odjeca, patike etc etc
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: odjeca, patike etc etc
To patike od Darth Vadera jbt 

-
- Kontakt:
Kod nas u Krupi ovdje u jednom butiku , 90 KMPlivadon je napisao/la:j+++em te u glavu gdje si kupiobavarian_bk je napisao/la:
Kao i u Monologa i kod mene je ovo leglo neki dan , i jos + 3 Polo Ralph Lauren dzempera i sal , i full opremljen za zimu

Ne bi u njima ni od policije bjez'oDevil je napisao/la:
Kupio danas,nisu puno skupe,svega 220 eura.

Tooooooop Listaaaa Nadrealistaaaaaaa dvaaaaaaa
sinoc i ja kupio gojzerice u Sport Life-u.. water proof Reebook marka ,crne
De postavi sliku i koliko su bile?!nime_tm87 je napisao/la:sinoc i ja kupio gojzerice u Sport Life-u.. water proof Reebook marka ,crne
Čelik Zenica 1945
uj jebotebavarian_bk je napisao/la:Kod nas u Krupi ovdje u jednom butiku , 90 KMPlivadon je napisao/la:j+++em te u glavu gdje si kupiobavarian_bk je napisao/la:
Kao i u Monologa i kod mene je ovo leglo neki dan , i jos + 3 Polo Ralph Lauren dzempera i sal , i full opremljen za zimu

Da li ima negdje u Sarajevu dobar kaputic da ispod njega mogu samo kosulju nosit, a da mi nije hladno??? Ne neki bezveze kaput vec onako da je malo sminka ala ovaj ispod na slici...

Zadnja izmjena: 10.Skoro, dana/u 20 okt 2011, 19:55, ukupno mijenjano 4 puta.
Mi nikada odustati necemo...

Ako moj jaran @ Monolog udje na ovu temu,ovo je preporuka za obucu za njega

A ovo su moje

.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
@10 Škoro,
Imam sličan takav kaput (tamniji je i nema onog sr*nja na rukavima). Mog'o bi probati u Espritu. Nisam iz Sa, al' vjerujem da ima prodajno mjesto sa njihovom etiketom, tako da...Oni su (barem meni) najbolji po pitanju kratkih, a vala i onih dugih kaputa.
@Tribalian,
Nećemo biti tako ofirni, yebem mu miša.
Ja sam ipak za ovakvu varijantu najkica.

Ove mi nisu loše, moram priznati:

A, ovo su mi prve šuze na koje sam propisno odlijepio. Mislim da sam bio 4. osnovne.

Imam sličan takav kaput (tamniji je i nema onog sr*nja na rukavima). Mog'o bi probati u Espritu. Nisam iz Sa, al' vjerujem da ima prodajno mjesto sa njihovom etiketom, tako da...Oni su (barem meni) najbolji po pitanju kratkih, a vala i onih dugih kaputa.

@Tribalian,

Ove mi nisu loše, moram priznati:

A, ovo su mi prve šuze na koje sam propisno odlijepio. Mislim da sam bio 4. osnovne.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Tipični MTV omladinac.Nimla_RZ je napisao/la:Monolože, ti si jedan veliki šminker!

Jok ba, samo gledam da su mi šuze bijele i to je to. A kaputi, kape, rukavice i satovi su nešto na šta sam se nafur'o davniJEh dana (jedva sam ček'o odrasti da mogu uletiti u kapute + sakoe, ako mi vjeruješ

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Nimla_RZ je napisao/la:Koji puder koristiš?!

Ništa labavo, samo markirano... 
A to za bijele tene sam uz tebe potpuno, ni ja ne mogu druagačije... One idu uz sve!

A to za bijele tene sam uz tebe potpuno, ni ja ne mogu druagačije... One idu uz sve!
Čelik Zenica 1945
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Jbg, ovaj najbolje pokrije podočnjake nastale od prekomjernog konzumiranja točenog Tuzlaka. 

Pa zar šminkeri ne piju Smirnof?Monolog je napisao/la:Jbg, ovaj najbolje pokrije podočnjake nastale od prekomjernog konzumiranja točenog Tuzlaka.

Čelik Zenica 1945
Devil je napisao/la:
Uzeo danas.
predobar,zaista..koliko para?

22 eura,bili crni,beli,sivi i ovaj.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- adnan_nanda
- Kontakt:
Kakve bunde/jakne su u modi ove zime, trebao bi nesto da kupim a stvarno ne znam sta, mrzim kupovat zimsku opremu jer je mrzim i nosit
dajte neku preporuku da se mogu bar orjentisat ljubim vas 

Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.