EP u rukometu za muskarce - Poljska 2016

Aktuelna dešavanja na domaćoj i međunarodnoj sportskoj sceni.

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88

Ko osvaja EP?

Anketa je završila: 27 jan 2016, 01:38.

Francuska
44
41%
Danska
18
17%
Španija
3
3%
Poljska
10
9%
Hrvatska
14
13%
Njemačka (da ljevak ima za koga glasati)
12
11%
Neko drugi
6
6%

Ukupno glasova: 107

Virtu4l
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: EP u rukometu za muskarce - Poljska 2016

Post Postao/la Virtu4l » 26 jan 2016, 12:22

Lillard je napisao/la:Ovo je fenomenalno. Jedino di smo tanki je pozicija lijevog vanjskog i golmana, ostalo je sve vrhunsko. Makar je Sliskovic dobar igrac, a Mamicu tek 21 godina tako da.
Tako da ćemo o tome kad urade nešto vrijedno pažnje. Dva posljednja velika takmičenja su ispodprosječna, a i ono prije njih nije nešto spektakularno uprkos osvojenom četvrtom mjestu gdje su zastali kod prvog velikog rivala.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Lillard
Kontakt:

Re: Odg: EP u rukometu za muskarce - Poljska 2016

Post Postao/la Lillard » 26 jan 2016, 12:50

Ahaa kontam. Zato rezultati Srbije pokazuju da su pri vrhu EU rukometa :mrgreen:

Cim Ivic stane na gol, medalje nam postaju realnost.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Virtu4l
Kontakt:

Re: Odg: EP u rukometu za muskarce - Poljska 2016

Post Postao/la Virtu4l » 26 jan 2016, 13:10

Lillard je napisao/la:Ahaa kontam. Zato rezultati Srbije pokazuju da su pri vrhu EU rukometa :mrgreen:
Ne vidim da sam negdje rekao da je Srbija u vrhu EU rukometa. Zna se ko je u vrhu EU rukometa, tri reprezentacije, a ostale su level ispod i komotno mogu u isti koš, kao što sam jasno i decidno napisao u prvom postu.
Voli te tvoje Sarajevo.

Epidaurus
Kontakt:

Re: EP u rukometu za muskarce - Poljska 2016

Post Postao/la Epidaurus » 26 jan 2016, 13:43

Ja ja, Hrvatska koja u zadnjih 5 godina ima ukupno 4 polufinala od cega su 3 bile bronze na kraju na ukupno 6 takmicenja nije u vrhu EU rukometa i moze u rang sa Norveskom, Poljskom, Srbijom, Svedskom, Njemackom, Madjarskom i slicnim :facepalm:

Francuska je prva bez premce, onda iza nje su Danci, Spanci i Hrvati. Ostali su rang ispod.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 26 jan 2016, 13:49

Vidjeli smo na ovom prvenstvu kako Hrvatska može u koš sa Španijom i Danskom :kafa: a ono sprdanje Francuske nam baš govori da su Hrvati i dalje sila u rukometu.
Voli te tvoje Sarajevo.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 26 jan 2016, 13:52

Srbija ne moze u isti kos sa Hrvatskom. Nisu kao prije ali su i dalje klasa za Srbiju
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 26 jan 2016, 13:56

Znači došli smo do zaključka da susjedi imaju svoj koš, iako su u Kataru bili šesti, a u Poljskoj će biti sedmi ili osmi, odmah iza velike trojke :kafa:
Voli te tvoje Sarajevo.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 26 jan 2016, 14:23

Epidaurus je napisao/la:Smijesan si.
Samo brojevi.
Voli te tvoje Sarajevo.

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 26 jan 2016, 14:35

Epidaurus je napisao/la:
JohnCleese je napisao/la:
Epidaurus je napisao/la:Zato ce Hrvatska vec na slijedecem velikom takmicenju igrati polufinale i boriti se za medalju, a Srbiji ce maksimalni domet biti druga runda. Treba biti realan, Hrvatska je drugi svijet za sve bivse Yu republike u rukometu.
Nece sigurno na OI ali hoce kad bude domacin EP 2018 100% :cool:
Ne vjerujem ni ja da ce se na OI borit za medalju obzirom da je ovaj Maric izgleda veca taraba od Goluze al vec dogodine na svjetskom ocekujem polufinale. Duvnjak je jos uvijek mlad, krila nikad nisu bila upitna, a ovi novi bekovi sto dolaze nisu p.i.c.k.i.c.e ko Kopljar. Sliskovic ce vjerujem dosta lijepo naslijedit Laca, mali ima muda da opali kad treba. Zanima me isto sta ce biti sa Kalebom i Mandalinicm jer ih se sjecam sa juniorskog sto je bilo kod nas 2013. i koje su relativno dobro odigrali.
To ce biti najveca ali ujedno i zadnja prilika da se uzme toliko zeljeno zlato sa EP, koje jedino nedostaje i za kojima i navijaci i igraci uzdisu.
Domacini su a to ce im biti najveci adut.
Drugo, ozbiljno prave projekat pred to prvenstvo uveli su smjenu generacija te uigraju tu hajmo reci novu ekipu evo vec dvije godine i imaju do prvenstva jos dvije godine.
Trece, najveci rival Francuska, koju hrvatski igraci kada vide nasuprot sebe automatski zaborave igrati rukomet, imat ce tada vec mozemo reci poprilicno staru ekipu, barem ova prva postava. Uglavnom vidjet cemo, vrijeme je najbolji pokazatelj
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 26 jan 2016, 16:35

Hrvatska je i dalje medju 8 reprezentacija svijeta ali nemaju vise karakter pa ni kvalitet da pobjedjuju Francusku,Španiju ,Dansku . od ove reprezentacije bas extra klasa je Duvnjak i mozda jos 1-2 igraca ipak prije 6-7 godina je to bila ekipa s karakterom i kvalitetom vise nego ovi sad Balic,Vori,Metlicic,Lackovic visi nivo moraju se komsije s tim pomiriti .

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 26 jan 2016, 16:38

Jedna stvar o Francuzima se proteže od kad znam za sebe, a to je da će i oni jednom ostariti :mrgreen:

Za jedno 10. 15 godina možda :lol:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Omark
Kontakt:

Post Postao/la Omark » 26 jan 2016, 16:57

FaraonTM je napisao/la:Jedna stvar o Francuzima se proteže od kad znam za sebe, a to je da će i oni jednom ostariti :mrgreen:

Al fakat, njihov kostur uvijek ostane, izuzev sada Fernandeza kojeg nema na ovom EPu.
Napravili su kostur i na taj kostur dodaju nekoliko mlađih igrača i to mora donijeti uspjeh.
Sad kad budu gradili novi, vidjet ćemo na šta će to izaći, mada se to neće još desiti. :D

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 26 jan 2016, 17:07

Omark je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:Jedna stvar o Francuzima se proteže od kad znam za sebe, a to je da će i oni jednom ostariti :mrgreen:

Al fakat, njihov kostur uvijek ostane, izuzev sada Fernandeza kojeg nema na ovom EPu.
Napravili su kostur i na taj kostur dodaju nekoliko mlađih igrača i to mora donijeti uspjeh.
Sad kad budu gradili novi, vidjet ćemo na šta će to izaći, mada se to neće još desiti. :D
Pa neće još sigurno, Karabatić može odigrati sigurno još 2,3 godine a sve dok imaju njega biće uvijek najozbiljniji kandidati za vrh. A sigurno ima i mlađih igrača u najavi koji će zamjenuti Karabatića, Narcisa kroz koju godinu.

Kad smo kod Francuza, zanima me gdje su Accambray i Barachet, koliko me sjećanje služi bili su na prethodnim prvenstvima čak je Baraše bio i starter...

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 26 jan 2016, 17:11

Neće još, ali morat će jednom prestat igrat Omeyer i Narcisse prije svega. Ostalo je dobro, jako kvalitetno, ali nije isto. I ne govorim ovo jer mislim da će prestat dominirat nego će teže njima bit uzet zlato kad se neki umirove. Ipak je to najbolj generacija u povijesti rukometa.

Naši igrači imaju kompleks Francuza, ali treba napomenuti da u zadnjih cca 10 godina, kad god nisu osvojili zlato, mi smo ih izbacili, i to je jedna zanimljivost :D

No uglavnom, s Alilovićem smo uvijek u hendikepu i samo čekam da Ivić stane na gol.

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 26 jan 2016, 17:21

Lillard je napisao/la:Neće još, ali morat će jednom prestat igrat Omeyer i Narcisse prije svega. Ostalo je dobro, jako kvalitetno, ali nije isto. I ne govorim ovo jer mislim da će prestat dominirat nego će teže njima bit uzet zlato kad se neki umirove. Ipak je to najbolj generacija u povijesti rukometa.

Naši igrači imaju kompleks Francuza, ali treba napomenuti da u zadnjih cca 10 godina, kad god nisu osvojili zlato, mi smo ih izbacili, i to je jedna zanimljivost :D

No uglavnom, s Alilovićem smo uvijek u hendikepu i samo čekam da Ivić stane na gol.
hajde vise ne peglajte sa Alilovicem. Valjao je dok vas je godinama vadio iz govana. Sad eto Alilovic koci reprezentaciju. Niste vise sto ste bili i necete biti zadugo. Pomirite se s time, a niemojte kriviti golmana za neuspjeh.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 26 jan 2016, 17:21

FaraonTM je napisao/la:
Omark je napisao/la:

Pa neće još sigurno, Karabatić može odigrati sigurno još 2,3 godine a sve dok imaju njega biće uvijek najozbiljniji kandidati za vrh. A sigurno ima i mlađih igrača u najavi koji će zamjenuti Karabatića, Narcisa kroz koju godinu.

Kad smo kod Francuza, zanima me gdje su Accambray i Barachet, koliko me sjećanje služi bili su na prethodnim prvenstvima čak je Baraše bio i starter...
i mene ovo zanima
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 26 jan 2016, 17:23

samo_lijevo je napisao/la:
Lillard je napisao/la:Neće još, ali morat će jednom prestat igrat Omeyer i Narcisse prije svega. Ostalo je dobro, jako kvalitetno, ali nije isto. I ne govorim ovo jer mislim da će prestat dominirat nego će teže njima bit uzet zlato kad se neki umirove. Ipak je to najbolj generacija u povijesti rukometa.

hajde vise ne peglajte sa Alilovicem. Valjao je dok vas je godinama vadio iz govana. Sad eto Alilovic koci reprezentaciju. Niste vise sto ste bili i necete biti zadugo. Pomirite se s time, a niemojte kriviti golmana za neuspjeh.
Kad nas je to vadio iz govana?

Naravno da on nije jedini krivac, ima dosta stvari do struke i svega, ali da smo imali, bubam, Landina na golu uzeli bi sigurno jedno zlato od 2004.
Hrvatska ima jako svijetlu budućnost, ne brinem se ja za to ;)

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 26 jan 2016, 17:32

DANTES je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:

i mene ovo zanima
Negiraju nas bro :cry:

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 26 jan 2016, 17:34

On, Alilovic.

Naravno da ima, ali nece to biti kao nekada., to zelim reci.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

Odgovori

Natrag na “Aktuelne teme”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.