FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: F.C. Bayern
Što se mene tiče on ima pravo da radi šta god hoće u Bayernu, ako hoće nek svaki penal opuca onako 

Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 19 avg 2013, 23:44, ukupno mijenjano 1 put.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 19 avg 2013, 23:43, ukupno mijenjano 1 put.
@geronimo, koji rezultat ocekujes veceras? Moja (skromna
) prognoza 1:3

bistrikboy je napisao/la:BAyern postavio ultimatum timoscuku do kraja mjeseca da da odgovor da li dolazi ili ne...
Donovan po rijecima Klinsmanna potisnuo Podolskog na cetvrtu poziciju kada su napadaci u pitanju...
Mats Hummels iz bayern odlazi u dortmund za 5 miliona eura...
Donovan ce kostati 10 miliona ako ga zele zadrzati...
Sinoc razvalili Mainz,ali o tome je bilo vec rijeci...
Beckenbauer najavio pojacanja na desnoj strani...

Bas tako, kao sto je Mourinho rekao. Njemci i italijani uce kako se osvajaju trofeji, a ostali igraju samo nogomet.njemci ko njemci ne shvacaju da je nogomet igra..
Yebe se svabi za dobru igru ako je on izgubio, u njih je rezultat na prvom mjestu.
Ovo sto radi Ribery ne bih mogao raditi ni u jednom njemackom klubu (mislim pretrpio bi isto kritike). Pitanje za sve vas, sta mislite sto su njemci uvijek bili na svakom takmicenju (izuzmemo li jedno SP i EP). SP bili diskfalikofani zbog Hitlera, a za EP nisu imali para, i sto su uvijek bili na skoro svakom natjecanju u polufinalu (jedini kiks EP 2000 i 04 i SP 94 i 98), zato sto imaju respekt i prema najslabijem protivniku. Cist primjer za ovo su Englezi koji su ostali bez EP zbog svog ponasanja. Istina je isto da ti njemci nisu nikad imali igrace (ni danas ih nemaju) kao sto su Platini, Ribery i ostali. Oni svoje protivnike pobjedjuju svojom disciplinom, svojom borbenoscu itd.
Zato nemoj da vas cude ove kritike sto je dobio i od UH i od Rumeniggea.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Poznati njemacki mentalitet. To im je u krvi 

Bice tijesna tekma, ja cu biti malo skromniji od tebe 1:2.ribery je napisao/la:@geronimo, koji rezultat ocekujes veceras? Moja (skromna) prognoza 1:3

HSV je hendikepiran, ne igra im Olic

Pripremite pive, uskoro pocinje...
Vom Jäger zum Gejagten
Ima dana kada nista ne ide od ruke- danas je cist primjer takvog dana. Iako smo i imali srece u nekim trenucima, mnogo cesce je bilo obrnuto.
Sudiji halalim sto nije priznao/vidio onaj Kloseov gol, guzva, sve se brzo dogodilo, mogu da shvatim. Al ****, ako je ono bio faul od Tonija, onda je bas pretjerao.
Ne da mi se analizu igraca, jos sam iznerviran. Osim sto cu da spomonem Altintopa- jebote covjek ko da nije igro 6 godina, koji mu je... Treba mu GPS da se snadje na terenu
Edit: Ipak da pohvalim Rensinga, odlican veceras. No, jos nije popravio odvratan dojam iz prvog dijela sezone. Jedna lasta ne cini proljece, neka nastavi ovako i bicu zadovoljan.
Sudiji halalim sto nije priznao/vidio onaj Kloseov gol, guzva, sve se brzo dogodilo, mogu da shvatim. Al ****, ako je ono bio faul od Tonija, onda je bas pretjerao.
Ne da mi se analizu igraca, jos sam iznerviran. Osim sto cu da spomonem Altintopa- jebote covjek ko da nije igro 6 godina, koji mu je... Treba mu GPS da se snadje na terenu

Edit: Ipak da pohvalim Rensinga, odlican veceras. No, jos nije popravio odvratan dojam iz prvog dijela sezone. Jedna lasta ne cini proljece, neka nastavi ovako i bicu zadovoljan.
Eh vako, ako sto vec znate veliki sam navijac HSV-a, i drago mi je sto smo pobjedili, ali isto tako ne bih se imao pravo zaliti i da je Bayern izjednacio.
Moze se reci i zasluzena pobjeda HSV-a, i bio bi zasluzen isto remi.
HSV je dva put pogodio stativu, imao suteve Guerrera, 2x Trochowskog i jedan Benjamina. Bayern je imao dvije izgledne prilike preko Tonija, onaj sut Klosea (vi govorite da bio gol, a evo na Premieru je Klinsmann rekao da nije bio gol, sam misli da lopte nije presla punim precnikom), i sut kojeg je Boateng spasio na liniji. Eh sada onaj gol Tonija, obojica su vukli za dresove i ono je kao sto bi njemci reki "tatsachenentscheidung" (slobodna procjena sudije), i isto vrijedi tako ona na kraju se sve izjednaci, mozda Bayernu u sljedecim utakmicama u istoj situaciji bude priznat gol.
Isto mislim da je Klinsmann lose pripremio ekipu za utakmicu, time hocu da kazem da je trebao malo vise analizirati igru HSV-a i da zna da su oni u cijeloj sezoni primili samo jedan gol poslije prekida i poslije ubacaja preko bokova. Ja kako sam vidio Bayern je to forsirao cijelu utakmicu. Isto tako mislim da je ona pobjeda u Utorak vise odmogla nego sto je pomogla Bayernu, jer su mozda neki mislili moze sve samo od sebe. Sta sam jos primjetio je sljedece kod Riberya i to govore njemacki mediji da je u BL odigrao lose utakmice i sve tri su bile protiv HSV-a.
Ipak ja koji sam puno realan kazem da ce Bayern na kraju biti prvak Njemacke i nadam se da ce pomoci mom HSV-u da dodju do druge pozicije, jer sve konkurente docekujete kod kuce, osim Hoffenheima.
Kad se sve sabere moze se reci zasluzena pobjeda HSV-a, a da je bilo nerijeseno niko se ne bi imao pravo zaliti.
Moze se reci i zasluzena pobjeda HSV-a, i bio bi zasluzen isto remi.
HSV je dva put pogodio stativu, imao suteve Guerrera, 2x Trochowskog i jedan Benjamina. Bayern je imao dvije izgledne prilike preko Tonija, onaj sut Klosea (vi govorite da bio gol, a evo na Premieru je Klinsmann rekao da nije bio gol, sam misli da lopte nije presla punim precnikom), i sut kojeg je Boateng spasio na liniji. Eh sada onaj gol Tonija, obojica su vukli za dresove i ono je kao sto bi njemci reki "tatsachenentscheidung" (slobodna procjena sudije), i isto vrijedi tako ona na kraju se sve izjednaci, mozda Bayernu u sljedecim utakmicama u istoj situaciji bude priznat gol.
Isto mislim da je Klinsmann lose pripremio ekipu za utakmicu, time hocu da kazem da je trebao malo vise analizirati igru HSV-a i da zna da su oni u cijeloj sezoni primili samo jedan gol poslije prekida i poslije ubacaja preko bokova. Ja kako sam vidio Bayern je to forsirao cijelu utakmicu. Isto tako mislim da je ona pobjeda u Utorak vise odmogla nego sto je pomogla Bayernu, jer su mozda neki mislili moze sve samo od sebe. Sta sam jos primjetio je sljedece kod Riberya i to govore njemacki mediji da je u BL odigrao lose utakmice i sve tri su bile protiv HSV-a.
Ipak ja koji sam puno realan kazem da ce Bayern na kraju biti prvak Njemacke i nadam se da ce pomoci mom HSV-u da dodju do druge pozicije, jer sve konkurente docekujete kod kuce, osim Hoffenheima.
Kad se sve sabere moze se reci zasluzena pobjeda HSV-a, a da je bilo nerijeseno niko se ne bi imao pravo zaliti.
Gledo sam i ja na ARD-u, gol cist kao suza. Ma **** ga sad, nije priznat, izgubili, okrenut se utakmici sa Dortmundom i to je to.
A **** majku sta su svi fulili ,nek su izgubili kad promasimo sve ono
Utakmica tvrda, tijesna, kao sto sam ocekivao,ovi se prepali pa svi u bunker i cekali sansu iz kontre.
Sta reci a da se ne ponavljam,hmm, znao sam da nece biti lahko kao protiv VfB-a, ipak je HSV drugi kalibar.
Gol Klose-a vjerovatno nije bio, cuj mene gol...sansa za gol, koji za malo nije bio...hik hik
Ali ja ni nakon 10 ponavljanja ne vidjeh faul Tonija kad je zabio gol...ali kao sto rece amerosm...sve se na kraju sezone izjednaci, tako da mi sa nekakvim bonusom idemo dalje
Analiza...na brzinu...Lahm kao lav, Lucio izvrstan,Toni se vise isticao nego Klose,Ribi prosjecan (dobro cuvan)..Lell totalno razoracenje (mrsko mi vise izgovoriti to ime) Schweini...opet po starom, jednom bljesne...drugi put zataji...a Van Bommel je posebna prica, jedva cekam da ode...umisljeni stvor, smetalo zivo...dosta mi je i njega i kap. trake, fakat je ne zasluzuje.
Realno bi bilo rami, ali idemo dalje...bolje opomena sada nego kada bude vaznije, kljucnije, znacajnije....
Sta reci a da se ne ponavljam,hmm, znao sam da nece biti lahko kao protiv VfB-a, ipak je HSV drugi kalibar.
Gol Klose-a vjerovatno nije bio, cuj mene gol...sansa za gol, koji za malo nije bio...hik hik

Ali ja ni nakon 10 ponavljanja ne vidjeh faul Tonija kad je zabio gol...ali kao sto rece amerosm...sve se na kraju sezone izjednaci, tako da mi sa nekakvim bonusom idemo dalje

Analiza...na brzinu...Lahm kao lav, Lucio izvrstan,Toni se vise isticao nego Klose,Ribi prosjecan (dobro cuvan)..Lell totalno razoracenje (mrsko mi vise izgovoriti to ime) Schweini...opet po starom, jednom bljesne...drugi put zataji...a Van Bommel je posebna prica, jedva cekam da ode...umisljeni stvor, smetalo zivo...dosta mi je i njega i kap. trake, fakat je ne zasluzuje.

Realno bi bilo rami, ali idemo dalje...bolje opomena sada nego kada bude vaznije, kljucnije, znacajnije....
Vom Jäger zum Gejagten
Neka ovo bude opomena za Klinsmanna u slijedećim tekmama, na vrijeme je dobio... a i Hoenessu, nek vidi kad ljudi koji znaju, samo zatvore Riberija... i to je kraj priče... pa nek skonta da treba dovesti jos po kojeg ''worldclass'' igrača...
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 19 avg 2013, 23:58, ukupno mijenjano 1 put.
Robijas ajd malo manje seri molim te.
Odavno nisam cuo debilniji argument. Odkud ti znas sta bi bilo kad bi bilo? To ti vidovita Dzemila? I usput, ne znam sta si navro na Bastiana, jucer je bio sasvim solidan. Mozda nismo gledali istu utakmicu..sta bi man utd, chelsea, barca, inter, juve, i jos mnogi ucinili hsv a mi gubimo i dalje ugled i jos mnogo toga radi debila koji ne znaju voditi lopte (SCHWEINSTEIGER)....
- bistrikboy
- Kontakt:
bayern sinoc odigrao relativno dobro,ali jednostavno pred golom hsv-a nisu imali srece...
najbolji kod nas sinoc lucio i bommel te naravno lahm...
kroos posudjen leverkusenu do 30.6.2010 godine...
baumjohann danas nastupio za gladbach i bio najbolji na terenu u ekipi gladbacha...
najbolji kod nas sinoc lucio i bommel te naravno lahm...
kroos posudjen leverkusenu do 30.6.2010 godine...
baumjohann danas nastupio za gladbach i bio najbolji na terenu u ekipi gladbacha...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 19 avg 2013, 23:58, ukupno mijenjano 1 put.
Stvarno si dokazao da nemas pojma u nogometu (svaka ti cast za one postove i analize utakmica NBA-lige), ali nogomet nije za tebe.Rz88 je napisao/la:ma bjeti, oni i njihova stednja, evo sto mene ljuti, kada ja pricam da nam trebaju igraci i ulaganja neki me citiraju i pricaju financijska kriza, ma kakva kriza, ona ne moze biti veca od poraza od jadnog hsv, jee, ja njega omalozavam jer kakva je ekipa koja nista u europi ne uradi koja se bruka sjecam se lp 5 poraza lol, i dobiju bayern, e moj uli kontas imas ribery-a i da si najbolji da mozes osvojiti lp, e nedaj Boze da nam zapadne barca pa ljudi bi nas deklasirali stid bi me van bilo izaci svi bi me zafrkavali, ma sramota, izgubiti od hsv......kakva opomena koliko je covjek vec imao poraza svaki put neka bude opomena, neka mjenja nesto, sta su fulali, pa kada ne znaju , kakvi su napadaci koji trebaju 5 prilika za 1 gol nikakvi, toni i klose proplai obadvojica, bayern doveo klose kada je pao, a toni 1 sezona dobar i to je to, sramota, pun sam kritike, i to opravdane,......sta bi man utd, chelsea, barca, inter, juve, i jos mnogi ucinili hsv a mi gubimo i dalje ugled i jos mnogo toga radi debila koji ne znaju voditi lopte (SCHWEINSTEIGER)....
Pod jedan kazes da je HSV jadna ekipa, to je ista ekipa koju je veliki Bayern u posljednih 4 godine (odnosno zadnjih 8 utakmica uspio pobjediti jednom).
2005/2006 07. Spieltag: 24.09.2005 15:30 Hamburger SV - FC Bayern München 2:0 (1:0)
2005/2006 24. Spieltag: 04.03.2006 15:30 FC Bayern München - Hamburger SV 1:2 (0:1)
2006/2007 14. Spieltag: 25.11.2006 15:30 Hamburger SV - FC Bayern München 1:2 (1:0)
2006/2007 31. Spieltag: 28.04.2007 15:30 FC Bayern München - Hamburger SV 1:2 (1:0)
2007/2008 04. Spieltag: 02.09.2007 17:00 Hamburger SV - FC Bayern München 1:1 (0:0)
2007/2008 21. Spieltag: 24.02.2008 17:00 FC Bayern München - Hamburger SV 1:1 (0:0)
2008/2009 01. Spieltag: 15.08.2008 20:30 FC Bayern München - Hamburger SV 2:2 (2:1)
2008/2009 18. Spieltag: 30.01.2009 20:30 Hamburger SV - FC Bayern München 1:0 (1:0)
Ovo ti ja sa zvanicne stranice Bundeslige. (http://www.bundesliga.de)
Pod dva kazes kakva je to ekipa koja ima 5 poraza u LP, pogledaj statistiku pa ces vidjeti da je tvoj veliki Bayern danas najlosija ekipa Bundeslige koja je ikad igrala LP.
Pod tri, izgleda da si ti meni navijac na baterije, dok igraju dobor i pobjedjuju ti se najveci navijac Bayerna, a kad gube ti si prvi koji pljuje po tim igracima, mogu se s tobom kladiti da ti je Toni u Utorak navecer bio dobar.
Imao bi jos puno toga za napisati, ali to cu ostaviti za drugi put.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 20 avg 2013, 00:03, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Dilah, muhamedhulk i 3 gosta.