Šta sam ja to propustioadmin je napisao/la:Cadillaca sam propustio ovdje. Izvinjavam se, popravljam. Bivsi je

Moderator/ica: GracanicaAA
Šta sam ja to propustioadmin je napisao/la:Cadillaca sam propustio ovdje. Izvinjavam se, popravljam. Bivsi je
Bolje ti vidi kako ce Azmir izadji na kraj sa istragom za utaju poreza u Sjedinjenim Drzavama,kao i problemima koje ima sa gradjevinom i dozvolama ovdje. Nijedna banka mu ne da novac ima problema do guse a sretstva u Americi blokirana dok traje sudski proces protiv njega. Ziv ti meni bioBosanacGorstak je napisao/la:Predlazem da se bojkotuje ova tema dok Sloboda ne izmiri svoje zakonske obaveze prema igracima. Platite ljudima krvavo zaradjene pare.
Kukaju po drustvenim mrezama,salju pisma sindikatu,protestvuju,javno u medijima govore da im se ne placa i oni se i dalje prave mutavi![]()
Svaki put kad se sjetim Crnogorca,suza mi jednostavno krene.Jos trener ovaj iz Srbije,samo mu treba da zbog neuplacenog staza od strane Slobode covjek ne moze ni u zasluzenu penziju![]()
Sta poduzimate po ovom pitanju @sariel,beduin,dvokorak i ostali,samo se izgleda ujedinite kad je platit cenera
Plaho sam ne nasikirao za Azmira,njegove milione,avione,kamioneSviuodbranu je napisao/la:Bolje ti vidi kako ce Azmir izadji na kraj sa istragom za utaju poreza u Sjedinjenim Drzavama,kao i problemima koje ima sa gradjevinom i dozvolama ovdje. Nijedna banka mu ne da novac ima problema do guse a sretstva u Americi blokirana dok traje sudski proces protiv njega. Ziv ti meni bioBosanacGorstak je napisao/la:Predlazem da se bojkotuje ova tema dok Sloboda ne izmiri svoje zakonske obaveze prema igracima. Platite ljudima krvavo zaradjene pare.
Kukaju po drustvenim mrezama,salju pisma sindikatu,protestvuju,javno u medijima govore da im se ne placa i oni se i dalje prave mutavi![]()
Svaki put kad se sjetim Crnogorca,suza mi jednostavno krene.Jos trener ovaj iz Srbije,samo mu treba da zbog neuplacenog staza od strane Slobode covjek ne moze ni u zasluzenu penziju![]()
Sta poduzimate po ovom pitanju @sariel,beduin,dvokorak i ostali,samo se izgleda ujedinite kad je platit cenera
@Bosanac, jel' Azmir moze aktivirati klauzulu za svoje pare samo kada investitor udje u Slobodu ili kada god on to pozeli? Ako je istina cifra o kojoj se prica, tu im je i kraj.BosanacGorstak je napisao/la:Predlazem da se bojkotuje ova tema dok Sloboda ne izmiri svoje zakonske obaveze prema igracima. Platite ljudima krvavo zaradjene pare.
Ja cu ti reci moze kada hoce, ali nece(nesmije).mohikanac12 je napisao/la:@Bosanac, jel' Azmir moze aktivirati klauzulu za svoje pare samo kada investitor udje u Slobodu ili kada god on to pozeli? Ako je istina cifra o kojoj se prica, tu im je i kraj.BosanacGorstak je napisao/la:Predlazem da se bojkotuje ova tema dok Sloboda ne izmiri svoje zakonske obaveze prema igracima. Platite ljudima krvavo zaradjene pare.
A sto je on uopste otjeran? Iz nekog ugla neutralnog posmatraca, to je najveca greska ljudi u i oko Slobode od rata do danas. Opet, mozda grijesim ti bolje znas.Sviuodbranu je napisao/la:Ja cu ti reci moze kada hoce, ali nece(nesmije).mohikanac12 je napisao/la:@Bosanac, jel' Azmir moze aktivirati klauzulu za svoje pare samo kada investitor udje u Slobodu ili kada god on to pozeli? Ako je istina cifra o kojoj se prica, tu im je i kraj.BosanacGorstak je napisao/la:Predlazem da se bojkotuje ova tema dok Sloboda ne izmiri svoje zakonske obaveze prema igracima. Platite ljudima krvavo zaradjene pare.
Valja onda pravdat drzavi sta kada kome i zasto, koliko. Krenemo od busa kojem je pozajmicu upisao Slobodi, bus registrovao na svoju firmu, a dao bus Slogi...pa onda dalje....
Sam bi sebe bacio u vatru zna to on dobro inace pi cka bi trazila do sada.
Stani malo, kako je sam otisao kada smo gledali da rulja sacekuje ispred stadiona i tjera? Realno, radilo mu se o glavi, toliko ulozio, bio konkurentan cak i za titulu. Opet kazem, mozda grijesim ali sa strane je tako djelovalo. Cak se sjecam da je moljakao vlasti da se ukljuce. Drug, ona ekipa koja je bila u borbi za kup i titulu nije jeftina.Sviuodbranu je napisao/la:Nije otjeran, sam je otisao. Njemu je nudjeno da "privatizuje klub,odbio je.
Iz ove perspektive, i vremenske distance, tacno se vidi da je sve planski radio. Haram mu bilo.
On je rekao da puste Drini bodove. Ko fol da vide ko je gazda svi. Pitas Zebu bice ti jasno sve. Trebali su ga rastrgat ondjemohikanac12 je napisao/la:Stani malo, kako je sam otisao kada smo gledali da rulja sacekuje ispred stadiona i tjera? Realno, radilo mu se o glavi, toliko ulozio, bio konkurentan cak i za titulu. Opet kazem, mozda grijesim ali sa strane je tako djelovalo. Cak se sjecam da je moljakao vlasti da se ukljuce. Drug, ona ekipa koja je bila u borbi za kup i titulu nije jeftina.Sviuodbranu je napisao/la:Nije otjeran, sam je otisao. Njemu je nudjeno da "privatizuje klub,odbio je.
Iz ove perspektive, i vremenske distance, tacno se vidi da je sve planski radio. Haram mu bilo.
Ma moze aktivirat kad hoce,al jednostavno covjek nece da ih ugasi.Ove price kako on ne moze pravdati pare su glupost iz kuhinje navijaca SLobode.mohikanac12 je napisao/la:@Bosanac, jel' Azmir moze aktivirati klauzulu za svoje pare samo kada investitor udje u Slobodu ili kada god on to pozeli? Ako je istina cifra o kojoj se prica, tu im je i kraj.BosanacGorstak je napisao/la:Predlazem da se bojkotuje ova tema dok Sloboda ne izmiri svoje zakonske obaveze prema igracima. Platite ljudima krvavo zaradjene pare.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.