Hasan Salihamidžić

bagrcavi
Kontakt:

Hasan Salihamidžić

Post Postao/la bagrcavi » 20 mar 2014, 14:10

Kakvi stanovi i auta? Daj bolan uozbilji se. Ocu svom je prodo auto.

A sto se to Mirza i Hasan ne mogu porediti? Iz istog su grada potekli a potpuno drugacije se ponasaju.

Ne znam ni sto se aktivira Hasanova tema trenutno jer je njegovo vrijeme u repki proslo. Kao i Barbino, Bolino i od ostalih.

Sent from my iPhone using Tapatalk
DRUG NEBI TI PUNCA

Virtu4l
Kontakt:

Re: Hasan Salihamidžić

Post Postao/la Virtu4l » 20 mar 2014, 14:14

bagrcavi je napisao/la:Kakvi stanovi i auta? Daj bolan uozbilji se. Ocu svom je prodo auto.
Kako da ostanem ozbiljan nakon ovoga :mrgreen:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 20 mar 2014, 14:16

Virtu4l je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:Kakvi stanovi i auta? Daj bolan uozbilji se. Ocu svom je prodo auto.
A nije utovarao ugalj jer mu otac nije htio platiti dnevnicu. :lol:
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 20 mar 2014, 14:25

a ne mozes porediti bracu i mirzu. pa mirza svako ljeto provede u jablanici, druzi se s normalnom rajom, ide na dzumu k`o i svi i uopste ne glumi neku zvijezdu. bracu ne pamtim kada sam vidio u jablanici. starija raja vjerovatno bolje zna sta je haso radio za jablanicu. mada me ne cudi i da je dig`o ruke od svega vise, jer je ovdje lopov do lopova.

amarildobule
Kontakt:

Post Postao/la amarildobule » 20 mar 2014, 14:34

Hasan Salihamidžić = LEGENDA
Jedini BH igrač zbog kojeg sam bukvalno odgađao sve obaveze da gledam Bayern. Veliki profesionalac i patriota.
Svako dobro mu želim i da nam ako Bog da nekad u buducnosti bude blizu reprezentacije.
Ove današnje pojedine "zvjezdice" i manekeni mu nisu ni do koljena.
Još jednom, Hasan Salihamidžić = LEGENDA

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 20 mar 2014, 14:54

Virtu4l je napisao/la:
Standardna tvoja priča. Na kraju lupi smajli i opušteno :lol: :mrgreen:

Eto objasni ti jasko ono o čemu ja pričam. :D
DRUG NEBI TI PUNCA

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 20 mar 2014, 14:59

Ne vidim nikakvo konkretno objašnjenje, osim razlike u generacijama.

Samo ne znam jesi li svjestan svoje izjave, ocu prodao auto? a sestri i zetu je npr. kupio stan u Minhenu, pa mi se gubi logika...
Voli te tvoje Sarajevo.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 20 mar 2014, 15:06

;)
DRUG NEBI TI PUNCA

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 20 mar 2014, 15:15

nisam ja nista protiv brace rekao da se razumijemo :D cuo sam ja te mahalske price i glupo mi je te price prosipati ovdje. samo kazem kakva je situacija zadnjih par godina. mirza provodi odmor ovdje, dok haso nije.

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 20 mar 2014, 15:16

Da se Braco uortacio sa Pasalicem, kao sto je Spaha sa Usanovicem i da je prosipao demagogiju u javnosti, da je bio bahat i neprofesionalan, vjerovatno bi i on danas bio legenda i lavlje srce za vecinu ovih srednjoskolaca.
Kod nas se profesionalizam nikad nije cijenio, ublehasi su uvijek bolje prolazili.

neroazzurni
Kontakt:

Post Postao/la neroazzurni » 20 mar 2014, 15:39

pisac je napisao/la:Da se Braco uortacio sa Pasalicem, kao sto je Spaha sa Usanovicem i da je prosipao demagogiju u javnosti, da je bio bahat i neprofesionalan, vjerovatno bi i on danas bio legenda i lavlje srce za vecinu ovih srednjoskolaca.
Kod nas se profesionalizam nikad nije cijenio, ublehasi su uvijek bolje prolazili.
to je to

kod nas se sve svodi na to ko ce biti glasniji i ko ima svog novinara, a to sto cini na terenu, ma yebes to...
da je Braco bio ublehas i hodao po novinama i gostovao kod nekih jadova od novinara te pricao prljave stvari, k'o sto kazes vjerovatno bi bio legenda i idol ovim pubertetlijama
s druge strane postavlja se pitanje sta bi bilo s repkom da je Braco pustio vaz...da je otkrio ko se sve talio poslije silnih prijateljskih sa Iranima, Omanima isl. ili da je rekao ko je sve ubacivao igrace u repku i sa kim je, on kao osvajac LP, morao dijeliti svlacionicu, sta tek reci za sukob sa Spahom, sta da je izasao i sa tom pricom???
covjek vidio da nikog ne boli qrac za istinom, za boljitkom, za profesionalnoscu...svima je vazno da stave koju paru u djep, covjeku to doqrcilo, fino se pozdravio i otisao...

cuj ovdje price, pitajte ljude u Jablanici sta misle o Braci hahahahaha i kao to bi meni trebalo biti mjerilo neko
evo ovdje se prica da je Teletovic legenda i da ga u Jablanici vole, evo ja sad dajem svoje lijevo jaje ako sutra ne nadjemo 100 ljudi koji ce reci da je Mirza klosar i ufurana zvijezda
cuj nas mentalitet da mi bude neko mjerilo hahahahahahaha hajde bjezi ba...

na kraju krajeva, nista njemu nebi falilo da sad izadje sa svim tim prljavim vesom, ima sigurno i novinara koji ga moljakaju da nesto socno objave, pogotovo protiv Spahe(koji se zamjerio ovdasnjim novinarima) ali covjek nece, nece zato sto je gospodin, sto ne zeli seljakanja po medijima...

Hasane hvala ti na svemu!
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 20 mar 2014, 16:32

Najveća legenda,velik čovjek i još veći igrač.Ono što je Hasan napravio u karijeri neki igrači neće uraditi kroz tri života.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

grad-na-rijeci-sani
Kontakt:

Post Postao/la grad-na-rijeci-sani » 21 mar 2014, 21:10

JackTheStripper je napisao/la:A sta reci o covjeku koji je se ozenio Njemicom i jos dao totalno nebosnjacka i nemuslimanska imena... Dno dna. Nogometne vjestine necu ni komentirati.
Ovo je najgluplji razlog protiv Brace ikada, ali bas ono najgluplji :lol: :lol:

Sta te koji vrag boli koga je on ozenio i kakva je imena dao djeci?
Sa druge strane moj imenjak se stidio svog imena i dao si ime Felix i svi ga obozavaju u BiH.

Hasan svoje ime nije mjenjao, a kakva imena daje djeci i koga on zeni nije tvoja ni moja stvar. ;)
Ima i Asmir strakinju kao zenu, dugogodisnja cura Salihovica strankinja, majka Pjanicevog djeteta strankinja itd itd.

Sta koga boli ona stvar ko ce koga ozeniti? Pravo ste djeca majke mi.

Jos neko ovdje spominje kako Teletovic ide na dzumu, jel to uopste vazno? :lol: :lol:

Malogradjanstvina na djelu!!!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 21 mar 2014, 21:14

I nosi ćumur, to je baš ono ekstra važno...
Voli te tvoje Sarajevo.

normalaba
Kontakt:

Post Postao/la normalaba » 21 mar 2014, 21:21

grad-na-rijeci-sani je napisao/la:
JackTheStripper je napisao/la:A sta reci o covjeku koji je se ozenio Njemicom i jos dao totalno nebosnjacka i nemuslimanska imena... Dno dna. Nogometne vjestine necu ni komentirati.
Ovo je najgluplji razlog protiv Brace ikada, ali bas ono najgluplji :lol: :lol:

Sta te koji vrag boli koga je on ozenio i kakva je imena dao djeci?
Sa druge strane moj imenjak se stidio svog imena i dao si ime Felix i svi ga obozavaju u BiH.

Hasan svoje ime nije mjenjao, a kakva imena daje djeci i koga on zeni nije tvoja ni moja stvar. ;)
Ima i Asmir strakinju kao zenu, dugogodisnja cura Salihovica strankinja, majka Pjanicevog djeteta strankinja itd itd.

Sta koga boli ona stvar ko ce koga ozeniti? Pravo ste djeca majke mi.

Jos neko ovdje spominje kako Teletovic ide na dzumu, jel to uopste vazno? :lol: :lol:

Malogradjanstvina na djelu!!!
Nije najgluplji nego vrvi seljačkom pričom. Stvarno je bitno koga je ozenio i kako mu se djeca zovu, jel ide u dzamiju, jel jede hurme..... Igrao je fudbal i dobro je radio svoj posao. Uostalom jel dedi, nani, amidzi i tati kupio auto je manje bitno. Nisam znao da je forum sportski postao Express i Glorija pa da o tome raspravljamo
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 21 mar 2014, 21:54

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: vidim dosli smo do cumura i ko i kako je zaj3bao rodjenog oca...HAHAHAHAHAHAHA...oplakah...do cega je mahala spremna doci.. :shock: :shock: :shock:

Hocu da mi bagrcavi fino objasni kako je to Braco "trazio" da se "stedi" protivnicki igrac?? Hvala.
Ja znam tu pricu pa mi se ne podudara..

Nije da je bio veliki igrac nego je i jako pametan...otisao daleko od naseg "krkanluka" prije utakmice,za vrijeme utakmice i poslije utakmice...

BRACO LEGENDA
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 22 mar 2014, 01:00

Kako bacaju bombe, sad počeli priču o nekim autima samo da bi blatili lik i dijelo Hasana.

Hasan nikad nije tražio da se štedi protivnički igrač.Nego je samo naglasio Spahiću da ide lakše na igrača jer ipak je u pitanju prijateljska utakmica a ne bitka na Bedru.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 22 mar 2014, 01:09

grad-na-rijeci-sani je napisao/la:Sta te koji vrag boli koga je on ozenio i kakva je imena dao djeci?
pišeš gluposti ..

što se tiče Ćatića, njemu u ličnoj i u pasošu piše 'Adnan Ćatić', Felix Sturm je samo umjetničko ime koje je morao uzeti da bi uspio u svom poslu ;) uz to, Adnan je svome djetetu dao ime Mahir, a žena mu je inače iz Azerbejdžana, ako se ne varam .. uz to, Adnan redovno dolazi u BiH i usađuje svome djetetu patriotizam od malih nogu i dijete će znati ko je i šta je i kome pripada, za razliku od Tankovića, Ibrahimovića, Junuzovića, itd

što se tiče Hasana, meni lično smeta što je djeci dao Njemačka imena (?) .. po svemu sudeći, odgojiti će male švabe, a ne Bosance i Hercegovce/Bošnjake

eto, Miretu je djevojka Francuskinja, a Adnanu, Azerbejdžanka, a djeca Edin i Mahir :D

Hasan mi djeluje kao neko ko bježi od BiH, kao da ga sramota nečega, itd .. to mi je nepojmljivo jer je rođen i odrastao u BiH, za razliku od Mireta i Adnana, a vidimo kakvi su oni, itd

zbog toga je volim Adnana, jer uvijek promoviše BiH, uzme našu zastavu u ringu, pozdravi svoju domovinu i narod, dolazi u BiH, itd .. o Miretu da ne govorim, raja prava .. ode familiji u Kalesiju, dođe na Panonska jezera, ne glumi glumu .. zbog toga ih volim, odrasli u tuđini, a znaju ko su, šta su i kome pripadaju ;) ali volim ja i Hasana naravno, našu legendu :D nek' je sramota onog ko ga ne voli ;)

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 22 mar 2014, 01:09

Saurman je napisao/la:Kako bacaju bombe, sad počeli priču o nekim autima samo da bi blatili lik i dijelo Hasana.

Hasan nikad nije tražio da se štedi protivnički igrač.Nego je samo naglasio Spahiću da ide lakše na igrača jer ipak je u pitanju prijateljska utakmica a ne bitka na Bedru.
oooohh...bas mi zao tog igraca, mora da ga je Spaha ostro nagazio, mogao je Hasan sutnuti loptu barem jednom u svoj gol kao neki vid kompenzacije za nepravdu nanesenu tom francuskom igracu.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 22 mar 2014, 01:11

DonCorleone je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Kako bacaju bombe, sad počeli priču o nekim autima samo da bi blatili lik i dijelo Hasana.

oooohh...bas mi zao tog igraca, mora da ga je Spaha ostro nagazio, mogao je Hasan sutnuti loptu barem jednom u svoj gol kao neki vid kompenzacije za nepravdu nanesenu tom francuskom igracu.
Mogu samo reći da je reakcija Spahića bila sramna.To je sve.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.