Cudno za Bufforda,al mislim da ce neko ipak rizikovati sa njim..Drummond opet dobar,haman da ce u 10. biti izabran...
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Trejdovi se obicno prave oko 10. picka, 15. picka, jer vec tada timovi znaju ko im je otprilike ostao ko im nece pasti do pozicije kada draftuju itd. od jedno 15. picka do 30. picka se trejdovi prave, a u drugoj rundi se ne zna ni ko pije ni ko placaSlatinash_7 je napisao/la:A mogul se neki trade-ovi u po drafta praviti ? Npr Boston hoce Sullya i ako njega izaberu da onda se brzo dogovore pick za Blaira![]()
Cudno za Bufforda,al mislim da ce neko ipak rizikovati sa njim..Drummond opet dobar,haman da ce u 10. biti izabran...
Trade-ovi se mogu raditi i prije i tokom i poslije drafta.Slatinash_7 je napisao/la:A mogul se neki trade-ovi u po drafta praviti ? Npr Boston hoce Sullya i ako njega izaberu ranije da onda se brzo dogovore pick za Blaira![]()
Sa njim je problem sto je ispovredjivan, te to je itekako bitno, jer mozemo sa tim 24. pickom da uzmemo dosta dobrog igraca, prvenstveno mislim na Q. Millera, jer mislim da ce on biti steal drafta i da ce iskaznjavati svakoga ko ga preskoci i ne draftuje.NEZALAGANJE je napisao/la:@adriano Ne bi to bila neka kradja,jer vjerujem da bi vama Blair itekako koristio...Evo ti i razlozi:ima iskustvo u dobroj ekipi,pobjednicki mentalitet(sto je uvijek bitno ekipi u izgradnji),ima osjecaj za igru,dobre ruke i fantastican je pick 'n'roll igrac...Vec ga vidim u kombinacijama sa Irvingom..On nama nije mogao pomoci,jer mi nemamo nikog(mislim na centarsku liniju) ko je atletski mocan da bi mogao pomoci Duncanu u odbrani i blokadama,bez obzira sto je on dobar u napadu...Zapad ima puno dobrih visokih igraca,koji ga mogu lako zaustaviti i praviti mu probleme dok ih on cuva,a to na Istoku nije slucaj,te smatram da bi mogao da 'procvjeta' tu....Plus ima ugovor samo na 1mil....
Covjek nije propustio utakmicu 3 sezone...Nema tu nista ispovrijedjivano...adriano_leite je napisao/la:Sa njim je problem sto je ispovredjivan, te to je itekako bitno, jer mozemo sa tim 24. pickom da uzmemo dosta dobrog igraca, prvenstveno mislim na Q. Millera, jer mislim da ce on biti steal drafta i da ce iskaznjavati svakoga ko ga preskoci i ne draftuje.NEZALAGANJE je napisao/la:@adriano Ne bi to bila neka kradja,jer vjerujem da bi vama Blair itekako koristio...Evo ti i razlozi:ima iskustvo u dobroj ekipi,pobjednicki mentalitet(sto je uvijek bitno ekipi u izgradnji),ima osjecaj za igru,dobre ruke i fantastican je pick 'n'roll igrac...Vec ga vidim u kombinacijama sa Irvingom..On nama nije mogao pomoci,jer mi nemamo nikog(mislim na centarsku liniju) ko je atletski mocan da bi mogao pomoci Duncanu u odbrani i blokadama,bez obzira sto je on dobar u napadu...Zapad ima puno dobrih visokih igraca,koji ga mogu lako zaustaviti i praviti mu probleme dok ih on cuva,a to na Istoku nije slucaj,te smatram da bi mogao da 'procvjeta' tu....Plus ima ugovor samo na 1mil....
Edit: Evo link ko zeli da ubije nervozu pred drafthttp://www.thefirstrow.eu/watch/128385/ ... ba-tv.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Zele Bealadon_burza je napisao/la:Cavs offering Nos. 4, 24 and 33 picks for Bobcats' No. 2 and No. 31
Citavu heftu se o tome prica, otprilike igraci koje Cavsi zele su: Beal, zatim MKG, Barnes i to je to.delpiero20 je napisao/la:Zele Bealadon_burza je napisao/la:Cavs offering Nos. 4, 24 and 33 picks for Bobcats' No. 2 and No. 31?
Nisam bio ovako nestrpljiv od Yao Mingaadriano_leite je napisao/la:6 minuta jbt. prosle godine nisam bio ovako nervozan. GO CAVS GO!!!
Evo citam price kako bi vam mi mogli ponuditi Andya za 12. pick, kako bi to po nas bilo dobro, a vala i po vas jer trebate visokih igraca ako sa Dwightom propadne.Zeljovac_1921 je napisao/la:Nisam bio ovako nestrpljiv od Yao Mingaadriano_leite je napisao/la:6 minuta jbt. prosle godine nisam bio ovako nervozan. GO CAVS GO!!!
najvise se o nama prica u ovom draftu, sa svakim imamo neke dogovre, ali eo vidjet cemoadriano_leite je napisao/la: Evo citam price kako bi vam mi mogli ponuditi Andya za 12. pick, kako bi to po nas bilo dobro, a vala i po vas jer trebate visokih igraca ako sa Dwightom propadne.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.