Bruda šteta što Letonija danas ne izjednači u 90+, stativa se ukazala. Inače, teško je biti četalj ovih dana. NoVax sinoć nabijen u bulju od mladog Španjolca, hokejaši ih večeras razbucaše u bacanju lopte u koš, još ih ubiše protesti. Je.beno.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Bruda šteta što Letonija danas ne izjednači u 90+, stativa se ukazala. Inače, teško je biti četalj ovih dana. NoVax sinoć nabijen u bulju od mladog Španjolca, hokejaši ih večeras razbucaše u bacanju lopte u koš, još ih ubiše protesti. Je.beno.
Normalno da ce letit covjek ima 76 godina svakako, sta god da se desilo na ovom prvenstvu otisao bi.
Nije njima zivot lak. Raduju se provociranju ljudi iz drzave u kojoj sami zive. Eto ostadose i bez te rijetke srece.Quartararo je napisao/la: ↑06 sep 2025, 23:33Bruda šteta što Letonija danas ne izjednači u 90+, stativa se ukazala. Inače, teško je biti četalj ovih dana. NoVax sinoć nabijen u bulju od mladog Španjolca, hokejaši ih večeras razbucaše u bacanju lopte u koš, još ih ubiše protesti. Je.beno.![]()
Još ako naši sutra pocjepaju korisnike vodke, auu.Masqareda je napisao/la: ↑06 sep 2025, 23:41Nije njima zivot lak. Raduju se provociranju ljudi iz drzave u kojoj sami zive. Eto ostadose i bez te rijetke srece.Quartararo je napisao/la: ↑06 sep 2025, 23:33Bruda šteta što Letonija danas ne izjednači u 90+, stativa se ukazala. Inače, teško je biti četalj ovih dana. NoVax sinoć nabijen u bulju od mladog Španjolca, hokejaši ih večeras razbucaše u bacanju lopte u koš, još ih ubiše protesti. Je.beno.![]()
![]()
Padoše prvi favoriti haman bez ispaljenog metka.
Ne mora za ovu generaciju. Imali smo mi i 2000 i 2005 i susnih par godina pa smo sa Teodosicem opet se vratili na velika vrata sa prilično skromnim rosterom.TripleThreat je napisao/la: ↑07 sep 2025, 01:00Kakvih još prilika, sljedeće veliko prvenstvo je za 2 godine, Bogdanoviću tad 35, upitno i hoće li biti u sastavu reprezentacije uopće. Ne bi me čudilo ni da Jokić urijedi sa odazivanjem poslije ove blasfemije, nije mu strano neodazivanje za reprezentaciju. U takvom sastavu bez njih dvojice, teško da oni mogu i do četvrtfinala na SP i Olimpijadi, a sljedeći EB je tek za 4 godine.
VensanKasel je napisao/la: ↑06 sep 2025, 23:20Ma ja sam očekivao da će ispasti , Gudurić i Micić van forme , Milutinov također .alan_kardec je napisao/la: ↑06 sep 2025, 23:12Šta reći a ne zaplakati![]()
![]()
Šta je Srbija večeras igrala, Bog te pit'o, priprema utakmice nikakva, doprinos bekova nikakav... Užas od utakmice.
Čestitke Finskoj....
Aleksa tamo vamo , Jović ne može toliko ipak .
Jokić beton , ali napadački .
Razlog poraza ? 20 ofanzivnih skokova Finske , nema se dalje šta pričati ...
Javna isprika za sugrađanina iz Prijedora. Nisam vjerovao u našu reprezentaciju. Još sam stava da ne možemo zlato uzeti, ali su momci dokazali da se borbom fin rezultat može napraviti.
Reci svojima da nas sačekaju s avionom do 15h. Ako izgubimo od Poljaka da se vratimo skupa kući. Ako dobijemo, sretan vam put.jedanjeborac je napisao/la: ↑31 avg 2025, 15:36Uvijek je iznova simpaticno kad najnetalentovanija evropska nacija pocne pricati o sportu i o srpskim neuspjesima...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.