FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
ima greska u ovom clanku na zvanicnoj, pise da nismo primili golove zadnje 4 utakmice, a u prosloj protiv celika smo ga primili
Za zivot cijeli!
- SarajlijaTM
I ja bi mu svasta rekao i zvizdao,al necu,jer kad malo skontas,cemu sve to,hoce li biti sta bolje,hoce li nam mozda amar muslimovica dovesti,jer mu zvoni u glavi.nece lafe,nista od toga vjeruj mi.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la: ja sam mu prvi zvizdao, ono protiv olimpica cu mu tesko oprostiti
i ne samo njemu,ne zvizdim i ne psujem ni plavom autu u saobracaju,ni plavkama

prvi ja nisam bio za to,da dodje kod nas ljetos i kad ste svi bili odusevljeni sto nam napadaci daju golove na pripremama.
al sad igra za zelju,mozda mu necu aplaudirati kad da go,ali mu sigurno necu psovati i zvizdati,jer tim samim,jedino mogu nanijeti stetu na prvom mjestu želji.
nije mi drag,ali objektivno,trudio se sinoc,mnogo vise nego prije
edit:
@barbarez-ima nesto tacno u tome sto pricas o sjeveru,ali cinjenica je da se sa sjevera pljuje igracima.i isti ti djuturumi koji tamo sjede,znaju "ujesti" vise nego jedno djete na jugu.njihov problem je taj sto su pratili fudbal u ligi kad se do 28-me god. nbije moglo otici vani i slicno,u ligi kad se igralo za stan i par cipela.toga ovdje zadugo nece biti.kad se smanje nerealna ocekivanja i spusti na zemlju bice mnogo ljepse svima.
samo da znas,isti taj fini i stari sjever,koji je nas gradio,je sehicu psovao mrtvu sestru iako je momak odmah branio nakon tragedije u porodici.takodjer su ga slali na pregled mozga,pa nam seha ostavi po' milje jevrica
Zadnja izmjena: SarajlijaTM, dana/u 19 sep 2011, 12:03, ukupno mijenjano 1 put.
Kad se vec povlaci prica o Sjeveru,moram se sjetiti jednog detalja,koji meni kao djetetu ostao u sjecanju sve do sada.Igrala se utakica na Grbavici sa Sarajevom 2 maj,prva poslije reintegracije.Ja sam na toj utakmici dohvacao lopte,mozda su mnogima ostale slike u glavi,prvog derbija na Grbavici,povratka na istu,dolaska Alije,ali meni je Sjever tada ponudio nesto zbog cega se i sada najezim.Stadion je bio pun,Jug takodjer,medjutim na Jugu ,je navijala samo mala grupica od nekih 500 navijaca.Horde Zla su popunile istok,plus onaj dio sjevera.U jednom trenutku su nadjacali manijake,pogotovo ona grupa sa sjeverne tribine.Nastao je delirijum,horde sa istoka su poludile odusevljene podrskom ostatka stadiona.Mislili su da ih ima vise i da cijeli sjever navija za Sarajevo.Jos skandiraju hajmo sjever.Ko ima snimak sa te utakmice,ja sam je imao na video kaseti,moze vidjeti taj detalj,kada ustaje cijeli nas dio sjevera i pocinje pjevati "Mi smo Zeljini,Zeljo je nas".Ori se grbavica,tajac medju Hordama muk.Do kraja utakmcije vise nisu ponovili hajmo sjever.Nikad u zivotu nisam cuo glasnije navijanje nego tada.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Niko ne može sam(misli na Zebu)izvrsni onaj slobodnjak, preko ona dva nebodera u zidu, toliko je kvalitetan i zid bio i stvarno udarac na znanje., a još kao Adilović koji nema pojma, tužan, loptu koja ide na lijevu stranu prima desnom nogom, u skoku okreće leđa, može se on truditi koliko hoće, on nema pojma, ima samo dobru priliku, bogatog oca i menadžera, koji su mu izborili priliku, ima i fizicku konstituciju da može biti dobar igrač, trebalo bi ga možda da tri puta tjedno trenira sa malonogometnim trenerom da nauči tehniku, osnove i eksplozivnost, to je jako dobar put, njega se ne treba odreći, kad pogrješiš sa igračem moraš ga istrpiti, ali i Selimović nije puno bolji, sada će probat trener da igraju Ramić-Adilović, to još mora probati, tako to ide valjda.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
100 % si u pravu, izuzev tvog mišljenja o bešliji u ovakvoj ekipi želje ja bih bešliji produžio ugovor na još tri godine.boccaccio je napisao/la:Atmosfera solidna,dosli ljudi,ispostovali veliki klub.Obiljezavanje u organizaciji kluba ovog velikog rodjendana nije vrijedno pomena.Igraci kao igraci,kad ne znas ,onda ne znas i to je tako.Guso bio na apsolutnom nivou,rutiner i volio bih ga i dalje vidjeti na golu,ali sumnjam u to,njemu se ne brani,ali da sam na njegovom mjestu uvidio bih da sam bolji golman nego trener.B.Čolić izuzetno los,ofanzive nikako nema,ovaj put i defanzivno kritican,nesiguran,boji se greske pa ih onda neprestano cini,pokusaji dugih lopti su u rangu bilo kojeg neskolovanog djecarca koji kera loptu po livadama,na loptu koja ide 50 m od njega,neprecizan je bar isto toliko...Kvesic,pih...jako lose,nizak je,nema brzinu,ima centarsut koji ne koristi,defanzivno tanak,pogotovo kada ostane sam oko centra a korner za nas,mogao nas je kostati dosta...Vasilic,kako kad,uglavnom treba i on da ima osiguraca,hvala Bogu ,ima ga u Bogicevicu koji je pravi kapiten na terenu.Svaka mu cast! Beslija vise ne moze,mogao bi da zeli,ali on ovo talja,i dalje mislim da je koristan kad ima motiv u sebi,ali to je rijedak slucaj...Volio bih kada bi mi neko mogao objasniti i analizirati koje to korisne radnje vrsi Svraka u nasem timu.Ono je ocajno.Da li neko vidi ono sto ja ne vidim.Elementarno znanje nema u tehnickom dijelu u dodiru sa loptom,predaja nula,stopanje lopte nula,taj dok je smiri mogu novine procitati,ne vidim da presijeca lopte,a da trci,trci,samo ko muha bez glave..ako je on igrac,ja sam miki maus,presmijesno...Jamak sasvim solidan sinoc,onaj nivo njegove igre je meni ok,napravio je divne dvije dubinske lopte,kakve gledamo na tv u onim dobrim evropskim utakmicama,ima on to nesto i nadam se da ce skontati u glavi neke stvari pa da ce nastaviti dobro..Zeba nema s kim da igra,ne slazem se sa Acom uopste vezano za Zebu,ali nemam namjeru ponovo njega analizirati,vec sam to uradio toliko puta,mali mahalas daje sve od sebe da unaprijedi igru naseg tima,ali sam ne moze i to se iz aviona vidi,kad bude imao bolje saigrace,onda ce to i od njega liciti na nesto sto je skolovano i dobro..Smajic je moje najvece razocarenje ovog prelaznog roka..pamtim tog igraca,znam sta moze,ali pruzeno do sada je ispod svakog nivoa...par utakmica sto je odigrao je razocaravajuce s obzirom na mogucnosti,a evo izgleda da se i nastavlja era njegovih povreda,pa mislim da s pravom mogu da ga nazovem jos jednim "staklastim" u nizu,od Zubana pa nadalje.Umjesto njega je usao Stanic,koji s obzirom na to sto je pokazao,bolje da je odmah izasao na poluvremenu,mislim da sam dovoljno o njemu...Adilovic ima predispozicije fizicke da bude glavni igrac lige..kako se Bog samo poigra sa djecom,dzaba mu sve to kada nema nista ostalo..Niti prati Zebin pogled,niti se krece skolovano,niti ima inteligenciju da se nadje u situaciji,totalno prolupao..pa da bar borbenoscu nesto pokusa...shvatam da je bio pod strasnim pritiskom navijaca,ali Lazo je za njega velemajstor s loptom,realizatorski su izgleda na istom nivou.
E sad,kada je ovako u mojim ocima i kada sam ja to tako vidio,mogu biti presretan bodovima.Moram pohvaliti motiv koji su igraci imali.U odnosu na zadnje dvije utakmice ili tri,ovo je puno bolja motivacija.To nas je i dovelo do pobjede.U odnosu na ostale klubove mi imamo dobru ekipu,pa je tim liga zaista jadna i bijedna.Mozemo podici nivo ove ekipe za odredjeni postotak i to bi bilo dovoljno da se u ligi naprave neke stvari,medjutim,raja je nezadovoljna.Ne ide vise ovako.Na zimu,moraju se dovesti igraci,bar tri kvalitetna,tri igraca koja shvataju igru,pa bi onda u timu imali 5 igraca,jer sa ova tri nova,Zeba i Bogi su jedini koji shvataju i gledaju unaprijed.I golman nov naravno.Na Smajica i ne racunam maltene,na onom nivou mogu i ja odigrati,ali me brinu konstantne povrede,zbog kojih i ne moze da se vrati kako treba na bar neki nivo.Promjena mora biti ili da se bar Amarov nivo tvrdoglavosti smanji.Raja vise ne moze da gleda onu patnju,hajde da bar motiv ostane isti,pa da se nekako nosimo.A opet mislim da mozemo.Igraci moraju sjesti sa sobom i dogovoriti se,da li zele da igraju ili da nastave ovako,ako bude ova druga opcija,nece onda na dobro,ako bude prva opcija,glavni smo konkurenti za titulu..stalo nas je,ali doci ce vrlo brzo vrijeme kad ce se lopta ponovo zakotrljati,kada ce da krene sama od sebe onako kako treba.
I jos nesto,ja nisam misljenja da je ono bio penal,po meni odlicna odluka sudije.
Slažem se sa tobom u vezi Bešlije da ga staviti u špicu i da pomalo trčkara, napravit će više i od Selimovića i Adilovića, on zna igrati, podvaliti, osjeti igru, od rijetkih što znaju.
ljudi su pogrešnog mišljenja o bešliji, kladio bih se da je sinoć više pretrčao od pola igrača želje.England je napisao/la:Slažem se sa tobom u vezi Bešlije da ga staviti u špicu i da pomalo trčkara, napravit će više i od Selimovića i Adilovića, on zna igrati, podvaliti, osjeti igru, od rijetkih što znaju.
Obično ne volim komentirati igru pojedinaca, što većina čini na ovom forumu. Atmosfera, broj gledatelja, pa i sama igra obje ekipe je bila na dobrom nivou za naše prilike. Zvijezda u prvom poluvremenu nije ni pokušala nešto uraditi, osim konstantnih simuliranja, što im se na kraju i "osvetilo". Gledajući u cjelini, Željo mnogo, mnogo bolji. Ne znam koliko, ali smo izveli sigurno blizu 20-tak kornera, loptu u posjedu držali bar 65-70% i imali neuporedivo više udaraca prema golu i u sam okvir gola. Pretrčali smo više od igrača Zvijezde i imali dosta više pasova.
Sve su ovo elementi koji se uzimaju prilikom praćenja jedne utakmice.
Zvijezda je imala tri šanse i to 100%, kod treće umjesto da čovjek zabije gol, on pokušava isfolirati penal. Na prvu je i mene ubjedio da je penal čist k'o suza, ali nakon mnoštvo puta pregledane snimke vidljivo je da kontakta nije bilo i sudija je ispravno postupio. To je ta šansa koja se Zvijezdi "osvetila".
Pojedinačna ocjena igrača:
1. Gušo - odlično odigrao utakmicu
2. B. Čolić - imao par dalekometnih pogrešnih pasova i kardinalnu grešku kod njihove prve šanse. Ostatak utakmice, mogao je i bolje
3. Kvesić - ne znam, šta da kažem o ovom momku. Treba i može puno više - sinoć "nako"
4. Vasilić - solidan i u odbrani i u napadu nakon kornera. Dobro se postavljao
5. Bogičević - slično kao i Vasilić
6. Jamak - solidan
7. Svraka - po meni sinoć dosta dobar iako i on može puno bolje. Dobro se kretao
8. Bešlija - dobar, par puta izblokirani mu udarci
9. Zeba - opet među najboljima, šteta što ne uđe onaj slobodnjak u trećoj minuti
10. Smajić -malo igrao
11. Adilović - borio se al' bio dosta loš
12. Stanić- ne znam šta da kažem, ni previše loš, ni previše dobar
13. Selimović - malo igrao i malo pokazao
14. Ramić - odličan. Za onih 20-tak minuta dao gol, jednom na nesreću pogodi golmana sa par metara nakon prodora Zebe i jednom naniza 3-4 igrača Zvijezde, pred kraj tekme
Sve su ovo elementi koji se uzimaju prilikom praćenja jedne utakmice.
Zvijezda je imala tri šanse i to 100%, kod treće umjesto da čovjek zabije gol, on pokušava isfolirati penal. Na prvu je i mene ubjedio da je penal čist k'o suza, ali nakon mnoštvo puta pregledane snimke vidljivo je da kontakta nije bilo i sudija je ispravno postupio. To je ta šansa koja se Zvijezdi "osvetila".
Pojedinačna ocjena igrača:
1. Gušo - odlično odigrao utakmicu
2. B. Čolić - imao par dalekometnih pogrešnih pasova i kardinalnu grešku kod njihove prve šanse. Ostatak utakmice, mogao je i bolje
3. Kvesić - ne znam, šta da kažem o ovom momku. Treba i može puno više - sinoć "nako"
4. Vasilić - solidan i u odbrani i u napadu nakon kornera. Dobro se postavljao
5. Bogičević - slično kao i Vasilić
6. Jamak - solidan
7. Svraka - po meni sinoć dosta dobar iako i on može puno bolje. Dobro se kretao
8. Bešlija - dobar, par puta izblokirani mu udarci
9. Zeba - opet među najboljima, šteta što ne uđe onaj slobodnjak u trećoj minuti
10. Smajić -malo igrao
11. Adilović - borio se al' bio dosta loš
12. Stanić- ne znam šta da kažem, ni previše loš, ni previše dobar
13. Selimović - malo igrao i malo pokazao
14. Ramić - odličan. Za onih 20-tak minuta dao gol, jednom na nesreću pogodi golmana sa par metara nakon prodora Zebe i jednom naniza 3-4 igrača Zvijezde, pred kraj tekme
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Tu i je problem, Želje, što Bešlija trči više i pametnije od mlađih igrača, njih treba biti sramota.nidi je napisao/la:ljudi su pogrešnog mišljenja o bešliji, kladio bih se da je sinoć više pretrčao od pola igrača želje.England je napisao/la:Slažem se sa tobom u vezi Bešlije da ga staviti u špicu i da pomalo trčkara, napravit će više i od Selimovića i Adilovića, on zna igrati, podvaliti, osjeti igru, od rijetkih što znaju.
Ma trebalo bi Amar da postane menadžer Želje i dovede kakvog trenera, ala Jović, Jagodić i da drži klub, ne može se više postići ovako, možda i može al' teško, sve je teže. I svaki bolji trener sa Amarom kao menadžerom za ledjima bi imao podršku i navijača i struktura kluba. Mislim da je uz'o je šta je mog'o sa Željom, možda može i još, ali treba malo svježe krvi i na klupi, a on neka vodi klub.
mi smo oni na koje su nas roditelji upozoravali...
Zasto nas trpate u isti kos sa vama?? Covjek je to u postu iznad tvog jako lijepo rekao i objasnio, samo sto vi ne zelite to gledati tako. valjda je to neka vasa 'religija' o kojoj osim stariji govoriDRHAUSE je napisao/la:Ispada Željo Bosanski Juventus a Sarajevo Inter.Pokušava se kreirati Bosanski calciopoli.
P.S. @krvotok, kako ne moze uzeti? vidis da uzima utakmice.....
bravo to ja već spominjem mjesecima ali me svi napadaju da mrzim ŽeljuKrvotok je napisao/la:Ma trebalo bi Amar da postane menadžer Želje i dovede kakvog trenera, ala Jović, Jagodić i da drži klub, ne može se više postići ovako, možda i može al' teško, sve je teže. I svaki bolji trener sa Amarom kao menadžerom za ledjima bi imao podršku i navijača i struktura kluba. Mislim da je uz'o je šta je mog'o sa Željom, možda može i još, ali treba malo svježe krvi i na klupi, a on neka vodi klub.
Ja jos nisam vidio da je Beslija neku loptu "podvalio",osjeti igru na iskustvo,i nije problem na kraju krajeva znanje ili njegova trka,jer se ustvari zna kretati po terenu sto ustedi dosta promasenog trcanja.Ne trci bas puno,ali trci pametno,pa onda izgleda da trci,a zapravo je na pravom mjestu,dobro pozicioniran,u skladu sa fizickim mogucnostima,koje su u ovom trenutku na totalnom minimumu.Kada se vidi da je on na pravom mjestu,stekne se utisak da to postize trkom,u biti inteligencija je u pitanju.Da Svraka ima malo mozga u fudbalskom smislu,s obzirom na trkacke predispozicije,odavno bi bio u evropi,ovako se vidi jasna razlika,Svraka trci,Beslija ne trci,a prvi je uvijek nigdje,a Beslija je uvijek na pravom mjestu gdje zahtjeva situacija.Zato je Beslija potreban.England je napisao/la:Tu i je problem, Želje, što Bešlija trči više i pametnije od mlađih igrača, njih treba biti sramota.nidi je napisao/la:ljudi su pogrešnog mišljenja o bešliji, kladio bih se da je sinoć više pretrčao od pola igrača želje.England je napisao/la:Slažem se sa tobom u vezi Bešlije da ga staviti u špicu i da pomalo trčkara, napravit će više i od Selimovića i Adilovića, on zna igrati, podvaliti, osjeti igru, od rijetkih što znaju.
Muci me nesto drugo vezano za Besliju.Iako sam svjestan da je kroz karijeru imao teske povrede,koje ga sigurno prave opreznim u danasnjici,njegov nacin treniranja je kritican.Tu pravi samo potreban minimum da bi se odrzavao,stomak mu je kao moj,njemu bas ne godi ovaj novi dres.Na terenu bi trebao biti ikona nasim igracima,da bude autoritet i da kada drekne,da se njegovi saigraci motivisu.On trenutno nema snage za to.Nazalost zbog fizicke spreme.Nekad mi se cini da vise on padne psihicki pa pocne sa sudijama da cakula,umjesto da vrisne na saigrace,da ih podrzi,da im da taj momenat i da ih pogura naprijed kad im bas i ne ide.Sa 32 godine koliko ima,on uopste nije star igrac.Sam je sebe napravio takvog.U Zrinjskom igra igrac ,nama dobro poznati Samir Duro,koji je stariji poneku godinu od naseg kapitena i taj lik moze u zubima nosati Besliju fizicki,igracki nije bitno,govorim o fizici.To je ono kad u glavi imas varijantu da hoces jos da igras i onda budes do kraja profesionalac.Beslija je prije dvije godine zajedno sa Bucanom pravio razliku i donio titulu svojim brzim prodorima.Sada to vidis samo vrlo rijetko i mozda jednom po utakmici.Ili nijednom.Znaci prolazi njegovo,onaj adut koji ga je najvise krasio vise nije toliko funkcionalan.A kriv je samo on i njegov odnos prema treningu,minimalna sprema koja mu treba da bude iskustvom na terenu a ne punom trkom kao nekada.Nije star igrac i ja bih ga volio gledati do njegove 40.godine ako je moguce,ali on sam u glavi nije vise profesionalac.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
Da slažem se sa tobom, ali nakon svih izmjena koje je obavio trener on se teško kretao, imao je krizu, al' je stisnuo zube, a i rekao sam da pametnije trči, to se podrazumjeva i sa kordinacijom.
- Neandertalac
- Kontakt:
O svemu bi sada rado progovorio , i o igracima i njihovoj igri , taktici , postavci , navijacima ali najvise mi paznje privlaci sjeverna tribina . Ne kazem naravno da svi uscestvuju u hajci protiv igraca i trenera naravno ali skupina trulih jabuka kvari ostale . Evo sada igramo , hajmo reci lose pa cu navesti primjer od prije tri godine , utakmica nasa za prvaka zadnje kolo . Njih 50 ( pedeset ) se na toj utakmici naslo koji su isprobavali glasne zice upucujuci uvrede na racun ekipe ! Znaci na utakmici za titulu se " laje " sada zamisli sta se sada desava kada nam ne ide dobro . Onaj barbarez rece iznad , kao to oni iz ljubavi , da ih malo stimulisu ? Naravno svako ima pravo na svoje misljenje i na slobodu govora , ali podvlacim jos jednom , onakvo ponasanje mi se gadi i svi koji u tome ucestvuju samo odmazu svom voljenom klubu !
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Još trebamo sutra da izvučemo "atraktivnog" protivnika u kupu
pa da ugođaj za dušebrižnike bude upotpunjen.
(ko se ne prepozna...
)
pa da ugođaj za dušebrižnike bude upotpunjen.

(ko se ne prepozna...

"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
Upravo tako,on ce uvijek stisnuti zube kada je potrebno i u ovom trenutku to ga i cini jako vrijednim za nas.Zbog toga i takvih stvari on je imao dobru igracku karijeru..ono sto mi kod njega nije drago je pitanje tog motiva.On stisne i zapne onda kada ga situacija pogura.Profesionalac se ne ponasa tako.Motiv mu daju jace utakmice ili puno ljudi na stadionu.A zna se svakako desiti da zaigra valjda iz inata onda kada nikoga ne ide.Sve to stoji,ali je sve rjedje za vidjeti.Ja zelim vidjeti u njemu kapitena koji ce svojim profesionalnim ponasanjem biti uzor za ove mladje.A on na treningu najgori.Zato i pisem da talja ovo vrijeme i da s obzirom na godine i renome koji ima,on mora i moze puno bolje...ako zeli naravno,a to mi je malo upitno.England je napisao/la:Da slažem se sa tobom, ali nakon svih izmjena koje je obavio trener on se teško kretao, imao je krizu, al' je stisnuo zube, a i rekao sam da pametnije trči, to se podrazumjeva i sa kordinacijom.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
Nema tu što da se kaže, ekipa sa sjevera je ok, zašto bi trpili igrača poput Adilovića koji se niti može nositi sa pritiskom velikog kluba, niti zna igrati(pogledaj prima loptu desnom,al' svaku i kad ide na lijevu stranu, a okreće leđa u skoku), pa ljudi popizde, kad će već jednom na Grbavici biti 3 :0 , to je pitanje dana, hoćemo 3:0 slijedeću utakmicu.Veliki klubovi pobjeđuju sa 3:0 , a mi jesmo veliki klub, to se i sinoć vidjelo.
@Boccacio, Za titulu i ulogu Bešlije u njoj si u potpunosti u pravu, ali se ne slažem s tobom da je njegovo prošlo u vezi prodora po strani. Ranije sam isticao da smo u šampionskoj generaciji imali jake bočne strane (bekovi i krila). Uz Bučana iz drugog plana u prazan prostor je ulazio Šimić i često znao svojim prodorom kroz taj prostor dati gol, asistirati ili napraviti penal. Toga sada više nema. Sinoć je Bešlija nekoliko puta protrčao po desnoj strani, ali mali Čolić nije znao da iskoristi prazan prostor koji mu je Beša stvorio. To je odlično radio Šime, a ponekada i Bučan kada je igrao na desnoj strani. Stanić često pokušava kao i Šime što je radio ali to nije na Šimetovom nivou. Po meni je na tim bočnim stranama i ulascima iz drugog plana najveći problem. Kada se i ako se to riješi bićemo nezaustavljivi, vjeruj mi.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Pa ima ova ova smisla,Ja sam ovo pominjao da je Amar prezauzet sa svim i svacim i da se nemoze koncentrisatiseven je napisao/la:bravo to ja već spominjem mjesecima ali me svi napadaju da mrzim ŽeljuKrvotok je napisao/la:Ma trebalo bi Amar da postane menadžer Želje i dovede kakvog trenera, ala Jović, Jagodić i da drži klub, ne može se više postići ovako, možda i može al' teško, sve je teže. I svaki bolji trener sa Amarom kao menadžerom za ledjima bi imao podršku i navijača i struktura kluba. Mislim da je uz'o je šta je mog'o sa Željom, možda može i još, ali treba malo svježe krvi i na klupi, a on neka vodi klub.
na rad na terenu.Ocito se i on izgubio i u taktici i trazenju idealne postave,gubi se i sa igracima koje je doveo,jos uvijek misli ili nece da prizna da su neki promasaj,nisu se snasli...
Adilovic je dezurni krivac,kao sto je Dodik kriv za sve tako su i navijaci izabrali Adilovica da bude dezurni krivac.
Nista losiji od bar 3-4 standardna prvotimca ali navijaci njega izabrali da mu se naj... svega.
'ebi ga,sve se poremetilo,trener se pogubio,navijaci se pogubili,dobro stojimo kako nas neide i zbog svega ovog osvjezenje na klupi bi sigurno promjenilo stanje nabolje,pa neka ga Amar dovede al neka ga pusti da radi.
8 trenera je promjenjeno u pligi,Oda je preporodio Gosk,i ovi Jovicevi su sinoc dobro odigrali...sve promjene nabolje.
seven je napisao/la:bravo to ja već spominjem mjesecima ali me svi napadaju da mrzim ŽeljuKrvotok je napisao/la:Ma trebalo bi Amar da postane menadžer Želje i dovede kakvog trenera, ala Jović, Jagodić i da drži klub, ne može se više postići ovako, možda i može al' teško, sve je teže. I svaki bolji trener sa Amarom kao menadžerom za ledjima bi imao podršku i navijača i struktura kluba. Mislim da je uz'o je šta je mog'o sa Željom, možda može i još, ali treba malo svježe krvi i na klupi, a on neka vodi klub.