FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Molim navijace Veleza ili da razgule lagano na svoj forum i da tamo lijece svoje frustracije ili da realno komentiraju utakmicu. Mi jesmo losi ali ni malo losiji od vas i to je ono sto me buni. Biti drugi na tabeli i pokazati ovakvu losu igru i ovakvu nekulturu (mislim na igrace) nikako nije logicno. Jedna prosjecno losa ekipa kakvih je igralo i igralo na Grbavici.i sta hocete? Bodova? E nema toga... Nema nakon psovanja mrtve sestre nasem golmanu Šehicu i nakon kamenovanja nase djece u Vrapcicima. NEMA BODOVA
A sada o navijanju i prozivanju... znate vec cega. Hajmo sada realno - KO JE PRVI ZAPOCEO?????? MI? Nikad...Zapoceli ste to VI drugovi i drugarice...Ma to vise i nije vazno.
Prvi ste poceli sa psovanjem Majke Ustaške i to kome??? Nama???. Bio sam na sjeveru i mi smo kad je tekma pocela cak poceli jednu finu zezu sa Vasim Dedom koga smo pozvali kod nas, ali tada ste na scenu stupili VI.Bagro jedna i sta ste ocekivali? Tufahije? Kahvu sa rahatlokumom. Dobicete da ne kazem sta.
A sada da komentarisem Zeljinu igru. Stid me je koga su sve doveli... Stid me ko sve igra osim rijetkih izuzetaka. Mislim da nas ceka velika inventura i to odmah nakon derbija.
A sada o navijanju i prozivanju... znate vec cega. Hajmo sada realno - KO JE PRVI ZAPOCEO?????? MI? Nikad...Zapoceli ste to VI drugovi i drugarice...Ma to vise i nije vazno.
Prvi ste poceli sa psovanjem Majke Ustaške i to kome??? Nama???. Bio sam na sjeveru i mi smo kad je tekma pocela cak poceli jednu finu zezu sa Vasim Dedom koga smo pozvali kod nas, ali tada ste na scenu stupili VI.Bagro jedna i sta ste ocekivali? Tufahije? Kahvu sa rahatlokumom. Dobicete da ne kazem sta.
A sada da komentarisem Zeljinu igru. Stid me je koga su sve doveli... Stid me ko sve igra osim rijetkih izuzetaka. Mislim da nas ceka velika inventura i to odmah nakon derbija.
joj sto mrzim ove tkz navijace, jesi bio na utakmici, prvi crveni ok, niko ne zna sta je bilo, drugi crveni tj zuti nije radi prekrsaja nego radi navodnog prigovora, u tom momentu bio je prekrsaj za velez za koji je trebao dobiti igrac zelje, ne znam koji, drugi zuti, ali ok, nije bitno, a onda sudija daje zuti djaficu radi prigovora, ovo ce ti potvrditi svaki iskreni navijac zelje koji je bio na tekmineOX je napisao/la:Ada je napisao/la:Cestitke zelji na nezasluzenoj pobjedi!![]()
Uvjek mi je zeljo bio drag...ali ovo veceras je bio vrhunac...SRAMOTA!
ma sto je sramota...posteno smo dali gol, kod prwog "crvenog" kartona se valjda nesto desavalo u hodniku, a drugi zuti tj. crveni je bio posten posto je ono bio prekrsaj za zutog...imali ste odlicno sudjenje i nemas sta pricat!!!
-
Sta znate o ovom momku ?
"Navijač Željezničara zadobio frakturu lobanje
Prema informacijama MUP-a KS, navijač Željezničara pao je na tribini stadiona Grbavica, na susretu između Željezničara i Veleža, pri čemu je zadobio frakturu lobanje. Kako nam je rekao dežurni operativni MUP-a KS, povrijeđenog navijača niko nije gurno ili udario, već je sam pao.
Kako saznajemo, riječ je o maloljetnom A.A., 1991. godište.
"Pacijent je dovezen u 18 sati na CUM. Ljekari su konstatovali da je zadobio frakturu lobanje, njegovo zdravstveno stanje se prati, te ako bude potrebe bit će i operisan", kazala je za Sarajevo-x.com Biljana Jandrić, portparol KCUS-a.
On se trenutno nalazi na intenzivnoj njezi Odjela za neurohirurgiju bolnice Koševo. "
Prema informacijama MUP-a KS, navijač Željezničara pao je na tribini stadiona Grbavica, na susretu između Željezničara i Veleža, pri čemu je zadobio frakturu lobanje. Kako nam je rekao dežurni operativni MUP-a KS, povrijeđenog navijača niko nije gurno ili udario, već je sam pao.
"Pacijent je dovezen u 18 sati na CUM. Ljekari su konstatovali da je zadobio frakturu lobanje, njegovo zdravstveno stanje se prati, te ako bude potrebe bit će i operisan", kazala je za Sarajevo-x.com Biljana Jandrić, portparol KCUS-a.
On se trenutno nalazi na intenzivnoj njezi Odjela za neurohirurgiju bolnice Koševo. "
- bistrikboy
- Kontakt:
ja sam prolazio kada mu se pruzala prva pomoc,nije izgledao dobro,kazu da je nekako cudno zapeo i paoRespektiva je napisao/la:Sta znate o ovom momku ?
"Pacijent je dovezen u 18 sati na CUM. Ljekari su konstatovali da je zadobio frakturu lobanje, njegovo zdravstveno stanje se prati, te ako bude potrebe bit će i operisan", kazala je za ---SPAM--- Biljana Jandrić, portparol KCUS-a.

Samo da ozdravi pa kako god...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
-
- Kontakt:
sigurno nisi bolji navijac od mene niko ne spori da zeljo nije igrao kako valja al ti govoris necu ic na utakmice dugo vremena kakav si ti navijacadis_macak je napisao/la:Sine sledeci put se umij lijepo kad podjes na tekmu mozda ces bolje vidjeti neke stvari,sigurno sam bolji navijac od tebe jer treba priznati da je zeljo slab a znam da istina boli ali tako je.theM87 je napisao/la:ti si pravi navijac stvarno nemas onda potrebe ni da dolazis nikako. Ako volis klub i za njega navijas gledas ga i kad gubi i kad pobjedjuje, ja nisam fulio utakmicu zelje ima 3 godine imam sacuvane sve polugodisnje karte i sekunde mi nije zao para nit mi je i sad ovih 65-70 koliko sam dao postedi forum glupih postovaadis_macak je napisao/la:Ma ono je katastrofa,jad i cemer od zelje,da su bili kompletni velez u drugom poluvremenu pojeli bi nas,mi se branili sa 11 igraca i cekali kontru a velez napado sa 9 igraca,i da su dali go nebi bilo nezasluzeno,ne vjerujem da cu otici na grbavicu jos dugo vremena jer ono je bruka i sramota.
I ovaj zivot tebi darujem neka bude zauvijek!!! the ' ❶❾❽❼
-
- Kontakt:
I treba da te je stid...da si posten ti bi rekao, jest uzeli smo sudija je siljio jbg.....stulic je napisao/la:Molim navijace Veleza ili da razgule lagano na svoj forum i da tamo lijece svoje frustracije ili da realno komentiraju utakmicu. Mi jesmo losi ali ni malo losiji od vas i to je ono sto me buni. Biti drugi na tabeli i pokazati ovakvu losu igru i ovakvu nekulturu (mislim na igrace) nikako nije logicno. Jedna prosjecno losa ekipa kakvih je igralo i igralo na Grbavici.i sta hocete? Bodova? E nema toga... Nema nakon psovanja mrtve sestre nasem golmanu Šehicu i nakon kamenovanja nase djece u Vrapcicima. NEMA BODOVA
Poruka Gojeru i Zuji i Behmenu - izaberite pravi klub ili naspustite taj bastard koji za one koji malo manje znaju predstavlja "Osim & Brkovic" d.o.o.
Pa po gradu se javno prica da Brkovic zavrsava sa sudijama........sto je i normalno za jednog Sandzakliju.
Od kluba urbane i fine gradske raje, postali ste provincijski klub, klub za koji navijaju ljudi koji su prije nekih 10 godina dosli u Sarajevo-
Sramota je da jedan Zeljeznicar koji je u zadnjih par godina bio pojacan s Velezovim igracima ( a koje boze svojataju kao svoje.....-) Vladavicem, Kajtazom, i sad serdarevicem - Mrvom, radi ovo Velezu.
Mrva kupi kofere i vrati se u Mostar, pa u ovom jadnom klubu ne mozes nishta....osim da te prozivaju kao veceras.
Šta ti je papak šta si se razmaho, nešto se ne sjećam da je iko od vas Veležovaca ista rekao kad je nama u Mostaru ponisten cist gol Bube.Sad se kunete u postenje...Što si ti kao Hercegovac došljo bolji od nekog Sandžaklije u Sarajevu? Inače ti Sandžaklije prave problem jel jel ti neko trebu opalio ili štaderby county je napisao/la:
I treba da te je stid...da si posten ti bi rekao, jest uzeli smo sudija je siljio jbg.....
Poruka Gojeru i Zuji i Behmenu - izaberite pravi klub ili naspustite taj bastard koji za one koji malo manje znaju predstavlja "Osim & Brkovic" d.o.o.
Pa po gradu se javno prica da Brkovic zavrsava sa sudijama........sto je i normalno za jednog Sandzakliju.
Od kluba urbane i fine gradske raje, postali ste provincijski klub, klub za koji navijaju ljudi koji su prije nekih 10 godina dosli u Sarajevo-
Sramota je da jedan Zeljeznicar koji je u zadnjih par godina bio pojacan s Velezovim igracima ( a koje boze svojataju kao svoje.....-) Vladavicem, Kajtazom, i sad serdarevicem - Mrvom, radi ovo Velezu.
Mrva kupi kofere i vrati se u Mostar, pa u ovom jadnom klubu ne mozes nishta....osim da te prozivaju kao veceras.

- TheManiacs
- Kontakt:
ROdjeni da niste izgubili bubanj slucajno negdje
Nema nema bubnja bunja...

Nema nema bubnja bunja...

Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
- bistrikboy
- Kontakt:
Suti baTheManiacs je napisao/la:ROdjeni da niste izgubili bubanj slucajno negdje
Nema nema bubnja bunja...![]()
![]()
![]()
![]()

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
volio bi da vidim ove forumaše što govore da je alen m alkosbistrikboy je napisao/la:Suti baTheManiacs je napisao/la:ROdjeni da niste izgubili bubanj slucajno negdje
![]()
![]()
![]()

-
- Kontakt:
JoinUnion je napisao/la:Šta ti je papak šta si se razmaho, nešto se ne sjećam da je iko od vas Veležovaca ista rekao kad je nama u Mostaru ponisten cist gol Bube.Sad se kunete u postenje...Što si ti kao Hercegovac došljo bolji od nekog Sandžaklije u Sarajevu? Inače ti Sandžaklije prave problem jel jel ti neko trebu opalio ili štaderby county je napisao/la:
I treba da te je stid...da si posten ti bi rekao, jest uzeli smo sudija je siljio jbg.....
Mrva kupi kofere i vrati se u Mostar, pa u ovom jadnom klubu ne mozes nishta....osim da te prozivaju kao veceras.Od tvojih 13 postova svi su na Željinom pdf
-
- Kontakt:
Drago mi je da si se prepoznao........idi u Sjenicu, Gusinje ili Pazar.......derby county je napisao/la:JoinUnion je napisao/la:Šta ti je papak šta si se razmaho, nešto se ne sjećam da je iko od vas Veležovaca ista rekao kad je nama u Mostaru ponisten cist gol Bube.Sad se kunete u postenje...Što si ti kao Hercegovac došljo bolji od nekog Sandžaklije u Sarajevu? Inače ti Sandžaklije prave problem jel jel ti neko trebu opalio ili štaderby county je napisao/la:
Mrva kupi kofere i vrati se u Mostar, pa u ovom jadnom klubu ne mozes nishta....osim da te prozivaju kao veceras.Od tvojih 13 postova svi su na Željinom pdf
Ma nek ga ovi RA malo oglabaju...onako sa strane... Sta hocete cigani jedni?
ma sta pametujte ba znate da ce zujo kupiti utakmice d azeljo igra evropu jer onda mozte dovesti bolje igrace kontate
Naser Oric
Don't forget Srebrenica!!!
Don't forget 11.07.1995!!!
Ljubav je stanje u kojem čovjek vidi stvari onakvima kakve one nisu.
Baraž mubarek olsun!!!
Don't forget Srebrenica!!!
Don't forget 11.07.1995!!!
Ljubav je stanje u kojem čovjek vidi stvari onakvima kakve one nisu.
Baraž mubarek olsun!!!
-
- Kontakt:
jok eto nije, popio je hektolitre u austriji.....mozes kod smjecanina provjeritiharinjo je napisao/la:volio bi da vidim ove forumaše što govore da je alen m alkosbistrikboy je napisao/la:Suti baTheManiacs je napisao/la:ROdjeni da niste izgubili bubanj slucajno negdje
![]()
![]()
![]()
donio nam je 9 bodova čelik,široki,velež
volim te ŽELJOOO
Nigdje vam veze manijaci??
Livadićima uzimate bubnjeve
Isto kao da osmaš uzima pare prvačiću. . .
Karaj karaj rođene

Livadićima uzimate bubnjeve

Isto kao da osmaš uzima pare prvačiću. . .

Karaj karaj rođene

Titula po sezoni. . .
- The_Target
- Kontakt:
Utakmicu necu komentarisati, jer nisam bio i ne zelim da donosim neke subjektivne komentare, zna li iko sta je sa tim momkom sto je pao na tribini ?
Rođeni brato
Ne se*i. Ne mogu da shvatim koliko glupi mozete biti. Ta prica o namjestanju utakmica je pocela od nekih bisera koji navijaju za Sarajevo i to nakon gostovanja u mimohodu. Nijaz je pricao o proslim vremenima kad je radio u Zelji. Rekao je da je nekad imao dojavu gdje bi sudije mogle raditi na stetu nasem klubu. On je to rjesavao tako sto je prijavljivao savezu. Covjek je sposoban i svaka mu cast za sve sto radi za klub. Najbolji dokaz tome je da ga je jedan pitar, dokazani strucnjak i bivsi as Faruk Hadzibegic namjeravao postaviti za sekretara saveza ako bi on bio izabran za selektora. Znam da smo vam trn u oku ali necete od nas napravit klub kakav vi postajete. Svaka cast za prikazane igre i efikasnost ali trebali bi se zapitat sto vam stadion prdi prazan. Najbolji igraci vam noci provode u kafanama, furajte svoju pricu a mi cemo vas i dalje pobjedjivati. Para i potrebe za kupovanjem tekmi nema...a i da ima, pored objektivne publike to se ne moze. VOLIM TE ZELJO!derby county je napisao/la:I treba da te je stid...da si posten ti bi rekao, jest uzeli smo sudija je siljio jbg.....stulic je napisao/la:Molim navijace Veleza ili da razgule lagano na svoj forum i da tamo lijece svoje frustracije ili da realno komentiraju utakmicu. Mi jesmo losi ali ni malo losiji od vas i to je ono sto me buni. Biti drugi na tabeli i pokazati ovakvu losu igru i ovakvu nekulturu (mislim na igrace) nikako nije logicno. Jedna prosjecno losa ekipa kakvih je igralo i igralo na Grbavici.i sta hocete? Bodova? E nema toga... Nema nakon psovanja mrtve sestre nasem golmanu Šehicu i nakon kamenovanja nase djece u Vrapcicima. NEMA BODOVA
Jos nesto, od mene ce gosti koji budu borbeni uvijek dobiti aplazu,Velez ce mi uvijek biti drag ali ne mogu ovih glupih prica od strane velezovih internet navijaca.
Zadnja izmjena: drug, dana/u 24 okt 2009, 22:20, ukupno mijenjano 1 put.
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
kako je taj momak što se povrijedio??? znal neko nešto više
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.