Automobili, motori...
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Automobili, motori...
Evo jedna bembara koja mi se svidjela ovako po fizickim predispozicijama, ali je prejaka i kubikaza je prevelika, npr. za odrzavanje, gorivo i registraciju previse..
Ali je auto ZLO
http://www.pi.k.ba/artikal/5502577/bmw- ... -m-optika/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ali je auto ZLO
http://www.pi.k.ba/artikal/5502577/bmw- ... -m-optika/" onclick="window.open(this.href);return false;
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
et, ja o audi a7 i a6, bacih pogled na novu a8 kad ono

- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
14000. Saphirschwartz Shadowline M Sport.Bosniacum Lilium je napisao/la:Koliko cijenis?ŠB_Fidelis je napisao/la:Prodam ti ja svog e46. Da imas ovako za grada auto.
Ne fali nista 2.0 motorima, osobno ne bih ni uzeo auto ispod 100 kw, ova prica se mahom odnosi na starije modele, mada je to cista cula-kazala najvecim dijelom i ta se prica previse prosirila i takav glas ostao kod tih starijih Passata, al modeli 2008, godine i kasnije, recimo, nema tu nikakve razlike u kvaliteti, a performanse su uveliko na strani tog prvog tako da bih ga preporucio bilo kome prije nego taj 1.9 TDi, pogotovo nove commonrail 2.0 motore.@ Quarsema Passat 6 2.0 TDI, ali dobro, oni su poznati kao nesto kvarljiviji motor od 1.9 TDI
Nije bas rekla-kazala i mahalska posto znam neke momke koji su imali problema sa 2.0 TDI posebno s turbinama

Ovakav.
Da tamo 2005., 2006. godine, al bilo je problema i s 1.9 nego se to gore prosirilo isuvise, a kasnije je u potpunosti ispravljeno, nema nikakvih problema s kasnijim modelima.
Zadnja izmjena: ŠB_Fidelis, dana/u 24 feb 2013, 13:02, ukupno mijenjano 1 put.
...Život za Široki...
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Moze se sve, samo treba znati kako i s kim.Bosniacum Lilium je napisao/la:mozes ti njima donijet racun da si ga platio 1000€ ali to ne pije vodePapastathopoulos je napisao/la:17% od onog koliko je to auto placeno u inostranstvu ili ?Bosniacum Lilium je napisao/la:ne placas carinu, placas PDVpisao sam detaljno sve od uvoza pa do registracije... vrati desetak stranica unazad
sad cu ti poslati nesto u inbox

Naravno, treba i sam znati na koliko bi moglo najnize proci.
...Život za Široki...
@ŠB_Fidelis
14000,to je cijena?
14000,to je cijena?
http://www.youtube.com/watch?v=JbdX94df3OM
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ma koliko ti njih castis moj Fidelis
Dobar ti ovaj bimer, uvoz iz Irske?

Dobar ti ovaj bimer, uvoz iz Irske?

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Pa da, cijena, sta bi ti.
Pocastimo mi njih dovoljno tijekom godine haha, tako da ako ja kazem da ovaj M sport kosta 3000 EUR, it gets ''carinjeno'' na motherfuckin' 3000 EUR.
Pa rekoh ovakav, ne ovaj.
Uvoz iz Njemacke, jebga, najlogicnije. 

Pocastimo mi njih dovoljno tijekom godine haha, tako da ako ja kazem da ovaj M sport kosta 3000 EUR, it gets ''carinjeno'' na motherfuckin' 3000 EUR.

Pa rekoh ovakav, ne ovaj.

...Život za Široki...
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
uvoz li ista iz Italije? tamo su cijene dobre , tako sam cuo 

- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Jesu za jaca vozila jer su im povecali obveze osiguranja i davanja na jake masine tako da se rijesavaju toga vecinom pa se moze uzeti pravo auto za 10-15 posto nize cijene u prosjeku.
Uostalom, tu na e60 3.0 M sport bio krenuo.
Uostalom, tu na e60 3.0 M sport bio krenuo.
...Život za Široki...
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
upucen si znaci
i ja sam kontao da uvozim da auta i da preprodajem, ali sta ce ova bijeda ovdje... niko nema cash za auto svi nude zamjene 

Italijani ovako slove kao nacija koja ne odrzava auta i lose su im ocuvana generalno.. zato ces slabo gdje vidjeti da je uvezeno auto iz italije, uglavnom iz Njemacke svi uvoze... tako sam ja cuo, ali nemam iskustvaBosniacum Lilium je napisao/la:uvoz li ista iz Italije? tamo su cijene dobre , tako sam cuo
Zadnja izmjena: nime_tm87, dana/u 24 feb 2013, 14:34, ukupno mijenjano 1 put.
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Occupational hazard.
Ah, ma, tesko je stvoriti ime za sebe tu, zna se otprilike tko je tko u BiH dosad, a podstrel ovima sto su sad iskoristili situaciju s EURO3 motorima i specijalizirali se za to nudi jedino neku mogucnost da nesto malo preproda i zaradi iz uvoza ovih vozila koja su ''prihvacenija'' u BiH, a da ne zele novije vozila za isti novac tipa C3 ili Clio i slicno tome, al tesko je to u BiH dosta izvesti, valjalo bi imati konekcija s ljudima i sve. OK je to za nekoga tko bi prodavao dva, tri vozila mjesecno na tom principu, al sad da to veci auto saloni rade, od toga nema nista, nemas nigdje vozila toga tipa za jednostavnu lager nabavku, tako da ti se sve to svodi na tip ima tipa koji za njega ode u Italiju, Njemacku i bla, bla, nadje auto, dva, kupi, ovdje proda, kao sto se radilo kad se tek pocelo u BiH s time, dok nije bilo pristupa leasing kompanijama u Europi. Al dobro, da ne duljim vise...
Medjutim, ne vrijedi bas za luksuznija vozila, odnosno ona koja ces platiti dobru cijenu, makar sto se tice vozila s operativnog leasinga. Neces se ti ni u Njemackoj nesto nauzivati i napricati o autu doma ako neces platiti odredjenu cifru u Njemackoj. Od uvezenih talijanskih vozila ove godine, ja se ne sjecam da je ijedno lose bilo, doduse to su sve bile ekstra masine vrijednosti iznad 7000 EUR.
Druga vazna stavka, Talijani padaju na sminku, tako da su vecinom ta vozila vise opremljena od istovjetnih vozila iz drugih drzava (sva vozila su podijeljena u razlicite pakete opreme, samo ti paketi opreme nisu istovjetni u svim drzavama). Znaci, mozes uzeti ekstra vozilo, evo lupnut cu za primjer A6 3,0 facelift predzadnja linija, s luxe paketom opreme i da ti izadje i manje novca i da je nista manje ocuvano ili u nista losijem stanju nego neko cuveno vozilo iz Njemacke. To vise znaci ljudima u glavi, nego sto nuzno mora biti istina. Jer, sto i po cemu je Talijan, primjerice, losiji od nekog Nijemca pa bi vozio losije vozilo? Malo ljudima kad priblizis na taj nacin, onda i sami za sebe skontaju da to i nije daleko od istine.
That being said, ako ces vec generalizirati neka vozila i njihov kvalitet, e generaliziraj onda Spanjolska. E TA vozila su smece, od svih sto sam ja vidio, nijedno nije doslo kako treba, svima je nesto falilo i svi su bili u losem stanju.

Ah, ma, tesko je stvoriti ime za sebe tu, zna se otprilike tko je tko u BiH dosad, a podstrel ovima sto su sad iskoristili situaciju s EURO3 motorima i specijalizirali se za to nudi jedino neku mogucnost da nesto malo preproda i zaradi iz uvoza ovih vozila koja su ''prihvacenija'' u BiH, a da ne zele novije vozila za isti novac tipa C3 ili Clio i slicno tome, al tesko je to u BiH dosta izvesti, valjalo bi imati konekcija s ljudima i sve. OK je to za nekoga tko bi prodavao dva, tri vozila mjesecno na tom principu, al sad da to veci auto saloni rade, od toga nema nista, nemas nigdje vozila toga tipa za jednostavnu lager nabavku, tako da ti se sve to svodi na tip ima tipa koji za njega ode u Italiju, Njemacku i bla, bla, nadje auto, dva, kupi, ovdje proda, kao sto se radilo kad se tek pocelo u BiH s time, dok nije bilo pristupa leasing kompanijama u Europi. Al dobro, da ne duljim vise...
To je od slucaja do slucaja.nime_tm87 je napisao/la:Italijani ovako slove kao nacija koja ne odrzava auta i lose su im ocuvana generalno.. zato ces slabo gdje vidjeti da je uvezeno auto iz italije, uglavnom iz Njemacke svi uvoze... tako sam ja cuo, ali nemam iskustvaBosniacum Lilium je napisao/la:uvoz li ista iz Italije? tamo su cijene dobre , tako sam cuo
Medjutim, ne vrijedi bas za luksuznija vozila, odnosno ona koja ces platiti dobru cijenu, makar sto se tice vozila s operativnog leasinga. Neces se ti ni u Njemackoj nesto nauzivati i napricati o autu doma ako neces platiti odredjenu cifru u Njemackoj. Od uvezenih talijanskih vozila ove godine, ja se ne sjecam da je ijedno lose bilo, doduse to su sve bile ekstra masine vrijednosti iznad 7000 EUR.
Druga vazna stavka, Talijani padaju na sminku, tako da su vecinom ta vozila vise opremljena od istovjetnih vozila iz drugih drzava (sva vozila su podijeljena u razlicite pakete opreme, samo ti paketi opreme nisu istovjetni u svim drzavama). Znaci, mozes uzeti ekstra vozilo, evo lupnut cu za primjer A6 3,0 facelift predzadnja linija, s luxe paketom opreme i da ti izadje i manje novca i da je nista manje ocuvano ili u nista losijem stanju nego neko cuveno vozilo iz Njemacke. To vise znaci ljudima u glavi, nego sto nuzno mora biti istina. Jer, sto i po cemu je Talijan, primjerice, losiji od nekog Nijemca pa bi vozio losije vozilo? Malo ljudima kad priblizis na taj nacin, onda i sami za sebe skontaju da to i nije daleko od istine.
That being said, ako ces vec generalizirati neka vozila i njihov kvalitet, e generaliziraj onda Spanjolska. E TA vozila su smece, od svih sto sam ja vidio, nijedno nije doslo kako treba, svima je nesto falilo i svi su bili u losem stanju.
Zadnja izmjena: ŠB_Fidelis, dana/u 24 feb 2013, 14:40, ukupno mijenjano 1 put.
...Život za Široki...
Konto sam da je taj sa slike pa zato pitam.ŠB_Fidelis je napisao/la:Pa da, cijena, sta bi ti.![]()
Pocastimo mi njih dovoljno tijekom godine haha, tako da ako ja kazem da ovaj M sport kosta 3000 EUR, it gets ''carinjeno'' na motherfuckin' 3000 EUR.![]()
Pa rekoh ovakav, ne ovaj.Uvoz iz Njemacke, jebga, najlogicnije.
Planiram promijenit auto,uvezo bi Hondu Accord(posto sam ljubitelj tog vozila,ali nisam tvrdoglavi retard pa da kenjam kako je to najbolje auto na svijetu).
Pa se dvoumim izmedju Honde i BMW-a 3(320d npr)
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Nije, al evo pobogu ako je bitno, ovo je moj, originalne slike vozila.

320 D, 110 KW, M Sport.

320 D, 110 KW, M Sport.
...Život za Široki...
@ŠB_Fidelis
Auto je san.
Jesil imo kakvog posla sa Hondama?
Imo sam priliku da provozam par puta Accorda,onako,test voznja.Kakvi su za odrzavat u BiH?
Hvala.
Auto je san.
Jesil imo kakvog posla sa Hondama?
Imo sam priliku da provozam par puta Accorda,onako,test voznja.Kakvi su za odrzavat u BiH?
Hvala.
sto jes´ jes´.Klare je napisao/la: Ko ima love za Mercedesa taj se i skrasio

prilicno dugo vozam mercedesa i mogu ti reci da sam prezadovoljan, barem sto se tice motora.
jedino ih limarija loma handri, al haj - mora biti njesta sto ce te sibat po novcaniku.

ps.
danas pao snijeg.

zadnji pogon maaaajka. jos kad iskljucis esp

bas sam uzivao.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
secer ti si ono aus deutschland?
pa moze se po njemackoj pored takvih puteva, ajd ti sad izadji na vrh vratnika sa zadnjim pogonom uz neki malo jaci snijeg
El Fatiha i gas

pa moze se po njemackoj pored takvih puteva, ajd ti sad izadji na vrh vratnika sa zadnjim pogonom uz neki malo jaci snijeg

El Fatiha i gas

jos kad ti kazem da nisam stavlj´o zimske gume...
ozbiljno, picim na ljetnim.
et´, danas je napadao snijeg, neka 3-4 cm
pa sam morao iskoristiti priliku.
ps.
il´ kakvih givita u gepek.

ozbiljno, picim na ljetnim.
et´, danas je napadao snijeg, neka 3-4 cm

ps.
il´ kakvih givita u gepek.

vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
bom i ja sam na ljetnim, nema se para za zimske 
snijeg se topi, sad pijesak na putu, unisti mi auto
a i uprlja ga zestoko, ruzno ga vidjeti prljava

snijeg se topi, sad pijesak na putu, unisti mi auto

http://www.zoom-auto.com/default.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovdje imaju dobra auta.
Ovdje imaju dobra auta.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, ASD i 13 gostiju.