FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Neandertalac
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Neandertalac » 19 sep 2011, 13:46

avlami97 je napisao/la:@Boccacio, Za titulu i ulogu Bešlije u njoj si u potpunosti u pravu, ali se ne slažem s tobom da je njegovo prošlo u vezi prodora po strani. Ranije sam isticao da smo u šampionskoj generaciji imali jake bočne strane (bekovi i krila). Uz Bučana iz drugog plana u prazan prostor je ulazio Šimić i često znao svojim prodorom kroz taj prostor dati gol, asistirati ili napraviti penal. Toga sada više nema. Sinoć je Bešlija nekoliko puta protrčao po desnoj strani, ali mali Čolić nije znao da iskoristi prazan prostor koji mu je Beša stvorio. To je odlično radio Šime, a ponekada i Bučan kada je igrao na desnoj strani. Stanić često pokušava kao i Šime što je radio ali to nije na Šimetovom nivou. Po meni je na tim bočnim stranama i ulascima iz drugog plana najveći problem. Kada se i ako se to riješi bićemo nezaustavljivi, vjeruj mi.
Samo da dodam da smo tada imali Bekrica , koji je trcao , pokrivao , dijelio lopte . Samo mi je zao sto sada nemamo nekoga ko bi centrirao , onu brzu , rezantnu loptu jer smo imali blizu 20 kornera i jos dosta situacija gdje bi dobrodosao dobar centarsut. Balon lopta na peterac nije nikakva prijetnja .
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 19 sep 2011, 13:49

avlami97 je napisao/la:@Boccacio, Za titulu i ulogu Bešlije u njoj si u potpunosti u pravu, ali se ne slažem s tobom da je njegovo prošlo u vezi prodora po strani. Ranije sam isticao da smo u šampionskoj generaciji imali jake bočne strane (bekovi i krila). Uz Bučana iz drugog plana u prazan prostor je ulazio Šimić i često znao svojim prodorom kroz taj prostor dati gol, asistirati ili napraviti penal. Toga sada više nema. Sinoć je Bešlija nekoliko puta protrčao po desnoj strani, ali mali Čolić nije znao da iskoristi prazan prostor koji mu je Beša stvorio. To je odlično radio Šime, a ponekada i Bučan kada je igrao na desnoj strani. Stanić često pokušava kao i Šime što je radio ali to nije na Šimetovom nivou. Po meni je na tim bočnim stranama i ulascima iz drugog plana najveći problem. Kada se i ako se to riješi bićemo nezaustavljivi, vjeruj mi.
Apsolutno se slazem s tobom po pitanju ovoga sto si napisao.
Pisao sam konkretno samo o Besliji.A svakako stoji ova tvoja konstatacija.Nije mi bila namjera da stvorim sliku o Besliji kao o "mrtvom" igracu.Uradi on prodore i danas,treba mu podrska od igraca,pitam se samo zasto on kao kapiten ne pogura malog Colica,pa mu ukaze,oslobodi ga pritiska.Pa Beslija tom malom Colicu bio idol nekada sasvim sigurno,gdje je tu autoritet.Nije bitno da li je mali sposoban to uraditi,ali mora pokusati.Beslija mora kao kapiten to da mu kaze,da ga motivise,ohrabri.Medjutim Beslija poslije tog prodora moli Boga da bude korner.Obrati paznju na njegovo lice poslije tog trka molim te,ako budes dovoljno blizu tog kornera,ako si na sjeveru npr. Samo obrati paznju i sve ce ti se kazati.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 19 sep 2011, 13:53

Ljudi dragi, napadajte me kolko hocete, al mi nismo daleko odmakli od travnika sto se tice domacih utakmica, tolko od mene.

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 19 sep 2011, 14:01

Sinoć nije ni bilo loše, a slažem se da treba svježa krv, treba dobar napadač-primač, ovo je glupo reći al'mi je nejasno da su napadači toliko tanki u primanju lopte, pa ak' nisi u stanju primiti loptu odi u drugu ligu igraj, to treba biti igrača sramota, igrač igra Premijer ligu, kakav god je, al' ona je najbolja liga države, i nije u stanju primiti loptu, nek se ubije.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 19 sep 2011, 14:12

Vidjeh sad Memića, kažem mu ja slabo ono sinoć, čovjek samo odgovori tanko, tanko...

Očigledno nešto ne štima, potrebna je podrška igračima...

Ono prema Adiloviću sinoć je bio čisti bezobrazluk i svaka čast momcima u kopu koji su sinoć navijali kad je čitav stadion zviždao...

NEMA VEZE ZBOG TITULE, VJEČNO BIT ĆEMO UZ TEBE!
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 19 sep 2011, 14:14

Samo cu postaviti jedno pitanje
zar mi nismo PREKUCALI OVU LIGU :?: :?
Na ovom forumu se ide iz krajnosti u krajnost
Poslije priprema niko nam nije ravan sad smo najgori najlosiji,
do juce Amara dizali u zvjezde danas ga pljujete.
Prije nepunih mjesec dana "nas drugi tim je trebao igrat ligu, a prvi europu" :mrgreen:
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 19 sep 2011, 14:22

Ma bice to sve ok,sreca pa su ti bilmezi sto pljuju po igracima,takodjer toplo-hladno.
za 2 sedmice,standardna raja na tekmi i navijanje ko sto treba biti.
valjda nece biti onih "fajtera",bujrum tucite se do prekosutra,al manite se tribine i raje sto je tu zbog tekme

p.s-ide nam sad nakon borca,hajmo reci povoljan raspored,kad se zeljo zaleti,dizace ovi kriticari sve u nebo,
ko se smije kladiti? :lol: :lol: :mrgreen: ;)
Zadnja izmjena: SarajlijaTM, dana/u 19 sep 2011, 16:17, ukupno mijenjano 1 put.

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 19 sep 2011, 14:22

Niko ništa ne pljuje, to su stajališta, forum i je mjesto za različitosti mišljenja i stajališta, u Želji slabo nešto štima, čak je i rezultat solidan, al' nema igre.Već dugo nije bilo 3:0 , to je loše.Stvarno sam se poželio 3:0 na Grbavici vidjeti, rješit utakmicu na vrijeme.

ajdba
Kontakt:

Post Postao/la ajdba » 19 sep 2011, 14:22

propuh je napisao/la:Samo cu postaviti jedno pitanje
zar mi nismo PREKUCALI OVU LIGU :?: :?
Na ovom forumu se ide iz krajnosti u krajnost
Poslije priprema niko nam nije ravan sad smo najgori najlosiji,
do juce Amara dizali u zvjezde danas ga pljujete.
Prije nepunih mjesec dana "nas drugi tim je trebao igrat ligu, a prvi europu" :mrgreen:
E kapa dole legendo,svaka cast majstore,neka si ovo napisao,poptpuno se slazem sa tobom!!!Sada jebote niko ne valja,a do prije dva mjeseca sve se kovalo u zvjezde,taj isti Adilovic,Smajic,Svraka,Savic,Stanic,ma svi,a sada odjednom sve ne valja,nista ne valja jebote,kakav smo to narod mi majko draga,samo da nam je pljuvati i vrjedjati,nemam rjeci stvarno:((!!

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 19 sep 2011, 14:25

Problem je što je večina naših navijača takva da kad pobjeđujemo svi su dobri, a kad gubimo niko ne valja...

Posljednji primjer je Jamak, zabio Čeliku, svi ga veličaju, preporodio se ovo-ono, a protiv Leotara niko živ ne može da ga smisli, a nije prošlo ni 15 minuta...

Najgore je što mi samo nemamo vjere u naše igrače...
Ž '21!

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 19 sep 2011, 14:27

kad ga već spominjete, gdje se izgubi Savić u zadnje vrijeme nema ga ni na klupi

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 19 sep 2011, 14:28

Teško je imati vjere u igrače kad ni oni sami nemaju vjere u sebe.
Oni su ti koji u sustavu trebaju uljevati samopouzdanjem i znanjem, misliš da to oni kvalitetno čine ?

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 19 sep 2011, 14:31

England je napisao/la:Teško je imati vjere u igrače kad ni oni sami nemaju vjere u sebe.
Oni su ti koji u sustavu trebaju uljevati samopouzdanjem i znanjem, misliš da to oni kvalitetno čine ?
Kako će imati vjere u sami sebe kad sa tribina umjesto aplauza čuju samo psovke, urlanje i raznorazne izljeve prostakluka i papanluka...

Momci se zagrijavaju, a njima se psuje mater, gdje to ima,kako da čovjek igra mirno i staloženo i bez pritiska kad nema podršku vlastitih navijača!?
Ž '21!

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 19 sep 2011, 14:36

Bianconeri1988 je napisao/la:
England je napisao/la:Teško je imati vjere u igrače kad ni oni sami nemaju vjere u sebe.
Kako će imati vjere u sami sebe kad sa tribina umjesto aplauza čuju samo psovke, urlanje i raznorazne izljeve prostakluka i papanluka...

Momci se zagrijavaju, a njima se psuje mater, gdje to ima,kako da čovjek igra mirno i staloženo i bez pritiska kad nema podršku vlastitih navijača!?
kod nekih to probudi inat i dodatni motiv.. našima ne pomaže ni kad ih bodre ni kad ih psuju :mrgreen:
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 19 sep 2011, 14:39

On se mora prilagoditi uvjetima, nikada se navijač ne treba prilagođavati igraču, već je igrač taj koji se mora izboriti, znanjem, trudom, vještinom.Ja odgovorno tvrdim, moje mišljenje, da ovi igrači nisu dostojni navijača, ni po znanju, vještinama, tanki su u svim segmentima, čast Zebi, koji ima i potez i trik, i borbenost, bez njega to uopće ne bi funkcioniralo i mislim da je najvažnije da je Zeba zdrav, ne daj bog da se ozljedi, srušio bi se sustav, a to nije dobro kada se sve distribuira na pojedinca, nije optimistično.
Zadnja izmjena: England, dana/u 19 sep 2011, 14:43, ukupno mijenjano 1 put.

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 19 sep 2011, 14:41

Ivica Osim: Željo je religija i život, nije samo fudbal...

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 19 sep 2011, 14:45

seven je napisao/la:kad ga već spominjete, gdje se izgubi Savić u zadnje vrijeme nema ga ni na klupi
Juce je bio na klupi.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 19 sep 2011, 14:46

http://www.****/sport/fudbal/5 ... igija.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Uz ovo ne treba komentar.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

mamaSmurf
Kontakt:

Post Postao/la mamaSmurf » 19 sep 2011, 14:52

Ja ne znam što navijači nemaju nimalo strpljenja.Zamislite da imate dijete koje slabo uči ( lično iskustvo :) ).Šta ćete uraditi? Omalovažavati ga i gurnuti ga još dublje ili ga podržati i pokušati mu pomoći.Mi navijači moramo dati podršku,a ne da se igrač boji da odigra zbog naše reakcije.Ono je sramota šta se sa tribine čuje,ako ništa nekulturno je.Sve što ne smiju ženama kod kuće provoditi, provode na utakmici i iživljavaju se na igračima.
Jer stojimo,prkosimo,u srcima te našim nosimo!

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 19 sep 2011, 14:53

Dobro Aco veli, za Bogija i Vasilića...

Nije u redu da se izdiže pojedinac iznad kolektiva, u ovom slučaju Zeba i Bešlija, oni su svi jedna cjelina i to treba da bude jedan za sve i svi za jednog, nema logike u odnosu navijača prema pojedinim igračima, Adilović do kraja sezone šta god da uradi oni njega neće voliti, isto stvar je i sa Karićem...
Ž '21!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 25 gostiju.