Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Strašni čovečeRaul_64 je napisao/la:Strasan covjek...
63 poena Joe Arlauckas sezona 95-96legenda reala je napisao/la:Za 15 minuta prošo granicu![]()
![]()
Kolko je rekord jednog igrača u meču Eurolige
evo ga za minutu na 6hodža je napisao/la:
@legenda
Gdje ćeš Tomića preko...nije zabio toliko kad se sve sabere do sad
znaci mirzi fale jos 42 poena za rekordabimbrlica je napisao/la:63 poena Joe Arlauckas sezona 95-96legenda reala je napisao/la:Za 15 minuta prošo granicu![]()
![]()
Kolko je rekord jednog igrača u meču Eurolige
insider je napisao/la:Kakva Mirzina partija u prvom poluvremenu, nevjerovatan je bio večeras. Sam je pobijedio Nancy. Tako lako je došao do brojke 22poena, da je htio, do kraja utakmice je, uvjeren sam, mogao ubaciti bar 30.
meni nije jasno zasto stoji zvjezdica ispred tima bennet cantu da je osigurao top 16Kuko je napisao/la:Kako se stanje u ovoj grupi zakomplikovalo, mogao bi Mirza ostati bez top 16 i to ukoliko izgube od Bilbao-a, a Olympiakos i Fenerbahce dobiju svoje meceve. Male su sanse da Olympiakos nece dobiti zadnju utakmicu, jer je i njima ta utakmica super bitna, a pobjedom bi imali sanse biti i prvi u grupi. Za Mirzu i Caju je najbitnije da dobiju svoju utakmicu, sto bi znacilo da su medju dvije najbolje u grupi. Kad se pogleda stanje u ostalim grupama, i nije velika razlika biti prvi ili drugi.
Mislim da je Mirza imao veci doprinos pobjedi nego Bjelica, uostalom to i valorizacija pokazuje, Milko je zabio vecinu svojih poena kada je barcelona popustila u odbrani dok je Teletovic igraocijelu utakmicu na sjajnom nivou, bez forsiranja šuta, jednostavno pametna igra.armin dju je napisao/la:16 pena i 8 skokova danas, za 3/4 posto u 4. nije ni sutno kako treba, a treba istaci da je Bjelica skoro sam pobijedio Barcelonu
Strašni Bjelica, doduše uz malu pomoć Teletovićaarmin dju je napisao/la:16 pena i 8 skokova danas, za 3/4 posto u 4. nije ni sutno kako treba, a treba istaci da je Bjelica skoro sam pobijedio Barcelonu