NBA Playoff 2011
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- adriano_leite
- Kontakt:
Re: NBA Playoff 2011
Joj ko ce docekati tekmu, u 2 30 jbt. Ostacu budan samo zato sto mislim da ce biti odlicna tekma da ce biti svega zbog cega je NBA i najpopularnija kosarka na svijetu.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
- Titova-Juga
- Kontakt:
E'o nešto što nikad' da dosadi 
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
-
- Kontakt:
Veceras ocekujem tesku utakmicu i rezultatski ne izvjesnu do samog kraja.Ako veceras uzme Chicago tesko ce se Miami vratiti.Isto tako ako Miami izjednaci onda ce Chicago biti pod pritiskom da jednu utakmicu pobijedi na strani.Chicago sigurno moze da pobjedi Miami-a dokazao je u toku sezone a Bogami i u ovoj prvoj utakmici play-off-a.
Veceras cemo vidjeti koliko je Miami (ne)spreman da prodje u veliko finale.Jedno je sigurno nece se ponovoiti losa igra Wade-a i James-a od prosle utakmice.Mislim da veceras nece samo odbrana biti dovoljna Chicagu da pobijedi.Morace se itekako potruditi da pune kos Miami-a.
Veceras cemo vidjeti koliko je Miami (ne)spreman da prodje u veliko finale.Jedno je sigurno nece se ponovoiti losa igra Wade-a i James-a od prosle utakmice.Mislim da veceras nece samo odbrana biti dovoljna Chicagu da pobijedi.Morace se itekako potruditi da pune kos Miami-a.
- bear grylls
- Kontakt:
Odlucujuca utakmica ove serije sta se veceras desi diktirace dalji tok ovo duela. LETS GO HEATTTTTTTTTTTTTTTT
- Titova-Juga
- Kontakt:
bear grylls je napisao/la:Odlucujuca utakmica ove serije sta se veceras desi diktirace dalji tok ovo duela. LETS GO HEATTTTTTTTTTTTTTTT
Slažem se!
Sa pobjedom Bullsa, mislim da će Heat biti sa sve manje samopouzdanja s obzirom da bi to bilo ukupno 0-5 ove sezone protiv nas.
Ali ukoliko Heat pobjedi, Bullsima će onda trebati barem jedna gostujuća pobjeda što neće biti nimalo lako!
Let's go BULLS !
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
LET´S GO LBJ
-
- Kontakt:
Kao sto sam i napisao prije utakmice.Odbrana nije dovoljna za pobijedu a James i Wade ne mogu uvezati dvije lose utakmice.Sad se serija seli na Floridu gdje ocekujem obje pobjede Miami-a.
Da nije bilo Udonisa ne bi ni bila bitna partija ni Jamesa ni Wade,a opet i Chikago gomila nerezonskih šuteva bez ideje u napadu...bit će veselo na Floridi.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
-
- Kontakt:
Pa da ocekivati je bilo da se na bilo kakav nacin umanji vrijednost partije najboljeg igraca:Raul_64 je napisao/la:Da nije bilo Udonisa ne bi ni bila bitna partija ni Jamesa ni Wade,a opet i Chikago gomila nerezonskih šuteva bez ideje u napadu...bit će veselo na Floridi.
-U trecem periodu ukro tri lopte i sve zavrsilo sa tri lahka kosa +1 slobodno bacanje KINGa
-U cetvrtom periodu kada se utakmica lomila pogodio sve poene miamija
-najvise poena na utakmici
-najbolji procenat suta u ekipi
-najvise skokova
-najvise asistencija
-najvise ukradeniih lopti
i opet je zasluzni neko drugi vise za pobijedu?
King who?
2007: San Antonio
2008: Boston
2009: Orlando
2010: Boston
2011: Dallas?
Playoff razocarenje every year...
DIRK NOWITZKI!!!
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP
- SaltCityAttack
- Kontakt:
D1n0 je napisao/la:King who?
joj mali sto i ti znas davit narod to je nevjerovatno

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Udonis je mnogo falio Heatu. Sinoć maestralan u trećem periodu, nekoliko odličnih pogodaka s poludistance, par jako bitnih ofanzivnih skokova i odlična odbrana. On je bio i glavni iicijator većeg vodstva Heat u trećem periodu. Čovjek je bio jako bitna karika u pohodu na prsten 2006. Shaq ga je uvijek hvalio.Raul_64 je napisao/la:Da nije bilo Udonisa ne bi ni bila bitna partija ni Jamesa ni Wade,a opet i Chikago gomila nerezonskih šuteva bez ideje u napadu...bit će veselo na Floridi.
Bullsi su bili očajni u napadu. Korver ništa nije uspio pogoditi sem trice u prvom poluvremenu, Boozer očajan, promašio je nekoliko čistih zicera. Odbranu su igrali dosta dobro, pogotovo u zadnjem periodu, ali u napadu niko ništa nije mogao da pogodi u prelomnim momentima. James i Wade nisu puno forsirali, a King je povukao kad je bilo najpotrebnije s onih 5 poena pred sami kraj meča.
Der Mann für die entscheidenden Tore.
probudio se 4min prije kraja i vidio samo dva kosha bullsa do kraja tekme, ustvari nisu oni ni dali nego auto kos

nema potpisa
- alfarouqaminu
- Kontakt:
hahaha,ovaj begonja je bas ludBegonja je napisao/la:

- Titova-Juga
- Kontakt:
73-73, 4-5 min do kraja, mi ne uspijevamo jedno 10 napada zaredom dati kos i to je bilo to.
Jednostavno je to lose izgledalo napadacki i nismo zasluzili da dobijemo. Idemo u Miamiju pokusati uzeti jednu.
Osjecam da ce ovo biti 7 utakmica serija.
Jednostavno je to lose izgledalo napadacki i nismo zasluzili da dobijemo. Idemo u Miamiju pokusati uzeti jednu.
Osjecam da ce ovo biti 7 utakmica serija.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- adriano_leite
- Kontakt:
Ja zaspao na poluvremenu i moram reci da me je krajnji ishod utakmice iznenadio. Cestitke Miamiu.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Šta sad sam hajter?lbj06miami je napisao/la:Pa da ocekivati je bilo da se na bilo kakav nacin umanji vrijednost partije najboljeg igraca:Raul_64 je napisao/la:Da nije bilo Udonisa ne bi ni bila bitna partija ni Jamesa ni Wade,a opet i Chikago gomila nerezonskih šuteva bez ideje u napadu...bit će veselo na Floridi.
-U trecem periodu ukro tri lopte i sve zavrsilo sa tri lahka kosa +1 slobodno bacanje KINGa
-U cetvrtom periodu kada se utakmica lomila pogodio sve poene miamija
-najvise poena na utakmici
-najbolji procenat suta u ekipi
-najvise skokova
-najvise asistencija
-najvise ukradeniih lopti
i opet je zasluzni neko drugi vise za pobijedu?
Ne po meni James najbolji igrač lige več nekoliko godina,daleko najbolji...sinoć genijalan ako se doda da igrao sa gripom koja je bila očigledna kada je davao intervju po završetku utakmice...kontrolirao utakmicu i kada je bilo bitno prelomio istu.
A samo sam rekao da ni ova partija Jamesa(koliko god dobra bila) ne bi bila bitna da Haslem nije uskočio sa svojim poenima,skokovima,voljnim momentom...on je bio taj x faktor kao što ja J.Jones bio u nekim utakmicama sa Bostonom...što pokazuje da neko jednostavno mora pridodati s klupe bez obzira na učinak ove trojice..
Ok?
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Ma eno na ESPN kazu isto,presudni faktor je bio Haslem,ma da on nije sinoc igrao nikako oduzmi skok,13 poena odbranu dobu i vidis da bi izgubili
Pa u mečevima jakih ekipa klupa je uvije presudni faktor jer su prve petorke uglavnom izjednačene e kad dobiješ još nešto neočekivano sa klupe sjajna odbrana ili nekog ko će zabit dosta sa klupe teško da možeš da ne pobjediš tekmu.dema je napisao/la:Ma eno na ESPN kazu isto,presudni faktor je bio Haslem,ma da on nije sinoc igrao nikako oduzmi skok,13 poena odbranu dobu i vidis da bi izgubili
Iako je Bron najbolji igrač sigurno ja ne mogu da vjerujem kako igra u ovom playoffu

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.