Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- 10DelPiero
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Sta je sa Hardenom veceras ?
Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Katar - Palestina x2 2.70 i GG 1.85
"U cast velikog simbola. U cast raje i grada, kakvog nisam upoznao..."
Lutrija BiH
16,5 / Boozer C. 2
20,5 / D.Howard 2
28,5 / K.Durant 2
26,5 / S.Curry 2
20,5 / C.Paul 2
LA Lakers- Miami 2
San Antonio-Houston 1
-----------------------------
Koeficijent : 38,76 Dobitak : 77,50

16,5 / Boozer C. 2
20,5 / D.Howard 2
28,5 / K.Durant 2
26,5 / S.Curry 2
20,5 / C.Paul 2
LA Lakers- Miami 2
San Antonio-Houston 1
-----------------------------
Koeficijent : 38,76 Dobitak : 77,50
❶❾❽❽
- Titova-Juga
- Kontakt:
Atlant Mytishi - Niznekamsk -5.5
Zicer po meni. Ne brinite, I ako ne prodje a sto nece biti slucaj, javit cu se ponovo
Zicer po meni. Ne brinite, I ako ne prodje a sto nece biti slucaj, javit cu se ponovo

- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
P. Pierce (13,5) over @ 1,85
A. Bargnani (12,5) over @ 1,85
R. Westbrook (22,5) over @ 1,85
P. Gasol (14,5) over @ 1,85
C. Bosh (16,5) over @ 1,85
Uk. kvota: 21,67
Sretno!
A. Bargnani (12,5) over @ 1,85
R. Westbrook (22,5) over @ 1,85
P. Gasol (14,5) over @ 1,85
C. Bosh (16,5) over @ 1,85
Uk. kvota: 21,67
Sretno!
za veceras kontam tri para odigrati da se nadje sta na racunu sutra 
New York - Oklahoma-2 mislim da oklahoma uzima lagano ovo vjerovatno sa hendikepom, melo upitan al prepostavljam da ce igrati, oklahoma proslu izgubila protiv toronta a danas ocekujem da se vrate pobjedom..
nisam jos odlucio al razmisljam da uzmem Duranta under 28 i R.Westbrook (Oklahoma) preko 22,5 jer mislim da ce ova utakmica biti u jednom smjeru tj. deranje oklahome pa valjda budu poslije malo i odmarali igrace , duranta under nek dadne 20+ poena veceras al nek ostane ispod
, Westbrook preko jer NY lose brani PG pa mislim da bi veceras wes. koji je inace u dobroj formi u posljednje vrijeme mogao ovo prebaciti prije posljednje cetvrtine...
C.Boozer (Chicago) (16,5) - ne volim ga igrati al zbog ovakve ponude mislim da bi veceras mogao on ici preko, prepostavljam da ce teletovic na boozera ici iskreno slabo sam gledao bullse ove sezone kao i netse prije svega sto im je katastrofa igra, bulsi imaju malu bolnicu kod sebe veceras im nece biti denga jos nekoliko od ranije povrjedjenihg igraca tako ocekujem da boozer uzme vise suteva a realno preko teletovica ako ga on bude cuvao moze ladno otici preko ove granice..

New York - Oklahoma-2 mislim da oklahoma uzima lagano ovo vjerovatno sa hendikepom, melo upitan al prepostavljam da ce igrati, oklahoma proslu izgubila protiv toronta a danas ocekujem da se vrate pobjedom..
nisam jos odlucio al razmisljam da uzmem Duranta under 28 i R.Westbrook (Oklahoma) preko 22,5 jer mislim da ce ova utakmica biti u jednom smjeru tj. deranje oklahome pa valjda budu poslije malo i odmarali igrace , duranta under nek dadne 20+ poena veceras al nek ostane ispod

C.Boozer (Chicago) (16,5) - ne volim ga igrati al zbog ovakve ponude mislim da bi veceras mogao on ici preko, prepostavljam da ce teletovic na boozera ici iskreno slabo sam gledao bullse ove sezone kao i netse prije svega sto im je katastrofa igra, bulsi imaju malu bolnicu kod sebe veceras im nece biti denga jos nekoliko od ranije povrjedjenihg igraca tako ocekujem da boozer uzme vise suteva a realno preko teletovica ako ga on bude cuvao moze ladno otici preko ove granice..
- Titova-Juga
- Kontakt:
AkomDeng ne bude igrao, onda cu biti zaprepasten ako Kidd stavi amirzu na Carlosa u matchupu
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Paul (20,5) više @ 1,85
James (25,5) više @ 1,85
P.Gasol (14,5) više @ 1,85
Golden State - LAC (205,5) više @ 1,85
James (25,5) više @ 1,85
P.Gasol (14,5) više @ 1,85
Golden State - LAC (205,5) više @ 1,85
deno_TM87 je napisao/la: 13:00 Avenir De La Marsa - Olimpiyue Beja 1 1.40 2:3
13:00 Zamalek - Al Masry 1 1.55 2:0
14:00 Esperanse - Lpta Tozeur 1 1.40 4:0
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
bob je napisao/la:za veceras kontam tri para odigrati da se nadje sta na racunu sutra
nisam jos odlucio al razmisljam da uzmem Duranta under 28 i R.Westbrook (Oklahoma) preko 22,5 jer mislim da ce ova utakmica biti u jednom smjeru tj. deranje oklahome pa valjda budu poslije malo i odmarali igrace , duranta under nek dadne 20+ poena veceras al nek ostane ispod, Westbrook preko jer NY lose brani PG pa mislim da bi veceras wes. koji je inace u dobroj formi u posljednje vrijeme mogao ovo prebaciti prije posljednje cetvrtine...
Bogami bobe ni West se nije naigrao protiv Teletovica samo 4 poena mu je ubacio ostalo sto je dao bilo je preko Garneta ili nekog treceg, sto se tice obje ekipe cirkus su ja gledam svaku utakmicu Netsa, mozda malo navijacki zvuci, ali najboli defanzivni u ovo par zadnjih utakmica im je upravo Teletovic, Brook dok se nije povrijedio bio je kao nacrtan, protiv njega bi i Gordic isao u over a ni ostali nisu bolji niko ne igra odbranu, svi haman cekaju da im ljudi uvale kos pa da oni krenu u napad i soliraju dosta, svi osim Derona, i ovdje se veceras ne zna od dvije ekipe ko je losiji, mislim da je ipak Cikago malo losiji i da ce ih Netsi dobit, i da B(l)uzeru nece bit lagano preko Mirze, ali eto ipak sam ga i ja odigrao over, na osjecaj nek trpa dok Mirza bude na klupi

- dr.van nostrand
- Kontakt:
Nets starting lineup vs. Bulls:
Garnett, Teletovic, Anderson, Johnson, Williams

Garnett, Teletovic, Anderson, Johnson, Williams

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Igra li neko u formuli preko racuna? U kladionici se uplati na racun kao u premieru ili?
Genius, outrageous, the best ever! RF!
- Titova-Juga
- Kontakt:
Zar I u njih ima sad toretro je napisao/la:Igra li neko u formuli preko racuna? U kladionici se uplati na racun kao u premieru ili?
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Nema to u Formuli nit' je ikad bilo..retro je napisao/la:Igra li neko u formuli preko racuna? U kladionici se uplati na racun kao u premieru ili?
JA TRAZIM SAMO JEDNO,A TO SU DVIJE STVARI,RED,MIR I DISCIPLINU. ......TM87!
Znaci ovo nesto moj racun, nije to sto sam ja mislio. 

Genius, outrageous, the best ever! RF!
Kakvi oni

JA TRAZIM SAMO JEDNO,A TO SU DVIJE STVARI,RED,MIR I DISCIPLINU. ......TM87!
Mirza over 8.5
Blatche under 12.5
Sefolosha under 5.5
Bargnani under 14.5
@10.48
Blatche under 12.5
Sefolosha under 5.5
Bargnani under 14.5
@10.48
HAHAHAH ovo je moj tiket pa nek ide gdje hoce
http://pokit.org/get/?6f4dbc4c8c960fd85 ... d43774.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

http://pokit.org/get/?6f4dbc4c8c960fd85 ... d43774.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
ne moze kod njih. moze se samo online kladiti na Bingo i one dzukele kod njih, i ja sam pitao pa mi tako rece seka sto radiretro je napisao/la:Igra li neko u formuli preko racuna? U kladionici se uplati na racun kao u premieru ili?

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Koji su ovi palestinci jadan narod. Pa zabise im u 92 minuti. A oni fulali 2 odlicne prilike. Uglavnom zapamtite da je Katar uzasan kad bude igrao sa S. Arabijom za par dana.hajro je napisao/la:Da upozorim: Katar igra s timom U22. Vjerovatno bi trebala doci jedinica ali nije za fiksa. Ja bih radje predlozio oba daju.
Bolje biti pijan, nego star - provjereno više puta
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.