Novi selektor BiH nogometne reprezentacije?
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Novi selektor BiH nogometne reprezentacije?
Od ovih kandidata sto je se spominjalo, Mesa, Dusko, Barbarez itd. Susic mi je najgori da budem iskren. Bazdarevic i Bajevic imaju vece iskustvo a Barbarez sa druge strane je imo punu podrsku igraca i odma je reko da zeli posao. A Susic kao prvo nema nikakve rezultate, a kao drugo razmisljo je hoce li nece, da vidi hoce li dobit ponudu iz druge lige Turske. Ali ne treba nama neki Hiddink za EP, jer imamo vrlo dobre igrace, samo da uvede malo discipline i koristi 4-4-2. Zna li iko koju formaciju Susic koristi i koji stil igre preferira?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
E moj crni Pape, da samo znas cega si se prihvatio++??
Nisi ni dos'o, vec ti je izgleda omca oko vrata stavljena. Praljava li smo mi nacija, Boze dragi.
Nisi ni dos'o, vec ti je izgleda omca oko vrata stavljena. Praljava li smo mi nacija, Boze dragi.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
hahahah bgm ovo je postalo sad tema ko je kakav covjek,pa onda ko je kakav patriota,zatim ko je kakav trener ili nije nikad ni bio., zatim kakav je fudbaler....ali ovim redosljedom bukavlno...uh zaboravih...ko je kakva raja 
hahahha jest vala seljak pravi ovaj safet et....jel ti sad srce na mjestu ha.....mostar velez barbarez ovo ono....nek barbarez nije seljak et....dosta nam je onaj mostarac ENGLEZ sa liberom drko po repci ...barbarezu svaka cast al brate ko pomocnik moze kao trener...ako moze on moze i safet.....
al neide mi uglavu LIK KOJI U ZIVOTU SAFETA NIJE VIDIO A KAMOLI I POPRICAO SA NJIM KAZE DA JE OVAJ SELJAK.... e to samo kod nas ima...
EV MALO DA VIDID:
Pape je 9 godina proveo i u francuskom Paris Saint Germainu, sa kojim je osvojio kup i prvenstvo Francuske. Proglašen je za najboljeg stranog igrača u Francuskoj 1983. Dobitnik je i nagrade za najvećeg umjetnika s loptom u historiji PSG-a.
KAKV JE TRENER SE NEMOZE RECI jer je vodio niskobudzetne klubove...ovo mu je porva prava sansa da se pokaze i zato....
SAFET SUSIC-PAPE....majstor

hahahha jest vala seljak pravi ovaj safet et....jel ti sad srce na mjestu ha.....mostar velez barbarez ovo ono....nek barbarez nije seljak et....dosta nam je onaj mostarac ENGLEZ sa liberom drko po repci ...barbarezu svaka cast al brate ko pomocnik moze kao trener...ako moze on moze i safet.....
al neide mi uglavu LIK KOJI U ZIVOTU SAFETA NIJE VIDIO A KAMOLI I POPRICAO SA NJIM KAZE DA JE OVAJ SELJAK.... e to samo kod nas ima...
EV MALO DA VIDID:
Pape je 9 godina proveo i u francuskom Paris Saint Germainu, sa kojim je osvojio kup i prvenstvo Francuske. Proglašen je za najboljeg stranog igrača u Francuskoj 1983. Dobitnik je i nagrade za najvećeg umjetnika s loptom u historiji PSG-a.

KAKV JE TRENER SE NEMOZE RECI jer je vodio niskobudzetne klubove...ovo mu je porva prava sansa da se pokaze i zato....
SAFET SUSIC-PAPE....majstor

Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
- rob do bagro
- Kontakt:
Pa nije repka klub pa da se probava ko je kakav trener...zar trebamo da propustimo jos jedno veliko takmicenje
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
a to ko dosad nismo propustili ni jedno...haveru daj platu 12-15 hilada eura i dobijes iskusnog i dobrog trenera....nor,alan savez i td. pa ces biti zarob do bagro je napisao/la:Pa nije repka klub pa da se probava ko je kakav trener...zar trebamo da propustimo jos jedno veliko takmicenje

Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
- rob do bagro
- Kontakt:
Pa sta sam ja napisaojohnnyHZ je napisao/la:a to ko dosad nismo propustili ni jedno...haveru daj platu 12-15 hilada eura i dobijes iskusnog i dobrog trenera....nor,alan savez i td. pa ces biti zarob do bagro je napisao/la:Pa nije repka klub pa da se probava ko je kakav trener...zar trebamo da propustimo jos jedno veliko takmicenjedovoljan ovako moramo treziti MLADE SNAGE

Nemam nista protiv covjeka, Pape je legenda al de malo razmisli da li bi bio idealno rjesenje da vodi repku???
Ako bude na selektorskoj poziciji ja cu mu opet dati podrsku, samo me hastra da ne pocnu opet pljuvanja i da bude sve opet kao sa Cirom...al vidjecemo
Zivio ti meni

SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- Ponos Torina
- Kontakt:
Aj ako ce sta nauciti od Safeta jeste taj dribling kad je mogao Messija nauciti moze i nase

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
ma kontam ja tebe al kazem opet nemamo mi uslova za boljeg trenera...svaki boli hoce bar duplo bolju platu nego sada i hoce uredan i normalan savez mi nit jedno niti drugo imamo tako da mozemo samo nase neafirmisane bivse igrace i legende pokusavati probiti kroz repku jbg to nam je sudbina.....
a mislis da nebi barbareza pljuvali poslije dva poraza???
mislis da nebi kodru poljuvali nakon nekvalifikovanja na ep????
vidis da ibisevica pljuje ko stigne....tako i muratovica,tako i ciru(zasluzeno) i tako sve redom....mi smo takav narod .....jbg
vidis da ibisevica pljuje ko stigne....tako i muratovica,tako i ciru(zasluzeno) i tako sve redom....mi smo takav narod .....jbg
Iako sam željovac,slažem se za sve ovo napisanojohnnyHZ je napisao/la:hahahah bgm ovo je postalo sad tema ko je kakav covjek,pa onda ko je kakav patriota,zatim ko je kakav trener ili nije nikad ni bio., zatim kakav je fudbaler....ali ovim redosljedom bukavlno...uh zaboravih...ko je kakva raja
EV MALO DA VIDID:
Pape je 9 godina proveo i u francuskom Paris Saint Germainu, sa kojim je osvojio kup i prvenstvo Francuske. Proglašen je za najboljeg stranog igrača u Francuskoj 1983. Dobitnik je i nagrade za najvećeg umjetnika s loptom u historiji PSG-a.![]()
![]()
SAFET SUSIC-PAPE....majstor![]()

P.S. pljuvaci,kako vas nije stid tako pljuvati po Sušiću jednim od najboljih igraca koje je Yuga ikad imala

Stidite se

- Ponos Torina
- Kontakt:
Bas me interesuje kakav ce sastav Susic izvoditi to jedva cekam....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Ja vas uopste ne razumem,cudni ste.
Pljujete po legendi BH_a fudbala,pogledajte Slovence,Kek nikada nije bio dobar fudbaler,igrao je u Mariboru i vucao se u Austrijskoj drugoj ligi,trenirao je Maribor,na kraju su ga navijaci otjerali i pogledajte sta uradi sa repkom.Uveo je disciplinu,to sto kod nas niko nije zelio ali nije znao...
Mi imamo odlicnu reprezentaciju,potrebno je malo discipline i zabraniti pleh p...ma,da se setaju po hotelima.
Susic je dobar izbor,Barbu za pomocnika,Naser Orica za trnera golmana i to je to,mi na EURU
Pljujete po legendi BH_a fudbala,pogledajte Slovence,Kek nikada nije bio dobar fudbaler,igrao je u Mariboru i vucao se u Austrijskoj drugoj ligi,trenirao je Maribor,na kraju su ga navijaci otjerali i pogledajte sta uradi sa repkom.Uveo je disciplinu,to sto kod nas niko nije zelio ali nije znao...
Mi imamo odlicnu reprezentaciju,potrebno je malo discipline i zabraniti pleh p...ma,da se setaju po hotelima.

Susic je dobar izbor,Barbu za pomocnika,Naser Orica za trnera golmana i to je to,mi na EURU

- rob do bagro
- Kontakt:
Znam i ja druze da svak hoce becu i bolju platu jbg nece niko za male pare.Pape je govorio da nece na selektorsko mjesto dok je ovaj savez i da prije nije htio doc jer po jnegovim rijecima nismo imali dovoljno jaku ekipu koja bi mogla parirat jacim repkama.Kako vidimo svoje je misljenje promijenio i pristao na rad kao selektor nase repke.Naravno da bi pljuvali Barbu, KOdru i ostale takav je nas mentalitet kako si i sam rekao.Samo vec jednom zelim uspjeh nase repke, svaki put dodju neki treneri a nista ne naprave, ne igra se Europsko prvesntvo svake godine i to trebas razumjet.johnnyHZ je napisao/la:ma kontam ja tebe al kazem opet nemamo mi uslova za boljeg trenera...svaki boli hoce bar duplo bolju platu nego sada i hoce uredan i normalan savez mi nit jedno niti drugo imamo tako da mozemo samo nase neafirmisane bivse igrace i legende pokusavati probiti kroz repku jbg to nam je sudbina.....
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Ma Nasera za selektora, vidio bi onda discipline. Abu Hamza pomocnikbebek1 je napisao/la:Ja vas uopste ne razumem,cudni ste.
Mi imamo odlicnu reprezentaciju,potrebno je malo discipline i zabraniti pleh p...ma,da se setaju po hotelima.![]()

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
- neko_iz_mase
- Kontakt:
Kuku nama 

Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
mi svi pljujemo po tom nasem izvrsnom odboru, prizivamo povratak legendi bh fudbala, ili ti nogometa, u savez, i sad kad imamo na pragu imenovanje susica za selektora, onda trazimo manu tom istom susica, sto bi rek'o mladen delic: ''Pa ljudi je li to moguce!!??'' koji nam je to ku*rac.. 

Volim te Bosno!!!
Mislim da tada nebi bilo Nasere P...u,kao sto je bilo kod CireCartman je napisao/la:Ma Nasera za selektora, vidio bi onda discipline. Abu Hamza pomocnikbebek1 je napisao/la:Ja vas uopste ne razumem,cudni ste.
Mi imamo odlicnu reprezentaciju,potrebno je malo discipline i zabraniti pleh p...ma,da se setaju po hotelima.![]()

bosna ti je to. nasem narodu niko ne moze ugodit.xavi26 je napisao/la:mi svi pljujemo po tom nasem izvrsnom odboru, prizivamo povratak legendi bh fudbala, ili ti nogometa, u savez, i sad kad imamo na pragu imenovanje susica za selektora, onda trazimo manu tom istom susica, sto bi rek'o mladen delic: ''Pa ljudi je li to moguce!!??'' koji nam je to ku*rac..
Pa ne može nama Bog Allah ugoditi
Covjek nije ni kako treba došao za selektora a vec se pljuje po njemu.
Da sutra Ferguson dođe na klupu BiH ovdje bi se pisalo "pu škotski seljak"... nije se rodio ko bi nama ugodio.
Naopak narod i to je to.

Covjek nije ni kako treba došao za selektora a vec se pljuje po njemu.
Da sutra Ferguson dođe na klupu BiH ovdje bi se pisalo "pu škotski seljak"... nije se rodio ko bi nama ugodio.
Naopak narod i to je to.
- Stone Island
- Kontakt:
Eto nam legende za selektora,sad ćemo vidjet jesu li to 'legende' koje smo čekali.
al opet kazem , ja bih licno volio da nam dodje stranio trener sa puno iskustva i da nas odvede na evropsko i svjetsko....isto tako bih zelio da moje sarajevo igra ligu uefa ili ligu prvaka ali to su samo nase zelje a realnost je srugacija ( odim ove liga uefa jer hadzic da ga zabi .....) neamo pre neamo savez neamo dobrog PROVJERENOG trenera ali imamo nase legende pa ako bog da malo i srece i eto nas na euro iducem....
samo treba dati maksimalnu podrsku iducem treneru ma ko on bio i nepljuvati ga poslije prve tekme...pa cak i prije nje kao sto su neki poceli
samo treba dati maksimalnu podrsku iducem treneru ma ko on bio i nepljuvati ga poslije prve tekme...pa cak i prije nje kao sto su neki poceli
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.