uzas

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Ne mogu da vjerujem kako omalovazavaju najboljeg defanzivca i asistenta lige.
I meni, ali kao sto kazes ocekivano jbg.Shategabri je napisao/la: ↑28 dec 2020, 14:13Ne znam, meni ovaj NBA **** na samom početku.
Dobro i očekivano, jedni imali predugu pauzu, drugi prekratku.
Al opet, ovo što sam gledao jedino mi je valjalo prvo poluvrijeme Celticsi - Netsi.
Ako nista, makar je mentalno jaci. Covjek je bio zestok ciglar kada je usao u ligu, a sada su vec to solidni procenti na dobrom uzorku.. Dok se Benu mozes odmaci dva metra i puniti reket lagano. Generalno, Smart je tip igraca kojeg protivnicki navijaci mrze, a domaci obozavaju. Mislim da bi svaka ekipa voljela imati Smarta na ugovoru na kojem se sada nalazi.
nemoguće je da je toliko loš da je nikako ne šutnedscile je napisao/la: ↑28 dec 2020, 14:25Ako nista, makar je mentalno jaci. Covjek je bio zestok ciglar kada je usao u ligu, a sada su vec to solidni procenti na dobrom uzorku.. Dok se Benu mozes odmaci dva metra i puniti reket lagano. Generalno, Smart je tip igraca kojeg protivnicki navijaci mrze, a domaci obozavaju. Mislim da bi svaka ekipa voljela imati Smarta na ugovoru na kojem se sada nalazi.
Meni stvarno nije jasno da li Ben stvarno ima toliku mentalnu blokadu ili je covjek toliko los u tim trojkama. J*bote jedan Drummond sutne koju, a ovaj ne smije. Da navijam za Phillu tacno bi me to izludjivalo.
Boston je losiji od Indiane trenutno. Samo se nadam da Ainge nece skupiti damu i dovesti Hardena. Pocelo se suskati o tome.
Gledam i ne vjerujem moj arbitre.
Ma i sudije kontaju nebitne ekipe pa pustili.
Jel Hardenova procentualno najbolja sezona bila bolja Curijeve procentualno najgore sezone?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.