To je stav.harden je napisao/la:Za svoj klub bih i pješice išao, to nije problem.
Prva liga FBiH - 2018/19
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Prva liga FBiH - 2018/19
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Alene haj ne peglaj majke tialensa33 je napisao/la:haj necu vise casni i posteni ...
- josipmusa2
- Kontakt:
Nekad je bilo na Veležovim tekmama masa studenata, čak i iza gola, i svaki od njih je zavolio Velež i nikad nikome dlaka s glave nije falila na RA tribini.
Svi su dobrodošli, mislim da bi bio pun pogodak od proljeća s gradskim vlastima dogovorit neku liniju za studente po cijeni pola marke recimo, svakako vikendom dosta autobusa miruje,a znam ih masu koji su stopali, a još više koji nisu išli jer ih je to bilo stid.
Dobrodošao Jole nazad
Svi su dobrodošli, mislim da bi bio pun pogodak od proljeća s gradskim vlastima dogovorit neku liniju za studente po cijeni pola marke recimo, svakako vikendom dosta autobusa miruje,a znam ih masu koji su stopali, a još više koji nisu išli jer ih je to bilo stid.
Dobrodošao Jole nazad

- josipmusa2
- Kontakt:
Jel' moguće da cazinska primadona u šestom kolu koje rad,i sudi olimpixhzu treći put 

Sta ono napisa ovaj za studente? Zagubio mu se prvi post od svih dobrodoslica nazad 

SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Gledam ovaj izvjestaj kola. Jao nekih terena. To su bolje receno livade samo imaju golova i ocrtane linije. Uzas. A tek prvi gol Capljine ovo je presmijesno. Ni odglumit ne znaju ljudi.
Kakvi golovi u Orasju
jel' ovo svega ti lik svirao kraj na kraju dok su ljudi isli u kontru? 

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Igman postaje smiješna ekipa sa ovim principom 3 za 3, a bili su meni licno simpatična ekipa.
Vjerovali ili ne Cazinska rugoba kazlagic sudi olimpiću ...
BlueSEVER je napisao/la:Gdje ima pregled kola?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ovo nije trolanje? I onda ja budem kriv.FORZZA je napisao/la:Vjerovali ili ne Cazinska rugoba kazlagic sudi olimpiću ...
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
- josipmusa2
- Kontakt:
Selam paša, kako si, kakve ono mlade u vas bježe sa ukradenim parama od svadbe, jel puno zima na ovolikom minusu ? SelamSMR187 je napisao/la:Sta ono napisa ovaj za studente? Zagubio mu se prvi post od svih dobrodoslica nazad
Ne znam jel se to opet drogiras ili? Ovamo tropske temperature ovih dana, malo jace vjetar puse. A sta ces 
Haj na ovoj temi, mogu mislit koliko si jos dobrodoslica u PP dobio

Haj na ovoj temi, mogu mislit koliko si jos dobrodoslica u PP dobio
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Lijepi golovi u Bihacu i Orasju, izgleda da su bile vrlo dobre utakmice.
Gorazde treba hitno mijenjati garnituru, zuto i bijelo ne idu zajedno. Mogli bi napraviti crne dresove sa zutim detaljima ako bas moraju zuto koristiti. Ustvari na grbu grada imaju one talase crne, mogli bi napraviti garnituru s tim, mozda crni dresovi pa zuti talasi na gornjem dijelu. Ili da probaju nesto poput reprezentacije, i to bi bilo fino.
Gorazde treba hitno mijenjati garnituru, zuto i bijelo ne idu zajedno. Mogli bi napraviti crne dresove sa zutim detaljima ako bas moraju zuto koristiti. Ustvari na grbu grada imaju one talase crne, mogli bi napraviti garnituru s tim, mozda crni dresovi pa zuti talasi na gornjem dijelu. Ili da probaju nesto poput reprezentacije, i to bi bilo fino.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
- josipmusa2
- Kontakt:
Nakon što krene rasprodaja kao i svake godine u Gradačcu se očekuje i do -20 u sred maja : )))
Nego slušaj tropiko bend i uživaj paša, imaš mahanje sa 7 prstiju
Nego slušaj tropiko bend i uživaj paša, imaš mahanje sa 7 prstiju
E cuj tropiko bend, vidi brata sto bunca
Popij leksaurin zdrmace te hercika

SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
-
- Kontakt:
Tosk - Olimpic upravo na city tv. Svjedocite lakrdiji.
plavobijeliii je napisao/la:Tosk - Olimpic upravo na city tv. Svjedocite lakrdiji.

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
-
- Kontakt:

Mancini je napisao/la:plavobijeliii je napisao/la:Tosk - Olimpic upravo na city tv. Svjedocite lakrdiji.![]()
![]()
![]()
![]()

❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
- josipmusa2
- Kontakt:
Tesnjaci

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.