Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Pa nije ga pljunuo niti bilo sta slicno. Ja sam slao sinoc klip sa ekstra rezolucijom samo sto je za pola sata youtube uklonio klip radi copyrightsa ali se vidjelo na snimku koji je bio kao mlijeko da ga uopste nije pljuvao
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
EKSLUZIVNO: Samo za vas, bice sve u redu. Suspenzija neće biti registrovana. Ovo je informacija iz prve ruke, delegat me je nazvao i rekao da će biti sve u redu. Pozdrav. Baho.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
S obzirom da mu je ovo drugi put da radi istu stvar vjerovatno ce dobiti 3,4 utakmice kazne...ako nije bas pretjerao u psovanju.
Waoo koja nafaka, 10 hiljada eura i 2 tekme suspenzije u kupu, sto znaci da bi trebao igrati protiv Milana za vikend. To nisu odlicne, vec superodlicne vijesti.
Mada suhveli su mi ovi s duplog sporta, ima li neko da potvrdi ove navode.
Edin je u onih 20 minuta do crvenog kartona napravio vise nego komplet ekipa svih 90 minuta.
Ronaldo who?
Mada suhveli su mi ovi s duplog sporta, ima li neko da potvrdi ove navode.
Edin je u onih 20 minuta do crvenog kartona napravio vise nego komplet ekipa svih 90 minuta.
Ronaldo who?
Zar je neko stvarno vjerovao da će biti suspendovan do kraja sezone
?
Očekivana kazna, istu stvar je već uradio i Higuain u ovoj sezoni i on je također dobio ban na dvije utakmice.

Očekivana kazna, istu stvar je već uradio i Higuain u ovoj sezoni i on je također dobio ban na dvije utakmice.
embrace the chaos
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Znači ništa od izleta u Sarajevo za vikend hehe :kahva:
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Nabijem vas, sve vas koji ste sumnjali u Edina.
Izašla je Grbavica iz njega, nije kočijaš.
Izašla je Grbavica iz njega, nije kočijaš.
Mislim da niko ovdje nije ni pomislio da ce biti kaznjen do kraja sezone, pa nije kao Pepe sutao igraca koji lezi.Denno je napisao/la:Zar je neko stvarno vjerovao da će biti suspendovan do kraja sezone?
Ja sam prizeljkivao 2 tekme ali sam ocekivao vise jer je istu stvar napravio prije 2 godine...a inace se u takvim situacijama povecava kazna.
U svakom slucaju, ovo je lijepa vijest...ko sisa kup dogodine, Bog zna gdje ce Edin biti tada.
Nargilhana preko puta Bristola na aparatimaBoixosNois1899 je napisao/la:Znači ništa od izleta u Sarajevo za vikend hehe :kahva:
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Ma puca mu brak s onom fuksom, mozda mu se i je.be okolo pa coj'k nervozan.
Ma ko je to nama pametan. Buci buci buci...alemsa je napisao/la:Ma puca mu brak s onom fuksom, mozda mu se i je.be okolo pa coj'k nervozan.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ma znaju je neki moji likovi, derali je pa dali ovom debilu da je ozeni. K'o Mirzi Delibasicu sto su tako fuksu nabacali da ozeni, pa ga napiju a oni je prcajuVirtu4l je napisao/la:Ma ko je to nama pametan. Buci buci buci...alemsa je napisao/la:Ma puca mu brak s onom fuksom, mozda mu se i je.be okolo pa coj'k nervozan.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Ibričić već nazvao da otkaže rezervaciju za sutra večerOsim13 je napisao/la:Nargilhana preko puta Bristola na aparatimaBoixosNois1899 je napisao/la:Znači ništa od izleta u Sarajevo za vikend hehe :kahva:

FC Grizzlies
FC Grizzlies
2. utakmice kazne. Steta sto ga nije nokautirao.
Zalizani zabar citavo vrijeme siljio za Viole
Zalizani zabar citavo vrijeme siljio za Viole
- Goalgetter
- Kontakt:
Da ga je pljunuo kao sto se to pisalo, sigurno bi 5 do 10 utakmica dobio. Ali drago mi je da to nije ucinio, jer bi itekako ukaljao svoj ugled, jer do sad sumnjam da je iko nesto takvo ucinio, a svakakvih krkana je bilo na fudbalskim terenima.Denno je napisao/la:Zar je neko stvarno vjerovao da će biti suspendovan do kraja sezone?
Da je Dzeko pljunuo sudiju, za njeg bi ova sezona bila zavrsena. Hvala Bogu pa nije.Goalgetter je napisao/la:Da ga je pljunuo kao sto se to pisalo, sigurno bi 5 do 10 utakmica dobio. Ali drago mi je da to nije ucinio, jer bi itekako ukaljao svoj ugled, jer do sad sumnjam da je iko nesto takvo ucinio, a svakakvih krkana je bilo na fudbalskim terenima.Denno je napisao/la:Zar je neko stvarno vjerovao da će biti suspendovan do kraja sezone?
Inace je Bazdarevic takvu glupost uradio u dresu Jugoslavije, pa je dobio godinu zabrane.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- Goalgetter
- Kontakt:
Istina, dno dna. Da je hraknuo onog O'Learya nakon BiH-Nigerija ne bih mu prigovorio vjerovatno (emir79 je napisao/la: Da je Dzeko pljunuo sudiju, za njeg bi ova sezona bila zavrsena. Hvala Bogu pa nije.
Inace je Bazdarevic takvu glupost uradio u dresu Jugoslavije, pa je dobio godinu zabrane.

Gdje ca ga pljunuti jbt! Sta je vama? nije balavac. Ja sam odma znao da nije pljunuo sudiju vec standardno nas potez glavom i "pu" **** ti mater ili tako nesto.
Na italijanskom, naravno.
Na italijanskom, naravno.
Zadnja izmjena: COYS, dana/u 01 feb 2019, 22:06, ukupno mijenjano 1 put.