FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
samo neka nema saketanja, je li takopinoglavi je napisao/la:Kraljevi smo negative bez premca
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Nemas pojma sta je u pitanju ..jedan vodja je otisao vani ..druga dvojica bili na robiji skoro citavu polusezonu..jedan je cak bio zbog utakmice u Gracanici kad je udario zastitara, drota koga vec..SiouxLukavac je napisao/la:Pa ako dosadašnji rezultati i trenutno stanje nisu dovoljni da na svakom gostovanju do kraja bude minimalno toliko navijača onda ne znam stvarno šta je potrebno da bude toliko.ziviniceMetropola je napisao/la:jedna stara:
10 bodova u 4 kola i ni jedno ostalo gostovanje nece proci ispod 400 navijaca
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
ok, kontam da bi navijaci voljeli znati da je sve ok po pitanju reprograma, medjutim, o tome brinu ljudi koji su zaduzeni za to, tako da nema potrebe da se bilo ko iz kluba oglasava po tom pitanju, jednom je Sasa rekao da rok za licencu nije probijen, prema tome, ako ljudi u klubu nisu zabrinuti i ako smatraju da ce sve biti ok, zasto navijaci misle drugacije .. valjda su nam svima dokazali da im se moze vjerovati jebt .. uostalom, momak je neki dan ovdje napisao da sve ide po planu i da ce sve biti ok, mozda si procitao, mozda ne, ali eto, cisto da znasSlobodas je napisao/la:Jel rekao sta za reprogam za ne daj boze licencu niko je nije spomenuo 3-4 mjeseca za stvari koje su bitne a ne s kim smo blizu a sa kim daleko da nam bude sponzor ??? Treba i o tome pricati ali imam utisak da se izbjegavaju vaznije teme !
sto se tice sponzora, investitora, sta god, kako god, Sasa je prije dva mjeseca otprilike rekao da se pregovara s tri investitora, pa ce to smanjiti na dva, pa na jednog, prema tome, ne sumnjam da ce biti i to, pa ne vode nam klub debili, jer da vode, sigurno ne bismo iz onog gliba kao sto je cvajta, dosli na celo tabele PL

NIJE.Chinaglia je napisao/la:sloboda72, je l' Tomislav Čuić oženjen
Ja volim FK Tuzla City
Svaka ti čast, sve si rekao.Chinaglia je napisao/la:ok, kontam da bi navijaci voljeli znati da je sve ok po pitanju reprograma, medjutim, o tome brinu ljudi koji su zaduzeni za to, tako da nema potrebe da se bilo ko iz kluba oglasava po tom pitanju, jednom je Sasa rekao da rok za licencu nije probijen, prema tome, ako ljudi u klubu nisu zabrinuti i ako smatraju da ce sve biti ok, zasto navijaci misle drugacije .. valjda su nam svima dokazali da im se moze vjerovati jebt .. uostalom, momak je neki dan ovdje napisao da sve ide po planu i da ce sve biti ok, mozda si procitao, mozda ne, ali eto, cisto da znasSlobodas je napisao/la:Jel rekao sta za reprogam za ne daj boze licencu niko je nije spomenuo 3-4 mjeseca za stvari koje su bitne a ne s kim smo blizu a sa kim daleko da nam bude sponzor ??? Treba i o tome pricati ali imam utisak da se izbjegavaju vaznije teme !
sto se tice sponzora, investitora, sta god, kako god, Sasa je prije dva mjeseca otprilike rekao da se pregovara s tri investitora, pa ce to smanjiti na dva, pa na jednog, prema tome, ne sumnjam da ce biti i to, pa ne vode nam klub debili, jer da vode, sigurno ne bismo iz onog gliba kao sto je cvajta, dosli na celo tabele PL

Što se tiče i reprograma mnogi su i tajnoviti ovdje al moglo se opet tačno izvuć sve i ta stvar je gotova. Sad ono što nam ostaje je da uživamo u dobrom fudbalu, boljem nego u prošloj polusezoni iako nisam vjerovao da je to moguće.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
DOBAR SI , U NAS TO HODA KO VIRUS. ČAS OVAJ, ČAS ONAJ ,KAD TAMAN POMISLIŠ PRESTALO ,ONO OPET.pinoglavi je napisao/la:Kraljevi smo negative bez premca
Ja volim FK Tuzla City
-
- Kontakt:
sve ce bit ok oko reprograma...uostalom krajnji rok je 31.3.,čak je i poreznoj u cilju da naplati svoj dug kao i svi oni kojima Sloboda duguje ..Idemo mi uzeti 3 bobe u BL a to je dodatni motor za sve karike u klubu,gradu i dalje za boljitak Slobode...
Trpaj trpaj Slobodooooo
Trpaj trpaj Slobodooooo
FK Sloboda budući prvak a vrapčićani budući dugogodišnji drugoligaš!Ima Boga :)
Jaoo koliko.si glup ako te ne zanima i ne pisi onda ! Novinaru pisu sta hoce! Da nisu pisali ne bi mozda nas se ni ovoliko skupilo ! Ufatite se tastature i serete, ps boli te **** kako krpic sjedi s kapuljacom ili bez nje, ima te li vi privatni zivot ili samo se tastature fatate ???harry_90 je napisao/la:Mene najvisr nervira najava invazije,a na kraju ne ode 150 ljudi..ne krivim ja navijace,vec novinare,radi sto vise klikova oni prave vijesti o invaziji,a do te invazije dodju tako sti par ljudi napise u komentaru idemmooo itd. Ovi odmah naprave bombastican text koji digne raju,a na kraju kad se prikaze 150 ljudi..
Da mr neko ne shvati pogresno,svaka cast momcima koji idu,mene gostovanja ne zanimaju,da izgubim glavu ili dobijem batine radi toga sto sam dosao da navijam za Slobodu..
Edit: jesam rekao da ce nam Hrvat suditi![]()
Joj Krpica.gospodina sjedi u Omegi nabio duksericu na sebe,navukao kapu jedva mu se usta vidjela,glumi da je Suarez,pa da ga raja ne prepozna
1919 <3
Ima, ima , prepoznaćemo mi njegove namjere već u prvih 10. minuta utakmice.pinoglavi je napisao/la:Hocemol mu naci kakvu
Ja volim FK Tuzla City
Ako bude srao rospiju mu neku uvalimosloboda72 je napisao/la:Ima, ima , prepoznaćemo mi njegove namjere već u prvih 10. minuta utakmice.pinoglavi je napisao/la:Hocemol mu naci kakvu
Nad tobom sunce najljepše sja
Kako nam je neko opasanpanini je napisao/la:Jaoo koliko.si glup ako te ne zanima i ne pisi onda ! Novinaru pisu sta hoce! Da nisu pisali ne bi mozda nas se ni ovoliko skupilo ! Ufatite se tastature i serete, ps boli te **** kako krpic sjedi s kapuljacom ili bez nje, ima te li vi privatni zivot ili samo se tastature fatate ???harry_90 je napisao/la:Mene najvisr nervira najava invazije,a na kraju ne ode 150 ljudi..ne krivim ja navijace,vec novinare,radi sto vise klikova oni prave vijesti o invaziji,a do te invazije dodju tako sti par ljudi napise u komentaru idemmooo itd. Ovi odmah naprave bombastican text koji digne raju,a na kraju kad se prikaze 150 ljudi..
Da mr neko ne shvati pogresno,svaka cast momcima koji idu,mene gostovanja ne zanimaju,da izgubim glavu ili dobijem batine radi toga sto sam dosao da navijam za Slobodu..
Edit: jesam rekao da ce nam Hrvat suditi![]()
Joj Krpica.gospodina sjedi u Omegi nabio duksericu na sebe,navukao kapu jedva mu se usta vidjela,glumi da je Suarez,pa da ga raja ne prepozna

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Treba Husrefovu sinocnju izjavu na svaku stranicu, da se ne zaboraviChinaglia je napisao/la:samo neka nema saketanja, je li takopinoglavi je napisao/la:Kraljevi smo negative bez premca
Nad tobom sunce najljepše sja
staragarda je napisao/la:Kako ste nezadovoljni i kako vam je g u z i c a zinula to je za romana jbt....Nisam znao da je u ovoj kukuruz ligi 200 ljudi na gostovanju malo... Neki bas dosta konzumiraju lige petice... Čestitam

Stjepanović ,čuči prvi sa lijeva.Slavi titulu sa Modričom u sezoni 2007/08.
Ja volim FK Tuzla City
Lijepo pise u avazu.
" Sa poreznom upravama u Tuzli i Sarajevu uspjesno smo zavrsili posao gdje su nam pomogli NSBiH i drzava."
" Sa poreznom upravama u Tuzli i Sarajevu uspjesno smo zavrsili posao gdje su nam pomogli NSBiH i drzava."
-
- Kontakt:
xeksor je napisao/la:Lijepo pise u avazu.
o tome govorim i pišem cijelo vrijeme

FK Sloboda budući prvak a vrapčićani budući dugogodišnji drugoligaš!Ima Boga :)
Trenutno korisnika/ca: Crkvice1988, TefalTava i 7 gostiju.