uh kad se sjetim...

ovo je bila prekretnica,od tad smo prava repka

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
ne seri jos i ti, dosta sto na fb moram ovo gledatbazeni je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/prije-ce ... nku/101422
uh kad se sjetim...![]()
ovo je bila prekretnica,od tad smo prava repka
Ona zna, prijatelju...samo ona zna.bazeni je napisao/la:a što je to uradila?
neki su ga jos avatarom podrzavaliDonnie Darko je napisao/la:Il napiši sve kako je bilo, šta je uradila, šta si ti njoj uradio onda, msm, shvataš.
Ili ono, gtfo.
a sta ce da bude sa djetetom?rijfnsms je napisao/la:Ona zna, prijatelju...samo ona zna.bazeni je napisao/la:a što je to uradila?
Što se mene tiče, boli me q i za nju i za sve to. Ja hoću sve da zaboravim, ali sve. I nju će Aljo zaboraviti, samo polako. Kad - tad ću uspjeti.
Sad sam brat i sin, a ona je sa onakvim mozgom sama sebi najgora kazna.
@LenBias
Ne volim da pričam tako, ali i ti i svi takvi dočekali da ovako plijenite pažnju. Vjeruj mi, nije ugodno.
Otelo i bazeni.bazeni je napisao/la:da fakat dijeteeee
Ja ba ja i zaboravio na to. Šta da ti pričam, sramotaLenBias je napisao/la:neki su ga jos avatarom podrzavaliDonnie Darko je napisao/la:Il napiši sve kako je bilo, šta je uradila, šta si ti njoj uradio onda, msm, shvataš.
Ili ono, gtfo.
koji savjet yeboteCautinho je napisao/la:Sam si kriv sa brzopletom reakcijom,mogao si samo drzati potok,nakon 2 dana kontanja i saznanja,napises: "evo mene,izasao iz kome,hvala sto ste molili za me" tako nesto,nitko ne zna jel istina ili laz,ti nastavis zivjeti normalno i sredis svoj osobni zivot.Nakon nekog vremena svi zaborave,nikom nista,a ko je zapravo kriv snosi posljedice.Da si bio zrno pametniji predvidio bi reakcije nakon ovog obrata.
Sheyi je napisao/la:Sta se desilo @Agresivnom?
Je li ozbiljno toliko?![]()
Cautinho je napisao/la:Salji na PP sve sto je bilo,da vidimo na cemu smo.Ako se treba osvetiti nekome,samo reci,ja sam uz tebe.