donDondon je napisao/la: ↑12 okt 2023, 23:14Taj bi mater svoju ebo za malo pažnje, takvi su našu državu i prodali **** mu savo što god nije
Sutra svi koji budu na stadionu su sluge sistema,slijepi ljudi,ja ne vjerujem da neko može plaćati ulaznice po 50km i direktno ucestvovati u dodikovom rušenju fudbala u ovoj državi kao izgovor eto to i dodik hoće da ne idemo na stadion.
Ma neće me vidjeti stadion dok god dodikov isprdak od sestre mu dijeli tribinu sa Bosnjacima
Savo Milošević - Selektor Bosne i Hercegovine
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Savo Milošević - Selektor Bosne i Hercegovine
hurem je napisao/la: ↑12 okt 2023, 23:28Slažem se. I ja bih volio nekoga od tog dvojca u startnih 11 a Pjanic umjesto Cimija ili Amira.
Ovu gore formaciju sam postavio jer pretpostavljam da ce uigravati prvih 11 za Portugal, a tada će nam trebati disciplinovaniji nazad (Amir i Cimi), a i spominjali su neki da Savo forsira igru s dva defanzivna vezna ili tako nesto.
Ako se dobro sjećam, kao da sam negdje prilikom jednog intervjua razumio da će Pjanica koristiti ofanzivno...nije direktno to kazao ali dalo se razumjeti.
Vidjet ćemo.
Edit: izvjesno je da će maksimalno koristiti naše bekove Dedica i Kolasinca u igri prema naprijed. Oni su naše suho zlato u ovom trenutku.
sve najgore četniku
-
- Kontakt:
Ovaj covjek je do sad najbolje rjesenje koje smo imali od kako postoji reprezentacija po svim mjerilima
Kao covjek, principijelan, odgovoran, lojalan, posten, zna red
Inteligencija, ocigledno se vidi da covjek razmislja ne samo u fudbalskom smislu, razmislja i o politici i nije ga strah da krene da mijenja nesto sa cim se ne slaze
Znanje, na ovo ide naravno i znanje, on se izgradjuje i kao covjek a kamoli kao neki strucnjak u poslu
Elokvencija, napokon neko ko zna objasniti van osnovnih recenica koje se ponavljaju uobicajeno
Izgled, nece nas brukati, ako imamo ekipu da valja da se zna srediti dobro je i da je trener obucen kako dolikuje najboljoj vrsti i nivou takmicenja
Dugorocno rjesenje za nasu repku, narocito je bitno da je covjek nas, bosanac, da nas razumije i da zna kako ce sa nama kako igracima tako i ovima sa druge strane
Primjetio sam ga poodavno, jedan od rijetkih mislecih ljudi u fudbalu uopste, skroman, o sebi pri sebi, van skandala
Ovakav covjek ce motivisati ekipu da cupa za njega, zivi bili pa vidjeli
Narod ko narod, zacas promijeni plocu, ali mi se moramo nauciti lijepom ophodjenju sa drugima i o drugima, nije ovo do Saveza, ovaj lopovluk manje vise postoji od 95, Savo nije kriv za to kao sto nije kriv sto je vrh karijere dosezao u vremenima kad se nasa zemlja u njegovom klubu, gradu, zemlji gdje je tek stasavao zvala bivsa bih, nije kriv ni za rat niti je mogao biti sa nekih 18-19 godina, kao ni on nismo ni mi, zato pamet u glavu, valja nama graditi odnose u svojoj zemlji da nam je lijepo, treba navijati za svoje i kad gube, sjetimo se Iraca koji pjevaju i na 0:5, gori sve
Puno srece svima
Inteligencija, ocigledno se vidi da covjek razmislja ne samo u fudbalskom smislu, razmislja i o politici i nije ga strah da krene da mijenja nesto sa cim se ne slaze
Znanje, na ovo ide naravno i znanje, on se izgradjuje i kao covjek a kamoli kao neki strucnjak u poslu
Elokvencija, napokon neko ko zna objasniti van osnovnih recenica koje se ponavljaju uobicajeno
Izgled, nece nas brukati, ako imamo ekipu da valja da se zna srediti dobro je i da je trener obucen kako dolikuje najboljoj vrsti i nivou takmicenja
Dugorocno rjesenje za nasu repku, narocito je bitno da je covjek nas, bosanac, da nas razumije i da zna kako ce sa nama kako igracima tako i ovima sa druge strane
Primjetio sam ga poodavno, jedan od rijetkih mislecih ljudi u fudbalu uopste, skroman, o sebi pri sebi, van skandala
Narod ko narod, zacas promijeni plocu, ali mi se moramo nauciti lijepom ophodjenju sa drugima i o drugima, nije ovo do Saveza, ovaj lopovluk manje vise postoji od 95, Savo nije kriv za to kao sto nije kriv sto je vrh karijere dosezao u vremenima kad se nasa zemlja u njegovom klubu, gradu, zemlji gdje je tek stasavao zvala bivsa bih, nije kriv ni za rat niti je mogao biti sa nekih 18-19 godina, kao ni on nismo ni mi, zato pamet u glavu, valja nama graditi odnose u svojoj zemlji da nam je lijepo, treba navijati za svoje i kad gube, sjetimo se Iraca koji pjevaju i na 0:5, gori sve
Puno srece svima
Tako nešto bi čak moglo i funkcionisati i biti plan za baraž. Po meni ta dvojica (za baraž) bi trebala biti Krunić i Tahirović. Što uopšte ne zvuči loše, a ispred njih Pjanić.hurem je napisao/la: ↑12 okt 2023, 23:28Slažem se. I ja bih volio nekoga od tog dvojca u startnih 11 a Pjanic umjesto Cimija ili Amira.
Ovu gore formaciju sam postavio jer pretpostavljam da ce uigravati prvih 11 za Portugal, a tada će nam trebati disciplinovaniji nazad (Amir i Cimi), a i spominjali su neki da Savo forsira igru s dva defanzivna vezna ili tako nesto.
Ako se dobro sjećam, kao da sam negdje prilikom jednog intervjua razumio da će Pjanica koristiti ofanzivno...nije direktno to kazao ali dalo se razumjeti.
Vidjet ćemo.
Edit: izvjesno je da će maksimalno koristiti naše bekove Dedica i Kolasinca u igri prema naprijed. Oni su naše suho zlato u ovom trenutku.
Tahirović je trenutno u krizi, mislim ne može ni on briljirati kada je klub u krizi, a i tek je došao. Može se reći prva ozbiljna sezona za njega gdje je planiran da bude značajan dio ekipe. Ja se nadam da će se snaći i do marta uhvatiti neku formu.
Rade to igra u Milanu svakako, samo je problem sa njim što ne znaš kada će ti biti dostupan. Za reprezentaciju je svako malo povrijeđen.

Nama očajnički treba još kvalitetnih igrača u veznom redu, a nema ih ni na vidiku. Nadam se da će se iskopati neki igrač koji će donijeti dodatni kvalitet. Kada su ti mogućnosti tanke treba razmotriti sve opcije. Omića, Gigovića, Buljubašića, Šošića... Nažalost sve to zvuči tanko, u najbolji ruku neki obećavaju ali niko nije dokazan.
Što se tiče iskorištavanja bekova nadam se da ima dobar plan jer nam je to i ponajbolji dio tima. Imaš odlične opcije za prvih 11, a i solidne zamjene.
Sam Savo je rekao da je pričanje o formacijama pogrešna terminologija i pristup, nego da treba pričati o modelu igre koji se pravi na osnovu profila igrača. To mi se zapravo i sviđa što je rekao. Nadam se da će naći uspješan recept za ono što trenutno imamo.
Btw on ako uspije dovesti Špikića do baraža to će mu biti veliki plus. Ne znam da li koliko je to uopste izvedivo ali ako uspije svaka mu čast.
-
- Kontakt:
Kad pogledas Tursku sinoc ljudi su drzali Hrvate iz top 10 reprezentacija 90minuta pod kontrolom nisu im dali dahnuti..I upravo vidis da svi ti Hrvatski kreatori igre ako su pod pritiskom i udvojeni vrlo tesko mogu nesto izorganizovati mi se dodajemo sa golmanom i dva stopera 90minuta niko se ne otvara ne trazi loptu dodje do centra i opet nazad..Nadam se Savo da ce rijesiti taj problem trke i zalaganjaNapoleon1921 je napisao/la: ↑13 okt 2023, 10:59Bukvalno....bas ruzan osjecaj, volio bi da pobjede a onda skontas da je rep trenutno pod okupacijom neprijatelja...
Ma vala draže mi je rasulo saveza kad naši gube nego da odemo na neko euroNapoleon1921 je napisao/la: ↑13 okt 2023, 10:59Bukvalno....bas ruzan osjecaj, volio bi da pobjede a onda skontas da je rep trenutno pod okupacijom neprijatelja...
Svinjska njuska mora znati da neće nikad imati podršku, **** mu dajdja laktasenko mamu u beharu
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
-
- Kontakt:
Prvi koji skine Sehica s gola ce imati moju bezuslovnu podrsku. Taman da Pirica stavi
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
+1killafrommanilla je napisao/la: ↑13 okt 2023, 12:24Prvi koji skine Sehica s gola ce imati moju bezuslovnu podrsku. Taman da Pirica stavi
Nikad mi iz glave nece izaci one gluposti sto je nalagao za kafe i okupljanja. Pogotovo one "mame svoje necemo gledati" i "ako neko prekrsi kodeks, dovest cemo ga pred vas i zajedno kazniti".

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
bolje da si postavio slike one trojice mladica sto su poginuli iz Kaunasa vracajuci se sa utakmice ljuti krajisnici ,a ne ove gluposti sto stavljas da diskreditujes Savu Milosevica
dobar je čovijek savo imam info iz prve ruke… i u ratu su njegovi ispali ljudi… ali nije za foruma
- numanumaye22
- Kontakt:
Jel ti to Bahin delegat iz prve ruke rekao
-
- Kontakt:
Jel ovo kanal od onog forumasa Rex-a?
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Stavio Nihad Alickovic zastavu sa ljiljanjma ,a glupani napisali AntiDaytob pokret pa Alija je potpiso Deyton sta imas stavljat antidayton na zastavu
Čekao Vaha u Dubrovniku ponedjeljak kafu niko se nije pojavio, dugo do utorka bilo čekati...
I found freedom. Losing all hope was freedom.
naprijed rejal
Jaassmmiinn je napisao/la: ↑13 okt 2023, 03:02Ovaj covjek je do sad najbolje rjesenje koje smo imali od kako postoji reprezentacija po svim mjerilima
Puno srece svima
[/qu@Jaaassmmmin, pročitao sam tvoj post dva puta... da se uvjerim da je to sve napisano baš tako. Mogu ti reći samo svaka ti čast gospodine. Što prije shvatimo da živimo i radimo u specifičnoj državi. Savu Miloševića podržavam više zbog njegovog stava nego stručnosti a reprezentaciju podržavam zbog toga što je moja i druge nemam.
Nije Zeljković počeo rušiti kult naše selekcije...ništa on nije bolji a niti gori od svojih prethodnika.
Žao mi je Kodre, u dva navrata su ga ponizili( prvi put nije Vico bio tu) a da nije ni pokazao da nešto može uraditi.
Vjerovatno neće ni Savo jer jednostavno nema s kim.
Vaha u vrtu zasadio vrbu, pa pomno prati kad će grožđe roditi. Čim rodi, eto i njega na klupi BiH. To će biti znak da je konačno to-to. Provjerena info.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], EdinjoBos, Fudo, napapijri1987, PointBlank i 20 gostiju.