Aj ba razguli, ako imas sta pametno reci, reci, ako nemas iskuliraj.harishp je napisao/la:Ako je Dzeko bio sljivotres,onda ste garant Stilica zvali trnokop.Virtu4l je napisao/la:Ma da, samo takve i odgajamo na Grbavicimirzza je napisao/la:koji majstor je stilke
Semir Štilić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Semir Štilić
Cuva Bog Zelju svog!
Hajde samo mi objasni šta je sad pogreško rekao? Jesmo li Džeku zvali kloc? Jesmo. Dolaze li najbolji igrači sa Grbavice? Dolaze.mirzza je napisao/la:Aj ba razguli, ako imas sta pametno reci, reci, ako nemas iskuliraj.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Cuj pametno,ono Dzeku odmah nazvali dijamant.mirzza je napisao/la:Aj ba razguli, ako imas sta pametno reci, reci, ako nemas iskuliraj.harishp je napisao/la:mirzza je napisao/la:koji majstor je stilke
Ako je Dzeko bio sljivotres,onda ste garant Stilica zvali trnokop.
Koji ponekad trehne koju sljivu.

@Viru4all ma da to ste vi samo tepali od dragosti i miline

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Evo advokata, rekao je pogresno, ako si ga ti zvao ja nisam, zvala ga je manjina a na svi, dakle prvo advokate ne generalizuj, drugo je rekao pogresno da je Stilic trnokop, trece je bilo suvisno da ista komentarise, a cetvrto nabija broj postova i truje temu. Nek se zajebaje na nekim drugim temama, ne mora svaku temu usrati svojim glupim komentarima.Virtu4l je napisao/la:Hajde samo mi objasni šta je sad pogreško rekao? Jesmo li Džeku zvali kloc? Jesmo. Dolaze li najbolji igrači sa Grbavice? Dolaze.mirzza je napisao/la:Aj ba razguli, ako imas sta pametno reci, reci, ako nemas iskuliraj.
Cuva Bog Zelju svog!
@mirzza poselami Hasana maksuz.
I ne nosi hepo kockice u djepu zajedno sa upaljacem.
Dzeku nije niko zvao kloc iz drugih klubova nego iz Zelje a i Stilica ste pa haman djabe utopili.
Momci su dobri nego sta,a sad sto je to neko drugacije vidio ili ''vabio''... ebiga.

Dzeku nije niko zvao kloc iz drugih klubova nego iz Zelje a i Stilica ste pa haman djabe utopili.
Momci su dobri nego sta,a sad sto je to neko drugacije vidio ili ''vabio''... ebiga.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 17 jun 2010, 15:30, ukupno mijenjano 2 puta.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Jesi li ti ikada bio na sjevernoj tribini stadiona Grbavica ?mirzza je napisao/la:Evo advokata, rekao je pogresno, ako si ga ti zvao ja nisam, zvala ga je manjina a na svi, dakle prvo advokate ne generalizuj, drugo je rekao pogresno da je Stilic trnokop, trece je bilo suvisno da ista komentarise, a cetvrto nabija broj postova i truje temu. Nek se zajebaje na nekim drugim temama, ne mora svaku temu usrati svojim glupim komentarima.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ma tv mu ''krcio'',pa nije cuo. 

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
600.000 eura je koštao Štilić Lecha kad su ga dovodili iz Želje...ako ti je to "haman djabe" onda OK...nedo Bog da se ti baviš finansijama...ali ne cudi me što si na svojoj omiljenoj temi...haman fetiš ti postao ismijavati ovog momka redovno a usput i Želju....pitarska poslaharishp je napisao/la:@mirzza poselami Hasana maksuz.![]()

"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
Ako je Braco gumena glava pitar, onda sam i ja.
600 tisuca
pa toliko kopacke Stilica vrijede.
P.S Manite se ''teskih''rijeci.Uostalom Stilic mi je drazi od sve i jednog igraca koji je sijedio sa jednom guzicom na dvije stolice ili repke a sad se na kraju nalaze kod nas.
I bas taj isti Stilic, zbog ponekog takvog nema mjesta.

600 tisuca

P.S Manite se ''teskih''rijeci.Uostalom Stilic mi je drazi od sve i jednog igraca koji je sijedio sa jednom guzicom na dvije stolice ili repke a sad se na kraju nalaze kod nas.
I bas taj isti Stilic, zbog ponekog takvog nema mjesta.

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Jesam, i na juznoj isto tako i vidio sam da su pojedinci govorili, ali za Stilica da je trnokop nikad nisam cuo osim o doticnog spamera koji i dalje trola teme i sada prebacuje na moj avatar u zelji da dostigne 10.000 postova u par dana, a ti se samo pravi lud i odgovaraj na tacku 1 dok ostale nemoj ni gledati.Virtu4l je napisao/la:Jesi li ti ikada bio na sjevernoj tribini stadiona Grbavica ?mirzza je napisao/la:Evo advokata, rekao je pogresno, ako si ga ti zvao ja nisam, zvala ga je manjina a na svi, dakle prvo advokate ne generalizuj, drugo je rekao pogresno da je Stilic trnokop, trece je bilo suvisno da ista komentarise, a cetvrto nabija broj postova i truje temu. Nek se zajebaje na nekim drugim temama, ne mora svaku temu usrati svojim glupim komentarima.
Cuva Bog Zelju svog!
Daj @mirzza ti postao gori od onog @bad boya.
Uhvatio se ko' pijan plota pa ne pusta.
Jesili cuo rijec za ''figurativno'' ili mozda malo laksa rijec''sala'' ili najlaksa rijec ''zaebancija''
Kad to sve spojis,dobijes ne tako ''zlocestu''stvar za razliku kako je ti dozivi.
Uhvatio se ko' pijan plota pa ne pusta.
Jesili cuo rijec za ''figurativno'' ili mozda malo laksa rijec''sala'' ili najlaksa rijec ''zaebancija''
Kad to sve spojis,dobijes ne tako ''zlocestu''stvar za razliku kako je ti dozivi.

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Fakat neko trazi baka da se po burek posalje,i to sa svojim parama i jos kusur da donese.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
- Kontakt:
STILIC SEMIR UNOSI NEMIR...........
stilic pred potpisom za mainz 05!
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
ja ba i ja sam negdje to procitao, ne bi bilo to lose.. Dobar bi on bio u bundesligi sasvim sigurnoMaestro je napisao/la:stilic pred potpisom za mainz 05!
-
- Kontakt:
Taman da Bance sljedeće sezone postigne barem 15-ak golova na asistencije Štile.
Maestro je napisao/la:stilic pred potpisom za mainz 05!
To bi bilo predobro, al smrdi mi na patku.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Odlicno bi bilo kada bih Stilic presao u Mainz.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------