Adnan Zahirović

Devil
Moderator
Kontakt:

Re: Adnan Zahirović

Post Postao/la Devil » 04 jan 2013, 00:50

bagrcavi je napisao/la:
bavarian_bk je napisao/la:Ako ćemo pravo , crnogorski stoper , Džudović mislim , igra u Nalchiku , kapiten je . Eh sad , gledajući da je Crna Gora dobila Engleze , je li onda Crna Gora ozbiljna reprezentacija ?
Nije.
Sve dok ne ode na neko veliko takmičenje, isto kao i mi.
Svaka reprezentacija koja igra dobar fudbal je ozbiljna.A u ovome trenutku su to i BiH i Crna Gora i Estonija za razliku od Srbije koja tek u pojedinim momentima daje naznake ozbiljnog. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Akita
Kontakt:

Post Postao/la Akita » 04 jan 2013, 00:52

Igra li ovaj uopce u ruskoj 2ligi :roll:

nihco

Post Postao/la nihco » 04 jan 2013, 00:56

Cocalica pratim vec vise sezona, Ljevakovica i Teplice takodjer, pratio sam Zahirovica proslu sezonu , sve je jasno.
na koncu, Izraelski i Ceski prvoligasi igraju CL, EL, ruski drugoligasi, i to prosjecni , su drugoligasi. Da je Cocalicu i Ljevakovicu pruzena reprezentativna sansa , napravili bi dobre transfere. Ovaj ne moze ni uz konstantno guranje u prvi tim . to da je borben je smijesan argument ! Svako moze bi ti borben.
Sent from my Commodore 64

Akita
Kontakt:

Post Postao/la Akita » 04 jan 2013, 01:04

Cocalica pratim vec vise sezona, Ljevakovica i Teplice takodjer, pratio sam Zahirovica proslu sezonu , sve je jasno.
na koncu, Izraelski i Ceski prvoligasi igraju CL, EL, ruski drugoligasi, i to prosjecni , su drugoligasi. Da je Cocalicu i Ljevakovicu pruzena reprezentativna sansa , napravili bi dobre transfere. Ovaj ne moze ni uz konstantno guranje u prvi tim . to da je borben je smijesan argument ! Svako moze bi ti borben.

Blago se tebi kad pratis Cocu i Ljeva preko streama a niko od skauta ni da mrdne nego kako ces dogodine imali stream za 2 cesku ligu tj. 2 izrealsku :roll:

nihco

Post Postao/la nihco » 04 jan 2013, 01:18

Nije nemoguce , iako je iz Teplica doslo par poznatih igraca posljednjih godina, a i Maccabi sam gledao u ligi sampiona i Europa ligi, nije nemoguce da se to opet desi. ti ganjaj Nalcik i Zahirovica, dogodine ces imati priliku da gledas Medunjanina i Vranjesa, ja drugoligase ne pratim, bar kada su u pitanju ruski, uzivaj.
Sent from my Commodore 64

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 04 jan 2013, 02:37

Zavisi kakva reprezentacija želimo biti. Ako bi da nalikujemo na Lihtenštajn onda mogu Ljevaković i Cocalić, ako bi i mi da nas @bagrcavi zove ozbiljnom reprezentacijom, onda nemaju šanse.

Kad nemaš alternativu, a želiš promjene onda čekaš, kratko i jednostavno. Bešić i Handžić su mladi igrači, možda bi trebali čekati kakvo ljeto ili dva da dobijemo alternativu Adnanu. Možda i Adnan ode u bolji klub. A moguće da Sesar i Svraka postanu dobre alternative. Možda se u medjuvremenu pojavi još koji igrač.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 04 jan 2013, 09:11

Najbolje bi bilo da Adnan ode u drugi klub, ovaj Nalcik je totalno los za reputaciju standardnog igraca ekipe koja puca na SP.
Ne znam kakav je fol sa njegovim menadzerom da mu ne moze srediti angazman u nekom ruskom ili turskom prvoligasu, ako nista decko moze trcati, dobro se postavlja, zna i nesto lopte nije totalno drvo.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 04 jan 2013, 11:15

Evo izgleda i Zahirovic ima ponudu iz Kine, Safet je rekao da Adnan moze zaboravit na reprezentaciju ako ode u Kinu.

scorpion
Kontakt:

Post Postao/la scorpion » 04 jan 2013, 11:20

Za mladog igraca kakav je Zahirovic, poguban korak bi bio odlazak u Kinu. Mislim da bi s tim cinom zapecatio svoju karijeru. Hajde Misimovic, covjek koji se do sada naigrao i u Njemackoj, pa eto probao i u Turskoj i Rusiji, polako vec ulazi u zrele igracke godine, ali momak sa svoje 23 godine da odlazi u Kinu...to bi stvarno bilo nekoliko koraka unazad u karijeri.
U potpunosti se slazem sa Susicem da ga ne zove u reprezentaciju ako ode na daleki istok.
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 04 jan 2013, 11:30

Cartman je napisao/la: Postoji li obiljna reprezentacija sa igracima iz nase ili Madjarske lige? To mu je konkurencija.
Ako cemo realno,ni iz Hrvatske lige nebi bilo da ih neko ne gura.

Inace,nsa najveca sramota je sto u prvih 11 imamo igraca koji igra u Ruskoj drugoj ligi.

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 04 jan 2013, 11:36

scorpion je napisao/la:Za mladog igraca kakav je Zahirovic, poguban korak bi bio odlazak u Kinu. Mislim da bi s tim cinom zapecatio svoju karijeru. Hajde Misimovic, covjek koji se do sada naigrao i u Njemackoj, pa eto probao i u Turskoj i Rusiji, polako vec ulazi u zrele igracke godine, ali momak sa svoje 23 godine da odlazi u Kinu...to bi stvarno bilo nekoliko koraka unazad u karijeri.
U potpunosti se slazem sa Susicem da ga ne zove u reprezentaciju ako ode na daleki istok.
Slazem se s tobom, to bi znacilo da nema nikakvih ambicija osim love.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 04 jan 2013, 11:44

scorpion je napisao/la:Za mladog igraca kakav je Zahirovic, poguban korak bi bio odlazak u Kinu. Mislim da bi s tim cinom zapecatio svoju karijeru. Hajde Misimovic, covjek koji se do sada naigrao i u Njemackoj, pa eto probao i u Turskoj i Rusiji, polako vec ulazi u zrele igracke godine, ali momak sa svoje 23 godine da odlazi u Kinu...to bi stvarno bilo nekoliko koraka unazad u karijeri.
Ako cemo realno,cak i Kineska liga bi mu bila korak naprijed s obzirom da igra u 2.Ruskoj ligi.

risingforce
Kontakt:

Post Postao/la risingforce » 04 jan 2013, 11:45

Generalno, mislim da imamo velikih problema sa defanzivnim veznim igracima. Mislim da se na Zahirovica ne moze ozbiljno racunati dok ne promjeni klub, jer sigurno da za nacionalnu selekciju ne moze igrati rezerva Ruskog drugoligasa. Taj odlazak u Kinu bi sigurno bio korak unazad. Sesar, Svraka, Vrancic i igraci tog kalibra nisu nikakvo rjesenje. Besic je standardan u Ferencvarosu ali uglavnom na poziciji stopera.. Volio bih kada bi Zahirovic nasao neki klub u Bundesligi, to bi bilo idealno i za njega i za reprezentaciju

joksimovic
Kontakt:

Post Postao/la joksimovic » 04 jan 2013, 11:45

Pa šta vi mislite da se danas igra iz ljubavi.Kina je vać danas velesila po bogatsvu,a i u fudbal ulažu mnogo.Svima nam je poznato šta mali znači za repku,pa ako Safet misli drugačije, onda šta da se radi neka traži boljeg ako ga ima .

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 04 jan 2013, 11:50

risingforce je napisao/la:Generalno, mislim da imamo velikih problema sa defanzivnim veznim igracima. Mislim da se na Zahirovica ne moze ozbiljno racunati dok ne promjeni klub, jer sigurno da za nacionalnu selekciju ne moze igrati rezerva Ruskog drugoligasa. Taj odlazak u Kinu bi sigurno bio korak unazad. Sesar, Svraka, Vrancic i igraci tog kalibra nisu nikakvo rjesenje. Besic je standardan u Ferencvarosu ali uglavnom na poziciji stopera.. Volio bih kada bi Zahirovic nasao neki klub u Bundesligi, to bi bilo idealno i za njega i za reprezentaciju
samo da Hadzic vise hoce srediti te papire i odmah bi situacija bila bolja, a treba se nadati da ce Grahovac i/ili Zolotic za godinu dvije biti prava rjesenja za tu poziciju zadnjeg veznog.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 04 jan 2013, 12:09

Zahirovic je imao ponudu iz Kine, dali ce je prihvatiti, to je druga stvar. Na tu poziciju mozemo staviti Zukanovica kao jednu opciju, ali ce nam onda faliti na stoperu. Bicakcic ako uspije srediti papire moze na stopera pored Spahe. Vranjesa posmatrati, igrali on uopste? Salihovica protiv slabijih reprezentacija gdje igramo samo sa jednim DM. Zato nam treba Kolasinac na beku, a i on moze biti opcija na DMu, samo da odigra vise utakmica za Schalke.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 04 jan 2013, 12:59

Hajd' mogu da razumem da neko ne prati rusku 2.ligu,to se granici sa fanatizmom vec,ali da neko ne prati kinesku ligu i da pri tome izjavi kako je njemu karijera gotova ako ode tamo,e to mi je vec tesko za poverovati. :roll:

scorpion
Kontakt:

Post Postao/la scorpion » 04 jan 2013, 13:22

Devil je napisao/la:Hajd' mogu da razumem da neko ne prati rusku 2.ligu,to se granici sa fanatizmom vec,ali da neko ne prati kinesku ligu i da pri tome izjavi kako je njemu karijera gotova ako ode tamo,e to mi je vec tesko za poverovati. :roll:
Koji procenat druze igraca do svojih 25 godina a koji igraju u kineskoj ligi, a koji su porijeklom iz Evrope igra za svoje reprezentacije???
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 04 jan 2013, 13:30

scorpion je napisao/la:
Devil je napisao/la:Hajd' mogu da razumem da neko ne prati rusku 2.ligu,to se granici sa fanatizmom vec,ali da neko ne prati kinesku ligu i da pri tome izjavi kako je njemu karijera gotova ako ode tamo,e to mi je vec tesko za poverovati. :roll:
Koji procenat druze igraca do svojih 25 godina a koji igraju u kineskoj ligi, a koji su porijeklom iz Evrope igra za svoje reprezentacije???
Zasto je to bitno kada uopste nije tema danasnje emisije.Sta bi sada trebalo da ja tebe pitam koji je procenat druze igraca bez obzira na godine,a koji igraju u Srbijanskoj,Bosanskoj ili Hrvatskoj ligi,a koji igraju za svoje reprezentacije ? :roll:
Gledajmo kvalitet lige,gledajmo kakve se utakmice tamo igraju,gledajmo posecenost,gledajmo finansije,gledajmo sve sto se gleda za ocenjivanje jedne lige.I sta cemo da dobijemo ? Dobicemo da je kineska liga u neverovatnom razvoju,znaci od lige koja tek 80-ih i 90-ih postaje profesionalna,gde se profesionalna liga igra od 1994.godine,dosli smo od lige koja kod sebe ima neverovatne igrace.Skaut mreza je razvijena u Kini podjednako kao i u ostalim zemljama Evrope i potpuno je nebitno da li neko igra u Kini ili u Ceskoj,skauti ce isto da ga primete,ali jos uvek vladaju predrasude o tome da je to kraj sveta,svi su glupi i Barrios i Conca i Drogba,Keita,Perea,Addy svi su oni levati samo smo mi sa Balkana pametni i govorimo da je to zabit u koju ako odes ti mozes da se pozdravis sa karijerom.Jbg valjda nam je to u krvi da uvek budemo najpametniji od svih. :roll:

scorpion
Kontakt:

Post Postao/la scorpion » 04 jan 2013, 13:47

Devil je napisao/la:
scorpion je napisao/la:
Zasto je to bitno kada uopste nije tema danasnje emisije.Sta bi sada trebalo da ja tebe pitam koji je procenat druze igraca bez obzira na godine,a koji igraju u Srbijanskoj,Bosanskoj ili Hrvatskoj ligi,a koji igraju za svoje reprezentacije ? :roll:
Gledajmo kvalitet lige,gledajmo kakve se utakmice tamo igraju,gledajmo posecenost,gledajmo finansije,gledajmo sve sto se gleda za ocenjivanje jedne lige.I sta cemo da dobijemo ? Dobicemo da je kineska liga u neverovatnom razvoju,znaci od lige koja tek 80-ih i 90-ih postaje profesionalna,gde se profesionalna liga igra od 1994.godine,dosli smo od lige koja kod sebe ima neverovatne igrace.Skaut mreza je razvijena u Kini podjednako kao i u ostalim zemljama Evrope i potpuno je nebitno da li neko igra u Kini ili u Ceskoj,skauti ce isto da ga primete,ali jos uvek vladaju predrasude o tome da je to kraj sveta,svi su glupi i Barrios i Conca i Drogba,Keita,Perea,Addy svi su oni levati samo smo mi sa Balkana pametni i govorimo da je to zabit u koju ako odes ti mozes da se pozdravis sa karijerom.Jbg valjda nam je to u krvi da uvek budemo najpametniji od svih. :roll:
Vjerovatno iz istog razloga boldirani igraci vec nakon par mjeseci zele da bjeze iz Kine. Ja ne sporim kvalitet kineske lige, ali za reprezentacije iz tog dijela svijeta, ali je ipak selektorima i javnosti iz Evrope lakse pratiti igraca koji igra u Ukrajini, Turskoj, Poljskoj koje su u rangu kineske lige, vise manje, nego na dalekom istoku. O tim mjerilima ja govorim.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.