Tako da ćemo o tome kad urade nešto vrijedno pažnje. Dva posljednja velika takmičenja su ispodprosječna, a i ono prije njih nije nešto spektakularno uprkos osvojenom četvrtom mjestu gdje su zastali kod prvog velikog rivala.Lillard je napisao/la:Ovo je fenomenalno. Jedino di smo tanki je pozicija lijevog vanjskog i golmana, ostalo je sve vrhunsko. Makar je Sliskovic dobar igrac, a Mamicu tek 21 godina tako da.
EP u rukometu za muskarce - Poljska 2016
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Odg: RE: Re: EP u rukometu za muskarce - Poljska 2016
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Re: Odg: EP u rukometu za muskarce - Poljska 2016
Ahaa kontam. Zato rezultati Srbije pokazuju da su pri vrhu EU rukometa 
Cim Ivic stane na gol, medalje nam postaju realnost.

Cim Ivic stane na gol, medalje nam postaju realnost.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Re: Odg: EP u rukometu za muskarce - Poljska 2016
Ne vidim da sam negdje rekao da je Srbija u vrhu EU rukometa. Zna se ko je u vrhu EU rukometa, tri reprezentacije, a ostale su level ispod i komotno mogu u isti koš, kao što sam jasno i decidno napisao u prvom postu.Lillard je napisao/la:Ahaa kontam. Zato rezultati Srbije pokazuju da su pri vrhu EU rukometa![]()
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Re: EP u rukometu za muskarce - Poljska 2016
Ja ja, Hrvatska koja u zadnjih 5 godina ima ukupno 4 polufinala od cega su 3 bile bronze na kraju na ukupno 6 takmicenja nije u vrhu EU rukometa i moze u rang sa Norveskom, Poljskom, Srbijom, Svedskom, Njemackom, Madjarskom i slicnim 
Francuska je prva bez premce, onda iza nje su Danci, Spanci i Hrvati. Ostali su rang ispod.

Francuska je prva bez premce, onda iza nje su Danci, Spanci i Hrvati. Ostali su rang ispod.
Vidjeli smo na ovom prvenstvu kako Hrvatska može u koš sa Španijom i Danskom
a ono sprdanje Francuske nam baš govori da su Hrvati i dalje sila u rukometu.

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Srbija ne moze u isti kos sa Hrvatskom. Nisu kao prije ali su i dalje klasa za Srbiju
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Znači došli smo do zaključka da susjedi imaju svoj koš, iako su u Kataru bili šesti, a u Poljskoj će biti sedmi ili osmi, odmah iza velike trojke 

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Smijesan si.
Samo brojevi.Epidaurus je napisao/la:Smijesan si.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- JohnCleese
- Kontakt:
To ce biti najveca ali ujedno i zadnja prilika da se uzme toliko zeljeno zlato sa EP, koje jedino nedostaje i za kojima i navijaci i igraci uzdisu.Epidaurus je napisao/la:Ne vjerujem ni ja da ce se na OI borit za medalju obzirom da je ovaj Maric izgleda veca taraba od Goluze al vec dogodine na svjetskom ocekujem polufinale. Duvnjak je jos uvijek mlad, krila nikad nisu bila upitna, a ovi novi bekovi sto dolaze nisu p.i.c.k.i.c.e ko Kopljar. Sliskovic ce vjerujem dosta lijepo naslijedit Laca, mali ima muda da opali kad treba. Zanima me isto sta ce biti sa Kalebom i Mandalinicm jer ih se sjecam sa juniorskog sto je bilo kod nas 2013. i koje su relativno dobro odigrali.JohnCleese je napisao/la:Nece sigurno na OI ali hoce kad bude domacin EP 2018 100%Epidaurus je napisao/la:Zato ce Hrvatska vec na slijedecem velikom takmicenju igrati polufinale i boriti se za medalju, a Srbiji ce maksimalni domet biti druga runda. Treba biti realan, Hrvatska je drugi svijet za sve bivse Yu republike u rukometu.
Domacini su a to ce im biti najveci adut.
Drugo, ozbiljno prave projekat pred to prvenstvo uveli su smjenu generacija te uigraju tu hajmo reci novu ekipu evo vec dvije godine i imaju do prvenstva jos dvije godine.
Trece, najveci rival Francuska, koju hrvatski igraci kada vide nasuprot sebe automatski zaborave igrati rukomet, imat ce tada vec mozemo reci poprilicno staru ekipu, barem ova prva postava. Uglavnom vidjet cemo, vrijeme je najbolji pokazatelj
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
-
- Kontakt:
Hrvatska je i dalje medju 8 reprezentacija svijeta ali nemaju vise karakter pa ni kvalitet da pobjedjuju Francusku,Španiju ,Dansku . od ove reprezentacije bas extra klasa je Duvnjak i mozda jos 1-2 igraca ipak prije 6-7 godina je to bila ekipa s karakterom i kvalitetom vise nego ovi sad Balic,Vori,Metlicic,Lackovic visi nivo moraju se komsije s tim pomiriti .
Jedna stvar o Francuzima se proteže od kad znam za sebe, a to je da će i oni jednom ostariti
Za jedno 10. 15 godina možda

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Al fakat, njihov kostur uvijek ostane, izuzev sada Fernandeza kojeg nema na ovom EPu.FaraonTM je napisao/la:Jedna stvar o Francuzima se proteže od kad znam za sebe, a to je da će i oni jednom ostariti![]()
Napravili su kostur i na taj kostur dodaju nekoliko mlađih igrača i to mora donijeti uspjeh.
Sad kad budu gradili novi, vidjet ćemo na šta će to izaći, mada se to neće još desiti.

Pa neće još sigurno, Karabatić može odigrati sigurno još 2,3 godine a sve dok imaju njega biće uvijek najozbiljniji kandidati za vrh. A sigurno ima i mlađih igrača u najavi koji će zamjenuti Karabatića, Narcisa kroz koju godinu.Omark je napisao/la:Al fakat, njihov kostur uvijek ostane, izuzev sada Fernandeza kojeg nema na ovom EPu.FaraonTM je napisao/la:Jedna stvar o Francuzima se proteže od kad znam za sebe, a to je da će i oni jednom ostariti![]()
Napravili su kostur i na taj kostur dodaju nekoliko mlađih igrača i to mora donijeti uspjeh.
Sad kad budu gradili novi, vidjet ćemo na šta će to izaći, mada se to neće još desiti.
Kad smo kod Francuza, zanima me gdje su Accambray i Barachet, koliko me sjećanje služi bili su na prethodnim prvenstvima čak je Baraše bio i starter...
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Neće još, ali morat će jednom prestat igrat Omeyer i Narcisse prije svega. Ostalo je dobro, jako kvalitetno, ali nije isto. I ne govorim ovo jer mislim da će prestat dominirat nego će teže njima bit uzet zlato kad se neki umirove. Ipak je to najbolj generacija u povijesti rukometa.
Naši igrači imaju kompleks Francuza, ali treba napomenuti da u zadnjih cca 10 godina, kad god nisu osvojili zlato, mi smo ih izbacili, i to je jedna zanimljivost
No uglavnom, s Alilovićem smo uvijek u hendikepu i samo čekam da Ivić stane na gol.
Naši igrači imaju kompleks Francuza, ali treba napomenuti da u zadnjih cca 10 godina, kad god nisu osvojili zlato, mi smo ih izbacili, i to je jedna zanimljivost

No uglavnom, s Alilovićem smo uvijek u hendikepu i samo čekam da Ivić stane na gol.
- samo_lijevo
- Kontakt:
hajde vise ne peglajte sa Alilovicem. Valjao je dok vas je godinama vadio iz govana. Sad eto Alilovic koci reprezentaciju. Niste vise sto ste bili i necete biti zadugo. Pomirite se s time, a niemojte kriviti golmana za neuspjeh.Lillard je napisao/la:Neće još, ali morat će jednom prestat igrat Omeyer i Narcisse prije svega. Ostalo je dobro, jako kvalitetno, ali nije isto. I ne govorim ovo jer mislim da će prestat dominirat nego će teže njima bit uzet zlato kad se neki umirove. Ipak je to najbolj generacija u povijesti rukometa.
Naši igrači imaju kompleks Francuza, ali treba napomenuti da u zadnjih cca 10 godina, kad god nisu osvojili zlato, mi smo ih izbacili, i to je jedna zanimljivost![]()
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
i mene ovo zanimaFaraonTM je napisao/la:Pa neće još sigurno, Karabatić može odigrati sigurno još 2,3 godine a sve dok imaju njega biće uvijek najozbiljniji kandidati za vrh. A sigurno ima i mlađih igrača u najavi koji će zamjenuti Karabatića, Narcisa kroz koju godinu.Omark je napisao/la:Al fakat, njihov kostur uvijek ostane, izuzev sada Fernandeza kojeg nema na ovom EPu.FaraonTM je napisao/la:Jedna stvar o Francuzima se proteže od kad znam za sebe, a to je da će i oni jednom ostariti![]()
Kad smo kod Francuza, zanima me gdje su Accambray i Barachet, koliko me sjećanje služi bili su na prethodnim prvenstvima čak je Baraše bio i starter...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Kad nas je to vadio iz govana?samo_lijevo je napisao/la:hajde vise ne peglajte sa Alilovicem. Valjao je dok vas je godinama vadio iz govana. Sad eto Alilovic koci reprezentaciju. Niste vise sto ste bili i necete biti zadugo. Pomirite se s time, a niemojte kriviti golmana za neuspjeh.Lillard je napisao/la:Neće još, ali morat će jednom prestat igrat Omeyer i Narcisse prije svega. Ostalo je dobro, jako kvalitetno, ali nije isto. I ne govorim ovo jer mislim da će prestat dominirat nego će teže njima bit uzet zlato kad se neki umirove. Ipak je to najbolj generacija u povijesti rukometa.
Naši igrači imaju kompleks Francuza, ali treba napomenuti da u zadnjih cca 10 godina, kad god nisu osvojili zlato, mi smo ih izbacili, i to je jedna zanimljivost![]()
Naravno da on nije jedini krivac, ima dosta stvari do struke i svega, ali da smo imali, bubam, Landina na golu uzeli bi sigurno jedno zlato od 2004.
Hrvatska ima jako svijetlu budućnost, ne brinem se ja za to

Negiraju nas broDANTES je napisao/la:i mene ovo zanimaFaraonTM je napisao/la:
Pa neće još sigurno, Karabatić može odigrati sigurno još 2,3 godine a sve dok imaju njega biće uvijek najozbiljniji kandidati za vrh. A sigurno ima i mlađih igrača u najavi koji će zamjenuti Karabatića, Narcisa kroz koju godinu.

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- samo_lijevo
- Kontakt:
On, Alilovic.
Naravno da ima, ali nece to biti kao nekada., to zelim reci.
Naravno da ima, ali nece to biti kao nekada., to zelim reci.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.