FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- Beduin
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
I ako imamo info koliko ce priblizno ici u BL, necemo pisati ovdje. Daj vise popustite sa tim zapitkivanjem, ionako vas vecina nece ici i nikad nije isla tako da vam je svakako nebitno koliko ide, a ne trebaju ni momci iz BL da sve procitaju na nasoj temi.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Idu i kombiji, ne idu samo busevi...
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
- Probisvjet
- Kontakt:
Idu i auta kasko osigurana. Parkiranje preko puta dvorane Borik. 

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
FK BORAC - FK SLOBODA 27.02.2016. 17,00
Sudija Ćuić Tomislav Tomislavgrad
A-1 Đozić Enes Sarajevo
A-2 Radaković Igor Prijedor
4 Primorac Dario Ljubuški
5 Peljto Irfan Sarajevo
6 Kaljanac Haris Sarajevo
............................................................................................

Sudije Čuić i Obradović kažnjeni nedelegiranjem do kraja jesenjeg dijela prvenstva
29. 09. 2015 - 20:05 \\
Komitet za sudije i suđenje Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine kaznio je sudije Tomislava Čuića i Darka Obradovića nedelegiranjem do kraja jesenjeg dijela prvenstva zbog propusta u suđenju utakmica devetog kola Premijer lige BiH, odnosno Kupa BiH
Tomislav Čuić je kažnjen zbog nedosuđenog kaznenog udarca za Čelik i pogrešno dosuđenog kaznenog udarca za Slaviju u meču devetog kola između ta dva kluba. Ista kazna izrečena je i promatraču suđenja Draganu Anđeliću.
Sudija Darko Obradović i promatrač suđenja Izet Čejvanović kažnjeni su nedelediranjem do kraja jesenjeg dijela prvenstva zbog propusta u suđenju utakmice Kupa BiH između Željezničara i Krupe, odnosno pogrešno dosuđenog kaznenog udarca za Željezničar.
Drugi asistent suđenja Asmir Budimlić kažnjen je nedelegiranjem za jedan ciklus, saopćeno je iz Nogometnog saveza BiH.
Sport Avaz.
.....................................................................

12.03.2015
Čuić dobio lošu ocjenu: Suspendovan sudija koji je oštetio Sarajevo
Komiteta za sudije i suđenje N/FSBiH suspendovao je Tomislava Čuića, arbitra iz Tomislav-Grada do daljnjeg, zbog grešaka koje je napravio sinoć u prvoj utakmici četvrtfinala Kupa BiH između Sarajeva i Borca.
Banjalučani su slavili sa 2:1, a tome je, čini se, doprinio i Čuić, te je od kontrolora suđenja Laze Aleksića iz Brčkog dobio lošu ocjenu.
Automatski, Čuić je suspendovan i neće moći dijeliti pravdu u utakmici 17. kola BHT Premijer lige BiH između Travnika i Zvijezde, za koju je ranije delegiran, a umjesto njega na teren stadiona Pirota istrčat će Ognjen Valjić (Banja Luka)
Čuiću se na teret stavlja greška iz finiša susreta kada je dosudio jedanaesterac za Sarajevo (na osnovu pregleda snimaka u N/FSBiH utvrđeno je da je igrača Borca lopta pogodila u glavu, a ne ruku), kojeg je kasnije poništio na asistenciju pomoćnika Darka Obradovića.
Međutim, Čuić je ranije propustio dosuditi jedanaesterac za Bordo tim, te je zbog toga dobio lošu ocjenu.
Komitet za sudije i suđenje N/FSBiH nakon detaljne analize izreći će Čuiću kaznu, odnosno odredit će koliko će arbitar iz Tomislav-Grada pauzirati.
(S.Š./****)
Sudija Ćuić Tomislav Tomislavgrad
A-1 Đozić Enes Sarajevo
A-2 Radaković Igor Prijedor
4 Primorac Dario Ljubuški
5 Peljto Irfan Sarajevo
6 Kaljanac Haris Sarajevo
............................................................................................

Sudije Čuić i Obradović kažnjeni nedelegiranjem do kraja jesenjeg dijela prvenstva
29. 09. 2015 - 20:05 \\
Komitet za sudije i suđenje Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine kaznio je sudije Tomislava Čuića i Darka Obradovića nedelegiranjem do kraja jesenjeg dijela prvenstva zbog propusta u suđenju utakmica devetog kola Premijer lige BiH, odnosno Kupa BiH
Tomislav Čuić je kažnjen zbog nedosuđenog kaznenog udarca za Čelik i pogrešno dosuđenog kaznenog udarca za Slaviju u meču devetog kola između ta dva kluba. Ista kazna izrečena je i promatraču suđenja Draganu Anđeliću.
Sudija Darko Obradović i promatrač suđenja Izet Čejvanović kažnjeni su nedelediranjem do kraja jesenjeg dijela prvenstva zbog propusta u suđenju utakmice Kupa BiH između Željezničara i Krupe, odnosno pogrešno dosuđenog kaznenog udarca za Željezničar.
Drugi asistent suđenja Asmir Budimlić kažnjen je nedelegiranjem za jedan ciklus, saopćeno je iz Nogometnog saveza BiH.
Sport Avaz.
.....................................................................

12.03.2015
Čuić dobio lošu ocjenu: Suspendovan sudija koji je oštetio Sarajevo
Komiteta za sudije i suđenje N/FSBiH suspendovao je Tomislava Čuića, arbitra iz Tomislav-Grada do daljnjeg, zbog grešaka koje je napravio sinoć u prvoj utakmici četvrtfinala Kupa BiH između Sarajeva i Borca.
Banjalučani su slavili sa 2:1, a tome je, čini se, doprinio i Čuić, te je od kontrolora suđenja Laze Aleksića iz Brčkog dobio lošu ocjenu.
Automatski, Čuić je suspendovan i neće moći dijeliti pravdu u utakmici 17. kola BHT Premijer lige BiH između Travnika i Zvijezde, za koju je ranije delegiran, a umjesto njega na teren stadiona Pirota istrčat će Ognjen Valjić (Banja Luka)
Čuiću se na teret stavlja greška iz finiša susreta kada je dosudio jedanaesterac za Sarajevo (na osnovu pregleda snimaka u N/FSBiH utvrđeno je da je igrača Borca lopta pogodila u glavu, a ne ruku), kojeg je kasnije poništio na asistenciju pomoćnika Darka Obradovića.
Međutim, Čuić je ranije propustio dosuditi jedanaesterac za Bordo tim, te je zbog toga dobio lošu ocjenu.
Komitet za sudije i suđenje N/FSBiH nakon detaljne analize izreći će Čuiću kaznu, odnosno odredit će koliko će arbitar iz Tomislav-Grada pauzirati.
(S.Š./****)
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 25 feb 2016, 15:28, ukupno mijenjano 5 puta.
Ja volim FK Tuzla City
Tolko se pisalo i sve digla se prasina a izgelda da nece ni tri busa otic
I zivote svoje za crveno crne boje!!!
1919
1987
1919
1987
- Probisvjet
- Kontakt:
Dav spremna.TZ075 je napisao/la:Tolko se pisalo i sve digla se prasina a izgelda da nece ni tri busa otic

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Šta je tu je,jedan bus jedan,može stat cca 50 ljudi.I da nas bude 100 ja zadovoljan.I upravu je Probisvjet ko ide privatnim aranžmanom ima osiguran parking odma uz Vrbas

Pobjeda je bolja od orgazma!
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
250 ljudi ako bude u BL to je odlicna cifra, bas odlicna
al je pocetak drugog dijela sezone medijski odlicno propracen, kao sto je bio i pocetak prvog dijela..iskacemo gdje god da se pogleda, svaka cast
al je pocetak drugog dijela sezone medijski odlicno propracen, kao sto je bio i pocetak prvog dijela..iskacemo gdje god da se pogleda, svaka cast
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Mene najvisr nervira najava invazije,a na kraju ne ode 150 ljudi..ne krivim ja navijace,vec novinare,radi sto vise klikova oni prave vijesti o invaziji,a do te invazije dodju tako sti par ljudi napise u komentaru idemmooo itd. Ovi odmah naprave bombastican text koji digne raju,a na kraju kad se prikaze 150 ljudi..
Da mr neko ne shvati pogresno,svaka cast momcima koji idu,mene gostovanja ne zanimaju,da izgubim glavu ili dobijem batine radi toga sto sam dosao da navijam za Slobodu..
Edit: jesam rekao da ce nam Hrvat suditi
Joj Krpica.gospodina sjedi u Omegi nabio duksericu na sebe,navukao kapu jedva mu se usta vidjela,glumi da je Suarez,pa da ga raja ne prepozna
Da mr neko ne shvati pogresno,svaka cast momcima koji idu,mene gostovanja ne zanimaju,da izgubim glavu ili dobijem batine radi toga sto sam dosao da navijam za Slobodu..
Edit: jesam rekao da ce nam Hrvat suditi

Joj Krpica.gospodina sjedi u Omegi nabio duksericu na sebe,navukao kapu jedva mu se usta vidjela,glumi da je Suarez,pa da ga raja ne prepozna

Zadnja izmjena: harry_90, dana/u 25 feb 2016, 15:07, ukupno mijenjano 1 put.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Ovo im se računa k'o provokacija, Borac-Sloboda a pitar na plakatu.

-
- Kontakt:
jedna stara:
10 bodova u 4 kola i ni jedno ostalo gostovanje nece proci ispod 400 navijaca

-
- Kontakt:
Pa ako dosadašnji rezultati i trenutno stanje nisu dovoljni da na svakom gostovanju do kraja bude minimalno toliko navijača onda ne znam stvarno šta je potrebno da bude toliko.ziviniceMetropola je napisao/la:jedna stara:
- JohnCleese
- Kontakt:
Trebat ce vama i predsjenik i malo srece da osvojite titulu. Na terenu ste ubjedljivo bili najbolji, ali kao da nesto ne stima bas najbolje kod vas, publika prvi dio sezone uopste nije popratila igre Slobode kako bi trebala, niste stvorili taj sampionksi duh, nema tog neceg u zraku.SaltCityAttack je napisao/la:Nismo ja sam rekao da krece danas ..samo je nevrijeme mislio sam da bi mogao kasnitJohnCleese je napisao/la:Iznad Tuzle zora svice dobro doso predsjednice![]()
![]()
Izdade vas Vugda, a vi hinje htjeli sakrit![]()
Od svih konkurenta za titulu zelim da je vi uzmete kad vec " moj klub " nije u opticaju, i sam cu biti vjerovatno biti nekoliko domacih tekmi ove polusezone na zapadu Tusnja. Sretno
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
- Beduin
- Kontakt:
Bit i jeste da se alarmira i nabrije sto vise raje, jer sto se vise prica, pise i najavljuje, to ce i vise raje ponukati da organizuje i ode na utakmicu (bilo domacu ili gostujucu). Nekad ce to upaliti, nekad nece, ali sigurno da je bolje i ovako nabrijavati ljude, nego biti nezainteresovan pa da skoro niko ni ne zna da se ide u Banja Luku, ili da neko ko bi i otisao na tu tekmu ne zeli jer mu se cini da niko nece ici (jer niko ne prica o tome, niko se ne poziva na odlazak...). Kontas?harry_90 je napisao/la:Mene najvisr nervira najava invazije,a na kraju ne ode 150 ljudi..ne krivim ja navijace,vec novinare,radi sto vise klikova oni prave vijesti o invaziji,a do te invazije dodju tako sti par ljudi napise u komentaru idemmooo itd. Ovi odmah naprave bombastican text koji digne raju,a na kraju kad se prikaze 150 ljudi..
Drugo su neka nasa ocekivanja i zelje pa kad medij objavi clanak kako vlada velika euforija i zainteresovanost za odlazak u B. Luku mi odmah mislimo kako ide 1000 ljudi, makar, a ustvari zainteresovanost jeste velika, prica se uveliko, ali to ne znaci da ce svi i ici.
075 ❤
075 ❤
ma Krdza je ja mislim prvi objavljivao neke invazije
nema tu nikakvih invazija uvijek 80% istih ljudi ide po gostovanjima onih 20% se rotira..... ovdje ne ubrajam bliza gostovanja (Bijeljina, Zvornik, Gracacac) gdje ide ko hoce kad mu se cuna digne
i radi ovakvih idiotskih naslova i najavljivanja nekakvih invazija i kad nas ode 250, sto je za nasu ligu predobra cifra, ljudi kazu slabo je to 

Sloboda Tuzla
haha imal gdje taj video klip, moze i u PPkatarakta je napisao/la:Odjava godine na OBN-u

NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
. .. kakve invazije. Ni oni najvatreniji i najgrlatiji sa punim ustima Slobode neće da idu . . . .sam se uvjerio
Azmir je stigo konacno
.
Bice nas,koliko nas bude.Sta se opterecavate koliko ce raje bit u BL.Danas se drasticno mijenja broj prijava,odnosu na juce.Mi uvijek cekamo zadnjih 5 minuta.....

Bice nas,koliko nas bude.Sta se opterecavate koliko ce raje bit u BL.Danas se drasticno mijenja broj prijava,odnosu na juce.Mi uvijek cekamo zadnjih 5 minuta.....
Zlatan Nalić sin tuzlanski
- Beduin
- Kontakt:
Samo Atla ne objavljuj nikakve cifre, Titati. Ima do sutra rok da se prijavi ko god hoce i moze, zao mi je onih koji bi isli a nemaju uslova, ali Boze moj. Sretno ko god prekosutra ode u BL, pa makar 50 nas bilo. 

075 ❤
075 ❤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.