Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...

Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
- masteRofPoker
- Kontakt:
hahahahha... cekam Memphisa hendikep 7,5 i vode 9 razlike 30 sekundi do kraja. idu dug napad i Gay suta za 3 poena onako bezveze, promasi i ovi istrce napad ko da im za zivota treba i zavrsi 7 razlike... hehehe... joj joj jos jedan cirkus..
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
Hahahahha pa mora onaj Rivers da zabije to mu je jedina sansa, jedino nako i mozemasteRofPoker je napisao/la:hahahahha... cekam Memphisa hendikep 7,5 i vode 9 razlike 30 sekundi do kraja. idu dug napad i Gay suta za 3 poena onako bezveze, promasi i ovi istrce napad ko da im za zivota treba i zavrsi 7 razlike... hehehe... joj joj jos jedan cirkus..

Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Rijeka- Slaven Belupo 1
Slaven is tipicly home team manny years. For this game coach Ferencina has mising problems, 7 players are out: Suspended are Grgić (df 17/1) i Geng (df 7/0) and injured Rak (mf 10/0), Batarelo (mf 12/1), Vugrinec (att 12/8, main player, topscorer, legend of cro football, league topscorer of all time), Kokalovic (df 16/0) and Gregurina (mf 14/1)
Slaven is tipicly home team manny years. For this game coach Ferencina has mising problems, 7 players are out: Suspended are Grgić (df 17/1) i Geng (df 7/0) and injured Rak (mf 10/0), Batarelo (mf 12/1), Vugrinec (att 12/8, main player, topscorer, legend of cro football, league topscorer of all time), Kokalovic (df 16/0) and Gregurina (mf 14/1)
- majestic24
- Kontakt:
Joj,malo mi je sinoc falilo

GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- dr.van nostrand
- Kontakt:
ne mogu da vjerujem, nisam znao da igraju tako rano

0:2 3,60

0:2 3,60

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
ako neko ima i moze da mi posudi 1 e na wwin bio bih mu zahvalan ,vracam duplo cim stanem malo na noge . hvala unaprijed
nick:VladaDovla
4 znak:r
nick:VladaDovla
4 znak:r
Gleda li iko lokomotivu ovu..da mi link paste
- Citizen-X
- Kontakt:
ima li ko da ga je galata dejumfirala
mamicu im hohštaplersku anadolsku - vode citavu tekmu i onda na kraju puste 10 koseva prednosti.

mamicu im hohštaplersku anadolsku - vode citavu tekmu i onda na kraju puste 10 koseva prednosti.
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
glupi dortmund dobi crveni 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Evo Dortmund ima priliku da mnoge obori danasLenBias je napisao/la:glupi dortmund dobi crveni

Iskuliraj. Ne nerviraj se. Voli. Miri se. Prastaj. Osecaj. Placi. Smej se. Grli. Ljubi. Setaj po kisi. Gledaj u nebo. Pevaj. Skaci. Divljaj. Upoznaj ljude. Govori cao i onome koga ne znas. Radi bilo sta. Sve sto ti padne na pamet. Zivot je jedan.
joj Dortmunda
, ganjati sad u drugom crveni za goste i keca

j.ebo ga zemlja i Dortmund ccc pa nigdje veze crveni i penal, Stark j-ebem li ti majku budalastu, izmislio frajer penal jos i crveni
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
jos razmisljas ono x2 na golove il 1 ovako i uzmes 1 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
ja na glavnom listicu ko necu Dortmunda al kad me veceras Ajax zajebeLenBias je napisao/la:jos razmisljas ono x2 na golove il 1 ovako i uzmes 1

Znao sam da Dortmund će imati problema,zato sam odigrao samo da daje gol,jest da je kvota mizerna bila,ali bolje i to nego da sam igrao da ce dobiti.
Swansea me za sada jedino obara.
yebem ti ba čorbu više i ovu kladionicu. yebo je onaj ko je stvori.
naprijed rejal
i mene swansea za mnogo novacaaa, eh sad je zvanicno 0 2, hebem im sve glupoNarin je napisao/la:Znao sam da Dortmund će imati problema,zato sam odigrao samo da daje gol,jest da je kvota mizerna bila,ali bolje i to nego da sam igrao da ce dobiti.
hebem im sve 0 3 , da hoce 7 0 izgubiti
elansa je napisao/la:hebem im sve 0 3 , da hoce 7 0 izgubiti

Kod mene nisu ogromne pare,ali opet me samo Swansea može zeznuti,a izgleda da hoće.
Što je najgore,Norwich je pored 3 gola imao jos par odličnih prilika..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.