kakva sramota.

Porazeni smo na Marakani od Javora sa 0:1 nakon sto su ovi dali gol iz penala koji je po ko zna koji put ove sezone glupo napravljen.Ovaj put ponovo od Stamenkovica.

Nakon ove partije postaje jasno da je izgleda ona igra bila samo opticka varka na koju smo naseli a to je da je Dostanic poslozio ekipu.I dalje mi je bolje resenje Pizon.Danas katastrofa igra nesta slicno kao i protiv Borca.Lekic promasio ponovo nekoliko zicera i samo cekam dan da ga posaljemo dalje od ljutice Bogdana ma koliko god on ove sezone dao golova.Isti je kao Berbatov dao 15-ak golova ali je promasio bar jedno 20-ak 1vs1 sansi.Takodje Gume se sto pre resiti i sad tek vidim kolika je steta sto ga nismo utovarili Dinamu za jedan milion koji bi sad bio kao 20 mil.Naravno ne treba zaboraviti ni Blazica koji ni on sam ne zna kako je jos na Marakani.Prvo nas je u dva navrata kostao puta u Ligu Evrope a zatim i u ligi nas jos vise dokrajcuje.U ovu konkurenciju moze uci jos i IGnjatijevic ali je on imao i nekoliko odlicnih partija pa ima jos maki kredita.Danas se osetio nedostatak Lazetica koji je izostao zbog zutih a Zvezda opet po treci put porazena kako on nije igrao.Tri izostao tri poraza.Partizan pobedio pod Bagdalom i sada imaju bod prednosti.

Sada moramo cekati njihov kiks ponovo.Derbi na JNA ce mnogo toga odluciti ali nisam previse optimistican da sa ovakvom igrom mozemo tamo dobiti.Dakle za sledecu sezonu nam trebaju bar dva odlicna spica i jedan dobar levi bek
---------------Stamenkovic-----------------
----Ninkov----Djordjevic----Vilotic-----????(Ignjatijevic)
------------------Savio(Aval)---------------------
---Lazetic-----------------------------------Cadu--------
-------------------Lazovic------------------------
--------Jevtic-------------????----------------------------
Po meni je ovo idelana postava za sledecu sezonu kada bi uspeli zadrzati ovaj kadar ali tesko.Ninkov ce verovatno otici,Djordjevic 60%,ovde ocekujem odlaske Perovica i Lekica te na levom beku Ignjatijevica bi preselio na klupu,a na njegovom mestu bi voleo videti jendog dobrog i prodornog levog beka.na napadackoj poziviji bi voleo videti ili Kaludjerovica iz Rada ili Ubiparipa iz Spartak ZV.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))