Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
-
ljubav
-
Kontakt:
Wolverine je napisao/la:Dovedu neke mlade igrace, iz nekih lijevih liga. kasnije ti mladi igraci prezive sve moguce povrede te od njih nista ne bude.
Kad im je zao adti 30mil. za jednog od najboljih napadaca u europi, onda ni ne zasluzuju nista vise nego sto imaju sad. Ako hoces trofej, ulozi pare.
Dzeko nije ni medu 20-25 najboljih napadaca Europe i ne vrijedi 30 mil.
Nije niko lud da dae tolike pare za prosjecnog napadaca, a na poziciji zadnjeg veznog igra
Song, koji je uz Essiena ponajbolji zadnji vezni na planeti.
Blue is the color!
Turbofolk je moja furka!
-
JameS
-
Kontakt:
ljubav je napisao/la:Wolverine je napisao/la:Dovedu neke mlade igrace, iz nekih lijevih liga. kasnije ti mladi igraci prezive sve moguce povrede te od njih nista ne bude.
Kad im je zao adti 30mil. za jednog od najboljih napadaca u europi, onda ni ne zasluzuju nista vise nego sto imaju sad. Ako hoces trofej, ulozi pare.
Nije niko lud da dae tolike pare za prosjecnog napadaca, a na poziciji zadnjeg veznog igra
Song, koji je uz Essiena ponajbolji zadnji vezni na planeti.
nabroj mi 20 boljih napadaca od njeg

...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"
-
ljubav
-
Kontakt:
Mogu li ovi sto nisu iz Europe, tj. igraju ovdje, ali nisu Europejci?
Drogba
Anelka
RvP
Berbatov
Rooney
A.Young
Defoe
C.Ronaldo
Benzema
Ibrahimovic
Henry
Messi
Eto'o
Pato
Arshavin
Torres
D.Bent
Villa
Elia
Tevez
C.Cole
Bendy
Adebayor
.
.
.
Blue is the color!
Turbofolk je moja furka!
-
Pipita
-
Kontakt:
ljubav je napisao/la:Mogu li ovi sto nisu iz Europe, tj. igraju ovdje, ali nisu Europejci?
Drogba
Anelka
RvP
Berbatov
Rooney
A.Young
Defoe
C.Ronaldo
Benzema
Ibrahimovic
Henry
Messi
Eto'o
Pato
Arshavin
Torres
D.Bent
Villa
Elia
Tevez
C.Cole
Bendy
Adebayor
.
.
.
veze ti brate nemas...
ajd sad napisi koliko je koji od njih zabio prosle sezone i koliko su zabili ove sezone...cuj persie, berbatov, young, defoe, benzema, bent, elia, tevez...
smjesan si
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.
-
ljubav
-
Kontakt:
Znaci broj golova je jedino mjerilo?
Onda je Forlan najbolji napadac svijeta.
Da imas blage veze o fudbalu, znao bi koliko treneri cijene niz drugih sposobnosti napadaca i da
zahtjevaju mnogo vise od njih od davanja golova.
Haj sad malo prosetaj, kvaris prosjek IQ-a na ovoj temi.
Blue is the color!
Turbofolk je moja furka!
-
amadeus21
-
Kontakt:
ljubav je napisao/la:Wolverine je napisao/la:Dovedu neke mlade igrace, iz nekih lijevih liga. kasnije ti mladi igraci prezive sve moguce povrede te od njih nista ne bude.
Song, koji je uz Essiena
ponajbolji zadnji vezni na planeti.
uh uh uh uh..pretjera ga ti sad...volim i ja arsenal, al je song jos uvijek los igrac, znaci nije jos ni dobar, a kamoli da je medju najboljima,..ima on jos da uci...
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah
-
Phill Jackson
-
Kontakt:
Postao/la Phill Jackson » 13 dec 2009, 12:22
Spasio si se amadeuse,,ti volis Arsenal i zasluzujes da zivis

,,a ne ko mi ostali sto bi cikcanga,ljubav,rafaelo il cimpanza reko

http://liverpool.bosnianforum.com/
It's Always Sunny in Philadelphia
-
ljubav
-
Kontakt:
Joj, sta cemo danas pociniti onom kvaziklubu pa u Haag ce nas poslat, jos ovi imaju Zidova.
Ko ne voli Arsenal, ne treba da zivi!
Blue is the color!
Turbofolk je moja furka!
-
amadeus21
-
Kontakt:
Phill Jackson je napisao/la:Spasio si se amadeuse,,ti volis Arsenal i zasluzujes da zivis

,,a ne ko mi ostali sto bi cikcanga,ljubav,rafaelo il cimpanza reko

a poenta je?
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah
-
WindOfChange
-
Kontakt:
Postao/la WindOfChange » 13 dec 2009, 13:17
Wolverine je napisao/la:Cesc Fabregas 4 je napisao/la:Jednom das malo priliku rezervistima u utakmici LP gdje si već osigurao prvo mjesto u LP i onda te mjesec dana prozivaju zbog toga.
@lejla
razlika izmedju Chelsea i Arsenala je sto su naša djeca duplo bolja od vaše i što su naša djeca postale zvijezde a vaša prosjecni igraci championshipa

jel ti pratis Arsenal uopste ? cuj jednom...
Ima jedna veca razlika izmedju Chelsea i Arsenala. Chelsea ima zvijezde tipa Drogbe, Lamparda, Cecha, Essiena koje su prepoznali dok jos nisu bili ekstra popularni igraci. Onda su tu Terry, Cole i jos neki.. Arsenal takvih igraca ima veoma malo. najbolji igrac je Fabregas, Arshavin i Van Persea koji se svake sezone povrijedi. Ovi ostali su ili djeca, ili zbog povreda nikada nece ostvariti karijeru kakvu mogu: Nasri, Rosicky, Eduardo...
Nemoj me pogresno razumit Ja volim vise Arsenala nego Chelsea. Ali treba biti malo objektivan i priznati da je u ovom momentu Chelsea 10 puta jaci od Arsenala. vidjelo se i u medjusobnom ogledu.
. Samo onako, čisto da bih saznala za mišljenja ljudi kada je u pitanju Chelsea i Arsenal . Ti vjeruješ da je bitno : Da si bio dobar ?! Ili da si dobar ?! Grozna je to stvar što stalno pljuju po Chelsea-ju jer imaju predrasude o Abramoviću . On je došao kao Hrist za Chelsea, on je bio spas . I Arsenal je gazio Chelsea dok su oni još bili bebe, i šta se desilo ?! Čim su odrasli i mogli se suprotstaviti - Arsenal je pao . Iako, ljubav na stranu . Objektivno - Arsenal je veoma žilav klub .
U jednom snu vidjeti Moskvu i Berlin, strašno ...
-
ljubav
-
Kontakt:
WindOfChange je napisao/la:
. Samo onako, čisto da bih saznala za mišljenja ljudi kada je u pitanju Chelsea i Arsenal . Ti vjeruješ da je bitno : Da si bio dobar ?! Ili da si dobar ?! Grozna je to stvar što stalno pljuju po Chelsea-ju jer imaju predrasude o Abramoviću . On je došao kao Hrist za Chelsea, on je bio spas . I Arsenal je gazio Chelsea dok su oni još bili bebe, i šta se desilo ?! Čim su odrasli i mogli se suprotstaviti - Arsenal je pao . Iako, ljubav na stranu . Objektivno - Arsenal je veoma žilav klub .
O onda te pitaju, zasto zene nemaju pojma o fudbalu.
Eto!
@lejla, ovo se ne odnosi na tebe.
Sta je ovo, svi kvaziklubovi imaju navijacice, samo kod nas nista?
Wolwerine, hos ti za Arsenal navijati?
Love is in the air!
Blue is the color!
Turbofolk je moja furka!
-
WindOfChange
-
Kontakt:
Postao/la WindOfChange » 13 dec 2009, 14:11
ljubav je napisao/la:WindOfChange je napisao/la:
O onda te pitaju, zasto zene nemaju pojma o fudbalu.
Eto!
@lejla, ovo se ne odnosi na tebe.
Sta je ovo, svi kvaziklubovi imaju navijacice, samo kod nas nista?
Wolwerine, hos ti za Arsenal navijati?
Love is in the air!
. Osjećam tu tvoju nesposobnost . Kažeš : "Eto ! " , jer ne znaš šta drugo reći . Zašto bi žene ostale doživotno glupe u vašim očima ?! Možda zato što si, prije svega, ti - veliki primitivac . Možda kad bi shvatio da je i meni Bog podario mozak, kao i tebi najskraja . Stvar je samo u tome , ko će više čitati i zanimati se za pojedine stvari . A ja jesam, npr. pratim fudbal i zašto bih bila nesposobna da dam svoje mišljenje ? Teško ti pada taj realizam . Znam i meni je nekada pa te shvatam .
-
ljubav
-
Kontakt:
To je isto da ja odem svojoj mami pricat kako ce praviti pitu.
Nemere, mos samo oklagiju preko labrnje dobit i raus.
Blue is the color!
Turbofolk je moja furka!
-
jalehordas
-
Kontakt:
Postao/la jalehordas » 13 dec 2009, 14:17
ljubav je napisao/la:Joj, sta cemo danas pociniti onom kvaziklubu pa u Haag ce nas poslat, jos ovi imaju Zidova.
Ko ne voli Arsenal, ne treba da zivi!
tacno za arsenal se ne navija za arsenal se zivi
I NA ONOM SVJETU TAMO CUT CE SE MOJ GLAS BORDO BJELI CJELI ZIVOT JA NAVIJO SAM ZA VAS
-
WindOfChange
-
Kontakt:
Postao/la WindOfChange » 13 dec 2009, 14:26
ljubav je napisao/la:To je isto da ja odem svojoj mami pricat kako ce praviti pitu.
. Lako ti je ovako, kad nema bodovanja . Prezirem ljude koji misle da su muškarci ako slijede svoje djedove i govore kako su žene stvorene samo za kuću !
-
Cesc Fabregas 4
-
Kontakt:
Postao/la Cesc Fabregas 4 » 13 dec 2009, 14:43
WindOfChange je napisao/la:ljubav je napisao/la:To je isto da ja odem svojoj mami pricat kako ce praviti pitu.
. Lako ti je ovako, kad nema bodovanja . Prezirem ljude koji misle da su muškarci ako slijede svoje djedove i govore kako su žene stvorene samo za kuću !
Reci za Arsenal da je zilav klub je više nego glupo i nepromišljeno,bez obzira da li je to rekao muškarac ili žena. Naravno da svak ima pravo na svoje mišljenje ali : Everyone is entitled to their own opinion. It's just that yours is stupid.

Molim te iskljuci taj bold

Question: "Why do you shoot so many Threes?"
Antoine Walker: "Because there are no Fours."
-
WindOfChange
-
Kontakt:
Postao/la WindOfChange » 13 dec 2009, 14:56
Cesc Fabregas 4 je napisao/la:WindOfChange je napisao/la:ljubav je napisao/la:To je isto da ja odem svojoj mami pricat kako ce praviti pitu.
Reci za Arsenal da je zilav klub je više nego glupo i nepromišljeno,bez obzira da li je to rekao muškarac ili žena. Naravno da svak ima pravo na svoje mišljenje ali : Everyone is entitled to their own opinion. It's just that yours is stupid.

Molim te iskljuci taj bold

. To se zove uzak pogled na pojmove . Kako si ti shvatio to žilav ?! To je bio kompliment . xD
. To je veoma lijepa osobina, znači da se ne daju . Volim kad vidim da nije on jedini da razmišlja tako površno .
-
A_d_0
-
Kontakt:
da Bog da ih danas razbili 3 razlike.
-
Cesc Fabregas 4
-
Kontakt:
Postao/la Cesc Fabregas 4 » 13 dec 2009, 15:20
Što me nerviraju ovi glupi ljudi koji na ovu temu dolaze samo da bi se raspravljali.Bog nije bio baš široke ruke kad je pamet dijelio.Mi skroz skrenušmo sa teme,a danas je veoma važna utakmica.
Liverpool:---- Arsenal:
Reina---- Almunia
G. Johnson---- Sagna
J. Carragher---- Gallas
D. Agger---- Vermaelen
E. Insúa---- Traoré
Lucas---- Song
Mascherano---- Denílson
Kuyt---- Fábregas
Benayoun---- Walcott
Gerrard---- Nasri
Torres---- Arshavin
Ima da ih razvalimo

Question: "Why do you shoot so many Threes?"
Antoine Walker: "Because there are no Fours."
-
rob do bagro
-
Kontakt:
Postao/la rob do bagro » 13 dec 2009, 15:23
Necu svadju bicu realan...s obzirom da je Liverpoolu lose u zadnje vrijeme mogli bi ste bod otkinuti.Bice vam tesko jer El ninjo je u prvoj postavi Redsa.Ocekujem dobru utakmicu i zestoku.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.