Svjetsko juniorsko prvenstvo 2013. u BiH

Aktuelna dešavanja na domaćoj i međunarodnoj sportskoj sceni.

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Re: Svjetsko juniorsko prvenstvo 2013. u BiH

Post Postao/la Unofficialpage » 16 jul 2013, 00:55

Danas dobar dan za bh sport. Jasmina dobila, Dzumhur dobio, rukomet pbjedili ali samo Setkic ovo pokvario :twisted:

Ja sam nakon 1. poluvremena mislio da je gotovo, ali momci nas iznenadise. Kakva igra u 2. dijelu. 8-)
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 16 jul 2013, 01:02

Pa nije toliko ni losa atmosfera bila u Zetri veceras. Publika se probudila taman na vrijeme kada je i trebalo. Doduse, vrijeme je godisnjih odmora, dijaspora je malo tu, pa opcinjenost svime vlada :lol: :lol:

Peric je na izlazu bio toliko ljut, bio sam ubijedjen da ce eksplodirati u drugom dijelu utakmice.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 16 jul 2013, 01:06

garantujem da bi uzeli medalju da se igra u Tuzli, jer paklena bi atmosfera bila, a zna se koliko to nosi igrače .. Zetra 12.000 i pola dvorane kad se napuni, opet je sablasno i nije to to .. ali ako se digne atmosfera u Zetri i da se to napuni jedno 7000-8000, a da navijanje od početka bude odlično, ne samo kad repka napravi neku seriju, onda također vjerujem da možemo do medalje, zašto ne?!

momcima samo treba vjetar u leđa, a protivnike to demorališe, prepadnu se, ovi mlade, neiskusni, sasvim sigurno ;)
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

VGS
Kontakt:

Post Postao/la VGS » 16 jul 2013, 01:11

JTS je napisao/la:garantujem da bi uzeli medalju da se igra u Tuzli, jer paklena bi atmosfera bila, a zna se koliko to nosi igrače .. Zetra 12.000 i pola dvorane kad se napuni, opet je sablasno i nije to to .. ali ako se digne atmosfera u Zetri i da se to napuni jedno 7000-8000, a da navijanje od početka bude odlično, ne samo kad repka napravi neku seriju, onda također vjerujem da možemo do medalje, zašto ne?!

momcima samo treba vjetar u leđa, a protivnike to demorališe, prepadnu se, ovi mlade, neiskusni, sasvim sigurno ;)
Zetra nije puna samo zbog ramazana, ne zbog toga sto je u SARAJEVU !

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 16 jul 2013, 01:15

Yucca je napisao/la:Malinović: Tri smo nacije, ali jedna duša! Svi za BiH

Juniroska rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine u 2. kolu grupe C Svjetskog prvenstva u Zetri je savladala Mađarska. Naši mladi rukometaši loše su ušli u suret, na poluvremenu su imali zaostatak od pet golova, no u drugom dijelu su odigrali fenomenalno i na kraju su zasluženo slavili.
Dosije

"Mislim da smo zbog rezultata iz prve utakmice sa Južnom Korejom loše otvorili duel sa Mađarskom. Ništa nam nije polazilo za rukom, no onda smo se 'skupili' u svlačionici i vidjeli ste šta se desilo", za SportSport.ba je istakao predvodnik ove generacije Dejan Malinović.

"Mi smo jedna velika porodica, mjesecima smo zajedno i znao sam da je samo pitanje vremena kada ćemo 'eksplodirati". U Bosni i Hercegovini desetak godina vlada rukometna kriza i uvjeren sam da ćemo mi biti ti koji ćemo vratiti osmjeh na lica svih bh. ljubitelja rukometa. Imali smo i dobru podršku, a mislim da će protiv Slovenije na tribinama biti još više navijača. Zahvalio bih se svima, Sarajlijama, ljudima iz manjih mjesta, Goražda, Maglaja, Zavidovića. Mnogo nam znači njihova podršku", dodao je Malinović.

Iako je povrijeđen Malinović nije mogao svoje saigrače ostaviti na cjedilu, a kako sam kaže za naš portal, nositi državni dres za njega je svetinja.

"Rekao sam vam već, mi smo porodica i svi ćemo za Bosnu i Hercegovinu na terenu ostaviti srce. Meni državni dres sve znači. Tri smo nacije, ali jedna duša. Svi smo rođeni u jednoj državi i mislim da je konačno došlo vrijeme da shvatimo to."

NEMA DALJE OVAJ ZADNJI DIO :D :D :D :D
Dok sam ovo citao najezio sam se. Garantujem svojim zivotom da ce protiv Slovenije biti minimum 7 milja. ;) Prvi ja, koji nisam isao na prethodne dvije tekme, cu ici.

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 16 jul 2013, 01:16

VGS je napisao/la:
JTS je napisao/la:garantujem da bi uzeli medalju da se igra u Tuzli, jer paklena bi atmosfera bila, a zna se koliko to nosi igrače .. Zetra 12.000 i pola dvorane kad se napuni, opet je sablasno i nije to to .. ali ako se digne atmosfera u Zetri i da se to napuni jedno 7000-8000, a da navijanje od početka bude odlično, ne samo kad repka napravi neku seriju, onda također vjerujem da možemo do medalje, zašto ne?!

pusti to, uostalom, ne posti čitavo Sarajevo, tako da .. svi znamo da Sarajevo žestoko podbacuje posljednjih godina kad je dvoranski sport u pitanju i to je činjenica

NON MOLLARE MAI

0123456
Kontakt:

Post Postao/la 0123456 » 16 jul 2013, 01:18

Kenonan je napisao/la:Ne vidim zasto bi navijaci Hrvatske imali komplekse u rukometu, posebno juniorskom.

Europske juniorske medalje

slika

Svjetske juniorske medalje

slika

na dosad odigranim prvenstvima

Malo parlamentarnosti pokazati, ovo je koliko vidim tema o svjetskom juniorskom prvenstvu.
Pa ako je tema o svjetskom juniorskom prvenstvu, onda stavi broj medalja sa juniorskih prvenstva:

IHF SP Juniori - Medalje
slika

EHF Euro Juniori - Medalje
slika

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 16 jul 2013, 01:30

Malo citam komentare pisane za vrijeme prvog poluvremena. Strasno. Kakvo nepoznavanje sporta, psihologije, kakvo licemjerje, standardno potcjenjivanje drugih u stilu "pa ja da treniram toliko, ja bih..."...Fuj.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 16 jul 2013, 01:33

JTS je napisao/la:
VGS je napisao/la:

pusti to, uostalom, ne posti čitavo Sarajevo, tako da .. svi znamo da Sarajevo žestoko podbacuje posljednjih godina kad je dvoranski sport u pitanju i to je činjenica
Sta je bilo za vrijeme kada je igrala kosarkaska reprezentacija?

Ostalo je samo ime.....

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 16 jul 2013, 01:35

kralj_je_mrtav je napisao/la:Spas bh. rukometa je daleko nekoliko stotina kilometara od Sarajeva. Njegovo ime je Irfan Smajlagic. Skupiti lovu, otici u Rijeku, popusit mu ako treba i dati mu sve ovlasti. Od pionirske do seniorske selekcije. Prepustiti mu da izabere trener u svim selekcijama, a on da bude nesto kao savezni selektor.
Ovo treba ponavljati svako malo!

Hocemo imperatora!!!
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 16 jul 2013, 01:46

samo_lijevo je napisao/la:
kralj_je_mrtav je napisao/la:Spas bh. rukometa je daleko nekoliko stotina kilometara od Sarajeva. Njegovo ime je Irfan Smajlagic. Skupiti lovu, otici u Rijeku, popusit mu ako treba i dati mu sve ovlasti. Od pionirske do seniorske selekcije. Prepustiti mu da izabere trener u svim selekcijama, a on da bude nesto kao savezni selektor.

Hocemo imperatora!!!
a prije toga mu se "zahvaliti" sto je igrao za hrvatsku umjesto bosne i hercegovine i sto je preoteo buntica i alilovica bosni i hercegovini i doveo ih pod zastavu hrvatske...svasta

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 16 jul 2013, 01:59

edinjo-bih je napisao/la:
samo_lijevo je napisao/la:

Hocemo imperatora!!!
a prije toga mu se "zahvaliti" sto je igrao za hrvatsku umjesto bosne i hercegovine i sto je preoteo buntica i alilovica bosni i hercegovini i doveo ih pod zastavu hrvatske...svasta
Sada bi za kaznu dobio 10 suteva i to da golman zna gdje pucas i kada pogodis svih 10 ides kuci.
A njemu se ne zuri kuci. :lol:
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 16 jul 2013, 02:03

@ neno#4

to uopšte nije atmosfera koja zadovoljava .. ali, ako tebe to zadovoljava, onda dođi u Mejdan da vidiš šta je atmosfera i podrška .. naravno, ukoliko se gospoda iz Saveza udostoji da nas počasti barem jednom tekmom, ali teško

pamtim ja mečeve Bosna Ase u Goodyear ligi, kao i atmosferu iz Skenderije .. takve atmosfere u Sarajevu nema godinama na tekmama repke

P.S. nisam siguran da l' se tvoja replika odnosila na moj post, ako nije, sorry :D

NON MOLLARE MAI

Limonene
Kontakt:

Post Postao/la Limonene » 16 jul 2013, 02:05

gollum je napisao/la:Malo citam komentare pisane za vrijeme prvog poluvremena. Strasno. Kakvo nepoznavanje sporta, psihologije, kakvo licemjerje, standardno potcjenjivanje drugih u stilu "pa ja da treniram toliko, ja bih..."...Fuj.
da je A-reprezentacija tako bi se moglo. ali ovi momci zasluzuju podrsku jer vidi se da znaju, a sad greske su normalne, mladi su.
koncentracija nam je slaba, ali me isto tako malo nervira trener kad vidi da su pali on ne trazi time out.

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 16 jul 2013, 02:08

Limonene je napisao/la:a sad greske su normalne, mladi su.
ništa tu nije normalno jarane, ONOLIKO greški je nedopustivo, n-e-d-o-p-u-s-t-i-v-o ..

NON MOLLARE MAI

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 16 jul 2013, 02:12

Malinovic objasnio o kakavim se momcima radi ,procitajte izjavu gospodina.

Limonene
Kontakt:

Post Postao/la Limonene » 16 jul 2013, 02:12

JTS je napisao/la:
ništa tu nije normalno jarane, ONOLIKO greški je nedopustivo, n-e-d-o-p-u-s-t-i-v-o ..
naravno da je normalno, mladi su tek treba da nauce neke stvari.

a nadovezao bi se za atmosferu u Tuzli. trebali ste se animirati tako i biti dobra publika ko sto pricas kad je u pitanja sloboda sigurno ne bi ispali iz lige.

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 16 jul 2013, 02:17

Limonene je napisao/la:
JTS je napisao/la:
naravno da je normalno, mladi su tek treba da nauce neke stvari.

a nadovezao bi se za atmosferu u Tuzli. trebali ste se animirati tako i biti dobra publika ko sto pricas kad je u pitanja sloboda sigurno ne bi ispali iz lige.
normalno je da griješe, ali ovo je bila neozbiljnost, manjak koncentracije, itd .. to se ne smije dešavati .. isto tako, drugo poluvrijeme je bilo na maximalno profesionalnom nivou

a što se Slobode tiče, nije tema, iako bi se dalo diskutovati o tome

NON MOLLARE MAI

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 16 jul 2013, 02:17

JTS je napisao/la:@ neno#4

to uopšte nije atmosfera koja zadovoljava .. ali, ako tebe to zadovoljava, onda dođi u Mejdan da vidiš šta je atmosfera i podrška .. naravno, ukoliko se gospoda iz Saveza udostoji da nas počasti barem jednom tekmom, ali teško

pamtim ja mečeve Bosna Ase u Goodyear ligi, kao i atmosferu iz Skenderije .. takve atmosfere u Sarajevu nema godinama na tekmama repke

P.S. nisam siguran da l' se tvoja replika odnosila na moj post, ako nije, sorry :D
Onda nisi gledao punu Skenderiju sa reprezentacije od prosle godine.

Ostalo je samo ime.....

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 16 jul 2013, 02:21

neno#4 je napisao/la:
JTS je napisao/la:@ neno#4

Onda nisi gledao punu Skenderiju sa reprezentacije od prosle godine.
puna dvorna ne znači i odličnu atmosferu .. kao što rekoh, pamtim bolju atmosferu sa tekmi Bosna Ase, nego repke ..

NON MOLLARE MAI

Odgovori

Natrag na “Aktuelne teme”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.