NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
bit ce gutavo pravo ali vjere treba imat u nas tim bas me interesuje ko bi mogao poceti prvih 11
leprsavom i ofanzivnom igrom do prve trice u proljetnom dijelu prvenstva nadam se rezultatu 3-1
lijepo vrijeme se nastavlja tako da svi putevi u subotu vode na banju 

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
jos 5 dana
duga brate pauza 

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Mislim da će nam golman opet biti najveći problem, Labus koji je po meni bio kvalitetniji od Kovačevića je otišao jer nismo bili zadovoljni sa njim, nama su problem visoke lopte u petercu na koje Kovačević ne izlazi a to se moglo vidjeti na ovim prijateljskim utakmicama. U prvenstvu te greške se nebi smjele događati......ili mu je izlazak slabija strana ili ima problema sa vidomzvjezdas je napisao/la:Trener je isprobao većinu igrača pred duel s Leotarom.Gradina je bila solidan protivnik,imala sanse koje nisu iskoristili kod rezultata 1-0.Prvo poluvrijeme je bila ravnopravan protivnik.Drugi dio je protekao u znaku dominacije domaćina sto je krunisano konačnom pobjedom.Mislim da Pandza sa dva danasnja pogotka već u prvom kolu treba predvoditi naš napad.Zatim A.Halilović treba biti u prvih 11.Solidan Ristanić od novih te golman koji je mislim bolji od Labusa.

1. Ko će biti prvak?
2. Ko će ispasti?
3. Koje su ambicije Vašeg kluba?
4. Koji su najveći problemi Vašeg kluba?
5. Kako popraviti kvalitet fudbala u BiH?
Zoran Kuntić (Zvijezda-Gradačac): Rastemo iz dana u dan
1. Bilo bi neozbiljno da nakon mjesec i po od dolaska u Gradačac odgovorim na ovo pitanje.
2. Isto. Da imam jasniju sliku, imao i bih i konkretniji odgovor.
3. Ostati stabilan premijerligaš i nastaviti ulagati u infrastrukturu.
4. Za ovaj mjesec i po, nailazio sam na veoma male probleme. Klub raste iz dana u dan i dosta ulaže u infrastrukturu. Ono što se dogovori, to se ispoštuje i igrači to cijene.
5. Mnogi igrači žive u filmu odlaska na probu u inozemstvo u želji da se što bolje prodaju, a zanemaruju pripreme u svojim klubovima. Boljeg menadžera od njihovih dobrih igara na terenu nema. (Dž. D.)
2. Ko će ispasti?
3. Koje su ambicije Vašeg kluba?
4. Koji su najveći problemi Vašeg kluba?
5. Kako popraviti kvalitet fudbala u BiH?
Zoran Kuntić (Zvijezda-Gradačac): Rastemo iz dana u dan
1. Bilo bi neozbiljno da nakon mjesec i po od dolaska u Gradačac odgovorim na ovo pitanje.
2. Isto. Da imam jasniju sliku, imao i bih i konkretniji odgovor.
3. Ostati stabilan premijerligaš i nastaviti ulagati u infrastrukturu.
4. Za ovaj mjesec i po, nailazio sam na veoma male probleme. Klub raste iz dana u dan i dosta ulaže u infrastrukturu. Ono što se dogovori, to se ispoštuje i igrači to cijene.
5. Mnogi igrači žive u filmu odlaska na probu u inozemstvo u želji da se što bolje prodaju, a zanemaruju pripreme u svojim klubovima. Boljeg menadžera od njihovih dobrih igara na terenu nema. (Dž. D.)
-
- Kontakt:
Evo jos jedne novine iz naseg kluba.Svaka cast,ovo jos nismo imali da pred pocetak sezone se predstavljaju igraci i trener.Kao sto rece Kuntic rastemo iz dana u dan.Bravo !Ujedno i poziv svim simpatizerima Zvijezde da dodju u sto vecem broju i provedu vrijeme sa prvotimcima i trenerom.
Predstavljanje ekipe za proljetni dio prvenstva
U utorak 06.03.2012 sa početkom u 18:00 sati u prostorijama kluba održat će se jednosatno predstavljanje prvog tima. Pozivamo sve simpatizere i navijače da dođu i iskoriste priliku za druženje sa igračima i stručnim štabom.
Predstavljanje ekipe za proljetni dio prvenstva
U utorak 06.03.2012 sa početkom u 18:00 sati u prostorijama kluba održat će se jednosatno predstavljanje prvog tima. Pozivamo sve simpatizere i navijače da dođu i iskoriste priliku za druženje sa igračima i stručnim štabom.
evo zmaje ja tamam htio da napisem da pitam o cemu se tacno tu radi i dali svi mogu doci.znaci svi su dobrodosli .prijatno sam iznenaden idemo laganim ali sigurnim koracima ka jednom organizovanom klubu koji ce u svakom trenu moci pomrsiti racune svim jacim ekipama u nasoj ligi jos evropa da dode u narednim godinama niko sretniji
nego hocemol moc svi stati dole 

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
jos 4 dana....
sta je ovo zatisje pravo

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
bojim se da pripreme nisu dovoljno dobro odrađene
Današnje planirano predstavljanje ekipe i druženje sa navijačima i simpatizerima kluba je odgođeno zbog neodloživih obaveza članova uprave, ali i zbog tehničkih poteškoća u pogledu spremnosti prostorija kluba za prijem većeg broja ljudi. Izvinjavamo se zbog kasnog obavještenja. Naknadno ćemo vas obavijestiti o planiranom novom datumu predstavljanja ekipe.
Bojim se da ces po zna koji puta biti u pravuseven je napisao/la:bojim se da pripreme nisu dovoljno dobro odrađene
mislim da ne treba biti pametan pa da se to zakljuci medutim vremenske neprilike su zadale svima iste probleme i nema vadenja na to.mi smo jos i dobri kada pogledamo sarajevo gdje snijeg jos nije ni blizu okopnio...bitno je dobiti prvu utakmicu kuci a kasnije mnogi ce se problemi rjesavati u letu. 

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Mislim da smo slabiji jer novi igrači nisu na nivou kao što su bili Gavarić, Ristić, Hasić pa i Labus, jer mi ćemo opet imati problema kad je golman u pitanju,Kovačević je golman slab na istrčavanje ili se boji ili ne vidi dobro, Hasić i Gavarić su bolji igrači od Ristanića, Ristić je bio koristan za ekipu i odrađivo puno toga za druge a takvog nemamo, a opet će nam matori Hamza morat rješavat ako bude mogo i bude zdrav, Grbović je došao povrijeđen i igrač koji nije prošao pripreme. Sve ove utakmice su bile toplo hladno svaka ekipa nam stvori po par šansi ali ekipe poput Želje, Zrinskog, Čelika, Sarajeva te šanse pretvaraju u golove. Pobjeda protiv Gradine ne smije da nas zavarava, oprez jer Leotar nije Gradina.Dzin je napisao/la:Bojim se da ces po zna koji puta biti u pravuseven je napisao/la:bojim se da pripreme nisu dovoljno dobro odrađene
majke mi postalo je dosadno čitati ovu temu... što se ponavljate da smo loši, kao su stari igrači bili dobri ili loši...
gavarić da je bio dobra za zvijezdu ne bi je napustio na takva način... ritiću se izašlo u susret, čovjek se usrećio u trebinju... umjesto njega tu ja mali dalibor koji će a vrjeme će pokazati napraviti čudo... hasić po meni nista posebno nista vrijedno plakanja, labus još manje... dobili smo a.halilovica, malo je rec zvjerku od igraca (imo je peh da istegne ložu na priprmama) ali ja vjerujem da on izboriti mjesto u prvi 11.. imamo 3 golmana u ekipi malađa od 22 od koji se puno očekuje. i jos mnogo "golobradi igraca" zar nije očito da se ekipa ne pravi za sutra nego za narednih par godina... daje podršku tim igračima... a za stare nema se šta trošit riječi standardni kao i uvjek....
gavarić da je bio dobra za zvijezdu ne bi je napustio na takva način... ritiću se izašlo u susret, čovjek se usrećio u trebinju... umjesto njega tu ja mali dalibor koji će a vrjeme će pokazati napraviti čudo... hasić po meni nista posebno nista vrijedno plakanja, labus još manje... dobili smo a.halilovica, malo je rec zvjerku od igraca (imo je peh da istegne ložu na priprmama) ali ja vjerujem da on izboriti mjesto u prvi 11.. imamo 3 golmana u ekipi malađa od 22 od koji se puno očekuje. i jos mnogo "golobradi igraca" zar nije očito da se ekipa ne pravi za sutra nego za narednih par godina... daje podršku tim igračima... a za stare nema se šta trošit riječi standardni kao i uvjek....
ma pusti pojedinim se ne svida sto smo podmladili ekipu i sto smo pustili 4 skupa igraca a doveli mlade i dosta jeftinije...ambicije su sedina tabele i stvaranje ekipe za sledecu sezonu neki bi da dzabe dajemo skupim igracima pare a da opet zavrsimo u sredini tabeleemir_dj je napisao/la:majke mi postalo je dosadno čitati ovu temu... što se ponavljate da smo loši, kao su stari igrači bili dobri ili loši...
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Sto god je doslo igraca svi su sami dosli i sami se nudili bilo je tu par dobrih ali skupih igraca ali posto nam je cilj sto prije napraviti stadion nema se para na ovoj krizi i za skupa pojacanja 

Vidio si koliko ima lijepih stadina,beskorisnih,a prelijepih,da na nabrajam,bojim se da tako ne zavrsimo,posebno u hercegovini,pranje para .Fatko je napisao/la:Sto god je doslo igraca svi su sami dosli i sami se nudili bilo je tu par dobrih ali skupih igraca ali posto nam je cilj sto prije napraviti stadion nema se para na ovoj krizi i za skupa pojacanja
pa sta ima veze igrat cemo u drugoj ligi i imati najbolji stadion.a i stadion se gradi kako rece fadil da bude sto godina
mene sto se tice ovo sto nasi rade treba im kapu do poda.nas svijet misli nasi neznaju dovesti igraca.evo primjer slobode oni sto su doveli igraca sve samo za platu igraju pa sta mislite dali bi oni prihvatili tri puta vece pare u zvijezdi naravno da bi...sve u svoje vrijeme.krivo mi je samo sto su pojedini vec osuli paljbu po ekipi a garantujem da je mladi pandza bolji od riste i matka zajedno samo da ga zdravlje posluzi
P.S.jos 3 dana

P.S.jos 3 dana

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Slažem se ja sa tobom ali olako mi puštamo dobre igrače i mislimo da smo osigurali opstanak, prelazni rok je gotov i ne možeš više dovest igrača. Rista je sa svojim golovima nekoliko ključni utakmica za opstanak sam riješio golom u Zvorniku Drinu poslo u nižu ligu pa u Banovićima 3 gola, i još neke odlučujuće golove kući je zabio, volio bi da to ponovi mladi Pandža ali dugo nije igrao??astra1922 je napisao/la:pa sta ima veze igrat cemo u drugoj ligi i imati najbolji stadion.a i stadion se gradi kako rece fadil da bude sto godinamene sto se tice ovo sto nasi rade treba im kapu do poda.nas svijet misli nasi neznaju dovesti igraca.evo primjer slobode oni sto su doveli igraca sve samo za platu igraju pa sta mislite dali bi oni prihvatili tri puta vece pare u zvijezdi naravno da bi...sve u svoje vrijeme.krivo mi je samo sto su pojedini vec osuli paljbu po ekipi a garantujem da je mladi pandza bolji od riste i matka zajedno samo da ga zdravlje posluzi
![]()
P.S.jos 3 dana
aj nabroj 1 gdje to u BiH ima lijep stadion zasto na njemu neigra reprezentacija ja znam da u BiH ima dosta livada na kojem se igra fudbal kao i nasa livada sto je bila eh tek sada pocinje al pocinje da izgleda kao stadion cuj to pranje para imas li dokaze slucajno za to jeli ti znas da mozes za ovakve postove krivicno odgovarat za klevetuDzin je napisao/la:Vidio si koliko ima lijepih stadina,beskorisnih,a prelijepih,da na nabrajam,bojim se da tako ne zavrsimo,posebno u hercegovini,pranje para .Fatko je napisao/la:Sto god je doslo igraca svi su sami dosli i sami se nudili bilo je tu par dobrih ali skupih igraca ali posto nam je cilj sto prije napraviti stadion nema se para na ovoj krizi i za skupa pojacanja

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.