NK Zvijezda Gradačac
-
- Kontakt:
Re: NK Zvijezda Gradačac
Eto sad je prilika da nasi iz kluba reaguju i dovedu par igraca iz Modrice,koji ce ako se ne desi neko cudo biti svi slobodni igraci.Ima tu dosta dobrih igraca poput Stokica,Rankica,Kujundzica,Bogicevica,Savica,mladog Djakovica.Uostalom Curguz im je bio trener,zna koji bi nam igraci dobro dosli.
Da nam je samo Bogičevića i eventualno StokićaBosanski zmaj je napisao/la:Eto sad je prilika da nasi iz kluba reaguju i dovedu par igraca iz Modrice,koji ce ako se ne desi neko cudo biti svi slobodni igraci.Ima tu dosta dobrih igraca poput Stokica,Rankica,Kujundzica,Bogicevica,Savica,mladog Djakovica.Uostalom Curguz im je bio trener,zna koji bi nam igraci dobro dosli.

Doduše, ima i Kujundžić.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Ma blizu vam je Modirca to bi vi trebali odmah dogovoriti sad dogovorite da na ljeto dodjuMinistaR je napisao/la:Da nam je samo Bogičevića i eventualno StokićaBosanski zmaj je napisao/la:Eto sad je prilika da nasi iz kluba reaguju i dovedu par igraca iz Modrice,koji ce ako se ne desi neko cudo biti svi slobodni igraci.Ima tu dosta dobrih igraca poput Stokica,Rankica,Kujundzica,Bogicevica,Savica,mladog Djakovica.Uostalom Curguz im je bio trener,zna koji bi nam igraci dobro dosli.![]()
Doduše, ima i Kujundžić.
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
ljudi imali kakvih interesovanja za putovanje u mostar da se sta organizuje na vrijeme za daljne informacije obratite se piski ciri jer on pravi listu ko ide 

Ne, sutra se igra u Banja Luci utakmica.zmaj_Bosne je napisao/la:Da li se igra danas utakmica sa Slogom?
Na cijem stadionu i u koliko sati, moze neko da mi napise?
Neki stadion sa umjetnom/plastičnom travom? Sa BSK-om, koliko sam ja informiran.bojdo je napisao/la:Na cijem stadionu i u koliko sati, moze neko da mi napise?
Dugujem ispriku ostalim forumašima, naime ne igra se sa BSK-om već Slogom iz Doboja, kao što je to pretežno najavljivano.
Mogu doci i sada ako su slobodni igraci sa papirima.FK Sarajevo je napisao/la:Ma blizu vam je Modirca to bi vi trebali odmah dogovoriti sad dogovorite da na ljeto dodjuMinistaR je napisao/la:Da nam je samo Bogičevića i eventualno StokićaBosanski zmaj je napisao/la:Eto sad je prilika da nasi iz kluba reaguju i dovedu par igraca iz Modrice,koji ce ako se ne desi neko cudo biti svi slobodni igraci.Ima tu dosta dobrih igraca poput Stokica,Rankica,Kujundzica,Bogicevica,Savica,mladog Djakovica.Uostalom Curguz im je bio trener,zna koji bi nam igraci dobro dosli.![]()
Doduše, ima i Kujundžić.

Utakmica izmedju Sloge i Zvijezde igra se u 14h, ne znam na cijem stadionu, ko to u BL ima umjetnu travu?!
Krupa ima umjetnu travu.
I mislio sam, znam da su njima stadion sredjivali. Koliko ima od BL do Krupe, 15 km?
Tako nešto.bojdo je napisao/la:I mislio sam, znam da su njima stadion sredjivali. Koliko ima od BL do Krupe, 15 km?
Utakmica Zvijezde i Sloge iz Doboja neće se odigrati. Naime, danas je umro otac od predsjednika NK Zvijezde iz Gradačca Fadila Novalića.
U subotu dolazi Borac iz Banja Luke, ta utakmica treba da se igra.
U subotu dolazi Borac iz Banja Luke, ta utakmica treba da se igra.
Ala RahmetileMinistaR je napisao/la:Utakmica Zvijezde i Sloge iz Doboja neće se odigrati. Naime, danas je umro otac od predsjednika NK Zvijezde iz Gradačca Fadila Novalića.
Mogu li se kako pokupovati ovi Modričini igrači? Ako dođe do ove regionalne lige biće se boriti za opstanak!
Vidim, evo, na Željinoj stranici se protive regionalnoj ligi. Ne znam jel to principijelno ili su se prepali onog rezultata prijateljske utakmice sa Slobodom juče.
Naravno da mogu, dobiju papire u Modriči i slobodni su igrači, potpuno besplatno dođu u bilo koji klub, potrebno je samo dati im dobre uvjete, kako bi pristali potpisati ugovor na godinu, dvije, tri....zmajce je napisao/la:Mogu li se kako pokupovati ovi Modričini igrači? Ako dođe do ove regionalne lige biće se boriti za opstanak!
Večeras je Amir Hamzić, kapiten Zvijezde, završio na drugom mjestu najboljeg sportiste Općine Gradačac u protekloj godini. Pobijedio je Edis Imširović, član KIK "Zmaja".
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Bogicevic zeli napustiti Modricu i doci u Zvijezdu
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.