Precijenjeni igraci

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

Sabinho
Kontakt:

Re: Precijenjeni igraci

Post Postao/la Sabinho » 19 jun 2013, 22:55

Hajmo strucnjaci o Neymaru...Ovo ono,levati one brazilce itd. :lol: :lol:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

roy_makaay
Kontakt:

Post Postao/la roy_makaay » 19 jun 2013, 23:04

Varane,definitivno, ne kažem ja da neće biti u budućnosti vrhunski igrač,a lika su napuhali kao da je reinkarnacija Beckenbauera.Dovoljno je spomenuti Lewandowskog i silovanje na Westfalenu.
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."

EvoMene
Kontakt:

Post Postao/la EvoMene » 19 jun 2013, 23:12

roy_makaay je napisao/la:Varane,definitivno, ne kažem ja da neće biti u budućnosti vrhunski igrač,a lika su napuhali kao da je reinkarnacija Beckenbauera.Dovoljno je spomenuti Lewandowskog i silovanje na Westfalenu.
Je.blo me sve ako dečko kroz 5 godina ne bude u top 3 štopera na svijetu. Ima sve karakteristike za tako nešto, i to kažem kao fan Barcelone. A što se tiče Lewandowskog i njegovog trpanja, od 4 gola koja je dao, barem kod 3 ga je čuvao Pepe a ne Varane, tako da ti ta priča ne pije vodu.
Smoke Weed Everyday!

roy_makaay
Kontakt:

Post Postao/la roy_makaay » 19 jun 2013, 23:16

EvoMene je napisao/la:
roy_makaay je napisao/la:Varane,definitivno, ne kažem ja da neće biti u budućnosti vrhunski igrač,a lika su napuhali kao da je reinkarnacija Beckenbauera.Dovoljno je spomenuti Lewandowskog i silovanje na Westfalenu.
Je.blo me sve ako dečko kroz 5 godina ne bude u top 3 štopera na svijetu. Ima sve karakteristike za tako nešto, i to kažem kao fan Barcelone. A što se tiče Lewandowskog i njegovog trpanja, od 4 gola koja je dao, barem kod 3 ga je čuvao Pepe a ne Varane, tako da ti ta priča ne pije vodu.
Ogradio sam se odmah rekavši da je moguće da će momak bit klasa.TRENUTNO je precijenjen,neki dan vidjeh da je po nekom izboru među najboljim štoperima Reala svih vremena.Na osnovu čega?Još mnogo on mora da napreduje da dostigne nivo jednog Hierra ili Helguere koji su početkom milenija činili temelj odbrane.
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."

EvoMene
Kontakt:

Post Postao/la EvoMene » 19 jun 2013, 23:20

To je bilo, čini mi se, po izboru navijača Reala. Ne treba se uzimati za ozbiljno, nisu oni navikli da imaju u svojim redovima vanserijskog talenta, navikli su da kupuju gotove igrače. :mrgreen:

Sve u svemu, dok se o njemu govori kao o najvećem talentu trenutno na poziciji štopera, nije precijenjen. Što se tiče tog izbora, tu se slažemo, mada opet kažem, ne treba to uzimati za ozbiljno.
Smoke Weed Everyday!

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 20 jun 2013, 01:15

Varane ce ranije nego vecina misli postati najbolji stoper Svijeta.Ubjedjen sam da ce u roku 2 godine stasati u igraca kojeg ce se bojati svi najbolji napadaci Svijeta.Real je uradio genijalan posao kada su poslusali Zizoua i doveli iz "nicega" ovakav potencijal.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 20 jun 2013, 10:21

Sabinho je napisao/la:Hajmo strucnjaci o Neymaru...Ovo ono,levati one brazilce itd. :lol: :lol:
Neymar će u ovoj Barceloni strašan igrač postat.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 20 jun 2013, 11:13

Realno, Neymar zna igrati lopte . Ja ga licno ne simpatisem iz dosta razloga ,i mislim da nece moci ovako da dribla u Primeri kada naleti na nekog mesara tipa Balesterosa ili Godina . Ovo sto je veceras pokazao i u prosloj utakmici je stvarno odlicno . Talenat mu je neosporiv, ali u Barci nece moci da uzima loptu pri prekidima , da se razmase kao sto radi ovdje , jer dva velika ega nikada nisu bas pozeljna u istoj ekipi ...no ako to bude funkcionisalo,Messi-iniesta-Nejmar bi mogli predstavljati silu . U Primeri sigurno . 8-)
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 20 jun 2013, 13:58

juznjak> je napisao/la:Realno, Neymar zna igrati lopte . Ja ga licno ne simpatisem iz dosta razloga ,i mislim da nece moci ovako da dribla u Primeri kada naleti na nekog mesara tipa Balesterosa ili Godina . Ovo sto je veceras pokazao i u prosloj utakmici je stvarno odlicno . Talenat mu je neosporiv, ali u Barci nece moci da uzima loptu pri prekidima , da se razmase kao sto radi ovdje , jer dva velika ega nikada nisu bas pozeljna u istoj ekipi ...no ako to bude funkcionisalo,Messi-iniesta-Nejmar bi mogli predstavljati silu . U Primeri sigurno . 8-)
Jarane moj,brazilsku,argentinsku i donekle cilenasku ligu pratim non stop i gledam,kao i copa libertadores. Ti igraci sto ih ti nazivas mesarima su smijesni naspram onih mesara koji igraju u odbranama u brazilskoj i argentinskoj ligi,kao i u copa libertadores.Znaci ti mesari su smijesni naspram njih,pogledaj 3-4 utakmice i shvatices,i jos je brutalniji sudijski kriterij kod tih mesarskih startova,kao i kod sitnih prekrsaja,nema zaustavljanja igre ne svira se nista. Ljudi se ubie na terenu jarane,i ako je to prezivio evropa mu dodje kao melem sto se tice toga.

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 20 jun 2013, 17:20

Ganso ..

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 20 jun 2013, 19:23

Gdje je uopće taj Ganso? :mrgreen:
Prije par godina velika strka oko njega bila,a sad ništa.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 20 jun 2013, 19:24

SiamoNoi je napisao/la:Gdje je uopće taj Ganso? :mrgreen:
Sao Paulo,ne pruza nikakve partije.

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 20 jun 2013, 19:25

Povrede su ga unazadile, prosle je godine iz Santosa preso u Sao paolo za 7 miliona.
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 20 jun 2013, 19:26

Sabinho je napisao/la:
Ja ono sto sam ga gledao u Santosu bio je odlican.
Sto ode u Sao Paulo ? Trazilo ga pola Evrope. :?
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 20 jun 2013, 19:35

M4kaveli je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:
Ja ono sto sam ga gledao u Santosu bio je odlican.
Sto ode u Sao Paulo ? Trazilo ga pola Evrope. :?
Pa imali su opake planove,pojacali su tim medjutim igra im je 0 a on je u dosta navrata bio jedan od glavnih krivaca za to.

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 20 jun 2013, 20:24

Neki dan slulčajno opet naleti na njega..znam da se tražilo 30-40M za njega a sad tanak

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 20 jun 2013, 20:39

Welbeck.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 20 jun 2013, 22:13

Andy Caroll.
Ustvari Svaki igrac koji kosta preko 45 mil. €.
Ljudi moji ovo je ipak o fudbalu rijec, Sport. Sve su to ljudi, a cijena po kojoj se prodaju na trzistu je pretjerana.
Svaki transfer je investiciono ulaganje kluba od strane ljudi u upravi koji u 90 % slucajeva ne zele dobro klubu nego samo finansijsku dobit.

Zgadi mi se kad vidim da Ćif*uti za Balea hoce 80 mil. €, Da iz Napolia hoce Ruse odrat' za Cavania 60 mil. € .

Onda njihova primanja... Nijedan igrac u historiji ne moze svojom igrom opravdati sedmicnu platu Etoa, Messia i ostalih pa i da 10 golova po kolu daju.
2.170 £ po satu. Pa halo, sta to on radi. Jel svojim radom citav svijet poboljsava iz sata u sat pa da tolike pare dobiva.

Opet nekih ima da se setaju po terenu a ovoliko para klepaju.
Treba njima dat' da oni bas zarade tu svoju platu.
Spanci duguju Boga Oca, posudjuju od Švaba a vamo CR i Messi vrtoglavu godisnju platu imaju. ( o desetinama miliona Eura govorimo).

Ali eto ode ja predaleko ... :roll:
Robinho, Pato...
Zadnja izmjena: BadrHari, dana/u 20 jun 2013, 22:18, ukupno mijenjano 1 put.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 20 jun 2013, 22:15

BadrHari je napisao/la:Andy Caroll.
Ustvari Svaki igrac koji kosta preko 45 mil. €.
Ljudi moji ovo je ipak o fudbalu rijec, Sport. Sve su to ljudi, a cijena po kojoj se prodaju na trzistu je pretjerana.
Svaki transfer je investiciono ulaganje kluba od strane ljudi u upravi koji u 90 % slucajeva ne zele dobro klubu nego samo finansijsku dobit.

Zgadi mi se kad vidim da Ćif*uti za Balea hoce 80 mil. €, Da iz Napolia hoce Ruse odrat' za Cavania 60 mil. € .

Onda njihova primanja... Nijedan igrac u historiji ne moze svojom igrom opravdati sedmicnu platu Etoa, Messia i ostalih pa i da 10 golova po kolu daju.
2.170 £ po satu. Pa halo, sta to on radi. Jel svojim radom citav svijet poboljsava iz sata u sat pa da tolike pare dobiva.

Opet nekih ima da se setaju po terenu a ovoliko para klepaju.

Svaka cast :!:
Treba njima dat' da oni bas zarade tu svoju platu.
Spanci duguju Boga Oca, posudjuju od Švaba a vamo CR i Messi vrtoglavu godisnju platu imaju. ( o desetinama miliona Eura govorimo).

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 20 jun 2013, 22:20

@BadrHari Lahm, Schweini i Ribery nemaju nista manju platu od Messija.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

Zaključano

Natrag na “Međunarodni fudbal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.