FK Drina Zvornik

drinin vuk
Kontakt:

Re: FK Drina Zvornik

Post Postao/la drinin vuk » 28 okt 2010, 23:31

aguero 88

Zivi mi bili pa vidjeli,kako god bilo moja konstatacija da je Drina u najmanju ruku kvalitetna koliko i tvoj Celik je opravdana iz vise razloga,al dobro,eto ja sam rekao,a ti si sam odgovorio potvrdno,sto cijenim kod ljudi,znaci da se i ta zenicka velicina ipak uzda u to 3 za 3 sto znaci da bi vjerovatno sad bila na 16 mjestu da nema kredita iz proslosti,sto naravno Drina nema i zato je liga smece i jad i bice takva dok god bilo tih situacija,kupovine i svega drugog i ispadace klubovi iz manjih sredina jer jbg tesko se nositi sa centrima u kojim budze iz sopstvenih dzepova odrzavaju klub u igri.Nisam cinik,cak sta vise klub kao Celik zasluzuje da igra u eliti,ali ako on mora igrati po svaku cijenu a ispadati neki manji klubovi bez obzira na kvalitet to je zalosno....
& $ - & " - & - &
ФСРС

aguero88_
Kontakt:

Post Postao/la aguero88_ » 28 okt 2010, 23:34

drinin vuk je napisao/la:aguero 88

Zivi mi bili pa vidjeli,kako god bilo moja konstatacija da je Drina u najmanju ruku kvalitetna koliko i tvoj Celik je opravdana iz vise razloga,al dobro,eto ja sam rekao,a ti si sam odgovorio potvrdno,sto cijenim kod ljudi,znaci da se i ta zenicka velicina ipak uzda u to 3 za 3 sto znaci da bi vjerovatno sad bila na 16 mjestu da nema kredita iz proslosti,sto naravno Drina nema i zato je liga smece i jad i bice takva dok god bilo tih situacija,kupovine i svega drugog i ispadace klubovi iz manjih sredina jer jbg tesko se nositi sa centrima u kojim budze iz sopstvenih dzepova odrzavaju klub u igri.Nisam cinik,cak sta vise klub kao Celik zasluzuje da igra u eliti,ali ako on mora igrati po svaku cijenu a ispadati neki manji klubovi bez obzira na kvalitet to je zalosno....
pa kako smo isto kvalitetni molim te, ispred vas na tabeli, gdje ste u kupu ? il igrate onaj kup rs nije mi poznato :) i da reci mi nekog igraca :) aa pitaj ostale na forumu ko su Puric, Milosevic...
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 28 okt 2010, 23:36

aguero88_ je napisao/la:

pa kako smo isto kvalitetni molim te, ispred vas na tabeli, gdje ste u kupu ? il igrate onaj kup rs nije mi poznato :) i da reci mi nekog igraca :) aa pitaj ostale na forumu ko su Puric, Milosevic...
dzaba mu objasnjavas,vidis da nije zdrav,onakva sloboda uz duzno postovanje istoj 3-0 ih ubije s 3,4 juniora u prvih 11 i oni su jaci od nas,sirokog,borca,zelje,sarajeva,olimpica itd. :lol:
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 28 okt 2010, 23:36

Ljudi kad se nadju u lazi odmah pocnu o politici o vrijedjanju jer nemaju konkretne argumente za teze koje ja postavljam,te jadnickim potezima u vidu vrijedjanja i politizovanja ove fine teme preokrecu i bjeze od realnosti i istine.
Ok nekome mnogo smeta Drina,a evo vidim neki prate bolje od mene ovu ligu ok je i to,ja je ne bih pratiio da nema Drine,jer me ama bas briga za ligu u kojoj je korupcija i kupovina drugo ime.
Eto ti sto su mnogo bolji poznavaoci,bez obzira sto imaju antipatije mozda su ipak kao poznavaoci ove lige culi za imena: Maksimovica,Sredojevica,Lazarevica,Obradovica, Cauea,Djelmica,Culuma,Ristica,Ninica.Ako nisu jbg vjerovatno oni prate PL ali vise paznje obracaju na neke druge momke koji eto jbg sasvim slucajno igraju u Federaciji.....
& $ - & " - & - &
ФСРС

BRIGATE ROSSONERE
Kontakt:

Post Postao/la BRIGATE ROSSONERE » 28 okt 2010, 23:38

Da izgubimo u subotu opet smo hiljadama svjetlosni godina ispred vas nikada ama bas nikada nece te biti sto smo mi a tek doziviti da spanski,portugalski,grcki ili prva zvanicna utakmica repke se odigra u tvome gradu neprocjenjivo ludo nezaboravno a ti mozes samo citati kada pisem ili slusati kada pricam o tome jednostavno nisi imao srece u ovome zivotu ;)

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 28 okt 2010, 23:39

da dozivim da se pravdaju i dokazuju celikovci navijacima drine :roll:
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 28 okt 2010, 23:42

BRIGATE ROSSONERE je napisao/la:

Da izgubimo u subotu opet smo hiljadama svjetlosni godina ispred vas nikada ama bas nikada nece te biti sto smo mi a tek doziviti da spanski,portugalski,grcki ili prva zvanicna utakmica repke se odigra u tvome gradu neprocjenjivo ludo nezaboravno a ti mozes samo citati kada pisem ili slusati kada pricam o tome jednostavno nisi imao srece u ovome zivotu ;)
Najiskrenije,to sto si ti dozivio u vezi repke mi je s jedne strane i zanimljivo jbg gledao si reprezentaciju koja nije igrala nijedno veliko takmicenje ok je,mozda ce igrat nekad mada za jedno 100 godina.Onda sto se tice iste nit bi je gledao niti bih je volio gledati u svom gradu.Onda trece ok je niko ne spori proslost Celika,niti je iko bar ne ja vrijedjao Celik ili ti navijacku grupu,koju cak smatram cetvrtom u drzavi.Ali ne znam isto tako da je jedno kada ti je sve napravljeno od tudjih para a drugo kada sam sebi pravis kucu,e o tome se radi.Onda ne vidim svrhu dalje polemike ako cemo se upustati u politiku,kazem nisam ama bas nijednom u svom postu rekao nesto ruzno o navijacima Celika a valjda imam pravo reci kako je moja Drina potpuno ravnopravan rival,a to sto neko spomenu Slobodu,pa Drina da je iole imala boljeg spica ko sto nije lagano je mogla doc do 2-2,ko je gledao reportazu vidio je sve,toliko o tome....
& $ - & " - & - &
ФСРС

BRIGATE ROSSONERE
Kontakt:

Post Postao/la BRIGATE ROSSONERE » 28 okt 2010, 23:43

avenija je napisao/la:da dozivim da se pravdaju i dokazuju celikovci navijacima drine :roll:
I ta ti je na mjestu mi mu nesto pokusavamo objasniti i nauciti ga a on jos koristi cirilicu :mrgreen:

BRIGATE ROSSONERE
Kontakt:

Post Postao/la BRIGATE ROSSONERE » 28 okt 2010, 23:47

drinin vuk je napisao/la:
BRIGATE ROSSONERE je napisao/la:

Najiskrenije,to sto si ti dozivio u vezi repke mi je s jedne strane i zanimljivo jbg gledao si reprezentaciju koja nije igrala nijedno veliko takmicenje ok je,mozda ce igrat nekad mada za jedno 100 godina.Onda sto se tice iste nit bi je gledao niti bih je volio gledati u svom gradu.Onda trece ok je niko ne spori proslost Celika,niti je iko bar ne ja vrijedjao Celik ili ti navijacku grupu,koju cak smatram cetvrtom u drzavi.Ali ne znam isto tako da je jedno kada ti je sve napravljeno od tudjih para a drugo kada sam sebi pravis kucu,e o tome se radi.Onda ne vidim svrhu dalje polemike ako cemo se upustati u politiku,kazem nisam ama bas nijednom u svom postu rekao nesto ruzno o navijacima Celika a valjda imam pravo reci kako je moja Drina potpuno ravnopravan rival,a to sto neko spomenu Slobodu,pa Drina da je iole imala boljeg spica ko sto nije lagano je mogla doc do 2-2,ko je gledao reportazu vidio je sve,toliko o tome....
Tebe ne pitaju niti odlucujes sta ko i gdje ce igrati a sto ti pune glavu nacionalizmom sada izlazi navidjelo b.li me k.rac navijaj i za honolulu al znaju se granice BIH i da ti drina izadje igrati u evropu igrala bi pod zastavom BIH volio ti to ili ne ;)

Neprilagodjen
Kontakt:

Post Postao/la Neprilagodjen » 29 okt 2010, 00:12

Prijedlog za administraciju je da klub koji udje prvi put u Premijer Ligu tek druge godine (ako izbori opstanak) dobije svoju temu,kako ne bismo morali citati ovakve ingeniozne rasprave da li je bolja Drina ili Zeljeznicar i da li su bolji Robijasi ili Vukovi.

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 29 okt 2010, 00:15

Neprilagodjen je napisao/la:Prijedlog za administraciju je da klub koji udje prvi put u Premijer Ligu tek druge godine (ako izbori opstanak) dobije svoju temu,kako ne bismo morali citati ovakve ingeniozne rasprave da li je bolja Drina ili Zeljeznicar i da li su bolji Robijasi ili Vukovi.

Sreca je samo sto takvi poput tebe puni mrznje nisu bar ne u tolikoj mjeri u administraciji :lol: :lol:

Isto tako nzm na osnovu cega ti pocinjes raspravu,te pricas o nekim velicinama u ovoj komicnoj ligi,koja ima jos komicnije ime te jos komicnije navijacke grupe,tako da pricati o nekim stvarima od prije pola vijeka i na osnovu njih nekog omalovazavati nije korektno....

p.s. kasno je treba leci pa malo razmisliti o svemu ovome,jer sutra je petak, :lol: :lol:
& $ - & " - & - &
ФСРС

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 29 okt 2010, 00:34

drinin vuk je napisao/la:
Neprilagodjen je napisao/la:Prijedlog za administraciju je da klub koji udje prvi put u Premijer Ligu tek druge godine (ako izbori opstanak) dobije svoju temu,kako ne bismo morali citati ovakve ingeniozne rasprave da li je bolja Drina ili Zeljeznicar i da li su bolji Robijasi ili Vukovi.

Sreca je samo sto takvi poput tebe puni mrznje nisu bar ne u tolikoj mjeri u administraciji :lol: :lol:

Isto tako nzm na osnovu cega ti pocinjes raspravu,te pricas o nekim velicinama u ovoj komicnoj ligi,koja ima jos komicnije ime te jos komicnije navijacke grupe,tako da pricati o nekim stvarima od prije pola vijeka i na osnovu njih nekog omalovazavati nije korektno....

p.s. kasno je treba leci pa malo razmisliti o svemu ovome,jer sutra je petak, :lol: :lol:
Tebi k'o god napise nesto protiv tvoje "jednom bojom obojene" ekipe odma te mrzi :roll: :?
Mozes misliti kakve su ostale navijacke grupe kad vi sebe nazivate grupom i to afirmisanog imena :roll: kada se na utakmicama prebrojite na prste jedne ruke.
Kad te covjek ubode u sridu ti se odma vatas rezervne domovine,ali dzaba ti je sve to kad si u toj rezervnoj domovini Bosancero :mrgreen: i uvjek ces biti.
Posto naglasavs da je sutra petak...no sikiriki nismo mi farbani jednom bojom ;)
1921-2011

sb citizen
Kontakt:

Post Postao/la sb citizen » 29 okt 2010, 00:36

definitivno ekipa nije za ispadanje, imate nekoliko pojedinaca koje sam primijetio na tekmu sa širokim,borbeni ste i srčani i iako ste dobili 5 komada dobro ste stajali i vidi se da je igra puno bolja dolaskom ludog vam trenera 8-) samo tako dalje i zelim vam svu sreću pri nastojanju da izborite ostanak ;)

Neprilagodjen
Kontakt:

Post Postao/la Neprilagodjen » 29 okt 2010, 00:38

sb citizen je napisao/la:definitivno ekipa nije za ispadanje, imate nekoliko pojedinaca koje sam primijetio na tekmu sa širokim,borbeni ste i srčani i iako ste dobili 5 komada dobro ste stajali i vidi se da je igra puno bolja dolaskom ludog vam trenera 8-) samo tako dalje i zelim vam svu sreću pri nastojanju da izborite ostanak ;)
A kome zelis da ispadne ako ce oni ostati?

prigoda
Kontakt:

Post Postao/la prigoda » 29 okt 2010, 11:16

Niti je srpsko, niti je Sarajevo. Lukavica i tačka!
KO NAM ZLO MISLIO NA ..... NAM VISIO

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 29 okt 2010, 11:22

Srpsko Sarajevo a na grbu Slavija Sarajevo cccc boze me sakloni i sacuvaj
Zadnja izmjena: Samo F.K.S !!, dana/u 29 okt 2010, 11:31, ukupno mijenjano 1 put.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 29 okt 2010, 11:23

BMK je napisao/la:Normalno da je SRPSKO SARAJEVO!Zapjevacu dugo nisam pjevo,bice nase novo Sarajevo.
Gdje su ti gusle?
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 29 okt 2010, 11:46

Jedva cekam da vidim Drinu sutra protiv Zenicana,nadam se da je dosao red da se posle Banovica donese bod i iz Zenice.
& $ - & " - & - &
ФСРС

zvornicki klan
Kontakt:

Post Postao/la zvornicki klan » 29 okt 2010, 12:25

Konacno sam docekao da se i ja javim i napisem nesto na ovom forumu.Vidim tema vrlo posjecena.
Evo ukratko,mnogo vise se ocekivalo od igraca Drine,realno cak i finansije nisu bile problem,niti su jos uvijek,igracki kadar je po meni solidan,sigurno ne najlosiji u ligi,ali jbg neiskustvo je ucinilo svoje,to je realnost,porazi kuci kao i nepravde na gostovanju su ucinile svoje,mada mislim da je opstanak itekako moguc.
Utakmica sa Celikom ukoliko bude zavrsena nerijeseno bice dobro,ako ne onda se treba kuci dobijati i opstanak je tu.
Ceo Zvornik sada peva zemlja trese se,Vukovi su sad uz tebe sve do pobede.

Drugo ime objektivnosti!

BRIGATE ROSSONERE
Kontakt:

Post Postao/la BRIGATE ROSSONERE » 29 okt 2010, 13:21

zvornicki klan je napisao/la:Konacno sam docekao da se i ja javim i napisem nesto na ovom forumu.Vidim tema vrlo posjecena.
Evo ukratko,mnogo vise se ocekivalo od igraca Drine,realno cak i finansije nisu bile problem,niti su jos uvijek,igracki kadar je po meni solidan,sigurno ne najlosiji u ligi,ali jbg neiskustvo je ucinilo svoje,to je realnost,porazi kuci kao i nepravde na gostovanju su ucinile svoje,mada mislim da je opstanak itekako moguc.
Utakmica sa Celikom ukoliko bude zavrsena nerijeseno bice dobro,ako ne onda se treba kuci dobijati i opstanak je tu.
Ovaj malo i realan u odnosu na ostale ;) trazite gdje drugo bodove a ako pokazete da znate igrate onda neka je sretan ostanak u ligi ;)

Odgovori

Natrag na “Prva liga RS”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.