Chat - bez politike i ratnih prica

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

VensanKasel
Kontakt:

Re: Chat - bez politike i ratnih prica

Post Postao/la VensanKasel » 01 nov 2025, 00:25

NoDi80 je napisao/la:
31 okt 2025, 17:57
Dobro treba osigurati dvoranu protiv izrelske ekipe
Evo kazu u Venecueli ce rat poceti
Ugrozeni su poceli spominjati izborni zakon
Treba biti na oprezu maksimalno i udaljiti sve strane drzavljane pogotovo one s bliskig istoka
Svima zabraniti prilaz, po potrebi i mnoge letove zabraniti taj dan
Haj se malo dozovi , sviju ti i prestani pisati gluposti . Kad već koristiš Internet , malo se raspitaj kakve su mjere obezbjeđenja kada igraju izraelski timovi .

Da mnoge letove zabraniš zbog jedne košarkaške utakmice , jesi ti bardo ?
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...

zemuntrg
Kontakt:

Post Postao/la zemuntrg » 01 nov 2025, 07:42

Ima li crnje nego subota prva?

Baboon
Kontakt:

Post Postao/la Baboon » 01 nov 2025, 07:55

Ovaj Hajrudin je retard, prosječni maloumni tiktoker. Lik tukao ženu i to stavljao na tik-tok. Jedna od unuka je starija od 15 godina, ona je krala i džeparila po Tuzli i okolici, E.... se zove, uvijek sa propalitetima i košarima u ekipi bila. Ova familija je od starta nakrivo nasađena, djevojčice su bile od starta osuđene na propast.
it's football day

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 01 nov 2025, 08:45

Defter najveci idiot i narkoman majkuu yebo svoju.

Dok mu je Ceric trpo pare u dzepove sve bilo ok..sad mu ne pase ni drzava ni Armija BiH ni ljiljani.

Prvi narkoman Tuzle.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 01 nov 2025, 08:57

VensanKasel je napisao/la:
01 nov 2025, 00:25
NoDi80 je napisao/la:
31 okt 2025, 17:57
Dobro treba osigurati dvoranu protiv izrelske ekipe
Evo kazu u Venecueli ce rat poceti
Ugrozeni su poceli spominjati izborni zakon
Treba biti na oprezu maksimalno i udaljiti sve strane drzavljane pogotovo one s bliskig istoka
Svima zabraniti prilaz, po potrebi i mnoge letove zabraniti taj dan
Haj se malo dozovi , sviju ti i prestani pisati gluposti . Kad već koristiš Internet , malo se raspitaj kakve su mjere obezbjeđenja kada igraju izraelski timovi .

Da mnoge letove zabraniš zbog jedne košarkaške utakmice , jesi ti bardo ?
Ma lik se drogira.
I found freedom. Losing all hope was freedom.

“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”

zemuntrg
Kontakt:

Post Postao/la zemuntrg » 01 nov 2025, 09:37

feniksptica je napisao/la:
01 nov 2025, 08:45
Defter najveci idiot i narkoman majkuu yebo svoju.

Dok mu je Ceric trpo pare u dzepove sve bilo ok..sad mu ne pase ni drzava ni Armija BiH ni ljiljani.

Prvi narkoman Tuzle.
jel to narkic

VensanKasel
Kontakt:

Post Postao/la VensanKasel » 01 nov 2025, 09:47

19vendetta87 je napisao/la:
31 okt 2025, 16:53
Tiktok je cudo od aplikacije...onaj Jakov Jozinovic se na osnovu jedne pjesme proslavio preko tiktoka, rasprodaje arene po Bg kao da je Merlin jbt
Prvi put čujem za lika .

Džaba , takvo je vrijeme došlo . Antidruštvene mreže kroje živote , prije sam se zezao da bi se ljudi ubili kada bi se ukinule antidruštvene mreže , bome sada je to postalo istina nažalost ...

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 01 nov 2025, 10:00

Yebo majku svake godine mediji siluju snimcima ulica za Halloween i svake godine citam iste komentare. Nekad se tacno osjecam k'o u filmu Groundhog Day ocm. Yebo vas Halloween i maske i komentari "i dedo ti se maskir'o, satanisti, nije nase, yebeni Zapad". Boli me qrac ba, nek se maskira ko hoce, ne zanima me.
GRMI SA SJEVERA!
1946

Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.

VensanKasel
Kontakt:

Post Postao/la VensanKasel » 01 nov 2025, 10:12

napoleon72 je napisao/la:
01 nov 2025, 10:00
Yebo majku svake godine mediji siluju snimcima ulica za Halloween i svake godine citam iste komentare. Nekad se tacno osjecam k'o u filmu Groundhog Day ocm. Yebo vas Halloween i maske i komentari "i dedo ti se maskir'o, satanisti, nije nase, yebeni Zapad". Boli me qrac ba, nek se maskira ko hoce, ne zanima me.
Šta misliš da prestaneš čitati komentare i gledati te iste medije ? Što sve to radiš kada te ne zanima ?

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 01 nov 2025, 10:25

Al bas svake godine ista prica. Nasi pocnu kako to nema veze s islamom, a Srbi pocnu s pricom kako nije Halloween nego neki tamo njihov svetac. :rol:
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 01 nov 2025, 10:31

VensanKasel je napisao/la:
01 nov 2025, 10:12
Šta misliš da prestaneš čitati komentare i gledati te iste medije ? Što sve to radiš kada te ne zanima ?
Pa koju god stranicu otvorim kralju, ista me naslovna ceka. Nije bas da udjem da citam clanak, nego me bombarduju naslovnim. A za komentare isto, na fb mi iskoce komentari osoba koje imam u prijateljima bez da otvaram taj section. Jedino da zmirim dok skrolam pa da me zaobidje.
GRMI SA SJEVERA!
1946

Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.

Beli98
Kontakt:

Post Postao/la Beli98 » 01 nov 2025, 12:00

Joj ljudi u Novom Sadu :tokralju:
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA

Baboon
Kontakt:

Post Postao/la Baboon » 01 nov 2025, 12:17

Al bas svake godine ista prica. Nasi pocnu kako to nema veze s islamom, a Srbi pocnu s pricom kako nije Halloween nego neki tamo njihov svetac. :rol:
Najviše smaraju ovi što inače smaraju Coca Colom i McDonaldsom, sreća Halloween traje jednu noć pa brzo utihne. Vidim masovno se prebacuju na Sudan, očito se i tamo neko sranje dešava.
it's football day

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 01 nov 2025, 13:17

🤣🤣

“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”

LenyYoro15
Kontakt:

Post Postao/la LenyYoro15 » 01 nov 2025, 13:37

Postalo je normalno da se porodična tragedija unovčava. Do prije par godina, to su barem radili lešinari i interesne grupe koje iskoriste tragediju neke porodice u ličnu korist (Stanivuković i ''Pravda za Davida'', Konaković i ''Memić'' itd.).
Jezivo je kada to rade članovi porodice.

Ova žena je najsvježiji primjer. Jučer čitam da je Giggsov brat uzeo preko milion funti od britanskih tabloida za razne intervjue, pikanterije i jadikovanja o tome kako mu je brat bio sa ženom godinama ... :roll:

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 01 nov 2025, 15:54

Policiji u TK generalno treba hard reset dugme pritisnuti. Ovo sad je samo peak dugogodisnjeg, ne znam ni kako da kazem…

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 01 nov 2025, 16:29

Arvid je napisao/la:
01 nov 2025, 15:54
Policiji u TK generalno treba hard reset dugme pritisnuti. Ovo sad je samo peak dugogodisnjeg, ne znam ni kako da kazem…
Nerealno da ni Halilagic, a ni vrh Mupa na celu sa Kormanom ni ne pomislja na ostavke nakon ovog. Makar iz moralnih razloga :puke:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 01 nov 2025, 16:46

DamirT je napisao/la:
01 nov 2025, 16:29
Arvid je napisao/la:
Nerealno da ni Halilagic, a ni vrh Mupa na celu sa Kormanom ni ne pomislja na ostavke nakon ovog. Makar iz moralnih razloga :puke:
A brate ko će ti pomisliti na ostavke? Kažeš iz moralnih razloga... Izvini brate, ali se moram glasno nasmijati. Teško nama s nama ovakvima.

Ljudi moji, jeste li vi svjesni, a ja sam pisao o tome već da je nama ministar vanjskih poslova i pokretač kao "nekih promjena" i svrgavanja sda zločinaca, ustvari samo malo sofisticiranija verzija Rame Isaka...

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 01 nov 2025, 16:49

MaroonBjelave je napisao/la:
01 nov 2025, 16:46
DamirT je napisao/la:
Arvid je napisao/la:
A brate ko će ti pomisliti na ostavke? Kažeš iz moralnih razloga... Izvini brate, ali se moram glasno nasmijati. Teško nama s nama ovakvima.

Ljudi moji, jeste li vi svjesni, a ja sam pisao o tome već da je nama ministar vanjskih poslova i pokretač kao "nekih promjena" i svrgavanja sda zločinaca, ustvari samo malo sofisticiranija verzija Rame Isaka...
Kud ces dalje da je taj isti direktor uprave policije Mupa TK poslao obicne policajce da po gradu skidaju plakate za pozive gradjanima za sutrasnji protest...

Ovo samo nuklearka moze rijesiti, drugacije promjene nece doci, nema teorije.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 01 nov 2025, 16:52

DamirT je napisao/la:
01 nov 2025, 16:49
MaroonBjelave je napisao/la:
01 nov 2025, 16:46
DamirT je napisao/la:

Kud ces dalje da je taj isti direktor uprave policije Mupa TK poslao obicne policajce da po gradu skidaju plakate za pozive gradjanima za sutrasnji protest...

Ovo samo nuklearka moze rijesiti, drugacije promjene nece doci, nema teorije.
Ovo prvo lako mogu povjerovati, koliko god bilo apsurdno da ti policija radi. Ali to je BIH, jelde?

A za ovo drugo se potpuno slažem, nuklearka ili prema kazivanjima svetih knjiga, brisanje jednog naroda sa lica zemlje jer je nakaradan.

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.