Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- el-fighter
- Kontakt:
Re: Chat
Pitanje za vas iz Sarajeva..
Koje firme se bave naplatom parkinga u Sarajevu i kolike su cijene parkinga na dnevnoj bazi. Radim neki projekat i moram imati nazive tih firmi, te sve "najobezbjedjenije" parkinge u Sarajevu. Nasao sam neku mapu Sarajeva gdje imaju ucrtani svi parkinzi, ali bez tacnih adresa, tako da ako neko zna gdje mogu naci te adrese neka postavi ovdje ili posalje na PP.
Hvala unaprijed.
Koje firme se bave naplatom parkinga u Sarajevu i kolike su cijene parkinga na dnevnoj bazi. Radim neki projekat i moram imati nazive tih firmi, te sve "najobezbjedjenije" parkinge u Sarajevu. Nasao sam neku mapu Sarajeva gdje imaju ucrtani svi parkinzi, ali bez tacnih adresa, tako da ako neko zna gdje mogu naci te adrese neka postavi ovdje ili posalje na PP.
Hvala unaprijed.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
-
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
De nek neko banuje ovog gore bolesnika,ima 100 hiljada prica.Kazem ja,sad ce se ona javit pa nesto rec,pa ce malo djete napisati izvjestaj.HAHAHHHA
Bar si me nasmijao na sabahu iako sam ustao da otklanjam,da ti se pomolim ahahha
I opet sam pao na kladionici
Bar si me nasmijao na sabahu iako sam ustao da otklanjam,da ti se pomolim ahahha

Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
djeste streberi?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Cautinho
- Kontakt:
@Vedo prvi ovdje,zadnji ide.Koja odanost.Pozdrav ostalima.
Sto se tice ovog gore,samo da napomenem,ako covjek stvarno nista nije kriv,ako su neki drugi faktori uzrokovali ovu situaciju,i ima osjecaj da se stalno pravda i ispovijeda,onda moze da predpostavite moju sitaciju...@raul opet nisi nista rekao,sta je zapravo bilo?
Sto se tice ovog gore,samo da napomenem,ako covjek stvarno nista nije kriv,ako su neki drugi faktori uzrokovali ovu situaciju,i ima osjecaj da se stalno pravda i ispovijeda,onda moze da predpostavite moju sitaciju...@raul opet nisi nista rekao,sta je zapravo bilo?
Keep walking.
ovo kod raula meni mirise na sizofreniju, mozda lik nije svjetsan sta pise o drugom sebi 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Jeste uranili bgte, ajd odo ja sad u školu(moram ranije, pripreme za Konjic)
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Stariji forumaši će se sjetiti slučaja 2009 mislim kada je onaj lik iz Zenice slagao da je u bolnici. Attention seeker. Kasnije je Pasha mislim moderator ovog foruma koji je iz Zenice zvao bolnice po Zenici i saznao da je momak lagao.
Malo poslije toga taj forumaš se nije pojavljivao na ovom forumu sa starim nickom, možda je i dalje tu a novim.
Malo poslije toga taj forumaš se nije pojavljivao na ovom forumu sa starim nickom, možda je i dalje tu a novim.
ma ja sam bio uz raula i suosjećao s njim, ali zaista ovo je bilo u najmanju ruku retardirano. Sad ispade da ti je neko hakovao sve moguće profile što imaš (fejs i ss) da bi mogao da širi te neistine, da ne govorim da se kao tvoja djevojka javljala s tvog akaunta da bi nam "objašnjavala" situaciju. Krivo mi je jer sam i ja nasjeo, i sve ove uključene treba banovat na ip.
naprijed rejal
ali najbolje od svega je sto ni sad nije napisao o cemu se radi nego da ljudi mogu pitat sta je bilo, kako je bilo, reci nam itd

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
[youtube][/youtube]
ev vako da je stavio i svima bi bilo jasno
ev vako da je stavio i svima bi bilo jasno

hahahaha kraljAgresivnoDjubre je napisao/la:Bar si me nasmijao na sabahu iako sam ustao da otklanjam,da ti se pomolim ahahha

Prica mu je za cvaju.
Mozda ga je cura kindapovala i nije mogao da se izjasni tada!

Ali ozbiljno, gdje i sta je radio dok su oni/ona pisali to forumu, zasto nisi usao i napisao kako i sta je.
+1Sveti je napisao/la:ma ja sam bio uz raula i suosjećao s njim, ali zaista ovo je bilo u najmanju ruku retardirano. Sad ispade da ti je neko hakovao sve moguće profile što imaš (fejs i ss) da bi mogao da širi te neistine, da ne govorim da se kao tvoja djevojka javljala s tvog akaunta da bi nam "objašnjavala" situaciju. Krivo mi je jer sam i ja nasjeo, i sve ove uključene treba banovat na ip.
Bolje biti glup neg poremecen. Ko zna sta ce tek u buducnosti raditi.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- justFlowFKZ
- Kontakt:
Postade spanska sapunica, u najmanju ruku. 

Sve će furke proći Željo ostaje i poslije...
~u|S|c~Flow ~~ n a z 1 S M M M is ~u|S|c~
Call of Duty 1.1 @ ultr4style.webs.com
CoD1.1gaming ~ TheBestOfWhat'sLeft
~u|S|c~Flow ~~ n a z 1 S M M M is ~u|S|c~
Call of Duty 1.1 @ ultr4style.webs.com
CoD1.1gaming ~ TheBestOfWhat'sLeft
Ma ljudi dragi, slušajte. Meni u principu uopšte nije bitno šta će neko tamo, s nekog tamo foruma misliti o meni. Bitno mi je šta o meni misli moja porodica i raja koja me privatno zna, a oni o meni imaju dosta visoko mišljenje.
Ali, eto, htio sam probati i vama objasniti, jer stvarno ne znam zašto je ovo bilo potrebno da mi se uradi. Kažete ja bolesnik, šizofreničar, psihijatrijski slučaj. Uredu, neka bude. Ali, dajte mi jedan dobar razlog zašto bih ja ovo uradio???
Ja znam zašto ne bih. Kao prvo, ne bih zato što sam vjernik, vjerujem u Boga. Drugo, zato što sam silom prilika naučio da je zdravlje nešto najdragocjenije što je čovjeku dato na ovom svijetu. I treće, jer volim svoju porodicu, i ovo im sigurno nisam htio prirediti.
Po milioniti put, ja sam ovim izgubio najviše, ubjedljivo. Ja sad moram skontati kako dalje sam samcat, a ne niko od vas. Ako hoćete i dalje se naslađujte, zovite me imenima kakvim želite, ali ja stvarno nemam veze s ovim. Ovo i nije čak prvi put da Alju sahranjuju, samo što su to dosad činili nebitni ljudi kojima je jedini cilj bio obogatiti se preko mojih leđa. Zato je bilo lakše. Ali, neko ovako bitan...
Kako god, želim vam svu sreću, kako god da me ismijali, šta god da mi rekli, neka vam je, ja vam ne zamjeram. Neko gore vidi sve. I ovo što je ona uradila, kao i ovo vaše ismijavanje, a i sve ostalo, biće naplaćeno, samo polako.
U zdravlje, momci(i cure).
Pročitah sad i ovo pitanje gdje sam bio. Čovječe, ona mi je najbliža skoro, i znala je svaki moj korak. Znala je da sam te 2-3 sedmice bio bolestan, sinusi upalili(ismijte i to slobodno, nije me više briga). A kad me to prošlo, imao sam posla sa jednom grupom Realovih navijača, grupa za koju inače pišem, tako da nisam dolazio tu. Sve je to znala i znalački iskoristila.
Ali, eto, htio sam probati i vama objasniti, jer stvarno ne znam zašto je ovo bilo potrebno da mi se uradi. Kažete ja bolesnik, šizofreničar, psihijatrijski slučaj. Uredu, neka bude. Ali, dajte mi jedan dobar razlog zašto bih ja ovo uradio???
Ja znam zašto ne bih. Kao prvo, ne bih zato što sam vjernik, vjerujem u Boga. Drugo, zato što sam silom prilika naučio da je zdravlje nešto najdragocjenije što je čovjeku dato na ovom svijetu. I treće, jer volim svoju porodicu, i ovo im sigurno nisam htio prirediti.
Po milioniti put, ja sam ovim izgubio najviše, ubjedljivo. Ja sad moram skontati kako dalje sam samcat, a ne niko od vas. Ako hoćete i dalje se naslađujte, zovite me imenima kakvim želite, ali ja stvarno nemam veze s ovim. Ovo i nije čak prvi put da Alju sahranjuju, samo što su to dosad činili nebitni ljudi kojima je jedini cilj bio obogatiti se preko mojih leđa. Zato je bilo lakše. Ali, neko ovako bitan...
Kako god, želim vam svu sreću, kako god da me ismijali, šta god da mi rekli, neka vam je, ja vam ne zamjeram. Neko gore vidi sve. I ovo što je ona uradila, kao i ovo vaše ismijavanje, a i sve ostalo, biće naplaćeno, samo polako.
U zdravlje, momci(i cure).
Pročitah sad i ovo pitanje gdje sam bio. Čovječe, ona mi je najbliža skoro, i znala je svaki moj korak. Znala je da sam te 2-3 sedmice bio bolestan, sinusi upalili(ismijte i to slobodno, nije me više briga). A kad me to prošlo, imao sam posla sa jednom grupom Realovih navijača, grupa za koju inače pišem, tako da nisam dolazio tu. Sve je to znala i znalački iskoristila.
druze nemoj se ljutit, ali ti je prica suplja skorz
ti nesta radio za grupu, po internetu i nikada nisi ovamo svrati oda pogeldas nesto i slicno..mozes ti sebe opravdavat koliko hoces, ali ja ti ne vjerujem.

ti nesta radio za grupu, po internetu i nikada nisi ovamo svrati oda pogeldas nesto i slicno..mozes ti sebe opravdavat koliko hoces, ali ja ti ne vjerujem.
Ma druže, ko je uopšte rekao da sam radio na internetu? Kad sam rekao grupa, mislio sam na grupu ljudi.nate je napisao/la:druze nemoj se ljutit, ali ti je prica suplja skorz![]()
A ne opravdavam se, nemam potrebe, rekao sam, jer meni je savjest čista, ja sam čist k'o suza. Iz ovog izlazim isti, samo imam jednu osobu manje na svojoj strani. Samo ne mogu da vjerujem da neko može pomisliti da bih uradio takvo nešto? Čovječe, ovo što mi je napravljeno nije normalno, ovo je neko teško ludilo ! Ovo može napraviti samo bolesna osoba. I to dobro bolesna. A ja, kakav god da sam, ovoliko poremećen nisam. Ne znam više brate kako ljudima da objasnim? Nisam kriv, čovječe, i ne zanima me koliko mi vremena treba, ali ja ću ljagu sa svog imena skinuti, osvjetlat ću svoj obraz. Kad - tad.
Hajd majke ti ne prdi više, nakon što si ovdje onakvu ložu bacio, syebao ljude (mene prvog kad sam pročitao), sad si došao da se vadiš iz go*ana u koja si se sam uvalio.
De banujte ovog lika majke ti više.
I da, poremećen si ti, i sa tim i bez toga.
De banujte ovog lika majke ti više.
I da, poremećen si ti, i sa tim i bez toga.
Trenutno korisnika/ca: alemsa, Amazon [Bot], JHam, kraljttbvb i 15 gostiju.