koga cete vi klepiti vi ne mozete zmaju od bosne uzeti igracaFrutek je napisao/la:Šta mislite možemo li koga klepit iz SA ionako se raspdaju
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Pored onakvog sudenja ni Mancester nema sanse,ali neka Slobodi,bolje nego Zelji ili nekom drugom,nasi su ba.Probisvjet je napisao/la:Hvala. Nisu imali nikakve sanse! Bio sam na utakmici, ne medju navijacima jer sam u godinama! Stvarno nisu imali sanse!!mirzza je napisao/la:Bravo majstori, nek ste sljivare poharali.
- Slatinash_7
- Kontakt:
steta sto nema nikog iz Slobode,barem Bekic se tu mogao ugurati mogao je jos 4 igraca staviti na spisak.Sto ne i Mujka koji je godinama jedan od najboljih golmana lige.Ovo za grabljenje igraca ne znam sta reci,osim ne treba nam njihov ni jedan
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
Al kod nas pored plate, u klupskom restoranu mogu jest na kašiku, pečenje a ne samo hrenovkehordas'87 je napisao/la:koga cete vi klepiti vi ne mozete zmaju od bosne uzeti igracaFrutek je napisao/la:Šta mislite možemo li koga klepit iz SA ionako se raspdaju

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
-
- Kontakt:
kakvo ba sudenje de ba zavrsite vise s tom temom sudjenje na nasoj strani, vjeruj mi da je sudjenje na nasoj strani nas ni jedan igrac nebi dobio crvenii razmisli maloo...a i ako si gledao sinoc prenos onda si vidio da je i komentator rekao da ste imali samo 1 sut i to nikakav sut bezveze i to ti dovoljno govori da nije sudjenje u pitanju neg losa igra Gradačca...ja sam bila na utakmici mi prozivali sudiju a kad vama onda nije godilo onda ste pogodili sudiju nekim predmetom i sad ga prozivate glavnog sudiju da je on kriv sto ste vi izgubili popusti te se te politike...koliko su nas sudije okinuli to niko nije svjestann znaju samo ovi sho navijaju za slobodu a kad bi ti nabrajala izgubio bi se...tako da djabe ti ovo govorim kad i onako vas sudije nisu zeznule neg sami vi igracki ste se zeznuli...TOLIKOŽbljohar je napisao/la:Pored onakvog sudenja ni Mancester nema sanse,ali neka Slobodi,bolje nego Zelji ili nekom drugom,nasi su ba.Probisvjet je napisao/la:Hvala. Nisu imali nikakve sanse! Bio sam na utakmici, ne medju navijacima jer sam u godinama! Stvarno nisu imali sanse!!mirzza je napisao/la:Bravo majstori, nek ste sljivare poharali.
hahha..vidi ovog lika,nek vi znate,kupite igrace pa ih gladne ostavljate,suti bgti.. ne trebaju nam igraci iz Sarajeva,imamo mi ove,i nasu djecu,barem imaju struju i da jedu,nego neki zaludjeni idejom jednog lika,pa ih izradi ko zadnje papke..hordas'87 je napisao/la:koga cete vi klepiti vi ne mozete zmaju od bosne uzeti igracaFrutek je napisao/la:Šta mislite možemo li koga klepit iz SA ionako se raspdaju
A ovo za ne pozivanje igraca iz Slobode,ima 100 boljih nego ovi na listi.
EDIT:Ne bih da se uvrijedi navijaci Sarajeva na ovaj moj post,al jbg povukao me za jezik.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Frutek je napisao/la:Kakav ba Vasilić **** palac nije počeo ni jednu tekmu i dobije poziv u repkum iako je B bilo je boljih igrača ne nužno iz Slobode al valja se prodatdomorocki je napisao/la:a koji to?Joguncic-hrvac?

It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
JUSUF DAJIC NAPUSTIO FK SLOBODU !
Prema nezvanicnim informacijama na njegovu adresu je stigla inostrana ponuda, jer mu je istekao ugovor .
Prema nezvanicnim informacijama na njegovu adresu je stigla inostrana ponuda, jer mu je istekao ugovor .
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Jbg steta.al ako ima ponudu iz inostranstva,sretno mu.Ionako sad tu dolazi Mesanovic,imaju tu jos Mujic,Smajlovic itd.fukara87 je napisao/la:JUSUF DAJIC NAPUSTIO FK SLOBODU !
Frutek je napisao/la:Šta mislite možemo li koga klepit iz SA ionako se raspdaju

Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Nije nesto plaho ni pokaz´o za tako navikanog igrača a i onako Alen dolazi ima ovih momaka željnih dokazivanjafukara87 je napisao/la:JUSUF DAJIC NAPUSTIO FK SLOBODU !
Jusuf Dajić 13 773 1 1
1 gol za 13 utakmica za napadača je stvarno malo

@adnanhz
rek´o Šabović da javite kad nestane hrenovki da vam naši sponzori pošalju

http://www.menprom.ba/index.php?option= ... &Itemid=32
kaže možete birat šta hoćete

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Jedna mala ispravka Dajic je dao 2 gola (Zelji i Zvijezdi) ali kako god imat cemo opet dobru zamjenu Alena MesanovicaFrutek je napisao/la:Nije nesto plaho ni pokaz´o za tako navikanog igrača a i onako Alen dolazi ima ovih momaka željnih dokazivanjafukara87 je napisao/la:JUSUF DAJIC NAPUSTIO FK SLOBODU !
Jusuf Dajić 13 773 1 1
@adnanhz
rek´o Šabović da javite kad nestane hrenovki da vam naši sponzori pošalju![]()
![]()
Ovo je onda statistika bez zadnjeg kola ali on je skup igrač sa velikim rejtingom a opet slabo igrafukara87 je napisao/la:Jedna mala ispravka Dajic je dao 2 gola (Zelji i Zvijezdi) ali kako god imat cemo opet dobru zamjenu Alena MesanovicaFrutek je napisao/la:Nije nesto plaho ni pokaz´o za tako navikanog igrača a i onako Alen dolazi ima ovih momaka željnih dokazivanjafukara87 je napisao/la:JUSUF DAJIC NAPUSTIO FK SLOBODU !
Jusuf Dajić 13 773 1 1
@adnanhz
rek´o Šabović da javite kad nestane hrenovki da vam naši sponzori pošalju![]()
![]()

sta ti bolan hordas pricas? bolan vi ste nama stalna musterija sto se tice bodovaadnanhz je napisao/la:Frutek je napisao/la:Šta mislite možemo li koga klepit iz SA ionako se raspdaju![]()
a koga bi to htjeli da vam odma posaljemo ,previse ste se digli vidim spominju neki evropu a pobijedili u gostima poslije 3 godine

ja bi ti savjetovao da se poklopis jer igraci Sarajeva nemaju hljeba jest

Mene intersuju jel jedu hrenovke suhe il ima senfa, majonze, kečapa, kajmakafukara87 je napisao/la:sta ti bolan hordas pricas? bolan vi ste nama stalna musterija sto se tice bodovaadnanhz je napisao/la:Frutek je napisao/la:Šta mislite možemo li koga klepit iz SA ionako se raspdaju![]()
a koga bi to htjeli da vam odma posaljemo ,previse ste se digli vidim spominju neki evropu a pobijedili u gostima poslije 3 godine
![]()
![]()
ja bi ti savjetovao da se poklopis jer igraci Sarajeva nemoju hljeba jest

Necemo vise o Sarajevu,doci ce pa ce spominjat neke komplexe
da mi ovdje pisemo o Slobodi,Dajic nam ode,ali njegovo mjesto zauzece Mesanovic,tako da njegov izostanak nece se puno osjetit.A pljuvaci Slobode i spameri su persona non grata.

Al dobice KOBASICEharry_90 je napisao/la:Necemo vise o Sarajevu,doci ce pa ce spominjat neke komplexeda mi ovdje pisemo o Slobodi,Dajic nam ode,ali njegovo mjesto zauzece Mesanovic,tako da njegov izostanak nece se puno osjetit.A pljuvaci Slobode i spameri su persona non grata.

Frutek je napisao/la:Al dobice KOBASICEharry_90 je napisao/la:Necemo vise o Sarajevu,doci ce pa ce spominjat neke komplexeda mi ovdje pisemo o Slobodi,Dajic nam ode,ali njegovo mjesto zauzece Mesanovic,tako da njegov izostanak nece se puno osjetit.A pljuvaci Slobode i spameri su persona non grata.
![]()
![]()

Znal ko kad pocinje proljetna polusezona nece valjda dva mjeseca na odmor,pa nisu igrali 30 kola,pa da imaju toliki odmor

- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
nema kod nas pauza veze sa odmorom ,vec sa terenima..da vidim ko ce igrat krajem decembra te u januaru i februaru po onim kaljuzama,snijegu itd itd...u martu cini mi se liga zna pocet cesto, i to ne pamtim kad se prvo kolo nije prolongiralo ,a opet tereni budu kriminalni prva 2-3 kola
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
U pravu si drug. Evo gledao sam zadnje kolo pa nigdje teren nije dobar, osim kod nas u Gradačcu. Nije da se hvalim ali mi smo i zadnji uradli novu drenažu po zadnjim propisima. Sramota onog Širokog Brijega, pa taj po meni ne bi smjeo igrat na svom terenu ako nije plus 35 stepeni. A krasni nam Velež nije ništa bolji, sve kaljuža do kaljuže. Još mi je Drina smiješna početak utakmice teren kao iz snova dok na kraju utakmice kao da su se preselili na obližnji vrt neke naneultrasstyle_tz je napisao/la:nema kod nas pauza veze sa odmorom ,vec sa terenima..da vidim ko ce igrat krajem decembra te u januaru i februaru po onim kaljuzama,snijegu itd itd...u martu cini mi se liga zna pocet cesto, i to ne pamtim kad se prvo kolo nije prolongiralo ,a opet tereni budu kriminalni prva 2-3 kola

Dragon Town