Hasan Salihamidžić
Hasan Salihamidžić
Kakvi stanovi i auta? Daj bolan uozbilji se. Ocu svom je prodo auto.
A sto se to Mirza i Hasan ne mogu porediti? Iz istog su grada potekli a potpuno drugacije se ponasaju.
Ne znam ni sto se aktivira Hasanova tema trenutno jer je njegovo vrijeme u repki proslo. Kao i Barbino, Bolino i od ostalih.
Sent from my iPhone using Tapatalk
A sto se to Mirza i Hasan ne mogu porediti? Iz istog su grada potekli a potpuno drugacije se ponasaju.
Ne znam ni sto se aktivira Hasanova tema trenutno jer je njegovo vrijeme u repki proslo. Kao i Barbino, Bolino i od ostalih.
Sent from my iPhone using Tapatalk
DRUG NEBI TI PUNCA
Re: Hasan Salihamidžić
Kako da ostanem ozbiljan nakon ovogabagrcavi je napisao/la:Kakvi stanovi i auta? Daj bolan uozbilji se. Ocu svom je prodo auto.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
A nije utovarao ugalj jer mu otac nije htio platiti dnevnicu.Virtu4l je napisao/la:Kako da ostanem ozbiljan nakon ovogabagrcavi je napisao/la:Kakvi stanovi i auta? Daj bolan uozbilji se. Ocu svom je prodo auto.

[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
a ne mozes porediti bracu i mirzu. pa mirza svako ljeto provede u jablanici, druzi se s normalnom rajom, ide na dzumu k`o i svi i uopste ne glumi neku zvijezdu. bracu ne pamtim kada sam vidio u jablanici. starija raja vjerovatno bolje zna sta je haso radio za jablanicu. mada me ne cudi i da je dig`o ruke od svega vise, jer je ovdje lopov do lopova.
-
- Kontakt:
Hasan Salihamidžić = LEGENDA
Jedini BH igrač zbog kojeg sam bukvalno odgađao sve obaveze da gledam Bayern. Veliki profesionalac i patriota.
Svako dobro mu želim i da nam ako Bog da nekad u buducnosti bude blizu reprezentacije.
Ove današnje pojedine "zvjezdice" i manekeni mu nisu ni do koljena.
Još jednom, Hasan Salihamidžić = LEGENDA
Jedini BH igrač zbog kojeg sam bukvalno odgađao sve obaveze da gledam Bayern. Veliki profesionalac i patriota.
Svako dobro mu želim i da nam ako Bog da nekad u buducnosti bude blizu reprezentacije.
Ove današnje pojedine "zvjezdice" i manekeni mu nisu ni do koljena.
Još jednom, Hasan Salihamidžić = LEGENDA
Standardna tvoja priča. Na kraju lupi smajli i opuštenoVirtu4l je napisao/la:Kako da ostanem ozbiljan nakon ovogabagrcavi je napisao/la:Kakvi stanovi i auta? Daj bolan uozbilji se. Ocu svom je prodo auto.

Eto objasni ti jasko ono o čemu ja pričam.

DRUG NEBI TI PUNCA
Ne vidim nikakvo konkretno objašnjenje, osim razlike u generacijama.
Samo ne znam jesi li svjestan svoje izjave, ocu prodao auto? a sestri i zetu je npr. kupio stan u Minhenu, pa mi se gubi logika...
Samo ne znam jesi li svjestan svoje izjave, ocu prodao auto? a sestri i zetu je npr. kupio stan u Minhenu, pa mi se gubi logika...
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
nisam ja nista protiv brace rekao da se razumijemo
cuo sam ja te mahalske price i glupo mi je te price prosipati ovdje. samo kazem kakva je situacija zadnjih par godina. mirza provodi odmor ovdje, dok haso nije.

Da se Braco uortacio sa Pasalicem, kao sto je Spaha sa Usanovicem i da je prosipao demagogiju u javnosti, da je bio bahat i neprofesionalan, vjerovatno bi i on danas bio legenda i lavlje srce za vecinu ovih srednjoskolaca.
Kod nas se profesionalizam nikad nije cijenio, ublehasi su uvijek bolje prolazili.
Kod nas se profesionalizam nikad nije cijenio, ublehasi su uvijek bolje prolazili.
-
- Kontakt:
to je topisac je napisao/la:Da se Braco uortacio sa Pasalicem, kao sto je Spaha sa Usanovicem i da je prosipao demagogiju u javnosti, da je bio bahat i neprofesionalan, vjerovatno bi i on danas bio legenda i lavlje srce za vecinu ovih srednjoskolaca.
kod nas se sve svodi na to ko ce biti glasniji i ko ima svog novinara, a to sto cini na terenu, ma yebes to...
da je Braco bio ublehas i hodao po novinama i gostovao kod nekih jadova od novinara te pricao prljave stvari, k'o sto kazes vjerovatno bi bio legenda i idol ovim pubertetlijama
s druge strane postavlja se pitanje sta bi bilo s repkom da je Braco pustio vaz...da je otkrio ko se sve talio poslije silnih prijateljskih sa Iranima, Omanima isl. ili da je rekao ko je sve ubacivao igrace u repku i sa kim je, on kao osvajac LP, morao dijeliti svlacionicu, sta tek reci za sukob sa Spahom, sta da je izasao i sa tom pricom???
covjek vidio da nikog ne boli qrac za istinom, za boljitkom, za profesionalnoscu...svima je vazno da stave koju paru u djep, covjeku to doqrcilo, fino se pozdravio i otisao...
cuj ovdje price, pitajte ljude u Jablanici sta misle o Braci hahahahaha i kao to bi meni trebalo biti mjerilo neko
evo ovdje se prica da je Teletovic legenda i da ga u Jablanici vole, evo ja sad dajem svoje lijevo jaje ako sutra ne nadjemo 100 ljudi koji ce reci da je Mirza klosar i ufurana zvijezda
cuj nas mentalitet da mi bude neko mjerilo hahahahahahaha hajde bjezi ba...
na kraju krajeva, nista njemu nebi falilo da sad izadje sa svim tim prljavim vesom, ima sigurno i novinara koji ga moljakaju da nesto socno objave, pogotovo protiv Spahe(koji se zamjerio ovdasnjim novinarima) ali covjek nece, nece zato sto je gospodin, sto ne zeli seljakanja po medijima...
Hasane hvala ti na svemu!
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"
Najveća legenda,velik čovjek i još veći igrač.Ono što je Hasan napravio u karijeri neki igrači neće uraditi kroz tri života.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- grad-na-rijeci-sani
- Kontakt:
Ovo je najgluplji razlog protiv Brace ikada, ali bas ono najglupljiJackTheStripper je napisao/la:A sta reci o covjeku koji je se ozenio Njemicom i jos dao totalno nebosnjacka i nemuslimanska imena... Dno dna. Nogometne vjestine necu ni komentirati.

Sta te koji vrag boli koga je on ozenio i kakva je imena dao djeci?
Sa druge strane moj imenjak se stidio svog imena i dao si ime Felix i svi ga obozavaju u BiH.
Hasan svoje ime nije mjenjao, a kakva imena daje djeci i koga on zeni nije tvoja ni moja stvar.

Ima i Asmir strakinju kao zenu, dugogodisnja cura Salihovica strankinja, majka Pjanicevog djeteta strankinja itd itd.
Sta koga boli ona stvar ko ce koga ozeniti? Pravo ste djeca majke mi.
Jos neko ovdje spominje kako Teletovic ide na dzumu, jel to uopste vazno?

Malogradjanstvina na djelu!!!
I nosi ćumur, to je baš ono ekstra važno...
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nije najgluplji nego vrvi seljačkom pričom. Stvarno je bitno koga je ozenio i kako mu se djeca zovu, jel ide u dzamiju, jel jede hurme..... Igrao je fudbal i dobro je radio svoj posao. Uostalom jel dedi, nani, amidzi i tati kupio auto je manje bitno. Nisam znao da je forum sportski postao Express i Glorija pa da o tome raspravljamograd-na-rijeci-sani je napisao/la:Ovo je najgluplji razlog protiv Brace ikada, ali bas ono najglupljiJackTheStripper je napisao/la:A sta reci o covjeku koji je se ozenio Njemicom i jos dao totalno nebosnjacka i nemuslimanska imena... Dno dna. Nogometne vjestine necu ni komentirati.![]()
![]()
Sta te koji vrag boli koga je on ozenio i kakva je imena dao djeci?
Sa druge strane moj imenjak se stidio svog imena i dao si ime Felix i svi ga obozavaju u BiH.
Hasan svoje ime nije mjenjao, a kakva imena daje djeci i koga on zeni nije tvoja ni moja stvar.![]()
Ima i Asmir strakinju kao zenu, dugogodisnja cura Salihovica strankinja, majka Pjanicevog djeteta strankinja itd itd.
Sta koga boli ona stvar ko ce koga ozeniti? Pravo ste djeca majke mi.
Jos neko ovdje spominje kako Teletovic ide na dzumu, jel to uopste vazno?![]()
![]()
Malogradjanstvina na djelu!!!
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
- Juventinisimo
- Kontakt:

Hocu da mi bagrcavi fino objasni kako je to Braco "trazio" da se "stedi" protivnicki igrac?? Hvala.
Ja znam tu pricu pa mi se ne podudara..
Nije da je bio veliki igrac nego je i jako pametan...otisao daleko od naseg "krkanluka" prije utakmice,za vrijeme utakmice i poslije utakmice...
BRACO LEGENDA
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
Kako bacaju bombe, sad počeli priču o nekim autima samo da bi blatili lik i dijelo Hasana.
Hasan nikad nije tražio da se štedi protivnički igrač.Nego je samo naglasio Spahiću da ide lakše na igrača jer ipak je u pitanju prijateljska utakmica a ne bitka na Bedru.
Hasan nikad nije tražio da se štedi protivnički igrač.Nego je samo naglasio Spahiću da ide lakše na igrača jer ipak je u pitanju prijateljska utakmica a ne bitka na Bedru.
grad-na-rijeci-sani je napisao/la:Sta te koji vrag boli koga je on ozenio i kakva je imena dao djeci?
- DonCorleone
- Kontakt:
oooohh...bas mi zao tog igraca, mora da ga je Spaha ostro nagazio, mogao je Hasan sutnuti loptu barem jednom u svoj gol kao neki vid kompenzacije za nepravdu nanesenu tom francuskom igracu.Saurman je napisao/la:Kako bacaju bombe, sad počeli priču o nekim autima samo da bi blatili lik i dijelo Hasana.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Mogu samo reći da je reakcija Spahića bila sramna.To je sve.DonCorleone je napisao/la:oooohh...bas mi zao tog igraca, mora da ga je Spaha ostro nagazio, mogao je Hasan sutnuti loptu barem jednom u svoj gol kao neki vid kompenzacije za nepravdu nanesenu tom francuskom igracu.Saurman je napisao/la:Kako bacaju bombe, sad počeli priču o nekim autima samo da bi blatili lik i dijelo Hasana.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.