Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Drotovi bas vole maloljetnice. Fuj
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ovo seksualno zlostavljanje djevojčica u Sarajevu, obje djevojčice su iz doma bez roditeljskog staranja Bjelave, a jedna od njih je iz Živinica.
Otvorila se pandorina kutija. Bolesno društvo jednostavno.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- JayCatwright
- Kontakt:
Drotovi su najniži sloj društva kod nas, bez ikakvog generalizovanja. Ko god nije znao šta da radi u životu, odnosno kakav posao da nađe preko štele je upao u policiju. Svake godine par ogromnih konkursa gdje se prima hejbet ljudi.
Ovo je samo vrh ledenog brijega. Gledaj kako odvratno iskoristavaju najranjivije u drustvu.
Odma' na vjesala
Odma' na vjesala
Ja ne znam je li mozda jedan od uvjeta da te prime u policiju da budes smece od osobe? Cast izuzecima ali kakvog smeca tu ima, to je fascinanto.
JayCatwright je napisao/la: ↑02 nov 2025, 17:53Drotovi su najniži sloj društva kod nas, bez ikakvog generalizovanja. Ko god nije znao šta da radi u životu, odnosno kakav posao da nađe preko štele je upao u policiju. Svake godine par ogromnih konkursa gdje se prima hejbet ljudi.
it's football day
baboedindzeko09 je napisao/la: ↑02 nov 2025, 17:48Ovo seksualno zlostavljanje djevojčica u Sarajevu, obje djevojčice su iz doma bez roditeljskog staranja Bjelave, a jedna od njih je iz Živinica.
Tuga.
- Centre forward
- Kontakt:
Društvo je truhlo po vertikali. Pitanje je samo do koje granice možemo tonuti u ovu našu "Kriptodepresiju" ?
Kakvo je tek stanje na UKC Tuzla? Vjerujem da bi David Attenborough napravio dobar serijal o hajvanima u toj "instituciji".
Kakvo je tek stanje na UKC Tuzla? Vjerujem da bi David Attenborough napravio dobar serijal o hajvanima u toj "instituciji".
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Slazem se sa Jayom. Od 1000 njih, mozes naci njih mozda tri, cetiri koji su bas posteni. Ovo ostalo ni dusmanu ne bi pozelio.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
+1Centre forward je napisao/la: ↑02 nov 2025, 18:06Društvo je truhlo po vertikali. Pitanje je samo do koje granice možemo tonuti u ovu našu "Kriptodepresiju" ?
Ovdje nema e od empatije.
Faćo leži mjesec dana zbog psovki, kako smo samo uređena zemlja.
Ramo, Katica... odgovornost?
Ramo, Katica... odgovornost?
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Ljudi su poremeceni, ne institucije, institucija osobi smao da sansu da pokaze bolest, sto naravno i ucini. Ne poznajen osobu da ima odredjenu moc a da nju koristi u sluzbi drugih.
Sta konkretno ocekivati od drustva kad su, recimo, faco i slicni pozeljne osobe. Osoba koja svakoj osobi psuje djecu se stavlja u kontekst kontrasta ovoj poremecenosti. Zar to nije poremecenost drustva na najjace.
Sta konkretno ocekivati od drustva kad su, recimo, faco i slicni pozeljne osobe. Osoba koja svakoj osobi psuje djecu se stavlja u kontekst kontrasta ovoj poremecenosti. Zar to nije poremecenost drustva na najjace.
Uk iznova dokazuje da je jedan od glupljih ljudi na politickoj sceni.Novinar Uku: “Tražili ste ostavke u Tuzli, hoćete li vi podnijeti”? Uk: “U Tuzli trebaju, nije isti slučaj”
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
U međuvremenu dok kampanja vec traje i bosnje se krve, po Hercegovini nicu spomenici UZPovcima.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Pogrešno je što se uopšte traže ostavke. Ostavke daju ljudi sa obrazom, ljudi sa karakterom i bar trunkom morala, a takvih ljudi kod nas u politici nema bez obzira iz koje stranke dolazili, koje vjere bili i koje ime nosili. Da je bilo ko od njih htio da da ostavku, do sad bi to već učinio, a umjesto toga oni prebacuju samo lopticu iz jednog dvorišta u drugo i pokušavaju sa sebe skinuti neke krivice kako ne bi doživili linč medija, naroda i koga već, a sve i da dožive njih boli ona stvar jer je fotelja na prvom mjestu.
Potrebno je tražiti smjene. Smjene svih odgovornih u oba slučaja (Tuzla i Sarajevo), jer oni sami neće otići. Svima njima je samo i isključivo cilj fotelja, a sve ostalo, naročito građani i posao koji trebaju i moraju da obavljaju na otprilike 12. mjestu.
Nije ovo Finska, Norveška, Švicarska da ministri, premijeri daju ostavke zbog nekog ovakvog slučaja. Jednostavno nismo takvi ljudi i narod.
Potrebno je tražiti smjene. Smjene svih odgovornih u oba slučaja (Tuzla i Sarajevo), jer oni sami neće otići. Svima njima je samo i isključivo cilj fotelja, a sve ostalo, naročito građani i posao koji trebaju i moraju da obavljaju na otprilike 12. mjestu.
Nije ovo Finska, Norveška, Švicarska da ministri, premijeri daju ostavke zbog nekog ovakvog slučaja. Jednostavno nismo takvi ljudi i narod.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Dodao bi jos Forto i krmak Niksic.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Sta, treba vlada pasti zbog dva policajca. Onda moze i predsjednistvo drzave dati ostavku, ne vidim sto ne bi.
-
19vendetta87
- Kontakt:
U Sloveniji je par ministara dalo otkaz isti dan kad su neki cigani pretukli na smrt jednog Slovenca...ovdje skandal za skandalom, niko i ne pomislja na ostavku
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Nisam upratio sta je bilo u Sloveniji. Ali da vlada pada zbog dva policajca, jesu uopste inspektori ili su obicni, nebitno, smijesno mi je kako god. I ove reakcije, zasjedanja, su iskljucivo zbog ovog u Tuzli. Tamo je barem pao glavesina kojeg je i vlada direkt imenovala na celo radne grupe za borbu protiv korupcije.
Ne treba pretjerivati. Prevencija cinjenja krivicnih djela je na sudu i tuzilastvu, pa neka ih oderu.
Ne treba pretjerivati. Prevencija cinjenja krivicnih djela je na sudu i tuzilastvu, pa neka ih oderu.
Trenutno korisnika/ca: BordoArmy88 i 6 gostiju.