FK Radnički Lukavac
Re: FK Radnički Lukavac
nema potrebe da brisete postove.mislim na korisnike foruma,ne na moderatore.ovo je sloboda izrazavanja.mi nemamo drugogo prostora za pisanje a da je forumski.pisite istinu ma koliko bila gorka i ružna.
ima li sta iz maglaja ili sto manje informacija
NK Natron Maglaj-FK Radnicki 4:1
-
- Kontakt:
Kuduzovic, Jahic, i novi igraci Scepanovic, Barcic, Konjhodzic.....pravi samar odmah na pocetku 

evo malo o utakmici.terzić slab, golman kriv bar za jedan gol, selamović igra samo s loptom , nema defanzive, suljić promašio makar 2 šanse.odbrana daleko stojala od igrača protivnika.dugo nisam pisao a evo moram.prošlu godinu sam najavio da ćemo voditi kolo.moram pohvaliti borbenost donekle.jahić i kuduzović, veznjaci su ako ništa drugo natopili dres pošteno.i s tim da je prva utakmica mislim da možemo bolje .
Iako je prva tekma i bez ikakvog znacaja opet izgubiti s 4 primljena gola je previse. Nadam se da se vise nece ovo ponoviti zbog samopouzdanja ako nista.

Zadnja izmjena: Zoom088, dana/u 09 jul 2015, 18:29, ukupno mijenjano 1 put.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
bitno je otvoriti oci sada nakon svega.bolje je biti zaovoljan nego u pravu.zato vi malo smanjite svoj ponos,neka vam ne bude nesto ispod ega.realno od natrona puracic ne bi sio izgubiti taman da se cvoka na male podijele.a to sto se tice virusa i temperature,ostavimo po strani.bolje reci nismo dobro poslozili kockice bar za pocetak,pogrijesili smo.pravimo kucu od krova,dovodimo igrace a nismo strucni itd itd.tako je najpostenije
Cuj ekipa pokosena virusom.. au koja slucajnost bas svi igraci pokoseni..odnosno vecina ajmo reci... cuj maximalna temperatura ? a to igraci Natrona nisu igrali na toj istoj maximalnoj temperaturi ? njima to nije smetalo ? oni mozda imali klime oko sebe ? ljudi su vas poderali,i imate pravo samo da sutite sto se tice ove utakmice.
-
- Kontakt:
Samo je Kuduzović (stariji) imao problema sa stomakom. Nije to nikakvo opravdanje za sramotan poraz pa bila to i prijateljska utakmica.
opustite se.tuk na utuk zapamtite
-
- Kontakt:
Sljedeća provjera je Radnik iz Bijeljine, sutra.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Gdje se igra?SiouxLukavac je napisao/la:Sljedeća provjera je Radnik iz Bijeljine, sutra.
vidis i sam bensade da ljudima nije stalo da informisu javnost.javit cu ti ja
-
- Kontakt:
Ide se u goste, na stadion "Rafal" u Bijeljini. Na put kreće 18 boraca zajedno sa komadantom Ćurguzom i njegovim pomoćnicima.
-
- Kontakt:
Mi izgubimo od levata a danas sjajno odigramo protiv ekipe iz PL 

dajte nam PL da se igramo ahha :p (ironija)samolukavac je napisao/la:Mi izgubimo od levata a danas sjajno odigramo protiv ekipe iz PL

-
- Kontakt:
Otkud to da su ova dva nova igraca koja su nam dosla produzili dalje do Gracanice, nisu potpisali za nas, rijec je o Barcicu i Scepanovicu
ukrade in Dzindo hehe

-
- Kontakt:
Nisu neki kvalitet.
Ja znam da nista vise nije transparentno,i znam razlog zbog kojeg osoba nece da nista objavljuje i podrzavam ga,al daj jel makar muha prosla kroz radnicki,makar pustite 1 % informacije i na forum
da se malo zacini 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.