Kvalifikacije za Eurobasket 2011

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

neno#4
Kontakt:

Re: Kvalifikacije za Eurobasket 2011

Post Postao/la neno#4 » 16 avg 2010, 14:05

armin dju je napisao/la:
neno#4 je napisao/la:
armin dju je napisao/la:halo ba ljudi kad cete shvatit, nemamo mi u gostima sta trazit protiv bilo koga, nemamo taj mentalitet
ooooo, mi smo samo cekali da nam to ti kazes :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
pa vidim da se bezveze raspravljate kad bi bilo ovo, kad bi se poklopilo ono... a znamo svi da na kraju sve pada u vodu..
a nekad mi se ne da komentarisat bezze, neke statistike uzalud pisat i trosit uzalud vrijeme pred monitorom
Svi mi ovdje bezveze pisemo, ja prvenstveno sto volim ovu zemlju, pa onda kosarku....

Nista se ne moze promijeniti ovim pisanjem...
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 16 avg 2010, 14:07

mirzza je napisao/la:
Kikan - pod suspenzijom, sta ocekivati od lika koji zavrsi u zvezdi bez marke, tuzlarije su nas unistile u kosarci.
Dakle, tebi je i Marcus Brown nikakav igrač i ne može doprinijeti nekom ozbiljnijem timu jer je igrao u Žalgirisu koji je dugovao igračima nekoliko plata :?:

Realno, Tuzlaci nisu uništili našu košarku, no nisu ni Sarajlije. Svi su pojednako krivi; zar trebamo i sa klupskog i geografskog aspekta gledati na reprezentaciju? Svi su Bosanci i Hercegovci i svi su krivi.

Što se tiče utakmica u Mejdanu, dobro je pa ova reprezentacija i ne igra tamo. Sramotno bi bilo i da igraju. Ovakvim pristupom bi trebali igrati u nekim salama za fiskulturu, a ne u dvoranama.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

eldar__adriano
Kontakt:

Post Postao/la eldar__adriano » 16 avg 2010, 14:10

mirzza je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Al opet ovdje se vidi da fali tuzlanska skola kosarke,Mrsic,Hukic,Teletovic,Kikanovic.
Mrsic - pakas nevidjeni, izmisljao intervjue i lagao javnost za vrijeme Neninog mandata, hoce garantovano mjesto pored Nihada u prvoj petorci.

Hukic - jos veci pakas od Mrsica, covjek kojem zena ne dozvoljava nastup ukratko hinjara najveca.

Mirza - ponasa se ko uvrijedjena mlada, repka mu dala puno a on vratio nista, sramota sa njegove strane.

Kikan - pod suspenzijom, sta ocekivati od lika koji zavrsi u zvezdi bez marke, tuzlarije su nas unistile u kosarci.

ma daaj kako te nije sramota pricati takve gluposti za hukica i mirzu... a za mrsica ne vrijedi se raspravljati jer je cojk u penziju otiso... stid treba da te pude da tako pricas za huku pogotovo!!!... mirza kakav je takav je a sto pricas da mu je repka najvise dala ocigledno nisi dobro informisan... najvise ga je nazadovala i onaj glupi trener (ako se moze tako nazvati) bajramovic.. u mejdanu vodimo 20 razlike protiv ne mogu se sad sjetiti koga on na klupi drzi mirzu a 7000 ljudi ga proziva.. on ga ubacuje u zadnjih 30 sekundi...

samo pogledaj gdje bh kosarka bila kad su u savezu i u taboru bili ljudi iz tuzle... a sad o "tuzlanskoj skoli" ne vrijedi vise pricati , sad se ona zove "zaretova skola" i njegovih momaka iz bilece itd...

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 16 avg 2010, 14:11

harry_90 je napisao/la:
neno#4 je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Al opet ovdje se vidi da fali tuzlanska skola kosarke,Mrsic,Hukic,Teletovic,Kikanovic.
Prva dva boldirana nece da igraju, treci je dopingovan 8-) 8-) 8-) 8-) 8-)
A zamisli da sva cetvorica mogu da igraju,bil gledali drugaciju repku u odnosu na ovu ? Nije da podcjenjujem ostale skole kosarke,al tuzlanska je najbolja u drzavi,i bez njenih igraca nema nista,sto se vidi u ovim kvalifikacijama ;)
Ocigledno precjenjujes i Hukica i Kikanovica i Mrsica(ovakvog kakvog je bio)....

Idemo redom sta je Hukic odigrao u posljednje vrijeme, pola sezone u svim timovima je covjek proveo na lijecenju od povrede koljena, a i to pola sto je igrao nista posebno nije bilo...

Druga stvar je sto u principu kada je bio na vrhuncu nikada nije mogao da bude najbolji igrac repke, niti ce ikada biti...Uvijek je bio solidan i nista vise...

Kikanovic, koliko god ja njega gotivio, on bi samo ovdje bio solidna back - up pozicija, nista on ne bi mogao pomoci sto se tice nosilaca igre, samo da bude dodatna sirina...

Teletovic, jedini covjek koji je mogao da donese kvalitet, ali toliko smo puta o njemu raspravljali da je vise postalo degutantno i dosadno pisati zasto/kako nije dosao...To ide njemu na cast, sto ce da za Caju u prvoj tekmi sezone da odigra 30+ minuta..

Ostalo je samo ime.....

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 16 avg 2010, 14:13

Teletovic u proslim kvalifikacijama nije dobio sansu kako treba,strucnjak Mensur drzi takvu igracinu na klupi,koji je medju 5 najboljih u Spaniji,dok igra velemajstor Jazvin :lol: :lol: :lol: dugo goreg igraca nisam vidio u repki,jedino Varda sto ovdje valja i niko vise,onaj Bajramovic umislio da je LBJ pa moze kroz trojicu.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 16 avg 2010, 14:17

harry_90 je napisao/la:Teletovic u proslim kvalifikacijama nije dobio sansu kako treba,strucnjak Mensur drzi takvu igracinu na klupi,koji je medju 5 najboljih u Spaniji,dok igra velemajstor Jazvin :lol: :lol: :lol: dugo goreg igraca nisam vidio u repki,jedino Varda sto ovdje valja i niko vise,onaj Bajramovic umislio da je LBJ pa moze kroz trojicu.
A kako ti mijenjas plocu, to je cudo jedno, ili samo nabijas postove do cega li je :P :P :P

Mirza , kakav je sada i Mirza prije dvije godine nije isto, to nemoj nikada da zaboravis....

A vidjet ces sada kakav ce da bude u Caji, kada je Spliter otisao, kada bude morao da malo i igra odbranu, a ne samo prangija trojke...

Ostalo je samo ime.....

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 16 avg 2010, 14:25

I jedni i drugi se ponasate ko uvrijedjene mlade, priznajte fino da ni Sarajevo ni Tuzla vise nisu ni k od kosarkaskih centara kakvi su nekad bili... ovo mi vise lici na svadju ko je manje gori nego ko je bolji... :arrow:
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 16 avg 2010, 14:29

Isnar je napisao/la:I jedni i drugi se ponasate ko uvrijedjene mlade, priznajte fino da ni Sarajevo ni Tuzla vise nisu ni k od kosarkaskih centara kakvi su nekad bili... ovo mi vise lici na svadju ko je manje gori nego ko je bolji... :arrow:
Ja uopce ne branim sarajevsku skolu kosarke, ustvari te skole kosarke uopce nema. Mozda da si citao moje postove na temi KK Bosna znao bi sta mislim o ljudima koji rade taj posao...

Ja kada odem da gledam repku, meni je sasvim svejedno ko je najbolji u timu, Varda, Nesovic, Halilovic, Teletovic, Hukic, meni je to sasvim nebitno...Svi su igraci koji igraju za moju repku, moju drzavu, samo sto ovi iz Tuzle precjenjuju Mejdan, a Ditu vec godinama ne gleda po 200 ljudi na utakmicama....

Da smo igrali u Staples Centru pred 20 000 nasih navijaca Britanija se ne bi dobila, jer si igrao sa 7 igraca, od kojih su svi igrali preko 30 minuta....

Ostalo je samo ime.....

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 16 avg 2010, 14:36

neno#4 je napisao/la:
Isnar je napisao/la:I jedni i drugi se ponasate ko uvrijedjene mlade, priznajte fino da ni Sarajevo ni Tuzla vise nisu ni k od kosarkaskih centara kakvi su nekad bili... ovo mi vise lici na svadju ko je manje gori nego ko je bolji... :arrow:
Ja uopce ne branim sarajevsku skolu kosarke, ustvari te skole kosarke uopce nema. Mozda da si citao moje postove na temi KK Bosna znao bi sta mislim o ljudima koji rade taj posao...

Ja kada odem da gledam repku, meni je sasvim svejedno ko je najbolji u timu, Varda, Nesovic, Halilovic, Teletovic, Hukic, meni je to sasvim nebitno...Svi su igraci koji igraju za moju repku, moju drzavu, samo sto ovi iz Tuzle precjenjuju Mejdan, a Ditu vec godinama ne gleda po 200 ljudi na utakmicama....

Da smo igrali u Staples Centru pred 20 000 nasih navijaca Britanija se ne bi dobila, jer si igrao sa 7 igraca, od kojih su svi igrali preko 30 minuta....
I umjesto da shvatimo u kakvom smo jadu sto se kosarke tice, mi se i ovako mali dijelimo i svadjamo ko je manje gori... kad bi sarajlije i tuzlaci jedni drugima pruzili ruke i odlucili da konacno naprave nesto onda bi se i mogli nadati nekom rezultatu... pa i sami znate da dobru Bosnu cini dobra Sloboda, i obrnuto, kao da smo svi zaboravili velike derbije od prije 10-ak godina kada su dvorane bile pune i kada se igrala prava kosarka. Shvatam te da moras odgovoriti na onaj tendenciozan tekst, ali probaj da se ne drzis one narodne "ti mene kamenom, ja tebe armiranim betonom"... malo pomirljivih tonova ne bi nikome skodilo... ;)
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 16 avg 2010, 14:50

da smo igrali protiv britanije u cazinu pobjedili bi ih... kada igramo u cazinu tesko da nas neko moze pobjediti...

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 16 avg 2010, 14:53

Interista je napisao/la:da smo igrali protiv britanije u cazinu pobjedili bi ih... kada igramo u cazinu tesko da nas neko moze pobjediti...
Osim Madjarske :lol: :lol: :lol: :lol:

Ostalo je samo ime.....

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 16 avg 2010, 14:56

eldar__adriano je napisao/la:
mirzza je napisao/la:
Mrsic - pakas nevidjeni, izmisljao intervjue i lagao javnost za vrijeme Neninog mandata, hoce garantovano mjesto pored Nihada u prvoj petorci.

Hukic - jos veci pakas od Mrsica, covjek kojem zena ne dozvoljava nastup ukratko hinjara najveca.

Mirza - ponasa se ko uvrijedjena mlada, repka mu dala puno a on vratio nista, sramota sa njegove strane.

ma daaj kako te nije sramota pricati takve gluposti za hukica i mirzu... a za mrsica ne vrijedi se raspravljati jer je cojk u penziju otiso... stid treba da te pude da tako pricas za huku pogotovo!!!... mirza kakav je takav je a sto pricas da mu je repka najvise dala ocigledno nisi dobro informisan... najvise ga je nazadovala i onaj glupi trener (ako se moze tako nazvati) bajramovic.. u mejdanu vodimo 20 razlike protiv ne mogu se sad sjetiti koga on na klupi drzi mirzu a 7000 ljudi ga proziva.. on ga ubacuje u zadnjih 30 sekundi...

samo pogledaj gdje bh kosarka bila kad su u savezu i u taboru bili ljudi iz tuzle... a sad o "tuzlanskoj skoli" ne vrijedi vise pricati , sad se ona zove "zaretova skola" i njegovih momaka iz bilece itd...
Protiv Holandije u Mejdanu, Mirzi je tad bilo 16 godina i bio je u repci. Mensi su mater spomenuli za to neubacivanje. I znam da je bio sa 16 godina u repki na EP a sada kako nam vraca.
Huka je dokazani pakas, ne igra za repku vec godinama zbog samo njemu znanih razloga dok je Damir ucjenjivac i rusilac atmosfere, ne sporim im kosarkaske kvalitete ali ljudski su uzas.

Sto kaze neno ne branim ove zohare ali napadati i generalizovati je jadno i bijedno.
Cuva Bog Zelju svog!

eldar__adriano
Kontakt:

Post Postao/la eldar__adriano » 16 avg 2010, 14:57

Isnar je napisao/la:
neno#4 je napisao/la:

I umjesto da shvatimo u kakvom smo jadu sto se kosarke tice, mi se i ovako mali dijelimo i svadjamo ko je manje gori... kad bi sarajlije i tuzlaci jedni drugima pruzili ruke i odlucili da konacno naprave nesto onda bi se i mogli nadati nekom rezultatu... pa i sami znate da dobru Bosnu cini dobra Sloboda, i obrnuto, kao da smo svi zaboravili velike derbije od prije 10-ak godina kada su dvorane bile pune i kada se igrala prava kosarka. Shvatam te da moras odgovoriti na onaj tendenciozan tekst, ali probaj da se ne drzis one narodne "ti mene kamenom, ja tebe armiranim betonom"... malo pomirljivih tonova ne bi nikome skodilo... ;)

slazem se sa svim napisam na oba posta... samo ne sa ovim gore da sto igrali u S.centru da bi izgubili opet jer uopste nije isto igrati pred 7000 ljudi i 2 3 hiljade koji grickaju kospice i pljesmu samo kad damo kos...
tuzla je kosarkaski grad pogotovo kad je reprezentacija upitanju a to sto spominjes ditu i 200 ljudi vjeruj da ne bude ni toliko osim kad dodje bosna ili siroki pa bude u vrh glave 1000 dusa i to..... al se zna kad je reprezentacija u pitanju da ce mejdan uvijek biti pun... s tim se morate sloziti..

al et mi se vise tim zamaramo a niko nece da se zapita sta oni nasi igraci rade na treninzima i sta rade uopste na treninzima... je pola treninga pucaju trice pa dok se ne skontaju da ne moze tako onda probaju malo na ulaz i da spuste vardi koju loptu ( kao sto to rade na svim dosad utakmicama ?*?? ) i onda kad vide da tako ide sve je fino super stizemo i kad dodjemo na 2 3 razlike ajmo mi opet na 6.25 pa cemo bu bu ( bajramovic, domercant nesovic )... nesovicu je bolje da nauci kako se brani blok u odbrani nego da puca trice jer nam covjek zabije 3 trice dok on ne skonta da ne smije pustati igraca samog 2 3 sekunde.. malo se zapitajmo ? ? ?

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 16 avg 2010, 14:59

Pa jel dva najbolja treca idu u baraz, oni u novinama nista ne pisu, kazu samo prva dva mjesta vode na SP :?: :?:
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 16 avg 2010, 15:01

EdinTM87 je napisao/la:Pa jel dva najbolja treca idu u baraz, oni u novinama nista ne pisu, kazu samo prva dva mjesta vode na SP :?: :?:
Ma nemaju oni pojma. :lol: :lol:
Dva najbolja treca i najgori drugi ce se naci u barazu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 16 avg 2010, 15:06

neno#4 je napisao/la:
Interista je napisao/la:da smo igrali protiv britanije u cazinu pobjedili bi ih... kada igramo u cazinu tesko da nas neko moze pobjediti...
ali tada je sve bilo rijeseno

eldar__adriano
Kontakt:

Post Postao/la eldar__adriano » 16 avg 2010, 15:09

Interista je napisao/la:
neno#4 je napisao/la:
ma pusti ga sere zna se gdje se kosarka voli i gleda.. ( tuzla cazin.. ) kao i rukomet ( gorazde visoko ) fudbal ( zenica!) all dzaba kad su najvece dvorane i stadioni i sve u sarajevu pa nam savezi polete tamo i gledaju samo finansiski uspjeh a ne sportski...

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 16 avg 2010, 15:27

ma pusti ga sere zna se gdje se kosarka voli i gleda.. ( tuzla cazin.. ) kao i rukomet ( gorazde visoko ) fudbal ( zenica!) all dzaba kad su najvece dvorane i stadioni i sve u sarajevu pa nam savezi polete tamo i gledaju samo finansiski uspjeh a ne sportski....
Majstore, rijecnik ti uopce nije primjeren, nekome reci da sere, stvarno nije prikladno, jesam li ja tebe igdje uvrijedio mozda, dosao si ovdje da solis pamet, a nigdje te nije bilo. Ohladi malo covjece, sa Tuzom i 7000 ljudi, prave ekipe dobijaju i pred uzarenijom atmosferom. Polahko, smiri se malo, ovdje pricamo izricito o kosarci, a ne vrijedjamo se medjusobno.....

Pogledaj sve utakmice reprezentacije i prijateljske i sve, pa nesto onda komentiraj nemoj da pricas nesto napamet, sta i kako se radi na treninzima, ohladi malo....

Tacno je da je tada sve bilo rjeseno ali se nije smjelo dopustiti da se izgubi od Madjarske tada, to je smijesno...

Isto kao i sada

Ostalo je samo ime.....

eldar__adriano
Kontakt:

Post Postao/la eldar__adriano » 16 avg 2010, 15:49

neno#4 je napisao/la:
ma pusti ga sere zna se gdje se kosarka voli i gleda.. ( tuzla cazin.. ) kao i rukomet ( gorazde visoko ) fudbal ( zenica!) all dzaba kad su najvece dvorane i stadioni i sve u sarajevu pa nam savezi polete tamo i gledaju samo finansiski uspjeh a ne sportski....
Majstore, rijecnik ti uopce nije primjeren, nekome reci da sere, stvarno nije prikladno, jesam li ja tebe igdje uvrijedio mozda, dosao si ovdje da solis pamet, a nigdje te nije bilo. Ohladi malo covjece, sa Tuzom i 7000 ljudi, prave ekipe dobijaju i pred uzarenijom atmosferom. Polahko, smiri se malo, ovdje pricamo izricito o kosarci, a ne vrijedjamo se medjusobno.....

Pogledaj sve utakmice reprezentacije i prijateljske i sve, pa nesto onda komentiraj nemoj da pricas nesto napamet, sta i kako se radi na treninzima, ohladi malo....

Tacno je da je tada sve bilo rjeseno ali se nije smjelo dopustiti da se izgubi od Madjarske tada, to je smijesno...

Isto kao i sada
izivino sam ti se preko PP a evo i sada za to "sere" al malo se glupiras ( ako te i to ne uvrijedi ) a ajde napisi nam jedan tekst o tome sta se radi na treninzima ??? i je li nisam upravu za trice i nesovica ? ? ?

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 16 avg 2010, 16:55

harry_90 je napisao/la:
neno#4 je napisao/la:
Prva dva boldirana nece da igraju, treci je dopingovan 8-) 8-) 8-) 8-) 8-)
A zamisli da sva cetvorica mogu da igraju,bil gledali drugaciju repku u odnosu na ovu ? Nije da podcjenjujem ostale skole kosarke,al tuzlanska je najbolja u drzavi,i bez njenih igraca nema nista,sto se vidi u ovim kvalifikacijama ;)
U državi je najbolja širokobriješka škola košarke , u zadnji 5 godina smo stvorili 1-og A reprezentativca , 3 U20 i 1 U18 i svi igraju u A divizijama tj. svijetskim i europskim prvenstvima .
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.