Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Je.blo me sve ako dečko kroz 5 godina ne bude u top 3 štopera na svijetu. Ima sve karakteristike za tako nešto, i to kažem kao fan Barcelone. A što se tiče Lewandowskog i njegovog trpanja, od 4 gola koja je dao, barem kod 3 ga je čuvao Pepe a ne Varane, tako da ti ta priča ne pije vodu.roy_makaay je napisao/la:Varane,definitivno, ne kažem ja da neće biti u budućnosti vrhunski igrač,a lika su napuhali kao da je reinkarnacija Beckenbauera.Dovoljno je spomenuti Lewandowskog i silovanje na Westfalenu.
Ogradio sam se odmah rekavši da je moguće da će momak bit klasa.TRENUTNO je precijenjen,neki dan vidjeh da je po nekom izboru među najboljim štoperima Reala svih vremena.Na osnovu čega?Još mnogo on mora da napreduje da dostigne nivo jednog Hierra ili Helguere koji su početkom milenija činili temelj odbrane.EvoMene je napisao/la:Je.blo me sve ako dečko kroz 5 godina ne bude u top 3 štopera na svijetu. Ima sve karakteristike za tako nešto, i to kažem kao fan Barcelone. A što se tiče Lewandowskog i njegovog trpanja, od 4 gola koja je dao, barem kod 3 ga je čuvao Pepe a ne Varane, tako da ti ta priča ne pije vodu.roy_makaay je napisao/la:Varane,definitivno, ne kažem ja da neće biti u budućnosti vrhunski igrač,a lika su napuhali kao da je reinkarnacija Beckenbauera.Dovoljno je spomenuti Lewandowskog i silovanje na Westfalenu.
Neymar će u ovoj Barceloni strašan igrač postat.Sabinho je napisao/la:Hajmo strucnjaci o Neymaru...Ovo ono,levati one brazilce itd.![]()
Jarane moj,brazilsku,argentinsku i donekle cilenasku ligu pratim non stop i gledam,kao i copa libertadores. Ti igraci sto ih ti nazivas mesarima su smijesni naspram onih mesara koji igraju u odbranama u brazilskoj i argentinskoj ligi,kao i u copa libertadores.Znaci ti mesari su smijesni naspram njih,pogledaj 3-4 utakmice i shvatices,i jos je brutalniji sudijski kriterij kod tih mesarskih startova,kao i kod sitnih prekrsaja,nema zaustavljanja igre ne svira se nista. Ljudi se ubie na terenu jarane,i ako je to prezivio evropa mu dodje kao melem sto se tice toga.juznjak> je napisao/la:Realno, Neymar zna igrati lopte . Ja ga licno ne simpatisem iz dosta razloga ,i mislim da nece moci ovako da dribla u Primeri kada naleti na nekog mesara tipa Balesterosa ili Godina . Ovo sto je veceras pokazao i u prosloj utakmici je stvarno odlicno . Talenat mu je neosporiv, ali u Barci nece moci da uzima loptu pri prekidima , da se razmase kao sto radi ovdje , jer dva velika ega nikada nisu bas pozeljna u istoj ekipi ...no ako to bude funkcionisalo,Messi-iniesta-Nejmar bi mogli predstavljati silu . U Primeri sigurno .
Sao Paulo,ne pruza nikakve partije.SiamoNoi je napisao/la:Gdje je uopće taj Ganso?![]()
Prije par godina velika strka oko njega bila,a sad ništa.
SiamoNoi je napisao/la:Gdje je uopće taj Ganso?![]()
Ja ono sto sam ga gledao u Santosu bio je odlican.Sabinho je napisao/la:Sao Paulo,ne pruza nikakve partije.SiamoNoi je napisao/la:Gdje je uopće taj Ganso?![]()
Pa imali su opake planove,pojacali su tim medjutim igra im je 0 a on je u dosta navrata bio jedan od glavnih krivaca za to.M4kaveli je napisao/la:Ja ono sto sam ga gledao u Santosu bio je odlican.Sabinho je napisao/la:Sao Paulo,ne pruza nikakve partije.SiamoNoi je napisao/la:Gdje je uopće taj Ganso?![]()
Sto ode u Sao Paulo ? Trazilo ga pola Evrope.
BadrHari je napisao/la:Andy Caroll.
Ustvari Svaki igrac koji kosta preko 45 mil. €.
Ljudi moji ovo je ipak o fudbalu rijec, Sport. Sve su to ljudi, a cijena po kojoj se prodaju na trzistu je pretjerana.
Svaki transfer je investiciono ulaganje kluba od strane ljudi u upravi koji u 90 % slucajeva ne zele dobro klubu nego samo finansijsku dobit.
Zgadi mi se kad vidim da Ćif*uti za Balea hoce 80 mil. €, Da iz Napolia hoce Ruse odrat' za Cavania 60 mil. € .
Onda njihova primanja... Nijedan igrac u historiji ne moze svojom igrom opravdati sedmicnu platu Etoa, Messia i ostalih pa i da 10 golova po kolu daju.
2.170 £ po satu. Pa halo, sta to on radi. Jel svojim radom citav svijet poboljsava iz sata u sat pa da tolike pare dobiva.
Opet nekih ima da se setaju po terenu a ovoliko para klepaju.
Svaka cast![]()
Treba njima dat' da oni bas zarade tu svoju platu.
Spanci duguju Boga Oca, posudjuju od Švaba a vamo CR i Messi vrtoglavu godisnju platu imaju. ( o desetinama miliona Eura govorimo).
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.