ovo je uredu, henry je igrac ali eta nest forsirati...pfffffffniccolo je napisao/la:daj ba kakv eto, dzeko ce za godinu dvije ako sve bude kako treba biti bolji od njega za klasu ili dvije, a henry je prica za sebe, poseban igrac, mozda ce mnogi reci zidan, ronaldo, maradona, mesi, kaka, ja kazem Thierry Henry ali nikad nije bio cijenjen koliko je trebao da bude nazalost, takva sudbina, kao i sam arsenal sto nije cijenjen kao man utd i liverpool. to je tako. daj boze da dzeko bude kao henry.
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
- NoName
- Kontakt:
Joj ako ode u Chelsea onda ću morati da navijam za najmrži klub 
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
iz sata u sat se mjenja ime kluba u kojem bi djeko mogo nastaviti karijeru...samo da to ne utice na njega i ova zadnja 2 kola...ovi mediji vise samo seru
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
- FK Sarajevo
- Kontakt:
bolje da se sto vise pise o njegovom transferu tako dobija na cijeni19TM87 je napisao/la:iz sata u sat se mjenja ime kluba u kojem bi djeko mogo nastaviti karijeru...samo da to ne utice na njega i ova zadnja 2 kola...ovi mediji vise samo seru
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
hehehe.....NoName je napisao/la:Joj ako ode u Chelsea onda ću morati da navijam za najmrži klub
ako ode u CHELSEA, pa ja cu se killat ako sljedece godine ne osvoje LP!!!!!!dzenidm je napisao/la:hehehe.....NoName je napisao/la:Joj ako ode u Chelsea onda ću morati da navijam za najmrži klub
ionako sam se ove sezone dovoljno istraumirala.......
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
I ja sam o tome NoName razmišljao, apsolutno istodzenidm je napisao/la:hehehe.....NoName je napisao/la:Joj ako ode u Chelsea onda ću morati da navijam za najmrži klub
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- el-fighter
- Kontakt:
Ma kakav Čelzi. Imaju oni Kalua na klupi, a Anelka ili Drogba češće sjedaju na klupu. Nipošto u Čelzi. Ili Liverpool ili Arsenal.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
ma naci ce se mjesta za dzeku...el-fighter je napisao/la:Ma kakav Čelzi. Imaju oni Kalua na klupi, a Anelka ili Drogba češće sjedaju na klupu. Nipošto u Čelzi. Ili Liverpool ili Arsenal.
mislim, znam da nam u prvu postavu mogu samo MAJSTORI, al dzeko je KRALJ.....
i ne treba u arsenal ili liverpool samo zato sto je tamo manja konkurencija.....
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
- el-fighter
- Kontakt:
U Liverpoolu bi igrao napad sa Torresom, a u Arsenalu nema pravog špica osim Bendtnera, koji je slab. Van Persie igra po lijevoj strani, Walcott desno. Eh mogao bi sa Eduardom igrati u napadu, a kakav je Eduardo baksuz opet će ga safatat neka veća povreda.lejla je napisao/la:ma naci ce se mjesta za dzeku...el-fighter je napisao/la:Ma kakav Čelzi. Imaju oni Kalua na klupi, a Anelka ili Drogba češće sjedaju na klupu. Nipošto u Čelzi. Ili Liverpool ili Arsenal.
mislim, znam da nam u prvu postavu mogu samo MAJSTORI, al dzeko je KRALJ.....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
i ne treba u arsenal ili liverpool samo zato sto je tamo manja konkurencija.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- rob do bagro
- Kontakt:
evo sad citam arsenal,milan i chelsea najzainteresovaniji za naseg dijamanta...pa vidjecemo gdje ce zavrsit
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
samo u chelsea da pokupi par fora od iskusnih lisaca koji ce u penziju i da hara evropom ..
jos jednu godinu neka za vukove odigra ligu prvaka a onda kao veliki dokazani igrac slijedeci primjere ostalih majstora napustiti prevazidjenu bundesligu i otici u englesku, spaniju ili italiju
Edo u Chelsea, prelijepo, nista bolje se nije moglo desiti 
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- NoName
- Kontakt:
Virtu4l je napisao/la:Edo u Chelsea, prelijepo, nista bolje se nije moglo desiti
Joj de Virtu4l predstavi se molim te, baš me zanima klinička slika jednog bosanca koji može navijati za Chelsea
Hrvat, ti znaš da smo se po stavovima dosta slagali, ja mislim da si jedini na forumu čije sam postove potpisivao ali ovaj put se razilazimo. Ipak, mislim da će se vukovi raspasti na kraju ove sezone a to bi bilo katastrofalno za sve igrače velikog kalibra, kakvi su sigurno i Edin i Miske. Nek bježe u jače klubove, ja samo boga molim da, ako je to ikako moguće, karijeru nastave u nekom klubu koji će igrati LP naredne godine i to da tamo zajedno odu.bh hrvat je napisao/la:jos jednu godinu neka za vukove odigra ligu prvaka a onda kao veliki dokazani igrac slijedeci primjere ostalih majstora napustiti prevazidjenu bundesligu i otici u englesku, spaniju ili italiju
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
- el-fighter
- Kontakt:
Mislim da je za Edina najbolja Engleska liga. Najbolje bi bilo da ode u Arsenal ili Liverpool.
evo stavio sam malo slikicice. 
- el-fighter
- Kontakt:
Baš nisi mogo nać ljepšu.dzenidm je napisao/la:evo stavio sam malo slikicice.
slika za 10 breel-fighter je napisao/la:Baš nisi mogo nać ljepšu.dzenidm je napisao/la:evo stavio sam malo slikicice.
Ehh buraz, dobar dio navijaca Zeljeznicara navija za Chelsea... to se jednostavno desi... i da, svi smo izrodiNoName je napisao/la:Virtu4l je napisao/la:Edo u Chelsea, prelijepo, nista bolje se nije moglo desiti
Joj de Virtu4l predstavi se molim te, baš me zanima klinička slika jednog bosanca koji može navijati za Chelsea![]()
![]()
Mora da si neki izrod!
![]()
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.