NK Bratstvo Gračanica

Moderator/ica: GracanicaAA

Damir1
Kontakt:

Re: NK Bratstvo Gračanica

Post Postao/la Damir1 » 21 okt 2012, 21:06

Vidio sam te navijace sto psuju mislim to je jedna velika sramota i nek ih je sram jer sam ponosan na bratstvo jer nam je dalo pobjedu a to sto psuju mater im to nek ih je sram a ovako to marokanci naši jesu dobri ali ja bi zelio da napravimo kaku ekipciu ovako zelio bih da saberem 50 članova navijaca pa da se zovemo opet marokanci ili naprimjer Škorpijoni,Čaršijaneri i da idemo zajedno podrzavat nase momke znaci kakav mali autobus par zastavica i baklji i idemo podrzat svoje momke sta vi mislite o tome a bitno nije koliko imate godina samo ako ste spremni pjevati navijati za našu momčad pozzzzzz

zeljogracanica
Kontakt:

Post Postao/la zeljogracanica » 21 okt 2012, 21:33

NkBratstvoGracanica je napisao/la:Ma neka kao praking prostor navedu Tamo skolski poligon moze stati 100-150 auta, ma moze se ono nagurat stolica, ako nista napravi tamo iza gola neku montaznu(zeljeznu) tribinu od 500 stolica taman za navijace :)
Sto se tice Vip loze ima gore na Sirbegovoj zgradi one tarase , moze tu stat na svaku po 10 stolica i eto :D

Evo jos jedan model za koji mislim da je najeftiniji..
Ovo bi se moglo lako izgraditi samo pomjeriti teren prema ''pilani'' 10m i to je to.
Ne znam care koliko se razumiješ u građevinarstvo, ali je ovo najskuplja varijanta moguća.
Prvo treba srušit ovu sad tribinu skroz, pa onda uzet zemljista da se makne stadion a i to nije moguće jer je ona nova zgrada na 6-7 metara od ograde sadašnje.
A tribina ova kao tvoja je za nekih 9-10000 ljudi i skupa skroz, a za Gračanicu nepotreban toliki kapacitet, a i stadion s jednom tribinom pa nek ima i 15000 mjesta je bezveze.

NkBratstvoGracanica
Kontakt:

Post Postao/la NkBratstvoGracanica » 21 okt 2012, 21:34

Potpisujem sve ovo.
Ja sam za, i uvijek sam bio za to, imamo tamo onaj zadnji dio tribine od grafopaka. Tamo se smjestimo i ozezi, napisemo koju pjesmu i to je to.

zeljogracanica
Kontakt:

Post Postao/la zeljogracanica » 21 okt 2012, 21:37

Azrail je napisao/la:da li neko zna listu strelaca u ligi?
Preuzeto sa stranice nsfbih ne znam jesu li unijeli golove za 11. kolo
LISTA STRIJELACA Prve lige Federacije BiH
Haris Dilaver NK Vitez 6
Darijo Pranjković Vitez 6
Muhamed Mujić FK Budućnost 6
Ahmed Rizvan NK Podgrmeč 5
Muamer Vila HNK Čapljina 5
Elvis Mešić NK Jedinstvo 4

Azrail
Kontakt:

Post Postao/la Azrail » 21 okt 2012, 21:53

Damir1 je napisao/la:Vidio sam te navijace sto psuju mislim to je jedna velika sramota i nek ih je sram jer sam ponosan na bratstvo jer nam je dalo pobjedu a to sto psuju mater im to nek ih je sram a ovako to marokanci naši jesu dobri ali ja bi zelio da napravimo kaku ekipciu ovako zelio bih da saberem 50 članova navijaca pa da se zovemo opet marokanci ili naprimjer Škorpijoni,Čaršijaneri i da idemo zajedno podrzavat nase momke znaci kakav mali autobus par zastavica i baklji i idemo podrzat svoje momke sta vi mislite o tome a bitno nije koliko imate godina samo ako ste spremni pjevati navijati za našu momčad pozzzzzz
Vidio jesi, ali posle cega su psovali mater? jesi li to vidio? prvo su nasi igraci poceli vredjat dvojicu ili trojicu navijaca kao neko im dobacio sa tribine tokom utakmice , pa su onda svi odgovori, kao **** i tako sto, navijaci ondje nisu krivi sigurno
Zadnja izmjena: Azrail, dana/u 21 okt 2012, 21:55, ukupno mijenjano 1 put.
Do zadnjeg dana zivota moga samo Sarajevo...

Damir1
Kontakt:

Post Postao/la Damir1 » 21 okt 2012, 21:55

Ma znam brate moj to su ti seljaci radi gluposti nekom mater ospovat koji se trudio da ti pobjedom ugodi :( ali eto ja bi volio da osnujemo novo drustovo nek ostane ime marokanci ali ovako da se snjima spomijmo ovamo malo mlađi 20-30 godina ljude da saberemo i da zajedno snjima se dog da navijamo cijelo vrijeme i idemo na gostovanja šta mislite o tome

Azrail
Kontakt:

Post Postao/la Azrail » 21 okt 2012, 21:58

i ja sam za to, nije problem, ono je prelose za marocance, ustvari oni vise ne postoje, iz utakmice u utakmicu budu dvojica trojica sto navijaju nako ljudi, ono sve starci i djeca medju njima, ono je bezz, dobro bi bilo skupit 20 ili 30 ljudi i da se skontamo da idemo na gostojuce utakmice a vako nemoze se nista
Do zadnjeg dana zivota moga samo Sarajevo...

Slobodanpad1945
Kontakt:

Post Postao/la Slobodanpad1945 » 21 okt 2012, 22:21

Dakle, nogometaši Bratstva rutinski su odigrali utakmicu 11.kola protiv ekipe Čapljine.
Oba pogodka za Bratstvo postigao je sve bolji Jasmin Mujkić.Naravno, igrač utakmice :D
Međutim, nije sve bilo tako ni blistavo.Čapljina je na samom početku utakmice imala 100% priliku, ali je sreća bila na našoj strani.
Golman Šabić bio je konstantno dobar, kao i na ostalim utakmicama.Odbrana je djelovala za koju nijansu slabije za razliku od prethodne utakmice sa Bosnom iz Visokog.Očigledno smo i malo podcijenili mladu ekipu Čapljine, ali nogometašima, pogotovo defanzivnom redu nema se šta zamjeriti :D
Ono što nikako nije bilo dobro protiv Čapljine jeste sredina naše ekipe.
Mevkić i Kadrić nisu bili na svom nivou, mogu oni to mnogo bolje.
Najprijatnije iznenađenje po mom mišljenju je bio mladi Mahović.Trudio se, zalagao, najzaslužniji za drugi pogodak Bratstva.Ako ovako nastavi, biti će jedan od boljih igrača u nastavku sezone :D
Naravno, ne smijem zaboraviti Timkova, koji je svojom borbenošću, bio jedan od boljih igrača na terenu.
Omerović i Šako još se traže, nadam se da će proraditi u nastavku sezone :D

Međutim, nije sve bilo tako bajno i sjajno u subotu.Nogometaše Bratstva, ekipu koja u 11 utakmica ima SAMO 1 PORAZ, pred kraj i nakon kraja utakmice, dočekao je hladan tuš sa tribina.
Par "navijača", odnosno maloumnika, vjerovatno im je zakačilo nešto za porodicu, te je po završetku meča mogao izbiti sukob :evil:
Ako je neko od navijača bio blizu mjesta događaja, molio bih ga da podijeli to sa nama ?
Ovo je još jedan dokaz da Bratstvu iz Gračanice treba dostojna i organizovana navijačka skupina.

Navijačima koji su uz tim i kad se gubi i kad se vodi, lijep pozdrav ;)

Slobodanpad1945
Kontakt:

Post Postao/la Slobodanpad1945 » 21 okt 2012, 22:23

zeljogracanica je napisao/la:
Azrail je napisao/la:da li neko zna listu strelaca u ligi?

Imamo sada i Mujkića sa 4 postignuta gola(2 Čapljini, po jedan Jedinstvu i Budućnosti) ;)

NkBratstvoGracanica
Kontakt:

Post Postao/la NkBratstvoGracanica » 22 okt 2012, 08:02

zeljogracanica je napisao/la:
NkBratstvoGracanica je napisao/la:Ma neka kao praking prostor navedu Tamo skolski poligon moze stati 100-150 auta, ma moze se ono nagurat stolica, ako nista napravi tamo iza gola neku montaznu(zeljeznu) tribinu od 500 stolica taman za navijace :)
Sto se tice Vip loze ima gore na Sirbegovoj zgradi one tarase , moze tu stat na svaku po 10 stolica i eto :D

Evo jos jedan model za koji mislim da je najeftiniji..
Ovo bi se moglo lako izgraditi samo pomjeriti teren prema ''pilani'' 10m i to je to.
Ne znam care koliko se razumiješ u građevinarstvo, ali je ovo najskuplja varijanta moguća.
Prvo treba srušit ovu sad tribinu skroz, pa onda uzet zemljista da se makne stadion a i to nije moguće jer je ona nova zgrada na 6-7 metara od ograde sadašnje.
A tribina ova kao tvoja je za nekih 9-10000 ljudi i skupa skroz, a za Gračanicu nepotreban toliki kapacitet, a i stadion s jednom tribinom pa nek ima i 15000 mjesta je bezveze.
HAHAHAH''
Malo sam se zezno htio sam napisati ''najjednostavni'' ;) ispravio sam evo.

nino hrastek
Kontakt:

Post Postao/la nino hrastek » 22 okt 2012, 09:35

Slobodanpad1945 je napisao/la:Dakle, nogometaši Bratstva rutinski su odigrali utakmicu 11.kola protiv ekipe Čapljine.
Oba pogodka za Bratstvo postigao je sve bolji Jasmin Mujkić.Naravno, igrač utakmice :D
Međutim, nije sve bilo tako ni blistavo.Čapljina je na samom početku utakmice imala 100% priliku, ali je sreća bila na našoj strani.
Golman Šabić bio je konstantno dobar, kao i na ostalim utakmicama.Odbrana je djelovala za koju nijansu slabije za razliku od prethodne utakmice sa Bosnom iz Visokog.Očigledno smo i malo podcijenili mladu ekipu Čapljine, ali nogometašima, pogotovo defanzivnom redu nema se šta zamjeriti :D
Najprijatnije iznenađenje po mom mišljenju je bio mladi Mahović.Trudio se, zalagao, najzaslužniji za drugi pogodak Bratstva.Ako ovako nastavi, biti će jedan od boljih igrača u nastavku sezone :D
Naravno, ne smijem zaboraviti Timkova, koji je svojom borbenošću, bio jedan od boljih igrača na terenu.

Međutim, nije sve bilo tako bajno i sjajno u subotu.Nogometaše Bratstva, ekipu koja u 11 utakmica ima SAMO 1 PORAZ, pred kraj i nakon kraja utakmice, dočekao je hladan tuš sa tribina.
Par "navijača", odnosno maloumnika, vjerovatno im je zakačilo nešto za porodicu, te je po završetku meča mogao izbiti sukob :evil:
Ako je neko od navijača bio blizu mjesta događaja, molio bih ga da podijeli to sa nama ?
Ovo je još jedan dokaz da Bratstvu iz Gračanice treba dostojna i organizovana navijačka skupina.

Boze dragi vama ne valja nista,zamisli Bratstvo je 1 na tabeli i u subotu igralo losije nego predhodne utakmice,ali odma se javljaju strucnjaci katastrofalno igrala sreda,odbrana slabija nego predhodne utakmice,napad isto,pa ljudi dragi bratstvo je dobilo u subotu 2 0 ne moze se uvijek dat 5 golova u prvih 20 min sta vam je,pa mogu nekad i pogresit taj pantic taj šuša iako po meni nije to nikakva slabija igra od njih dvojice koji daju uvijek 200% a tako isto kadric i mevkic ali dodje dan pa ne ide ali su u drugom poluvremenu proigali i mevkic i kadric,bitna je pobjeda i ne treba nikad trazit sitnice pogotovo u ovoj ekipi koja je donela vise bodova sa strane nego sve predhodne generacije od 1945 pa do 2012,ja jedva cekam utakmicu u subotu da dodjem da gledam bratstvo ovo danasnje bratstvo a prije nije bio slučaj a ispratio sam mnoge generacije,a sto se tice ovi navijaca koji su dosli na utakmicu u subotu mozda prvi put opet ponavljam reko sam oninsu sramota za grad a komoli za bratstvo,treba dobro provjeriti koji su to ljudi i samo im zabraniti ulaz,to su neki smecari teski.

AboveTheLaw
Kontakt:

Post Postao/la AboveTheLaw » 22 okt 2012, 12:30

[youtube][/youtube]

eminem22
Kontakt:

Post Postao/la eminem22 » 22 okt 2012, 12:36

nino hrastek je napisao/la:
Slobodanpad1945 je napisao/la:Dakle, nogometaši Bratstva rutinski su odigrali utakmicu 11.kola protiv ekipe Čapljine.

Boze dragi vama ne valja nista,zamisli Bratstvo je 1 na tabeli i u subotu igralo losije nego predhodne utakmice,ali odma se javljaju strucnjaci katastrofalno igrala sreda,odbrana slabija nego predhodne utakmice,napad isto,pa ljudi dragi bratstvo je dobilo u subotu 2 0 ne moze se uvijek dat 5 golova u prvih 20 min sta vam je,pa mogu nekad i pogresit taj pantic taj šuša iako po meni nije to nikakva slabija igra od njih dvojice koji daju uvijek 200% a tako isto kadric i mevkic ali dodje dan pa ne ide ali su u drugom poluvremenu proigali i mevkic i kadric,bitna je pobjeda i ne treba nikad trazit sitnice pogotovo u ovoj ekipi koja je donela vise bodova sa strane nego sve predhodne generacije od 1945 pa do 2012,ja jedva cekam utakmicu u subotu da dodjem da gledam bratstvo ovo danasnje bratstvo a prije nije bio slučaj a ispratio sam mnoge generacije,a sto se tice ovi navijaca koji su dosli na utakmicu u subotu mozda prvi put opet ponavljam reko sam oninsu sramota za grad a komoli za bratstvo,treba dobro provjeriti koji su to ljudi i samo im zabraniti ulaz,to su neki smecari teski.
meni su najgori oni par penzionera sto na utakmici samo provocira.pouzdano znam da ti ljudi nisu nikad ni pratili utakmice već spletom okolnosti dođu da se zajebaju i tu provociraju igrače.Još ima par ljudi od onog pjane u crvenoj majci (ne znam kako se zove) musa sa lipe i to je to.To je par ljudi sto uvjek psuje i provocira igrače

zeljogracanica
Kontakt:

Post Postao/la zeljogracanica » 22 okt 2012, 12:40

Prva liga FBiH:12 kolo
Moderatori/ce: doci, sony_91

Tema je zaključana 21 post(ov)a • Stranica: 2/2. • 1, 2 Prijavi postCitiraj (i odgovori)Postao/la sony_91 dana 22 okt 2012, 11:23

Tema zaključana dok se ne odigra utakmica 10. kola između Branitelja i Krajišnika koja je na rasporedu 24.10.!Moderator

Stvarno mi lik nije jasan nikako moderator mislim.
Kakve ima veze sad utakmica iz 10. kola, prvo nam brisao teme za 11. kolo valjda zbog te utakmice a sad zaključava i 12. stvarno mi nije ništa jasno.

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 22 okt 2012, 13:29

AboveTheLaw je napisao/la:[youtube][/youtube]
WTF i ZAP produkcija, Fahro K. production i to džaba ... :lol:

........

a ja da sam na mjestu igrača, preskočio bih ogradu pa namlatio nekoliko onih pijanih hajvana, budale...
Undici stelle - ACM 1899

Damir1
Kontakt:

Post Postao/la Damir1 » 22 okt 2012, 19:23

Ljudi jesteli vi za to da sabjeremo nove marokance da idemo na gostovanja da podrzavamo nase momke imal ljudi koji bi to volili i bili uz nas

NkBratstvoGracanica
Kontakt:

Post Postao/la NkBratstvoGracanica » 22 okt 2012, 19:30

baltazar1 je napisao/la:
AboveTheLaw je napisao/la:[youtube][/youtube]
WTF i ZAP produkcija, Fahro K. production i to džaba ... :lol:

........

a ja da sam na mjestu igrača, preskočio bih ogradu pa namlatio nekoliko onih pijanih hajvana, budale...
Meni je drago da je se Fahro opet vratio, koliko znam bili su ga otjerali.
A sto se tice navijaca, pod hitno to sanksionisat, saznat koje( a neki mozda i znaju) i zabranit ulazak na stadion. :)

NkBratstvoGracanica
Kontakt:

Post Postao/la NkBratstvoGracanica » 22 okt 2012, 19:36

Damir1 je napisao/la:Ljudi jesteli vi za to da sabjeremo nove marokance da idemo na gostovanja da podrzavamo nase momke imal ljudi koji bi to volili i bili uz nas
Naravno da ima, svi smo za.
Gracanica ipak zasluzuje pravu navijacku skupinu.

Damir1
Kontakt:

Post Postao/la Damir1 » 22 okt 2012, 19:55

Jestel za to da osnujemo na FB grupu Navijaci Bratstva pa da se uclane svi oni koji planiraju dolaziti na utakmice

NkBratstvoGracanica
Kontakt:

Post Postao/la NkBratstvoGracanica » 22 okt 2012, 20:38

Ma pravi

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.