Bh. klubovi u Europi - 2022/23
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Bh. klubovi u Europi - 2022/23
Na manćester se viŚe klikće
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Samo da se svi živi zdravi i na vrijeme vraćaju poslije evropskih avantura.
Kad vidim ove sa farskih otoka što danima idu kuću i u naših svašta može biti.
Kad vidim ove sa farskih otoka što danima idu kuću i u naših svašta može biti.
- Trebinjac94
- Kontakt:
Kakve su ovo insinuacijeAntipolitika3 je napisao/la: ↑11 jul 2022, 16:10Ne klikće![]()
Znamo kolega da nas Bosna ne voli kao i istocna Hercegovina ali eto red je bio ispratit sampiona BiH![]()

Blue Train
Dečko je mislio na klikćanje ono malo se klikće u istočnoj hercegovini, ništa zlonamjerno
-
- Kontakt:
Kakvo je stanje sto se tice prijenosa revansa?
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- Antipolitika3
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bit će baš zajebano sutra, vidim kvota na Sheriff 1,80
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Antipolitika3
- Kontakt:
Boli nas racku ta necemo ispast iz europeMortemHz je napisao/la: ↑11 jul 2022, 17:01Bit će baš zajebano sutra, vidim kvota na Sheriff 1,80

Bez stresa i samo jako
Oni jesu brzi i jaci igraci ali su takticki i timski iza nas,sad sto ce pobjediti vidjet cemo.Znam samo ako nekim cudom prodjemo bit ce to pakleno ljeto jer se mnoga vrata otvaraju.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Solidno. Zadovoljan sam.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
Jesi siguran jer koliko vidim nema nigdje najava?
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- Antipolitika3
- Kontakt:
Maloprije rekose na RDV-u da utakmicu prenosi Arena .NajvecaRadosti je napisao/la: ↑11 jul 2022, 17:36Jesi siguran jer koliko vidim nema nigdje najava?
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.
Bacio selfi i izabrao najbolju...Tko li je ovo, bože sačuvaj.
Na slici je novinar Nermin Bise što baš njega objavi ovdje
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
Slucajno
Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.
Da, ja sam Nermin Bise.
Zar nije zabranjeno otkrivati identitet forumaša?

Zar nije zabranjeno otkrivati identitet forumaša?
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Solidno. Zadovoljan sam 

-
- Kontakt:
Ma pazi, Sheriff je svakako proruski organizovan projekat koji je fudbal u Moldaviji praktično od starta uništio. Nije da su Moldavci talentovana nacija i vjerovatno su organizacijski nesposobni, ali svejedno im Sheriff otima i to jedno mjesto kroz koje bi mogli promovisati domaće igrače koliko-toliko. Pa bi možda jednom u deset godina makar iskočio neko vrijedan pažnje.h1a2s3o4 je napisao/la: ↑11 jul 2022, 08:19Glupost je pričati o stranim igračima i uzimati Sheriff za primjer. Ne znam koliko klubova iz Bosne i Hercegovine je u mogucnosti da sebi priušti plaćanje igrača onoliko koliko ih tamo plaćaju, samim tim to znači da ne možeš dobiti taj kvalitet.
Ovde je dugo kružila priča da ti za našu ligu treba 2-3 dobra(vrhunska) igrača i već si u top 3. Pa ako već imaš novca i možeš dovesti pet kvalitetnih stranaca, a ne možeš napraviti razliku onda o čemu pričamo?
Niti jedan naš klub nema toliko novca da može dovesti igrača na kojeg se računa u HNL-u niti u Srbiji ili barem top 8-10 klubova tamo. Rest je svakako manje-više nivo naše lige. Naravno uvijek postoje izuzeci. Znači da se mogu dovesti (uglavnom) samo otpisani igrači iz tih liga, a nije baš da takvi igrači zaslužuju da im se daju ogromni ugovori za naše uslove. Jer da imaju dovoljno kvaliteta bili bi zadržani u svojim klubovima.
Uvijek je bolje istrpiti mladog igrača na kojem kasnije možeš i zaraditi, a pare koje bi dao na polovnjake iz liga iz komsiluka (a sigurno nisu male) daš na trenere u OP. Sigurno bolji put za svaki naš klub i dugotrajnija strategija.
Svako pominjanje Sheriffa kao pozitivnog primjera je meni smiješno, nijedan klub ne treba funkcionisati tako, niti bi generalno mogao funkcionisati tako da nije skoro mafijaškog zaleđa, trgovine oružjem, vjerovatno i drogom, uvezanosti sa paradržavnim vrhom Transnistrije koji je povezan sa Moskvom i slično.
SK 2 19:00 B36 Borac.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.