da je kao sef strucnog staba „malog Zelje“ iz „qurceve“ lige uspio ostvariti solidan ukupni rezultat na evropskom planu, biljezeci 6 pobjeda, 4 remija i 8 poraza. Valja napomenuti da je u svim evropskim utakmicama upisao samo dva poraza na domacem terenu uz ukupnu gol razliku 11:24.
zaboravio si napisat jos koju uspjesnu utakmicu sa izraelcima nije valjda da si je zaboravio nije se igralo prije 15 god.

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 18 nov 2011, 13:17

A kako bi bilo da nam neki stranac bude selektor?

Mislim da su prije par godina povezivali Lothar Mateusa :D

Rafa Benitez :D

za_zivot_cijeli
Kontakt:

Post Postao/la za_zivot_cijeli » 18 nov 2011, 13:21

mrzim_ulizice je napisao/la: zaboravio si napisat jos koju uspjesnu utakmicu sa izraelcima nije valjda da si je zaboravio nije se igralo prije 15 god.
U pravu si.. Do mene... Nekako sam je potisnuo iz sjecanja :mrgreen:

Zeljeznicar - Hapoel Tel Aviv 0:1
Hapoel Tel Aviv - Zeljeznicar 5:0

Ovim se mijenja i ukupni skor, dakle, 6 pobjeda, 4 remija i 10 poraza uz ukupnu gol razliku 11:30.

Mislim da nema potrebe naglasavati da je skor postignut u borbama protiv engleskih, spanskih, skotskih, izraelskih, norveskih, islandskih, bugarskih, poljskih i kiparskih ekipa.
Od svih liga iz kojih dolaze spomenuti klubovi, nasa domaca Premijer liga u ukupnom prosjeku je bolja od kiparske i islandske lige. Svi klubovi iz spomenutih liga imaju vece budzete, organiziranije saveze dok igraci imaju daleko veca primanja itd...
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

HOPLIT

Post Postao/la HOPLIT » 18 nov 2011, 13:25

Sheyi je napisao/la:A kako bi bilo da nam neki stranac bude selektor?

Nema se para :D
YNWA!

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 18 nov 2011, 13:34

Kolko se moze ovdje skontat ni jedan pitar nije da safet ode a ni jedan zeljovac nije da on ostane tako i za osima.Dakle niko negleda kvalitete istih.Ni jedan nije za repke dakle ni jedan a sad koje je najbolje rjesenje.pa Vaha,Bajevic ili Petrovic.Dakle ako hocemo na svjetsko odrjesit kesu ako hocemo baraz pa opet dobit Portugal ili slicne bujrum.nama smeta uspjeh nas je strah uspjeha i zato nam je ovako.

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 18 nov 2011, 13:40

aleksandar_veliki je napisao/la:
secer je napisao/la:
da mi je kako Admina nagovoriti da se banane dijele za ovo omalovazavanje svega sto je nase.
da mi je kako admina nagovorit´ da tebi zabrani pisanje, barem u sitne sate i dok si pod dozom.
povuces se sa foruma(odo ja na vopi), uhvatis cejf i onda ishandris temu sa postovima ne duzim od dvije recenice.
uporan si, sto jes´ jes´. valja izdrzati 4 ili 5 sahata natezuci se sa ovim omladincima pisuci komentare u korist osima, mladjeg bez da navedes jedan, jedini argument.
da se razumijemo, amar je i moj prvi izbor, ali pod uslovom da pape ne produzi ugovor.
naravno, moji argumenti u nj. korist nisu ni blizu tvojim ´argumentima´.
sad, red bi bio da se navede par argumenata koji ne idu u korist osimu, mladjem ;) . barem zbog ona 4 sahata.

- slabo, ma nikakvo iskustvo.
- nikada nije radio sa zvijezdama(nemoguce je da jedan ´mali trener´ vodi igrace ala dzeko).
- nikada nije vodio nijednu reprezentaciju, tako da nema pojma sta i kako u k.o. sistemu takmicenja.
- repka nije klub. dakle, igraci nisu vezani tako da je dovoljan jedan incident na relaciji trener - igrac, pa da se ovaj oprosti. znas li sta bi za ovu repku znacio izostanak dzeke ili spahica i to u po´ kvalifikacija?
- reprezentativce ne smijes ´mnoziti s nulom´(pogledati prethodnu recenicu).
- amar nema pojma o igracima koji igraju u evropi, a koji bi bili moguci kandidati i pojacanja. zasto bi ih znao kad mu ne trebaju/nema sredstava da ih dovede.
- sta je sa ´sedmom silom´? mislis li da ga ne bi razapinjali? pogotovo ako bi se usudio da o jednom reprezentativcu prica kao sto je pricao o svojim igracima.

treba li jos :?:
Moram, sta cu.
1- imali prethodnici fantasticno iskustvo, da ih ne nabrajam
2 -radili prethodnici sa zvijezdama
3 - prethodnici se upisali od vodjenja repki
4 - Sa Spahom i Dzekom i drugim biljezimo fenomenalne rezultate, pa ce nas taj nedostak kostati prvog neodlaska na veliko takmicenje
5 - Igraci se mnoze sa nulom, oni su radnici, koji za svoj rad primaju lovu
6 - Ovi ostali imaju pojma, pogotovo ako su im burazeri novokomponovani menadzeri, pogledati koje ovom novom majstoru iz Austrije menadzer
7 - sta je bilo sa sedmom silom po dolasku Papeta, samo je ovaj portal bio na njegovoj strani, pa za tri mjeseca se sve okrenu.

Argumenti, a ne suplja, trebaju nam argumenti.

Osima je vec mahala osudila, ne treba ovo njemu...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 18 nov 2011, 13:41

Alipasino je napisao/la:Kolko se moze ovdje skontat ni jedan pitar nije da safet ode a ni jedan zeljovac nije da on ostane tako i za osima.Dakle niko negleda kvalitete istih.Ni jedan nije za repke dakle ni jedan a sad koje je najbolje rjesenje.pa Vaha,Bajevic ili Petrovic.Dakle ako hocemo na svjetsko odrjesit kesu ako hocemo baraz pa opet dobit Portugal ili slicne bujrum.nama smeta uspjeh nas je strah uspjeha i zato nam je ovako.
Brate,jesam za to da Pape napusti repku,o tome sam vec pisao...ako se ne plasiramo treba da ide...
ali nikako nisam za opciju da na njegovo mjesto dodje Osim junior,Ivica da,Amar ne..
F.K.SARAJEVO

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 18 nov 2011, 13:47

daj ba aca uozbilji se,o cemu pricas...Amar nije za reprezentacije,sta vam je ljudi...
ok.cijenim njegove uspjehe sa Zeljom,ali...nije on taj kalibar...
daj ba da dovedemo nekog provjerenog strucnjaka.
F.K.SARAJEVO

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 18 nov 2011, 13:49

molotovljev je napisao/la:
Alipasino je napisao/la:Kolko se moze ovdje skontat ni jedan pitar nije da safet ode a ni jedan zeljovac nije da on ostane tako i za osima.Dakle niko negleda kvalitete istih.Ni jedan nije za repke dakle ni jedan a sad koje je najbolje rjesenje.pa Vaha,Bajevic ili Petrovic.Dakle ako hocemo na svjetsko odrjesit kesu ako hocemo baraz pa opet dobit Portugal ili slicne bujrum.nama smeta uspjeh nas je strah uspjeha i zato nam je ovako.
Brate,jesam za to da Pape napusti repku,o tome sam vec pisao...ako se ne plasiramo treba da ide...
ali nikako nisam za opciju da na njegovo mjesto dodje Osim junior,Ivica da,Amar ne..
To vec znamo, ali mozemo li dobiti neki argument.

aco boris se protiv vjetrenjaca, on je vec osudjen, svi bi nekog,barbareza neke patriotske figure itd itd...

iskreno sto se mene tice nemam nista protiv papeta,ima svojih bisera ali je sa obje noge na zzemlji i dosad je odgovorno radio, sto se mene tice ima podrsku. mislim da se uspjeh nase repke ne ogleda u strucnosti trenera nego na koju nogu ustanemo. klsicni balkanci djaba igranje u velikim klubovima...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Anti NWO
Kontakt:

Post Postao/la Anti NWO » 18 nov 2011, 13:55

Goldy je napisao/la:
Anti NWO je napisao/la:Nije bas sve ni tako sjajno oko trenera. Kada izugbis 2:6 nemoze biti da je sve bili kako treba i da je samo do igraca. Pogotovo ne kada uzmes u obzir da je moglo biti jos i gore.

Uostalom, da neko grijesi nije problem, problem je kada grijesis a nista nenaucis iz tih gresaka. Svi mi grijesimo, grijesi najveci ekonomisti pri svojim prognoza i modelima. Grijese intelektualci u odredenim tezama, a da nas trener negrijesi, to je naivno i naravno da je i on grijesio.

Sto se tice samog baraza, tu je bilo gresaka, svakako. Iz gresaka iz Zenice se nista nije naucilo, u Zenici nam je vezni red vec bio totalno unisten, isti je poslan i na travnjak u Lisabonu, dje je jasno bilo da tako nece moci.
Dzeko i drugi igraci su fulali 100% prilike u proslom barazu, i opet protiv francuza, i opet u drugom barazu u zenici...jel to znaci da ne uče na greškama? jel to znači da i njih treba smijeniti?

Kolko je samo hiddink imao grešaka u karijeri i opet izgubio sa turcima jel to znači da on ne uči iz grešaka?

Hajmo malo razmišljati na višim levelima.... daj bacite te crno bijele televizore kroz prozor i u opcijama enable 3d i 4d ko ima....
Umjesto da savjetujes nekoga u vezi tv i ostalih gluposti, porucio bi ti da otvoris oci i da ne mjesas kruske i jabuke.
Ti upordsujes ovde igrace sa trenerom i spajas neke dimenzije koje se nemogu dovoditi u isti koncept sa greskama. Nije isto kada igrac na terenu grijesi ili trener. Igrac se moze iskupiti, trener nemoze.

Ja pricam da trener nije naucio iz gresaka iz Zenice protiv Portugala nista i da je isti sastav poslao u Lisabon po 6 komada, a ti pricas o Vedinim sansama? To jedno zdrugim nema nikakve veze.

Hiddink koji takoder veze nema sa mojim postom, je los trener i to je sada po ko zna koji put pokazao sa Turskom. I Njemacki eksperti sa Sky Sports Germany su takoder potvrdili da je Hiddink prelose (nikakav angazman sa njegove stzrane, nego iskljucivo lova) radio sa Turcima. Hiddink=Pare.

Svrha mog posta koji je svakako pisan jednostavnim rijecima da bi ga svaki tulum razumio je bila ta, da i dosta pametniji ljudi od Susica grijese pa tako je valjda i za ocekivati da i Susic nije bezgrijesan. Znam da sam tu srusio snove nekoliko stotina ljudi sa foruma, ali to je realnost i neshvatam da je to nesto strasno, ako se nesto nauci iz toga.

Ali naravno da to nije razlog da se smjenjuje trener, pogotovo ne kada se nema prava alternative.

O cemu ti pricas uostalom, to sami Bog zna.

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 18 nov 2011, 14:12

1994–1995 Cannes( sa ovim klubom je izasao na euro scenu,uz to Safet je otkrio jednog od najboljih igraca Francuske Patrika Vieiru,koji je nakon te sezone otisao u Italiju,dalje ne treba polemisati.)
Klub iz lige "5"
1996–1998 İstanbulspor(ovaj klub ,koji je do tada bio niko i nista,Susic je ga odveo u kup UEFA, i pobrkao isanbulskoj trojki racune)
2001 Al-Hilal(sa ovim klubom osvojio kup princa i uzeo milione)
2004–2005 Konyaspor( Spasio ispadanja i ostavio ih u gornjem djelu tabele)
2005–2006 Ankaragücü(Igrao polufinale turskog kupa,izbacio i Besiktas iz kupa)
2006 Çaykur Rizespor(spasio od ispadanja,kao i Ankaruspor)
2008 Çaykur Rizespor
2008–2009 Ankaraspor

Znaci vodio je klubove iz jedne jake turske lige,koju Amar moze samo sanjati,uz to klub iz lige 5,ovo je sa Amara nemoguca misija.

U Ankari i Konyi je uzeo i do miliona eura ,a u reprezentaciji radi za pisljivih 60 hiljada i svrstava se kao najjeftiniji selektor na planeti zemlji.

15 Novembar 2011: Portugal - BiH 6-2(Baraz za odlazak na EP 2012)
11 Novembar 2011: BiH - Portugal 0-0(Baraz za odlazak na EP 2012)
11 Oktobar 2011: Francuska - BiH 1:1 (Kv. za EP 2012)
07 Oktobar 2011: BiH - Luksemburg 5:0 (Kv. za EP 2012)
06 Septembar 2011: BiH - Bjelorusija 1:0 (Kv. za EP 2012)
02 Septembar 2011: Bjelorusija - BiH 0:2 (Kv. za EP 2012)
10 August 2011: BiH - Grcka 0:0 (Prijateljska)
07 Juni 2011: BiH - Albanija 2:0 (Kv. za EP 2012)
03 Juni 2011: Rumunija - BiH 3:0 (Kv. za EP 2012)
26 Mart 2011: BiH - Rumunija 2:1 (Kv. za EP 2012)
09 Februar 2011: Meksiko - BiH 2:0 (Prijateljska)

2010

17 Novembar 2010: Slovacka - BiH 2:3 (Prijateljska)
08 Oktobar 2010: Albanija - BiH 1:1 (Kv. za EP 2012)
07 Septembar 2010: BiH - Francuska 0:2 (Kv. za EP 2012)
03 Septembar 2010: Luksemburg - BiH 0:3 (Kv. za EP 2012)
10 August 2010: BiH - Katar 1:1 (Prijateljska)
03 Juni 2010: Njemacka - BiH 3:1 (Prijateljska)
29 Maj 2010: Svedska - BiH 4:2 (Prijateljska)
03 Mart 2010: BiH - Gana 2:1 (Prijateljska)

Vodio nas 19 utakmica,ostvario 8 pobjeda 5 remija i 6 poraza (dosad najbolji selektor)
Doveo nas na 21 mjesto FIFA-ne rang liste,u historiji BH nezapamceno,uz to po prvi put zaobilazimo istocne komsije i ostavljamo ih iza sebe.

U A reprezentaciju doveo nove igrace,kao sto su Mujdza,Lulic,Besic,Vranjes,vrato Papca ,uz to nije mu bilo mrsko otici u Ried(Austrija) i popricati sa Anelom Hadzicem(iako su mnogi pricali,kako Pape ne ide da trazi fudbalere),perspektivnim defanzivcem,koji ce zamjeniti Rahimica i koji je za drzavnu TV Austrije ORF,rekao IGRAM ZA BIH! Znaci Pape je pored Mujdze i Hadzica vratio tamo gdje pripada. kao nijedan do sad selektor zna da radi sa mladima,i ne libi se pruziti im sansu i time osigurava buducnost reprezentacije.Uvrstio Pjanica i Medunjanina u udarnu postavu,napravio kostur ekipe,koja sad ima glavu i rep,ekipu koja ne preskace igru ,kao kod predhonih selektora,golman-napadac. Po prvi put smo zaprijetili u grupi prvoplasiranoj ekipi,i to jednoj Francuskoj,koja je umjesto nas i otisla zahvaljujuci ne postojecem penalu (faulu da,ali nije bio unutar 16 metara) ,dok su se prije favoriti davno ispred nas u grupi odlijepljivali i obezbjedjivali prvo mjesto 3-4 kola prije kraja kvalifikacija.

Svi argumenti moj ti Aleksandre su na strani Susica,eto ja sam se potrudio da ti ih docaram,sad bi zahtjevo od tebe ,da to ucinis za Amara Osima(protiv koga nemam apsolutno nista,ali ne ispred Papeta,jer mu nije dorasto)
Osim Amar,da, samo ukoliko Pape ne produzi ugovor,nikako ispred Papeta,ako Pape i dalje zeli biti selektor.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

Hulaga
Kontakt:

Post Postao/la Hulaga » 18 nov 2011, 14:23

HOPLIT je napisao/la:
Sheyi je napisao/la:A kako bi bilo da nam neki stranac bude selektor?

Nema se para :D
Lothar Mateus :roll: :lol: da mi je znati zbog cega je taj svabo bolji trener od Papeta..
Dobiva nogu gdje god stigne :lol: :mrgreen:

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 18 nov 2011, 14:23

Pa, ne da treba ovu temu skinuti sa dnevnog reda, ovaj forum treba ukinuti! Dosadni ste, braco! Covjek nema sta procitati kada dođe ovamo, same kafanske price. Dodajite se na FB pa tamo na chatu serite dan jedni drugim... Ko ste uopste vi, da skidate Suasica il postavljate nekog drugog? Ko ste? Kapiten ekipe poslije one blamaze u Portugalu izađe iz svlacionice i prva stvar koju spomene je ostanak Susica. Jedan Ivica Osim kaze da Susic treba ostati, svi relevantni strucnjaci ga podrzavaju... Sta hocete vise?? Gori ste od najopasnije bolesti...

Apelujem na Admine/Moderatore da malo povedu racuna o ovom forumu...

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 18 nov 2011, 14:37

za_zivot_cijeli je napisao/la:Evo argumenata zasto bi Amar Osim bio dobar selektor nacionalne selekcije, odnosno bolji od Papeta.

Svoju trenersku karijeru je zapoceo u Zeljeznicaru 2001. godine. Iste godine osvaja svoju prvu titulu prvaka drzave, kao i drzavni Kup. U prvoj godini osvaja sve sto se moze osvojiti u ligi u kojoj se takmici.

Karijeru nastavlja u Zeljeznicaru i 2002. godine te opet osvaja titulu prvaka Drzave, biljezeci tri titule u dvije godine rada. U sezoni 2003. ponovo osvaja drzavni Kup cime biljezi cetiri titule u tri godine rada kao sef strucnog staba.

Nakon toga odlazi iz Zeljeznicara asistrirati legendarnom Ivici Osimu, svome ocu. Tu neko vrijeme uci od Najboljeg i prve ukazane prilike, nakon teske bolesti oca Ivice koji napusta klupu japanskog prvoligasa, sa Jeff Unitedom osvaja kup Japana cime biljezi svoju petu titulu u karijeri na mjestu sefa strucnog staba.

Nakon Japana, vraca se u Zeljeznicar 2009. godine te iste godine ponovo osvaja titulu prvaka Drzave. Tako biljezi svoju sestu titulu u petogodisnjoj karijeri sefa stucnog staba. Time postoje najtrofejniji BH trener.

Iz svega ovoga da se zakljuciti da Amar Osim kao sef stucnog staba nikada nije imao "prazan hod" niti je biljezio neuspjehe. Naprotiv, za pet aktivnih godina rada kao sef strucnog staba osvojio je 6 titula.

Njegovi su rezultati neuporedivi za rezultatima Susica jer ih ovaj drugi u svojoj devetogodisnjoj karijeri kao sef strucnog staba jednostvano nema!

Ako sam nesto fulao, halalite! :D
Jos je jednu titulu cini mi se zaboravio, pa cemo onda kao i za Vieru malo spomenuti Dijamanta, zasto da ne, kao sto je ovaj otkrio Vieru i Amar je Dijamnta.

Jaki su mu rezultati sa tim sporovima, pogotovo zadnjih godina. Dakle, Pape nema nista osvojena osim tog velikog toliko cijenjenog kupa. I da jednom zavrsim sa ovim, Pape mora otici jer nije ispunio cilj, nije odveo repku na EP, a koliko me sjecanje sluzi, jucer sam u parv navrata postavio tu izjavu, a o pricipijelnosti oko standardih i pozivanja po diretkivama pojedinih Zmajeva necemo ni govoriti. Dakle...
Ne nego Plisek,inace bi i dalje bio KLOC! To znaju i male ptice na grani.

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 18 nov 2011, 14:37

Aco Veliki dosadan si.... I ja sam paglu.. Apelujem nekom, a onda vidim da je taj neko glavni razlog ove deponije od debate ... Amaterska stranica, kao i sve sto se ove drzave tice...

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 18 nov 2011, 14:39

Evo i famoznog članka SB. Reciklaža već ispričanih priča

http://img705.imageshack.us/img705/6136 ... da6p5i.png" onclick="window.open(this.href);return false;

http://img408.imageshack.us/img408/2131 ... wi9qrn.png" onclick="window.open(this.href);return false;
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 18 nov 2011, 14:40

ipak susic i zvanicno ostaje na mjestu selektora , zasluzeno dobija novu sansu.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 18 nov 2011, 14:40

Pasodzigera je napisao/la:Ne nego Plisek,inace bi i dalje bio KLOC! To znaju i male ptice na grani.
Da ja Amar smatrao Džeku za kloca, ne bi ga stavio u seniorski sastav sa 16 god.. Ako je Plišek otkrio Džeku onda je i Vieru otkrio onaj koji ga je odveo u Italiju.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 18 nov 2011, 14:46

spielführer_21 je napisao/la:
Pasodzigera je napisao/la:Ne nego Plisek,inace bi i dalje bio KLOC! To znaju i male ptice na grani.
Da ja Amar smatrao Džeku za kloca, ne bi ga stavio u seniorski sastav sa 16 god.. Ako je Plišek otkrio Džeku onda je i Vieru otkrio onaj koji ga je odveo u Italiju.
Cannes je dobio milione za Vieiru,jer je te sezone odigrao sve utakmice. Koliko je Zeljo dobio za Dzeku,kojeg su se zeljeli odreci na sve nacine? I koliko je Dzeko minuta odigro u sezoni?Storiti nekog igraca jeste i dati mu da igra,a ne reda radi,jos ga nazivati i klocem,a Amar da bude smjesan,za njemacku TV(ARD) izjavi jos vecu ublehu,pa ga nazva i STANGE u prijevodu sipka.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Blackwargreymon, Cwirek, denza, Google Adsense [Bot], greenwood, guillermo, jasmin10, JavierBosnia, MElloo, Mostarska, nebeskasila, Proximic, s4mke i 63 gosta.