Asmir Begović

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

mrzim_ulizice
Kontakt:

Re: Asmir Begovic-Izgubljen ili postoji nada?

Post Postao/la mrzim_ulizice » 30 avg 2009, 15:21

samo da nam ovaj nebude branio protiv turaka inace ce svasta bit

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 30 avg 2009, 15:26

mrzim_ulizice je napisao/la:samo da nam ovaj nebude branio protiv turaka inace ce svasta bit
Tako je!

emir_

Post Postao/la emir_ » 30 avg 2009, 15:26

Pauk je napisao/la:Evo i ja gledam tekmu i mogu reci da je Begovic prilicno solidan sa potencijalem ali ima veliku manu a to je u skoku znaci iako je 1.97m visok on nije u stanju da izadje sa svoje linije i uhvati loptu kad treba.

To je velika mana i tako je primio i gol iako nije Begovic skroz kriv za gol ali realno ono je tako blizu bilo gola da je on morao tu izaci.

Vjerovatno je nervozan i treba mu vise samopouzdanja (nadam se)
I prilicno je nov na golu Portsmoutha i treba bolja komunikacija izmedju Begovica i odbrane
HALO BA NIJE TO PREMIER LIGA BOSNE I HERCEGOVINE DA GOLMAN HVATA LOPTU NA 6-7 METARA OD GOLA... IPAK MU JE GOL DAO ADEBAYOR A NE SAMIR BEKRIC... imao je dva uspjesna istrcavanja, djeluje sigurno, dovoljno da dobije prednost nad supicem koji ne moze naci klub 3 sedmice i ko zna gdje trenira... ipak brani u portsmouthu a tamo se ne brani da bi se prodalo niti zbog managera
4-IN-A-ROW

Napoli
Kontakt:

Post Postao/la Napoli » 30 avg 2009, 15:27

Tarik14 je napisao/la:
mrzim_ulizice je napisao/la:samo da nam ovaj nebude branio protiv turaka inace ce svasta bit
Tako je!
Koga bi vi trenutno stavili na gol reprezentacije?
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 30 avg 2009, 15:29

Tarik14 je napisao/la:
Tako je!
Ma ja bolji je Supic :roll: haloo EPL...Adebayor...možda je Nurkovic bolje rješenje :mrgreen:
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

adnan_hz
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hz » 30 avg 2009, 15:30

ne znam sta imaju ljudi protv begovica.. trenutno nam je najbolji golamn kojeg imamo.. i siguran je momak pouzdan golman.. bice on veliki golman... pa necmeo valjda nurkovica zvati na go...
F.K. Sarajevo - Reprezentacija BiH - Internazionale - Liverpool FC

emir_

Post Postao/la emir_ » 30 avg 2009, 15:30

Tarik14 je napisao/la:
Tako je!
ma vidi ti njega, to mi imamo izbora jeli, hasagica, pola godine povriedjenog, supica koji dobija otkaz i ne moze naci klub 3 sedmice.... ne mogu da vjerujem da ima ovakvih majmuna na ovom forumu, koji ne shvataju da momak u 22. godini brani u portsmouthu u najjacoj ligi svijeta i bale kad mu da gol igrac koji kosta 25 miliona funti!!!!

uostalom on je pozvan , uz supica i hasagica, najbolje sto imamo...
4-IN-A-ROW

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 30 avg 2009, 15:32

emir_ je napisao/la:
Tarik14 je napisao/la:
Tako je!
ma vidi ti njega, to mi imamo izbora jeli, hasagica, pola godine povriedjenog, supica koji dobija otkaz i ne moze naci klub 3 sedmice.... ne mogu da vjerujem da ima ovakvih majmuna na ovom forumu, koji ne shvataju da momak u 22. godini brani u portsmouthu u najjacoj ligi svijeta i bale kad mu da gol igrac koji kosta 25 miliona funti!!!!

uostalom on je pozvan , uz supica i hasagica, najbolje sto imamo...

Ne valja ovaj Begovic. Pa nije ni blizu Citiovog gola prisao.
Da je neki vec bi imao jedan ili dva gola. Ili cak asistenciju. :roll:

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 30 avg 2009, 15:33

Prejak golman.

nemam.nick
Kontakt:

Post Postao/la nemam.nick » 30 avg 2009, 15:42

On je najbolji golman kojeg imamo i zato šutite. Treba da budemo sretni što imamo golmana iz najjače lige na svijetu. Nama nikad ništa ne valja. Vama koji govorite da ne valja, ne bi ni Cech, Casillas valjao. Eto Casillas je sinoć primio dva gola, pa šta?

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 30 avg 2009, 15:50

nemam.nick je napisao/la:On je najbolji golman kojeg imamo i zato šutite. Treba da budemo sretni što imamo golmana iz najjače lige na svijetu. Nama nikad ništa ne valja. Vama koji govorite da ne valja, ne bi ni Cech, Casillas valjao. Eto Casillas je sinoć primio dva gola, pa šta?
Suti ti. :)
Ovo sad sto je adebayor prosao dva stopera i onda je begovic odbranio, pa da begovic valja onda bi ovu loptu uhvatio i onda prodiblao citav citiev tim i onda sa desnom nogom si nabacio za glave i u citievu mrezu i sa tim imao jednu asistenciju i jedan gol.

Žil Kretenie
Kontakt:

Post Postao/la Žil Kretenie » 30 avg 2009, 15:55

Šta vam je ljudi vidite da ovaj što mrzi ulizice baci kost a vi odmah grizete. :lol: :lol: :lol:

Definitivno dobar golman, bolji od Supića po reakcijama koje sada prikazuje.

Opet pravovremen Begović! Znaci dok ovo tipkam čovjek to potvrdjuje.
Kahva, Kava, Kafa!

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 30 avg 2009, 15:55

Strasan golman,jako siguran,idealan...mislim da smo dobili veliko pojacanje za nasu reprezentaciju..zamolio bi ove kriticare da saberu koliko su u zivotu utakmica pogledali,pa da onda nesto pisu!
Kod gola,nista nije mogao ,odbrambena linija je morala bolje reagovat,a ne pustit Emanuela da onako skoci i zabije,
Jos jednom,strasan golman,pouzdan,na vrijeme izljece,reagira,korpulentan,apsolutno dobar golman...veoma siguran!

fb otpravnik
Kontakt:

Post Postao/la fb otpravnik » 30 avg 2009, 15:59

Sama cinjenica da je ispio da izbaci D Jamesa ja mislim da govori sama za sebe.
David James se oparavio ali je Asmir medju sativama -BRAVO.

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 30 avg 2009, 16:02

Begovic mora braniti, izmislio je golmanski posao za Supica i Hasagica

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 30 avg 2009, 16:09

Nikad boljeg golmana repka od ovoga nije ni imala golman je za 10,sve mu je na mjestu,nema da fali sto se kaze,od gradje,refleksa,izlazaka,brzine,osjecaja znaci dugo dugo cemo se nacekati da vidimo nekog boljeg medju stativama nase reprezentacije
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 30 avg 2009, 16:18

a sta to fali supicu valjo nam je protiv belgije sad ga treba sutnut pa takvi smo mi pa ja vam kazem sa nasom odbranom ako nebude igro spahic ovaj ce golman 3-4 komada od turaka dobit nego samo molite boga da spahic ozdravi inace vidicete vi sta je ovaj golman

Minche
Kontakt:

Post Postao/la Minche » 30 avg 2009, 16:20

mrzim_ulizice je napisao/la:a sta to fali supicu valjo nam je protiv belgije sad ga treba sutnut pa takvi smo mi pa ja vam kazem sa nasom odbranom ako nebude igro spahic ovaj ce golman 3-4 komada od turaka dobit nego samo molite boga da spahic ozdravi inace vidicete vi sta je ovaj golman
eh vala da i to vidimo,Begovic ce braniti protiv Armenije 1000% pa nije Ciro tupan kao neki debili sa ovog foruma!!!!!!!hvala Allahu dž.š............
VEDAD IBIŠEVIĆ...THE LEGEND IS BACK!!!!!!

Napoli
Kontakt:

Post Postao/la Napoli » 30 avg 2009, 16:25

mrzim_ulizice je napisao/la:a sta to fali supicu valjo nam je protiv belgije sad ga treba sutnut pa takvi smo mi pa ja vam kazem sa nasom odbranom ako nebude igro spahic ovaj ce golman 3-4 komada od turaka dobit nego samo molite boga da spahic ozdravi inace vidicete vi sta je ovaj golman
Ako i primimo 3,4 gola to ce biti zbog slabe odbane,ne zbog njega.Jeste Supic dobro branio protiv Belgije ali se ne moze porediti sa Begovice ni po cemu.Supice je i Anarthozis istjerao jer nije zadovoljan sa njim a Begovic brani u najjacoj ligi na svijetu i od ovakvaog napada je primio samo jedan gol i to iz kornera.Osvjesti se malo i skontaj sta pricas
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸

dzenidm
Kontakt:

Post Postao/la dzenidm » 30 avg 2009, 16:25

kakve sve komentare neces procitati, treba ovde pri registraciji uzimati bihnet adresu i banovati ove neke mozgove da ne pisu svasta

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], TheTruth34 i 12 gostiju.